2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

canımca Çok geçmiş olsun. Rabbim bebişlerine en kısa zamanda saglık sıhhat versin. İnş tez zamanda iyi haberlerini alırız. tüm ikiz ve üçüz anneleri gibi sende dualarımdasın. allah sabır versin tüm annelere

slm cnm çok zor geciyor ikiz gebelik yazdıklarınınot aldım kısmetse pazartesi 36 haftaya giriyoruz gecen hafta nst baglandım ii çıktı açılmam yoktu bebeklerde asagıya inmişlar:) 2700 biri diğer bebeğimde 2650 gr dr begendi ama doğsalar bu kg altındada olabilir dedi cigerleri 38 haftada tamamlanıyot dedi bakalım 2 hafta daha durabilceklermi salı günü tekrar kontrol var inş sorun çıkmazda 1 hafta daha dayanırlar dua edin sevgili anneler..

slm cnm allan analı babalı büyütsün bende salı günü kısmetse 36+1 oluyoruz seninkiler kaçar kg doğdular dr 10 gün dayansa ii nst baglancam bakalım inş ciger gelişimi olmuştur sen iğne vurulmuşmuydun peki öptüm

bende 31+4 ken gittim canım doktora oğlum 1625, kızım 1600 gr mış. bana ciğer geliştirici iğne yaptı doktorum. ikizlere genelde yapıyorlar ama neden sana yapmadılarki

bana yapmadı dr iğne bakalım salı 36+1 oluyoruz sorucam bakalım ne diycek ben istiyorum belki erken doğucaklar dimi küvezdende korkuyorum zaten 37 haftada tamamlanıyormuş ciğerler tabi bebeklerim 1 hafta daha dayanırmı bilmem.

cipsikolam ne güzel 36 yı görmüşsünüz. benim dr hep 36 da alırıs diyordu. için rahat olsun, sağlıkla gelecek bebişlerin :) darısı başımıza

cipsikolam ne güzel 36 yı görmüşsünüz. benim dr hep 36 da alırıs diyordu. için rahat olsun, sağlıkla gelecek bebişlerin :) darısı başımıza

inş sende görürsün tatlım eger bu haafta doğarlarsa küveze girebilirlermiş dr öle dedi çünki ciğerleri 37 haftada tamamlanıyormuş sana ciger iğnesi vurdularmıydı

Selam Kızlar, iş güç ve ve üç cocuk bakma telaşıyla foruma pek giremedim. İris ve Melisa 2 aylık oldular. Ablalaı gibi geceleri çok zorlayıcı. Akşam 8-9 gibi eşref saatleri başlıyor ve 12-12e kadar yere koyamıyoruz. Sürekli huzursuz ve ağlıyorlar. Gündüz becerikli bir bakıcımız var ama akşamları eşimle 3 çocuga bakma işini kotaramadık. Defne neredeyse 1 kilo verdi bu süreçte (Ben de hamilelik öncesi kilomun 2 kg altındayım). Akşam bakıcısı bulamayınca radikal bir karar alıp, dün 3 ayımız dolana kadar kayınvalideme, Ağvaya taşındık. En azından evde 24 saat benden başka 2 bakıcı daha var. Defne'yi de Fethitye'de bıraktım. Sıkılana kadar babası ve bakıcısı ile kalacak. Çocuğu beslemek dışında ne parka ne de denize götürebilmiştik. Bakıcısı ve babası ile bunları yapacaklar. Defne'nin huzursuz dönemi 3 ayı dolunca bıçakla kesilir gibi bitmişti. Bunlarda da umarım öyle olur.

Sevgilerimle..

3 çocukla gerçekten de çok zor. kolay gelsin size..:)

Canımca çok gecmis olsun, su mübarek günlerde dualarımız kabul olur inşallah en kisa sürede kavuşursun kuzularına...Allah sanada dayanma gücü versin canım...

canim umarim kisa zamanda çıkarsınız. Dualarım sizinle.

arkadaşlar sezeryanla doğumda kaç günde ayağa kalklır doğumdan 15-20 gün sonra kardeşimin nikahı var ozamana düzelmiş olurmuyum...birde ikizler için park yatakmı mobilyamı daha kullanışlı olur sizce

merhabalar arkdaşlar 5 yaşnda bi kızım var 2.yi düşünyrz ama yumurtalarm çatlamyrmuş..doktor çatlasa ikiz bile olur demişdi ama çatlama olmuyor nedeni yok..çocuğum olmuyor bnm..aşılama düşünyrz sizler ikiz anneleri ve anne adaylarıı aşılama ile mi ikizlere hamile kaldınız..

aşılama ve çatlatma iğnesini aynı anda bu ay düşünyrm ikiz olma şansı varmı nasıl oluyo beni bilgilendrrsnz .çok sevnrm...

bende ikizlerim olsun çok istyrm :)) hayırlısıyla:)) babaannemnde ikizleri olmuş...
hamile olan arkaşlar rabbim sağ salim bebeklerinizi kucağınza almayı nasip etsin...

bebişleri kucağında olanlar hayırlı uğurlu olsun bebişleri rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

şimdiden çok teşekkkür ediyrm allah razı olsun..

ben sezeryan olmadım ama olan arkadaşlardan edindiğim tecrübelere göre 15- 20 güne tam olmasa da az çok iyleşmiş olursunuz gibi geliyor bana. çok yorulmadan nikah işi atlatılabilir
herkes kendi şartlarına göre yatak alıyor. ben park yatak almadım. iki ufak mobilya yatak adlık, kendi odama koyudm. bizi bi iki sene götürü diye umut ediyorum :)

ben tüp le ikizlere kaldım ve 3. denememdi ancak aşılama ile 3üzlere bile gebe kalanları biiorum. kişinin tedaviye cevap vermesiyle alakalı
allah bağışlasın kızını.
ikizlik de anne tarafından geçen bir özellik

saol canim.peki sut sagma makinesi lazim olurmu. ve ne marka onerirsinz

saol canim.peki sut sagma makinesi lazim olurmu. ve ne marka onerirsinz

forumlardan okudugum kadarıyla pek çok ikiz annesi tavsiye etmişler.,

kullannan arladaşların tavsiyesi ve gene forumlardan edindiğim yorumlarla avent aldım,
daha çok süt sağıyormuş, daha az ses çıkayormuş, kullanımı pratikmiş.
termoslu çantası ve bir çok aparatı var.

umarım memnun kalırım

avent almadan önce ameda mı avent mi ikisi arasında kalmıştım. ameda hastane tipi olanları. çift pompalı. ama fiyatı pahalı epey

32+3 deyim
son haftalarda ikizlerinizn hareketleri nasıldı? benimkiler daha seyrekleşti.
dr da her seferinde bebeklerin oynamaları nasıl diye sordukça panik oluyorum, ya bişi olur da farkedemezsem diye

kızlar merhaba. hepımızın sesi soluğu kesıldı. en azından bırbırımızı anlıyoruz. ıkızler bıze pek zaman bırakmıyor.
ben aılemın yanına geldım. evime gıdemıyorum. cunku tek basıma yetısemıyorum herseye. aranızda herseyı tek basına yapan varmı?
birde ben kızlarıma bır duzen kuramadım. sizin bebekler nasıl? uyku saatlerı yemek saatlerı hiç bir gun bırbırını tutmuyor. hala 2 saatte
bır veya saat bası acıkabılıyorlar. mısal dun nerdeyse hıc uyumadılar. bugunse uyuyorlar. bendemı bı sorun var acaba? yoksa duzen kurmak
ıcın cokmu erken davranıyorum.

nasıl başlarsan öle gidiyor cnm bende ikizlerime yalnız bakanlardanım şuan 11 aylıklar saati saatine değiştirmemeye çalışıyorum uyku yemek amma ateş hastalık v.s anca bunlarda değişiklik oluyo....herşeyimi yapmaya çalışıyorum seninkiler küçük bence çok kolay olur herşeyi alıştırman.....1 hafta zorlanırsın....alıştır sonrasında senin için çok kolay olacak dedi dersin...

sevgili liman sende sorun yok tüm bebişler aynı ikiz cocuga tek başına yetmek çok zor. bende yetişemiyorum kayınvalidem bizde kalıyo gündüz çok yardımı oluyo. gece ise kendim yetmeye çalışıyorum eşim annesine güveniyo yan gelip yatıyo :))). hakkını yemeyim akşamları ve haftasonu eşim yardım ediyoo. düzen işi gerçekten zor bazen düzene girer gibi oluyolar bazen hepten bozuluyo düzen . ben dogduklarından beri çizelge yaptım. yedikleri mama miktarları ve saatleri ,emdikleri saat ,uykuya yatış ve kalkış saatleri gibi .1 aylık olduklarında kontrollerinde doktor çizelgeyi istemişti bizden( defne tam ememiyordu kilo alımı çok azdı doktor sagıp biberonla vermemi istedi sütü hemde ne kadar yediklerini görmek istedi çizelge ile ) uyku düzenleri pek yok.ama inş oda bir gün düzene girecek hasretle o günleri bekliyorum :))) seni çok iyi anlıyorum biz tedirgin ve huzursuz olunca bebeklerede yansıyo.

Gaz sancısı ve uyumadıkları zaman saç kurutma makinası sesi işe yarıyo sende bir dene istersen doktor tavsiye etti bize işe yarıyo bizim kızlarda :)))). allah sana bana ve tüm ikiz ve üçüz annelerine saglık sıhhat ve sabır versin tabi bebişlerimizede bol süt,bol uyku versin . hepinizi öpüyorum

slm arkadaslar kimse kalmadı galiba bende doğum yaptım 27/07/2012 tam 36+5 günlükken sezeryanla doğum yaptım çok sükür küveze girmediler kızlarım sevvalim 2.800 esmanurum 2.610 gr dünyaya geldiler çok şükür ama ikisinede sütüm yetmiyor mama takviyesi yapıyorum ilk haftalar 30cc mama veriyordum şimdi 24 günlük olduk 75cc veriyorum 3saatte bir ama 2 saatte birde anne sütü veriyorum sizce çok mu mamaveriyorum sizler napıyorsunuz? bebişleriniz nasıl ? ek gıdaya kaç aylıkken geçtiniz neler veriyorsunuz önerilerinizi bakliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…