2012 nisan anneleri haydi buraya...

tafa gorkems siz hangi ildeydiniz? Hangi hastaneye gidiyorsunuz?

Sağol canım. Sundan sonra koksada balık mutlaka evde pişecek.
Birde benim Burger King Wooper krizlerim oluyor arada. Onu da evde yapacağım artık:)

onu hiç sorma bu bende de var. ama hamile kaldım kalalı yiyemedim. bir kere yedim. sonundada taş gibi oturdu ardından tuvalett...

günaydin,
gecmis olsun canim..

hepinize günaydin hanimlar,

bugün insallah daha güzel bir gün olur!!!

Biz her zaman ki gibi yine isteyiz ve saatlerimizi dolduruyoruz

Kizlar hani nerdesiniz bugün :44::44:

Bizim bebislerin cinsiyet listesini kim tutuyordu acaba?? Listeyi yenilesek mi diye düsünüyorum, kac kiz kac erkek acaba??

Herkese günaydın ,
Ben bugün ilk defa yazıyorum bu foruma. 2012 Nisan annesiyim, tahmini doğum tarihimiz 24 Nisan. Henüz bebeğimizin cinsiyetini bilmiyoruz
Bugün 2li tarama testimin sonucu geldi, çok düşük risk grubundaymışım, keyifli bir başlangıç oldu güne.
Umarım herkesin keyfi de yerindedir.

Kızlar az önce doktordan geldim. haftalardır bebeğimin saklayıp göstermediği şey pipisiymiş Bugün itibariyle artık ben de resmen şehzade annesiyim Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin. Oğlumla ben Öpüyoruz sizi teyzeleri....

merhabaaa kızlarrrr

hoşgeldin, hayırlı olsun canım.. sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallahh

hadi gözünaydın, artık beraber gelinlerimizi çekiştiririz seninle..
inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine

tebrikler canımmm... bende öğrensem artık ama bir dahaki kontrole sanırım

hehehehhehe ee tabi erkek adam ulu orta pipisini gösterirmi gösterme edepli çocuk. hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün

Arkadaşlar İzmir' de olan hamişler doktora nereye gidiyorsunuz merak ettim. Doğumu nerede düşünüyorsunuz. Ben Egepol' e gidiyorum doktorum Op. Dr. Hakan Sabırlı bileniniz varmı?

canım ben doç.dr.fuat akercan gidiyorum.egenin doktoru ama özelde bakıyor.doğumuda onun anlaşması olan bir hastanede yapıcam.egepol maddi açıdan iyi ama aşırı yoğun bir hastane.hastalara sağlıklı takip yapıldığını düşünmüyorum.

martim hayırlı olsun şehzaden canım.ee siz şehzade annesi olacaksanız, bizde prenses annesi olacağız:))dimi kızlar:))şaka bi yana inşallah hepimiz Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım.tek dileğim bu.

Gözün aydın canım

Anlattıklarımı belki okumuşsundur tatlım ben kızımda gittim hiç ssk ya gitmedim hep doktorumun özel muayenehanesine gittim ve doğumumuda onun anlşamalı olan özel çınarlı hastanesinde doğurdum. Çokta memnun kadım bir sıkıntım olmadı. Hep derdim 2.si olsa gene aynı şekilde yaparım diye ama şuan çok memnunum egepol' den doktorun iyi olduktan sonra takiplerin çok sağlıklı yapılıyor canım benim o konuda en ufak bir şüphem bile yok eğer olsa yada olursa emin ol gitmezdim . Tabiki herkesin tercihi kim kafasına neresi yatıyorsa mutlaka orayı tercih ediyor. Sonuçta hepimizin bebeği kendine özel...

Hoşgeldin canım ,
Ne güzel gözün aydın, bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

merhaba aylin,

hosgeldin sende aramiza... Testinde iyi cikmis hadi gözün aydin..

merhaba martimmmm,

canim ya bu cok güzel bir haber . Hadi gözün aydin olsun canim.. Allah saglicakla kucagimizada almayi nasip etsin insallah... Bu arada isim düsünmeye basladin mi sehzaden icin :44::44:

Ben halen bulamadimda

ARKADAŞLAR HAMİLE KIYAFETLERİ GİYMEYE BAŞLADINIZ MI? yoksa eski kıyafetler halen oluyor mu? ne durumdasınız?

kızlar ben size bişi sorucam ya ben hiç aşermiorum normal haatımda ekşi tatları çok severdim halen eskisi gibi devam edior.sizde aşermeler varmı ::^^::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…