2012 nisan anneleri haydi buraya...

canım sen içini ferah tut, inşallah bebeğinle birlikte bunları aşıcaksın..
hiç şaşırmadım ne yalan söyleyim, iş doktor olmayla, yada başka bişy olmayla bitmiyor..
insanın kalbinde biter herşey, kendini yetiştirememişse yazık!!!

ne güzel canim ya, 3lü testinide atlatmissin, sonuclarda güzel cikacak Allahin izniyle.. birde ben görebilseydim bebisi ... cuma gününe kadar nasil dayanacagim bakalim...

kızlarrr, topiğimizin bir erkek bebişi daha geliyorrrrrrrr

merhaba Vusii,

sanada iyi haftalar canim, ne güzel cinsiyetinide ögrenmissin.. Hayirli olsun, galiba bu yil erkek yili olacak...

merhaba Görkems,
gecmis olsun canim, insallah tez zamanda atlatir, bu ara havalar degisken, kis geliyor.. cocuklar SIK hastalanabiliyorlar... calisan anne olmak gercekten cok zor... Insallah hakkinda hayirlisi olur..bazen bana bile zor geliyor sabah ise gitmek icin kalkmak ve benim daha illk bebis bu...
simdi kardesi gelince kiskanclikta baslayacak, Allah sana kolaylik versin canim...

evlat ya insan ilkindede 5.dede ne olursa olsun çok sevinir belki çeşit aranır ama insanın kanından canından olunca... sadece umduğu olmayınca şaşırır ama yeni fikre tez alışır.sağlıcakla alırsın inşallah kucağına.

Doktor olması, namaz kılması değil, insan olması, kul hakkı yememesi önemlidir bir kişinin. aslında pek şaşırmadım. çünkü kişilik sahibi olmayan ve ne makamlarda olan insanlar var. hele ki bu ülke de hacıyım hocayım diyenlerin ne çirkinliklerine şahit olduk. Allah akıl ve merhamet versin yüreğine. Sana de güç versin canım. ne güzel demişsin, o bebek senin artık yaşam enerjin, en değerlin. her şey bi yana onun için güçlü ol. İnşallah tüm sıkıntılarının üstesinden gelirsin.

kesinlikle katılıyorum sana martim... insana olsa keşke.... esettin her işte bir hayır vardır. Böyle olması gerekiyormuş ve böyle olmuş, ardından daha iyi şeyler olacak. şu an sana kötüymüş gibi gözükebilir emin ol yaşadığın hakkında en hayırlısı... Allah güç verdin snaa

Allah evladından güldürsün yüzünü, hamilesin üzme kendini.eğer eşin bir sürelik cahilliği ile yapıyorsa bunu özünde iyiyse doğruyu anlar seni hamile görünce buzları erir zaten ve inşallah sorunlar çözülür.ama eşinin yaptıkları bir anlık sürelik öfke cahillik değilde kişiliğiyse kötü bir ortamda kötü bir babayla büyümektense bebek bırak babasız büyüsün.ben psikolojik danışmanım ne olaylar görüyorum anlatamam çocukları için ayrılmayan ama o şekilde çocukları daha çok zarar gören çok kişi var. ama tabi inşallah gönül ister eşin cahilliğinden yapıyordur ve hepsi geçer. ha bu arada bence boşanma davasını sen açma işi o boyuta getirmek istiyorsa paşa paşa kendi açsın çatır çatır nafakanıda al. eşinin ailesi felan hiç mi arayıp birşey demiyorlar haberleri var mı bebekten?

çok teşekkür ederim desteğin için.kayınpederim çok üzülüyor elinden geleni yapıyor ama eşim bir garipleşti.dün mesaj çekmişti boşanma davası aç doğumdan önce ilşkimiz bitsin diye.bende telefon açıp ayıp ettiğini söyledim sonrada boşanma davasını ben açmıycam dilersen sen gidip açabilirsin dedim.şimdi kalkıp ben açsam herkes beni kötü bilecek zaten bir tribünlere oynama durumu varki sormayın.ben annmle babamı katmadım hiç siz karışmayın dedim negatif bi auraya sahip olmak istemiyorum en azından kendi ailemin evinde rahat edim dedim onlarda aldığın karar neyse arkandayız diyip bir daha konu açmıyorlar.herkes gözümün içine bakıyor canın bişi istiyormu çekiyormu diye. üzülmemek elde değil ama onurumu korumaya ve seviyesiz bi sohbetin içine girmemek için elimden geleni yapıyorum.sizleri buldum burda kimseyle bu konuda dertleşmem söz konusu değil.kimi kime anlatim br dedikodu meselesi çıkmasın diye kapattım kendimi.dileğim sağlıklı sıhhatli bir çocuk doğurmak.

allah yar ve yardımcın olsun cnm zor bir sınavdan geçiyorsun ama bebeğin için güçlü olmak zorundasın her zaman yanındayız hayatım

iyi dileklerin için teşekkür ederim hatice.gerçekten çalışan anne olmak zor.kendinden çok yavrunu düşünüyorsun.Allah herkesin çocuklarını korusun.

Arkadaşlar İzmir' de olan hamişler doktora nereye gidiyorsunuz merak ettim. Doğumu nerede düşünüyorsunuz. Ben Egepol' e gidiyorum doktorum Op. Dr. Hakan Sabırlı bileniniz varmı?

slm bende izmirdeyim.ben gaziemir şifaya gidiyorum doktorum sümeyra tatar
egepol benim evime çok yakın sen nerde oturuyorsun canım

Allah yardımcın olsun canım.durumuna üzüldüm insan kendi canından kanından olan evladını bir sinirle nasıl yok sayar.bir evlat için ne eziyetler çeken neleri feda edecek insanlar var.ilerde çok pişman olacaktır.sen sakinliğini koru o yaptıklarından utansın.elbet bir gün pişman olur.

bebk çok küçükken yaptırmazssan yani 17 den sonra amniyesentezin bi zararı yok,benımde yuksek cıktı haftaya yaptıracam.detaylı ultrasonda otizm gıbı hastalıklar cıkmıyo,ayrıca radyolojı uzmanları anlamıyormus bu gbı rahatsızlıları.benımde cok suphem vardı o yuzden cok arastırdım,rahat ol

cnm hala erzurumda doktor arıyor musun bilmiyorum ama şifada fatma aydın diye bi doktor başlamış ve araştırdım herkes çok memnun bende ona gidecem sende bi dene istersen

canım ben erzincandayım ,kontroller için gidiyorum erzurum a.fatma hanım ben gıttıgım zaman ordaydı ama kımse gıtmıyodu bombostu odası,bı de onu deneyeyım bakalım,nerden gecmıs acaba sıfaya.sifa da dogum yapan tanıdıkların var mı,memnunlar mı bılgın var mı?
haftaya pazartesi metın bey e gıdecem amnıyosentez ıcın,
metın bey doğuma gırıyo mu acaba?

şifa doğum için çok iyiymiş cnm araştırdım fatma hanım devletteydi onun öncesinde muayenehanesi varmış çok iyiymiş bende işyerinde çalışan biri var ondan duydum 2 çocuğuna da fatma hanıma gitmiş çok memnun kalmış metin bey doğuma falan giriyo bildiğim kadarıyla gittin mi metin beye hiç

Esettin,

öncelikle basin dik olsun canim, gercekten zor bir durum ama dedigin gibi bebisin senin icin enerji kaynagi olacak. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin onu. Allah her daim yar ver yardimcin olsun. Elbet bu günlerde gecer. Bosanmak isteyen kendisiyse, sen niye dava acacaksin ki, birak kendisi acsin. Allah büyük canim, gün böyle kalmaz nasilsa. Er yada gec herkes yaptiginin karsiligini bulur.

Allaha emanet olun canim... sevgiler selamlar...

merhaba elemsu,
ya canim korkmuyormusun hic amniyosentez´den, acisindan? Nasil yapildigini konustun mu doktorla, nerede yaptiracaksin amniyosentezi?

Ayrica Otizm gibi bir risk cikarsa ne yapmayi düsünüyorsun? Insallah sonuclar güzel cikar. Rabbim saglikli bebisler nasip etsin cümlemize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…