teşekkürler canım,
3lü testimin sonucunu yarım saat önce aldım.. herşey normal görünüyo bu taramada
dr um öncekini unut,kafan rahat olsun dedi.. önümüzdeki ay ayrıntılıya bakarız ordada görürüz dedi.
istanbula gittiğimde de ayrıntılıya giricem inşallah, o zmn neler olur bakıp hareket edicez inş..
umarım sizlerde hayırlı haberler alırsınız bebişlerle ilgili...
Diğer erkek doktor Gökalp bey ben Hakan bey' e gidiyorum evet Gökalp bey' e randevu almak zor oluyor diye duydum bende o yüzden ondan vazgeçtim ben gidiyorum doktorum doğumdaysa eğer bazen bekliyorum randevu zamanım bazen sarkailiyor fakat Gökalp bey' in hastaları isyanda hemde 3 dk. da bakıp yolluyor diye duydum çok araştırdımda herkesle röportaj yaptım :):):) o yüzden Hakan bey' e gidiyorum şimdilik çok memnunum inşallah sonuna kadar hep böyle gider.
Peki Basmane şifa' da yapınca doğumu kendi doktorun mu gircek doğumuna konuştun mu yada sen nasıl istiyorsun ? İnşallah herşey yolunda gider isteklerimiz gerçekleşir tatlım.
Sevgiler...
Kızlar merhaba bızım kontrolumuz cuma gunuydu hersey yolunda cok sukur
ıkılı ve uclu testı yaptırmayacagım ben ama yarın sabah randevum var kan
ve ıdrar tahlıllerıne bakılacak aclık kan sekerımıze bakıp kan sayımı yapılacak
yapılmasına da bu aclık kan sekerıne nasıl bakılıyor yaptıran var mı
merhaba canim,
sen neden yaptirmiyorsun ikili ve üclü testi? Kan sekerine bendede henüz bakilmadi ve ben 17ci haftadayim, doktor bisey söylemedi ya bakalim bu cuma kontrolde labor icin sevk kagidi verecekmi ?
selam kızlar nasılsınız,
bebişleriniz nasıl?
biizzz 16 haftalık olduk 4.ayı tamamladık. vay be diyorum zaman geçmek bilmiyo gibi gelsede aslında ne çabuk geçiyor.1.5 2 derken 4.ayı doldu.
bana herkes hareketlerini hissediyor musun diyo ama ben hissetmiyorum. sizlerden hisseden var mı bebiciklerin hareketlerini?
kızlarrr, topiğimizin bir erkek bebişi daha geliyorrrrrrrr
Bulantısı olan arkadaşlar ne durumdasınız, gelişme var mı?
çok teşekkür ederim desteğin için.kayınpederim çok üzülüyor elinden geleni yapıyor ama eşim bir garipleşti.dün mesaj çekmişti boşanma davası aç doğumdan önce ilşkimiz bitsin diye.bende telefon açıp ayıp ettiğini söyledim sonrada boşanma davasını ben açmıycam dilersen sen gidip açabilirsin dedim.şimdi kalkıp ben açsam herkes beni kötü bilecek zaten bir tribünlere oynama durumu varki sormayın.ben annmle babamı katmadım hiç siz karışmayın dedim negatif bi auraya sahip olmak istemiyorum en azından kendi ailemin evinde rahat edim dedim onlarda aldığın karar neyse arkandayız diyip bir daha konu açmıyorlar.herkes gözümün içine bakıyor canın bişi istiyormu çekiyormu diye. üzülmemek elde değil ama onurumu korumaya ve seviyesiz bi sohbetin içine girmemek için elimden geleni yapıyorum.sizleri buldum burda kimseyle bu konuda dertleşmem söz konusu değil.kimi kime anlatim br dedikodu meselesi çıkmasın diye kapattım kendimi.dileğim sağlıklı sıhhatli bir çocuk doğurmak.
yezalcim merhaba,
değerlerim şöyle; T3:9,32 T4:23,85 TSH:0,008 anti-TG:366,6 neredeyse bir aydır ilaç kullanıyorum kısemtse bu hafta sonu kontrolüm var... hamile kalma konusu zor olmadı canım.
1 haftadir griple bogustugum icin mesajlarinizi takip etsem de yazacak gucu bulamamistim kendimde. Hemen arkasindan da sehit haberleri, pazar gunku deprem...
Sehitlerimize Allahtan rahmet, geride kalan sevenlerine sabir diliyorum.
Depremde hayatlarini kaybeden vatandaslarimizin acisi da icimde buyuk, Allah hepsine rahmet eylesin, yarali kurtulanlara da bir an evvel sifa versin insallah.
Canim arada ender de olsa tatli bisey yersem sanki icimde hafif bir kelebek kipirtisi gibi birsey hissediyorum. Ilk hissettigimde gaz sandim ama bu tekrarlandikca bebisimin hareketimidir diye dusunmeye basladim. Insallah oyledir, yoksa sadece karinimin buyudugunu gorerek zaman gecmiyor :)
Vusicigim hayirli olsun, masallah :) Allah saglikla sihhatle oglusunu kucagina almani nasip etsin. Insallah ayin 1'indeki kontrolde ben de cinsiyetini ogrenebilirim, doktora giderken cikolata yemeyi dusunuyorum :)
Funda'cigim, benim cok fazla bulantim ve cikarmam olmamasina ragmen gecen hafta basina dogru durust birsey yiyemiyordum, bazi seyler midemi kaldiriyordu. Bu hafta daha iyi gibi olsam da, hala salcali yemekler, eksi yemekler vs. midemi kaldiriyor. Sanirim birkac hafta daha boyle devam edecek.
Sevgili esettin, yazdigin mesajlari okuyunca uzuntunu taa yuregimin icinde hissettim. Allah yardimcin olsun, merhametini senin ve bebeginin ustunden esirgemesin insallah. Arkadaslar cok dogru ve guzel cevaplar yazmislar senin mesajlarina, bu yuzden benim yazacaklarim sadece onlarin mesajlarina ekleme seklinde olacak. Boyle durumlarda benzetme yapilmasindan nefret ederim ama senin durumun bana ablami hatirlatti. O, bebegi dogduktan sonra, bebek sadece 1.5 aylik iken esinin buna benzer tavirlari ile karsilasti ve ozetle tipki kadifegul'un sana mesajinda yazdigi gibi, "cocugumu boyle bir adamla, boyle bir psikoloji ile buyutecegime, hem anasi hem babasi olurum" dedi ve bosandi. Yegenim su anda 13 yasinda piril piril bir evlat. Hakikaten oyle bir baba ile buyuseydi cocuk bambaska bir kisilige sahip olacakti.
Bu konuda yazacaklarim uzar da gider ama bunlari niye anlattim; bu anlattiklarim ille de senin de basina gelecek, evliligin ille de ayrilikla, uzuntuyle sona erecek demek degil. Ama Allah korusun olursa da, ne kadar uzulsen de aslinda herseyde bir hayir oldugu sozunun dogru oldugunu anlatmaya calistim. Mesajlarindan anladigim kadari ile tavirlarinla yapabileceginin en iyisini yapiyorsun zaten, sen cizgini, nezaketini bozmamaya calis, umalim ki gecici bir bunalim, kafa karisikligi icinde olsun esin ve hata yaptigini en kisa surede farketsin, seninle beraber bebisi ultrason'da gorse belki de kendine gelir kimbilir. Ama bu da mi olmadi, hic uzulme. Allah kimseye kaldiramayacagi yuku, aciyi vermez. Allah seni evladinla mutlu kilsin insallah. Ben de kendimce, aklimin yettigince birseyler yazmak, elimden birsey gelmese de arkadaslarimin dedigi gibi yaninda oldugumuzu bil istedim. En kisa surede senden iyi haberler duyabilmeyi umud ediyorum, dualarim seninle olacak. Bebisinden de iyi haberler alalim insallah, Allah saglikla kucagina almani nasip etsin canim.
ttlım testın sonucu rısklı cıksa bıle bu saatten sonra ıcımdekı bebegıme
kıyamam kı o stresı de yasamak ıstemıyorum acıkcası rabbıme emanet ettım
rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ıns doktorum da anlayısla karsıladı
sagolsun
ttlım testın sonucu rısklı cıksa bıle bu saatten sonra ıcımdekı bebegıme
kıyamam kı o stresı de yasamak ıstemıyorum acıkcası rabbıme emanet ettım
rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ıns doktorum da anlayısla karsıladı
sagolsun
tatlım bende ikili testimin sonucunda risk çıktı doktor 3 lü tests bile gerek duymadan yaşımdan dolayı direkt amniosentez yapalım dedi 18. haftada ben sıcak bakmıyorum çünkü amniyosentezi olan pek çok insanda sonuç olumlu çıkmış bu sefer düşük olurmu acaba korkusu sarmış.o yüzden detaylı ultrasonogrofiden yanayım ben
evet evet doğru Gökalp bey di.geçen hafta dogum tarihini sordum doktoruma benim ilk sezaryan olduğu için buda sezeryan olacak.son tarih 25 nisan doktorum 15 nisandan sonra alırız dedi.detaylı olarak konuşmadım daha ama sanırım o girecek doğuma kendi adına konuştuğuna göre benim tahminim.senin nasıl olacak.Gökalp bey e giden akrabamız dr sormuş siz mi girersiniz doğuma diye ben burda olursam nöbetçi olursam gelirim demiş özel olarak çağırıldığında ek ücret alırmış.
cnm ilacla duzelme oldu mu, degerlerimiz cok yakin benim tsh da 0.005 3 hafta ilac kullanabildim yuksek dozda, alerji yapinca biraktim t3 ve t4 umu dusurdu ilac 3 haftada ama tsh im hala 0.005 di, doktorun hipertiroidli hamile kalmanin sakincalarindan bahsettimi senin saglik durumun nasil , cok yoruluyormusun, ben hamile degilken bile cok yorgunum da hamilelikle 2 ye katlanir mi diye de korkuyorum
Ayy kızlar çok mutluyum dün bilmeyen biri hamile olup olmadığımı sorduGöbişim çıktı 2 gündür Allahım bir mucize bu hep beraber yaşadığımız... Bi de şu bulantılar geçse değmeyin bebişimle keyfimize Biz haberleri izleyemiyoruz artık Allah yardımcıları olsun zorda olan herkesin
Hafta sonu dışarıda yediğimiz balık yüzünden oğlum ve ben zehirlendik. Hemde gayet iyi bir restaurantta yani hiç beklemezdim.
Pazar gününü hastane de geçirdik serumlar yedik bol bol. Oğlum çabuk toparlandı bugün okula bile gitti.
2 günde 1,5 kg sıvı kaybetmişim. yemek yiyemiyorum hala bol bol sıvı alıyorum
Bebişe de baktı doktorum keyfi yerinde rahat ol dedi.
Aman dikkat edin kendinize. Mümkün oldukça dışarıda yemeyin.
çok geçmiş olsun canım.....evet dışarıda yemektense evde yemem daha doğru...
Kızlar merhaba bızım kontrolumuz cuma gunuydu hersey yolunda cok sukur
ıkılı ve uclu testı yaptırmayacagım ben ama yarın sabah randevum var kan
ve ıdrar tahlıllerıne bakılacak aclık kan sekerımıze bakıp kan sayımı yapılacak
yapılmasına da bu aclık kan sekerıne nasıl bakılıyor yaptıran var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?