Merhaba kizlar bende 15.05.2012 de dogum yaptim... Ama halen kizlarim hastanedeler uzun sürede hastanede kalacaklar girip haber veremedim, ne oldugumu bilemedim açikcasi...
Kizlarimin solunum sykyntisi yok sorunlari daha ciddi bir sorun bir ara girebilirsem detayli bir sekilde anlatirim sizlere sabah aksam hastanedeyim anca bugün kizlarimin kiyafetlerini yikkamaya gelebildim eve geride gidecegim...
Haber vereyim dedim dualariniza ihtiyacimiz var kizlar dualarinizi eksik etmeyin bizden.
Hepinizi öpüyorum...
tatlım öncelikle maşallah kiloları gayet iyi görünüyor. Hiç korkma ben de epidural
sezeryan oldum ve bel ağrısı baş ağrısı falan hiç yaşamadım çok şükür. Aklına
kötü şeyler getirip kötüyü çağırma. Bol bol dua et bebişlerin zamanında gelsin
inşallah canım... Doğum çantasına bebişler için hastane çıkışı koy 4 takım.
Kendin için de önden düğmeli gecelik, terlik, hasta bezi ya da ped hangisiyle
rahat edeceksen onu al. Aklıma başka birşey gelmedi yaa sanki yıllar oldu doğum
yapalı haa :)) öpüyoruz sizi :)
herkese merhabalar doğum yapan bütün arkadaslara gecmiş olsun. Allah evlatlarımıza uzun ömür versin bende 2 haziranda 36+1 de dogum yaptım bir hafta küvezden sonra kızlarıma kavuştum yarın 40ımız çıkacak inş.. Allaha şükürler olsun sağlıkları ile ilgili bir sorunumuz yok, biraz yordukları kesin ama gülü seven dikenine katlanırmış..
bende 31+4 ken gittim canım doktora oğlum 1625, kızım 1600 gr mış. bana ciğer geliştirici iğne yaptı doktorum. ikizlere genelde yapıyorlar ama neden sana yapmadılarki
bana yapmadı dr iğne bakalım salı 36+1 oluyoruz sorucam bakalım ne diycek ben istiyorum belki erken doğucaklar dimi küvezdende korkuyorum zaten 37 haftada tamamlanıyormuş ciğerler tabi bebeklerim 1 hafta daha dayanırmı bilmem.
cipsikolam ne güzel 36 yı görmüşsünüz. benim dr hep 36 da alırıs diyordu. için rahat olsun, sağlıkla gelecek bebişlerin :) darısı başımıza
Selam Kızlar, iş güç ve ve üç cocuk bakma telaşıyla foruma pek giremedim. İris ve Melisa 2 aylık oldular. Ablalaı gibi geceleri çok zorlayıcı. Akşam 8-9 gibi eşref saatleri başlıyor ve 12-12e kadar yere koyamıyoruz. Sürekli huzursuz ve ağlıyorlar. Gündüz becerikli bir bakıcımız var ama akşamları eşimle 3 çocuga bakma işini kotaramadık. Defne neredeyse 1 kilo verdi bu süreçte (Ben de hamilelik öncesi kilomun 2 kg altındayım). Akşam bakıcısı bulamayınca radikal bir karar alıp, dün 3 ayımız dolana kadar kayınvalideme, Ağvaya taşındık. En azından evde 24 saat benden başka 2 bakıcı daha var. Defne'yi de Fethitye'de bıraktım. Sıkılana kadar babası ve bakıcısı ile kalacak. Çocuğu beslemek dışında ne parka ne de denize götürebilmiştik. Bakıcısı ve babası ile bunları yapacaklar. Defne'nin huzursuz dönemi 3 ayı dolunca bıçakla kesilir gibi bitmişti. Bunlarda da umarım öyle olur.
Sevgilerimle..
Merhaba kizlar bende 15.05.2012 de dogum yaptim... Ama halen kizlarim hastanedeler uzun sürede hastanede kalacaklar girip haber veremedim, ne oldugumu bilemedim açikcasi...
Kizlarimin solunum sykyntisi yok sorunlari daha ciddi bir sorun bir ara girebilirsem detayli bir sekilde anlatirim sizlere sabah aksam hastanedeyim anca bugün kizlarimin kiyafetlerini yikkamaya gelebildim eve geride gidecegim...
Haber vereyim dedim dualariniza ihtiyacimiz var kizlar dualarinizi eksik etmeyin bizden.
Hepinizi öpüyorum...
Hepinizi öpüyorum...
arkadaşlar sezeryanla doğumda kaç günde ayağa kalklır doğumdan 15-20 gün sonra kardeşimin nikahı var ozamana düzelmiş olurmuyum...birde ikizler için park yatakmı mobilyamı daha kullanışlı olur sizce
merhabalar arkdaşlar 5 yaşnda bi kızım var 2.yi düşünyrz ama yumurtalarm çatlamyrmuş..doktor çatlasa ikiz bile olur demişdi ama çatlama olmuyor nedeni yok..çocuğum olmuyor bnm..aşılama düşünyrz sizler ikiz anneleri ve anne adaylarıı aşılama ile mi ikizlere hamile kaldınız..
aşılama ve çatlatma iğnesini aynı anda bu ay düşünyrm ikiz olma şansı varmı nasıl oluyo beni bilgilendrrsnz .çok sevnrm...
bende ikizlerim olsun çok istyrm :)) hayırlısıyla:)) babaannemnde ikizleri olmuş...
hamile olan arkaşlar rabbim sağ salim bebeklerinizi kucağınza almayı nasip etsin...
bebişleri kucağında olanlar hayırlı uğurlu olsun bebişleri rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
şimdiden çok teşekkkür ediyrm allah razı olsun..
saol canim.peki sut sagma makinesi lazim olurmu. ve ne marka onerirsinzben sezeryan olmadım ama olan arkadaşlardan edindiğim tecrübelere göre 15- 20 güne tam olmasa da az çok iyleşmiş olursunuz gibi geliyor bana. çok yorulmadan nikah işi atlatılabilir
herkes kendi şartlarına göre yatak alıyor. ben park yatak almadım. iki ufak mobilya yatak adlık, kendi odama koyudm. bizi bi iki sene götürü diye umut ediyorum :)
ben tüp le ikizlere kaldım ve 3. denememdi ancak aşılama ile 3üzlere bile gebe kalanları biiorum. kişinin tedaviye cevap vermesiyle alakalı
allah bağışlasın kızını.
ikizlik de anne tarafından geçen bir özellik
saol canim.peki sut sagma makinesi lazim olurmu. ve ne marka onerirsinz
kızlar merhaba. hepımızın sesi soluğu kesıldı. en azından bırbırımızı anlıyoruz. ıkızler bıze pek zaman bırakmıyor.
ben aılemın yanına geldım. evime gıdemıyorum. cunku tek basıma yetısemıyorum herseye. aranızda herseyı tek basına yapan varmı?
birde ben kızlarıma bır duzen kuramadım. sizin bebekler nasıl? uyku saatlerı yemek saatlerı hiç bir gun bırbırını tutmuyor. hala 2 saatte
bır veya saat bası acıkabılıyorlar. mısal dun nerdeyse hıc uyumadılar. bugunse uyuyorlar. bendemı bı sorun var acaba? yoksa duzen kurmak
ıcın cokmu erken davranıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?