amin rabbim büyük bu benim ilk hamileliğim.o yüzden allah sabrınımı veriyor bilmiyorum belkide gücümü bebşimden alıyorum bütün bu laflara mesajlara hiçbişi yazmadım hiçbi karşılık vermedim.birgün yüzyüze gelirsek utanan sıkılan ben olmiyim diye.bir çember çizdim kendime içine koydum kendimi istediği kadar saldırsın benden negatif bir şey alamıycak .bu arada daha vahim olan şeyi söyliyim size dahada şaşırın. eşim doktor ve beş vakit namaz kılar.
günaydın kızlar..
bu aralar uzak kaldım ama yzılanlrı takip ediyorum haftalar ilerledikçe heyecenalar artmış. valla kötü günler geçirdik son zamanlarda stres sıkıntı sormayın gitsin. kardeşim vanda asker terör olayları dünkü deprem artık haber falan izlemek istemiyorum. hayırlısıyla bir an önce gelseydi kardeşimde rahatlasaydık..
hafta sonu kızımla 3lü testte buluştuk ınanamadım ayak tabanının gösterdı resmen etlenmiş kalbı pırpırdı (maşallahhh) haftasına göre gelişiminin gayet iyi olduğunu söyledi doktorumuz 163 gram olmuş 18 cm de boyu Allah tamamına erdirsin inşallah.. 3lü test sonuçlarını alamadım daha ama okudum 2li testlerinde problem yaşayan anneler var gönlünüzü ferah tutun ne çok iyi gidiyot olmasının nede sorun olmasının bir garantisi yok bazen tedbir almak gerkiyor Allah hepimizin kucağında meleklerimizi görmeyi nasip edecek inşalalh..
kızlar bu arada idra yollarım uçmuş gene gece uyku falan yoktu yanmadan gittim doktora bana antibiyotik verdi kendi doktorum çok kafamı karıştırdılar kimisi iç mutlaka diyor kimisi içme napcam bilemedim ama içtiğim gün kesildi yanmalr boğazımda şiş onada iyi gelecek dedi. yani doktora gidenlere bakıyorum kolay kolay ileç yazılmıyor benim doktorlar hemen yazıyor 2 oldu iltihap enfeksiyon geçiriyotum bu kadar sık yakalanna vermı yada bunun için doğal bişeyler öneren varmı kızlar.. göz göre göre vermez kadın sonuçta hamileliğimi o takip ediyor ama ilaç hem penisilin içerikli hem de 1000mg kafam karıştı.
idrar yollarınıza çok dikkat edin kızlar tek çözüm bol suymuş öyle demişti hemşire bana içebildiğimiz kadar içicez artık..
hayrılısıyla alsak bebişelerimizde içimizdeki korkular tedirginlikler btiverse.. bu arada hareketlerinin bu ara değil ama 16. haftamızın içinde aynı dediğiniz gibi pırpır gibi hissetmiştim bir kaç kez ondan dinledim ama ııhh yok yani tık ama doktorum alttan giren rahim kramplarınada bebek hareketlerinin sebep olduğunuz belirtmişti ogün bugün ne zaman rahim altından içeri kramp girse oyna kızım oyna diyorum
kızlarrr, topiğimizin bir erkek bebişi daha geliyorrrrrrrr
günaydın güzel anneler bugün nasılsınız.benim sabahtan canım sıkılıyor.oğluşum hasta ishal oldu.anaokuluna gidemedi bugün.annem doktora götürdü.ben çalışıyorum.hiç iş yapasım yok.çalışmakta istemiyorum artık sanırım 2 aya kadar işi bırakıcam.oğlumla çok fazla ilgilenemiyorum.okulla ilgili çalışmaları oluyor fazla dahil olamıyorum.bugünlerde oğluşumun hareketleri davranışları değişti.sınıfımızdaki anneler çalışmıyor sadece ben çalışıyorum oğlum onları gördükçe benide yanında istiyor.dün bir söz söyledi beni kalbimden vurdu."sen beni sevmiyorsun beni sokaga atıyorsun.benimle ilgilenmiyorsun."dedi.
ilk canım :)
babamız kızımız olsun çok istedi, kızım diye seviodu..
bak üzülürsün kız değilse dedim.. bugün o hüsranı yaşadı, bana da yaşattı..
üzüldüğünü biliyorum, heyecanlandığını da.. alışıcaz bakalım :)
ben hissediyodum erkek olduğunu, sağlıklı olsun da.. ilkinde seçenek çook çok önemli değil, nasip..
Doktor olması, namaz kılması değil, insan olması, kul hakkı yememesi önemlidir bir kişinin. aslında pek şaşırmadım. çünkü kişilik sahibi olmayan ve ne makamlarda olan insanlar var. hele ki bu ülke de hacıyım hocayım diyenlerin ne çirkinliklerine şahit olduk. Allah akıl ve merhamet versin yüreğine. Sana de güç versin canım. ne güzel demişsin, o bebek senin artık yaşam enerjin, en değerlin. her şey bi yana onun için güçlü ol. İnşallah tüm sıkıntılarının üstesinden gelirsin.amin rabbim büyük bu benim ilk hamileliğim.o yüzden allah sabrınımı veriyor bilmiyorum belkide gücümü bebşimden alıyorum bütün bu laflara mesajlara hiçbişi yazmadım hiçbi karşılık vermedim.birgün yüzyüze gelirsek utanan sıkılan ben olmiyim diye.bir çember çizdim kendime içine koydum kendimi istediği kadar saldırsın benden negatif bir şey alamıycak .bu arada daha vahim olan şeyi söyliyim size dahada şaşırın. eşim doktor ve beş vakit namaz kılar.
Doktor olması, namaz kılması değil, insan olması, kul hakkı yememesi önemlidir bir kişinin. aslında pek şaşırmadım. çünkü kişilik sahibi olmayan ve ne makamlarda olan insanlar var. hele ki bu ülke de hacıyım hocayım diyenlerin ne çirkinliklerine şahit olduk. Allah akıl ve merhamet versin yüreğine. Sana de güç versin canım. ne güzel demişsin, o bebek senin artık yaşam enerjin, en değerlin. her şey bi yana onun için güçlü ol. İnşallah tüm sıkıntılarının üstesinden gelirsin.
ne güzel yorumlar görüyorum babalarla ilgili.bizim babamız bizden ayrı 3 ay önce tartışmıştık evinegit dedi bana annemin yanına geldim.1 hafta sonra hamileliğimi öğrendim yalan söylüorsun inanmıyorum dedi.bişi demedim insan hamilelik konusunda nasıl yalan söylerki müspet bir durum neticede.tahlil var ultrason var.o gün bugündür bir kere bile çocuğuna dair soru sormadı .birde beni telefon mesajlarıyla taciz ediyor boşanma davası aç evrakları bekliyorum diye bugün 14+4 günlük oldum doktora her gittiğimde eşleri ile gelen hamişleri görünce içim sızlıyor benim kabahatim ne diye hadi kendimi geçtim ya bebeişimin kabahati nee.
Allah evladından güldürsün yüzünü, hamilesin üzme kendini.eğer eşin bir sürelik cahilliği ile yapıyorsa bunu özünde iyiyse doğruyu anlar seni hamile görünce buzları erir zaten ve inşallah sorunlar çözülür.ama eşinin yaptıkları bir anlık sürelik öfke cahillik değilde kişiliğiyse kötü bir ortamda kötü bir babayla büyümektense bebek bırak babasız büyüsün.ben psikolojik danışmanım ne olaylar görüyorum anlatamam çocukları için ayrılmayan ama o şekilde çocukları daha çok zarar gören çok kişi var. ama tabi inşallah gönül ister eşin cahilliğinden yapıyordur ve hepsi geçer. ha bu arada bence boşanma davasını sen açma işi o boyuta getirmek istiyorsa paşa paşa kendi açsın çatır çatır nafakanıda al. eşinin ailesi felan hiç mi arayıp birşey demiyorlar haberleri var mı bebekten?
çok teşekkür ederim desteğin için.kayınpederim çok üzülüyor elinden geleni yapıyor ama eşim bir garipleşti.dün mesaj çekmişti boşanma davası aç doğumdan önce ilşkimiz bitsin diye.bende telefon açıp ayıp ettiğini söyledim sonrada boşanma davasını ben açmıycam dilersen sen gidip açabilirsin dedim.şimdi kalkıp ben açsam herkes beni kötü bilecek zaten bir tribünlere oynama durumu varki sormayın.ben annmle babamı katmadım hiç siz karışmayın dedim negatif bi auraya sahip olmak istemiyorum en azından kendi ailemin evinde rahat edim dedim onlarda aldığın karar neyse arkandayız diyip bir daha konu açmıyorlar.herkes gözümün içine bakıyor canın bişi istiyormu çekiyormu diye. üzülmemek elde değil ama onurumu korumaya ve seviyesiz bi sohbetin içine girmemek için elimden geleni yapıyorum.sizleri buldum burda kimseyle bu konuda dertleşmem söz konusu değil.kimi kime anlatim br dedikodu meselesi çıkmasın diye kapattım kendimi.dileğim sağlıklı sıhhatli bir çocuk doğurmak.
Arkadaşlar İzmir' de olan hamişler doktora nereye gidiyorsunuz merak ettim. Doğumu nerede düşünüyorsunuz. Ben Egepol' e gidiyorum doktorum Op. Dr. Hakan Sabırlı bileniniz varmı?
ne güzel yorumlar görüyorum babalarla ilgili.bizim babamız bizden ayrı 3 ay önce tartışmıştık evinegit dedi bana annemin yanına geldim.1 hafta sonra hamileliğimi öğrendim yalan söylüorsun inanmıyorum dedi.bişi demedim insan hamilelik konusunda nasıl yalan söylerki müspet bir durum neticede.tahlil var ultrason var.o gün bugündür bir kere bile çocuğuna dair soru sormadı .birde beni telefon mesajlarıyla taciz ediyor boşanma davası aç evrakları bekliyorum diye bugün 14+4 günlük oldum doktora her gittiğimde eşleri ile gelen hamişleri görünce içim sızlıyor benim kabahatim ne diye hadi kendimi geçtim ya bebeişimin kabahati nee.
benim ikili testimin sonucu 1/ 172 çıktı amniyosentez dedi doktor 14 kasımda randevum var benim yaşım 34 ama amniyontez olmak istemiyorum burda bi radyoloji uzmanı var detaylı ultrasonagrafiye girecem bakalım oda derse ancak yaptırabilirim amniyosentezde çocuğa zarar gelebilirmiş yani panik oldum
İnşallah, Rabbim korkulu düşlerinin sonunu hayırlara çıkarsın canım, burdan güzel haberlerinizi alalım. dualarım sizinle.
saol canım,inş.
cnm hala erzurumda doktor arıyor musun bilmiyorum ama şifada fatma aydın diye bi doktor başlamış ve araştırdım herkes çok memnun bende ona gidecem sende bi dene istersen
kızlarrr, topiğimizin bir erkek bebişi daha geliyorrrrrrrr
canım ben erzincandayım ,kontroller için gidiyorum erzurum a.fatma hanım ben gıttıgım zaman ordaydı ama kımse gıtmıyodu bombostu odası,bı de onu deneyeyım bakalım,nerden gecmıs acaba sıfaya.sifa da dogum yapan tanıdıkların var mı,memnunlar mı bılgın var mı?
haftaya pazartesi metın bey e gıdecem amnıyosentez ıcın,
metın bey doğuma gırıyo mu acaba?
çok teşekkür ederim desteğin için.kayınpederim çok üzülüyor elinden geleni yapıyor ama eşim bir garipleşti.dün mesaj çekmişti boşanma davası aç doğumdan önce ilşkimiz bitsin diye.bende telefon açıp ayıp ettiğini söyledim sonrada boşanma davasını ben açmıycam dilersen sen gidip açabilirsin dedim.şimdi kalkıp ben açsam herkes beni kötü bilecek zaten bir tribünlere oynama durumu varki sormayın.ben annmle babamı katmadım hiç siz karışmayın dedim negatif bi auraya sahip olmak istemiyorum en azından kendi ailemin evinde rahat edim dedim onlarda aldığın karar neyse arkandayız diyip bir daha konu açmıyorlar.herkes gözümün içine bakıyor canın bişi istiyormu çekiyormu diye. üzülmemek elde değil ama onurumu korumaya ve seviyesiz bi sohbetin içine girmemek için elimden geleni yapıyorum.sizleri buldum burda kimseyle bu konuda dertleşmem söz konusu değil.kimi kime anlatim br dedikodu meselesi çıkmasın diye kapattım kendimi.dileğim sağlıklı sıhhatli bir çocuk doğurmak.
bebk çok küçükken yaptırmazssan yani 17 den sonra amniyesentezin bi zararı yok,benımde yuksek cıktı haftaya yaptıracam.detaylı ultrasonda otizm gıbı hastalıklar cıkmıyo,ayrıca radyolojı uzmanları anlamıyormus bu gbı rahatsızlıları.benımde cok suphem vardı o yuzden cok arastırdım,rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?