ARKADAŞLAR HAMİLE KIYAFETLERİ GİYMEYE BAŞLADINIZ MI? yoksa eski kıyafetler halen oluyor mu? ne durumdasınız?
kızlar ben size bişi sorucam ya ben hiç aşermiorum normal haatımda ekşi tatları çok severdim halen eskisi gibi devam edior.sizde aşermeler varmı ::^^::
ARKADAŞLAR HAMİLE KIYAFETLERİ GİYMEYE BAŞLADINIZ MI? yoksa eski kıyafetler halen oluyor mu? ne durumdasınız?
ARKADAŞLAR HAMİLE KIYAFETLERİ GİYMEYE BAŞLADINIZ MI? yoksa eski kıyafetler halen oluyor mu? ne durumdasınız?[/Q
ben henüz bişi almadım normaldede geniş gömlekler giyerdim onlara devam ediyorum.belki iki hafta sonra hamile pantolonu alırım çünkü göbeğimi sıkıştırmak istemiyoruum.ama hamile elbiselerindeden haz etmiorum açıkcası sanırım tayt tunik kombinasyonu ile hamileliğimi tamamlıycam
kızlar çok kötü ishalim ve 5,6gündür neredeyse böyle geçmek bilmiyor, aldığım vitaminden demir hapından mı neden bilmiyorum ama vücut sıvı kaybediyor diye tedirginim.yada yediğim bişimi zehirledi naptı ki? normalde bulgur pilavı bile yemeye korkardım wc ye çıkamam diye.tabak tabak yedim,neler yedim geçmiyor.aynı sorunu yaşayan var mı? kötü bişi değildir dimi...
kızlar çok kötü ishalim ve 5,6gündür neredeyse böyle geçmek bilmiyor, aldığım vitaminden demir hapından mı neden bilmiyorum ama vücut sıvı kaybediyor diye tedirginim.yada yediğim bişimi zehirledi naptı ki? normalde bulgur pilavı bile yemeye korkardım wc ye çıkamam diye.tabak tabak yedim,neler yedim geçmiyor.aynı sorunu yaşayan var mı? kötü bişi değildir dimi...
Kizlar simdi ne alaka diyeceksiniz ama her ne kadar uzak kalmaya calissam da biraz evvel dayanamayip haberlere bir goz attim. Kanali acar acmaz inanilmaz guzel bir haberle karsilastim, o kadar mutlu oldum ki sizlerle de paylasayim dedim:
Yaklasik yarim saat kadar once Ercis'te 14 gunluk Azra isimli bebek enkazdan canli kurtarilmisUstelik anne ve babaannesi de hala canli ve iyi durumdaymislar, insallah birazdan onlar da cikarilacaklarmis.
Hamileyken insan daha da duygusal oluyormus, oyle sevindim ki :)
çok rahatsız ediyorsa gidip kan vermeni tavsiye ederim lökosit değerinde artış varsa mikrobik olabilir
çok geçmiş olsun
Kizlar simdi ne alaka diyeceksiniz ama her ne kadar uzak kalmaya calissam da biraz evvel dayanamayip haberlere bir goz attim. Kanali acar acmaz inanilmaz guzel bir haberle karsilastim, o kadar mutlu oldum ki sizlerle de paylasayim dedim:
Yaklasik yarim saat kadar once Ercis'te 14 gunluk Azra isimli bebek enkazdan canli kurtarilmisUstelik anne ve babaannesi de hala canli ve iyi durumdaymislar, insallah birazdan onlar da cikarilacaklarmis.
Hamileyken insan daha da duygusal oluyormus, oyle sevindim ki :)
yazdıklarını okuyunca moral buldum.bunun için gerçekten çok ama çok teşekkür ederim.bütün derdim bebeiğimi sağlıkla dünyaya getirmek herkes kendine yakışanı yapar felsefesinden hareket ediyorum.yoksa herkes gibi bende bağırmayı çağırmayı kötü sözleri sarfetmei bilirim ama bizi bundan alıkoyan prensiplerimiz var.ben sessiz kalmayı insanları ilişkime karıştırıp kaos yaratmamayı tercih ettim .derdimi anlatamadığım ve bu durumdan sıkıntı duyduğum için sizlerle bu platformda paylaştım.ama şunuda farkettim annelik herkesi ne kadar güzel yapmış değilmi destek olan herkese tekrar teşekkür ediyorum.ana yüreği dediğimiz şey daha minicik kalbi bedenimizde atarken gelişiormuş.belki hamile olmasam bu durumunu hiç kaldıramıycaktım.ama kendimi bu sayede öyle derinleşmiş hiissediyorumki.onun bu yaptıklarına gögüs gerebiliyorum.en çok merak ettiğimde bebeğim doğduğunda kendinde onu kucaklayabilecek gücü ve yüzü bulabilecekmi.
Kızlar az önce doktordan geldim. haftalardır bebeğimin saklayıp göstermediği şey pipisiymişBugün itibariyle artık ben de resmen şehzade annesiyim Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin. Oğlumla ben Öpüyoruz sizi teyzeleri....
Canimsin, esas ben cevabini okuyunca oyle mutlu oldum ki, sendeki gucu hissedince icim rahatladi canim. Kimseyi karistirmamakla en guzelini yapiyorsun. Sen simdi elinden geldigince ne simdi ne de sonrasinda ne olacagini, onun neler yapacagini dusunmemeye calis. Biliyorum, uzaktan gazel okumak kolay derler, ama ben sende o iradeyi, o gucu goruyorum. Gel firsatimiz oldukca burada butun arkadaslarla gunluk hallerimizi, bebisle ilgili yenilikleri, kontrol sonuclarimizi, vs gibi heyecanlarimizi paylasalim ki sen mumkun mertebe bebisine odaklan, kotu birsey dusunme. Ben hergun yazamiyorum ama burada pirlanta gibi birrrr suru arkadasimiz var, hep birbirimizin yaninda olmaya calisiyoruz. Goreceksin, Allah sana yardim edecek, bugunler de gecmiste kalacak, yeterki evladini saglikla kucagina al.
Çooook sevindim ayy Allah'ım ben neden böyle oldum her habere ağlar oldum sizde böylemisiniz senin yazdıklarını okurken bile ağladım yaaa öfff inanılmaz duygusala bağladım bu aralar ama bu gerçektende ağlanacak bir haber çok mutlu oldum Allah her yavruyu ana babasına bağışlasın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?