2012 nisan anneleri haydi buraya...

ARKADAŞLAR HAMİLE KIYAFETLERİ GİYMEYE BAŞLADINIZ MI? yoksa eski kıyafetler halen oluyor mu? ne durumdasınız?

ben 9.haftadan beri heralde giyiyorum hamile pantolonu..
genelde dar giyinmeyi seviyorum, bel kalınlaşınca sığamadım içlerine..malum şimdide göbek var artıkk..
sıkıştırmaya gerek yok minikleri, hatta arkaya yaslanıp oturmayı da alışkanlık edinsem iyi olucak, eşim kızıp duruyo :)

kızlar ben size bişi sorucam ya ben hiç aşermiorum normal haatımda ekşi tatları çok severdim halen eskisi gibi devam edior.sizde aşermeler varmı ::^^::

aşerme nerdeyse bende yaşamadım hiç, aklıma sürekli yiyecek bişeyler düşüyo ama
bu aşerme değil sanırım :)

ARKADAŞLAR HAMİLE KIYAFETLERİ GİYMEYE BAŞLADINIZ MI? yoksa eski kıyafetler halen oluyor mu? ne durumdasınız?

benim büyüyen tek yer göbüş onun için pantolonun düğmesini açıp fermuar yarı olunca sorun kalmıyor. havalar iyiyiken 2yazlık hamile pantolon almıştım ama şimdi soğukta zaten kışlıkların genelde belim popom sıcak olsun diye uzun.düğmesi açık eski pantolon ve uzun kasak süveterle şimdilik idare ediyorum ama .şimdi göbüşüm biraz çıkık ama kötü durmuyor ama az daha büyüyelim bebişim için elbise ya alacam ya diktirecem. karınları kocaman olupda daracık giyinenler pek hoşuma gitmiyor çirkin görünüyor bence.

kızlar çok kötü ishalim ve 5,6gündür neredeyse böyle geçmek bilmiyor, aldığım vitaminden demir hapından mı neden bilmiyorum ama vücut sıvı kaybediyor diye tedirginim.yada yediğim bişimi zehirledi naptı ki? normalde bulgur pilavı bile yemeye korkardım wc ye çıkamam diye.tabak tabak yedim,neler yedim geçmiyor.aynı sorunu yaşayan var mı? kötü bişi değildir dimi...

bende giymeye basladim, sanirim 13cü haftamiydi 14 mü ne o zamandan beri hem hamile pantalonu giyiyorum hemde bir kac tanede 40 beden pantalon almistim onlari giyiyorum... normalde 38 bedenim.

Hamile pantalonlari rahat oluyor gercekten

yok canım nedne kötü birşey oslun... sen bol sıvını almaya devam et... bir iki gün daha geçmezse sormanda fayda var sanırım.

canım aman bol bol su içmeye çalış, ihmal etme..
ve patates haşlayıp tüketmeye çalış bu iyi gelicektir..
ilaçlar yapmış olabilir,zaman zaman yaşıyorum ben de..geçmiş olsunnn

bol bol sıvı al bide patates haşla üstüne sumak dök ye çok faydasını görürsün hemen keser ishalini bi zararıda olmaz

Kizlar simdi ne alaka diyeceksiniz ama her ne kadar uzak kalmaya calissam da biraz evvel dayanamayip haberlere bir goz attim. Kanali acar acmaz inanilmaz guzel bir haberle karsilastim, o kadar mutlu oldum ki sizlerle de paylasayim dedim:
Yaklasik yarim saat kadar once Ercis'te 14 gunluk Azra isimli bebek enkazdan canli kurtarilmis Ustelik anne ve babaannesi de hala canli ve iyi durumdaymislar, insallah birazdan onlar da cikarilacaklarmis.
Hamileyken insan daha da duygusal oluyormus, oyle sevindim ki :)

Gecmis olsun canim benim. Arkadaslar dogru yazmislar, haslanmis patatesin buyuk faydasi olur. Kotu birsey olmadigindan da eminim, lutfen moralini bozma. Istersen doktorunu arayip bir anlat durumu, en azindan icin rahatlasin. Allahin izniyle bir iki gune atlatirsin insallah canim, bizi habersiz birakma.

ben de okuudum az önce tüylerim diken diken oldu gerçekten, inşallah başka güzel haberler de gelir bölgeden..

çok rahatsız ediyorsa gidip kan vermeni tavsiye ederim lökosit değerinde artış varsa mikrobik olabilir
çok geçmiş olsun

çok rahatsız ediyorsa gidip kan vermeni tavsiye ederim lökosit değerinde artış varsa mikrobik olabilir
çok geçmiş olsun

bu durmda kan vermesi doğru olur mu ki? kabul edilr mi daha doğrusu bilimyorum da??

Çooook sevindim ayy Allah'ım ben neden böyle oldum her habere ağlar oldum sizde böylemisiniz senin yazdıklarını okurken bile ağladım yaaa öfff inanılmaz duygusala bağladım bu aralar ama bu gerçektende ağlanacak bir haber çok mutlu oldum Allah her yavruyu ana babasına bağışlasın ...

Canimsin, esas ben cevabini okuyunca oyle mutlu oldum ki, sendeki gucu hissedince icim rahatladi canim. Kimseyi karistirmamakla en guzelini yapiyorsun. Sen simdi elinden geldigince ne simdi ne de sonrasinda ne olacagini, onun neler yapacagini dusunmemeye calis. Biliyorum, uzaktan gazel okumak kolay derler, ama ben sende o iradeyi, o gucu goruyorum. Gel firsatimiz oldukca burada butun arkadaslarla gunluk hallerimizi, bebisle ilgili yenilikleri, kontrol sonuclarimizi, vs gibi heyecanlarimizi paylasalim ki sen mumkun mertebe bebisine odaklan, kotu birsey dusunme. Ben hergun yazamiyorum ama burada pirlanta gibi birrrr suru arkadasimiz var, hep birbirimizin yaninda olmaya calisiyoruz. Goreceksin, Allah sana yardim edecek, bugunler de gecmiste kalacak, yeterki evladini saglikla kucagina al.

Bende 9. haftanın içinde almıştım aslında pantolonlarım oluyordu halen oluyor fakat göbek kapanmıyor benim 2. bebek olduğu için sanırım hemen pırtladı göbişim. O yüzden mecburen aldım o gün bugün göbek zaten bayağı büyüyünce artık giyilmiyor , bende normalde de çok dar pantolonlar giyerdim. Bütün pantolonlarım düdük gibi o yüzden hamile pantolonu şart oldu ama üst almadım henüz şimdi bu aralar cicili bicili tişörtler var onlar hoşuma gidiyor belki onlardan bakacağım...

hayırlı olsun cnm çok sevindim bu arada erkekler çoğaldı baya galiba

Kesinlikle her zaman yanındayız arkadaşım ne kadar uzakta da olsak güzümüz yettiğince sana yardımcı olmaya çalışırız birbirimize destek olacağız ki bu güzel günlerimizi heyecanlarımızı bebeklerimize yansıtalım hep birlikte yaşayalım. Herşey yoluna girecek inşallah...

Amin canim aminnn. Canim ben de oyleyim ya, haberi dinleyince hemen sizlere haber vereyim diye foruma girmeye calistim ama inan aglamaktan yazamadim bir turlu. Herkes benim bu kadar duygusallasmis olmama hayret ediyor, hani tamam hamilelik yaparmis da bu kadar mi yaa :) Sen beni esas ramazan ayinda gorecektin, henuz ramazan basinda iken hamile oldugumu bilmiyordum ve esimle her iftar acacagimizda, Somali'deki haberleri izledikce hungurrr hungurr aglamaktan iftarimi acamiyordum bir turlu. Simdilerde esim beni TV'den, haberlerden uzak tutmaya calisiyor ama oyle veya boyle duyuyoruz haberleri.

vitamin ve demiri yeni almaya mı başladınki onlardan şüphelendin..ben sabah vitamin akşam demiri alıorum herikisine yakın hapı alırken de süt ayran peynir tarzı tüketmemeye çalışıorurmm..muzun,leblebiniin hatta kahvenin iyi geldiğini biliyorumm ishale ama...arkadaşlar da haşlanmış patates demiş hepsini bi dene olmadı doctora git..yediğin bişey dokunsa bu kadar uzun sürermiki acaba..canımda haşlanmış patates istedi şimdi şöyle tereyağlı..
bende tersi kabızlık başladı ne yesem fayda etmio çok düzenliydi aslında, şimdi 2-3 günde bir gidiyorum nolacak böle bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…