Evet canım öyle oluyormuş o anda kim nöbetçiyse doğuma o giriyormuş. Sezeryan olsa insan bilir de ne bileyim normal olunca bunun zamanı yok ki ama ben Hakan bey' le konuşmadım henüz erken diye ben kendisinin girmesini istiyorum onun takibinde olduğum için. Ek ücret mutlaka alıyordur napalım vereceğiz artık çünkü tecrübesi çok fazla mutlaka hepsinin aynıdır da ben her gittiğimde mutlaka ya doğumda oluyor, ya doğuma girmiş oluyor, ya da girecek oluyor bu benim için çok önemli mesela.
Çünkü kızımdaki gittiğim doktor keyfe keder doğuma girerdi parayı basmak lazımdı ama ben bunu doğumda öğrendim mesela beni zorladı iyikide zorlamış normal olsun diye fakat kendisi 8 aydır normal doğuma girmiyormuş ben tabi bunu doğumdan sonra öğrendim. Baştan bilseydim daha çok üzülürdüm herhalde doğum konusunda deneyiminin çok olması Hakan bey'i tercih etmeme sebep oldu.
Kızımdaki doktora özele gidiyordum evet çok güzel ilgileniyordu en fazla yaptığı daha fazla konuşmaktı benimle Hakan bey'le de aynı şekilde konuşabiliyorum beni çok iyi anlıyor. Ayrıca çok uç rakamlarda dökmüyorum bakalım sonuna kadar inşallah böyle gider hayırlısı hepimiz için...
Sağol canım. Sundan sonra koksada balık mutlaka evde pişecek.
Birde benim Burger King Wooper krizlerim oluyor arada. Onu da evde yapacağım artık:)
Hafta sonu dışarıda yediğimiz balık yüzünden oğlum ve ben zehirlendik. Hemde gayet iyi bir restaurantta yani hiç beklemezdim.
Pazar gününü hastane de geçirdik serumlar yedik bol bol. Oğlum çabuk toparlandı bugün okula bile gitti.
2 günde 1,5 kg sıvı kaybetmişim. yemek yiyemiyorum hala bol bol sıvı alıyorum
Bebişe de baktı doktorum keyfi yerinde rahat ol dedi.
Aman dikkat edin kendinize. Mümkün oldukça dışarıda yemeyin.
tafa gorkems siz hangi ildeydiniz? Hangi hastaneye gidiyorsunuz?
hepinize günaydin hanimlar,
bugün insallah daha güzel bir gün olur!!!
Biz her zaman ki gibi yine isteyiz ve saatlerimizi dolduruyoruz
Herkese günaydın ,
Ben bugün ilk defa yazıyorum bu foruma. 2012 Nisan annesiyim, tahmini doğum tarihimiz 24 Nisan. Henüz bebeğimizin cinsiyetini bilmiyoruz
Bugün 2li tarama testimin sonucu geldi, çok düşük risk grubundaymışım, keyifli bir başlangıç oldu güne.
Umarım herkesin keyfi de yerindedir.
Kızlar az önce doktordan geldim. haftalardır bebeğimin saklayıp göstermediği şey pipisiymişBugün itibariyle artık ben de resmen şehzade annesiyim Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin. Oğlumla ben Öpüyoruz sizi teyzeleri....
Kızlar az önce doktordan geldim. haftalardır bebeğimin saklayıp göstermediği şey pipisiymişBugün itibariyle artık ben de resmen şehzade annesiyim Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin. Oğlumla ben Öpüyoruz sizi teyzeleri....
Arkadaşlar İzmir' de olan hamişler doktora nereye gidiyorsunuz merak ettim. Doğumu nerede düşünüyorsunuz. Ben Egepol' e gidiyorum doktorum Op. Dr. Hakan Sabırlı bileniniz varmı?
canım ben doç.dr.fuat akercan gidiyorum.egenin doktoru ama özelde bakıyor.doğumuda onun anlaşması olan bir hastanede yapıcam.egepol maddi açıdan iyi ama aşırı yoğun bir hastane.hastalara sağlıklı takip yapıldığını düşünmüyorum.
Herkese günaydın ,
Ben bugün ilk defa yazıyorum bu foruma. 2012 Nisan annesiyim, tahmini doğum tarihimiz 24 Nisan. Henüz bebeğimizin cinsiyetini bilmiyoruz
Bugün 2li tarama testimin sonucu geldi, çok düşük risk grubundaymışım, keyifli bir başlangıç oldu güne.
Herkese günaydın ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?