şifa doğum için çok iyiymiş cnm araştırdım fatma hanım devletteydi onun öncesinde muayenehanesi varmış çok iyiymiş bende işyerinde çalışan biri var ondan duydum 2 çocuğuna da fatma hanıma gitmiş çok memnun kalmış metin bey doğuma falan giriyo bildiğim kadarıyla gittin mi metin beye hiç
aa cok sevindim gözün aydın,
bu aradane yaptın amniyosentezi karar verebildin mi?
sağlıklı gelir yavrum inş.
canım ben erzincandayım ,kontroller için gidiyorum erzurum a.fatma hanım ben gıttıgım zaman ordaydı ama kımse gıtmıyodu bombostu odası,bı de onu deneyeyım bakalım,nerden gecmıs acaba sıfaya.sifa da dogum yapan tanıdıkların var mı,memnunlar mı bılgın var mı?
haftaya pazartesi metın bey e gıdecem amnıyosentez ıcın,
metın bey doğuma gırıyo mu acaba?
slm bende izmirdeyim.ben gaziemir şifaya gidiyorum doktorum sümeyra tatar
egepol benim evime çok yakın sen nerde oturuyorsun canım
merhaba elemsu,
ya canim korkmuyormusun hic amniyosentez´den, acisindan? Nasil yapildigini konustun mu doktorla, nerede yaptiracaksin amniyosentezi?
Ayrica Otizm gibi bir risk cikarsa ne yapmayi düsünüyorsun? Insallah sonuclar güzel cikar. Rabbim saglikli bebisler nasip etsin cümlemize....
teşekkürler canım,
3lü testimin sonucunu yarım saat önce aldım.. herşey normal görünüyo bu taramada
dr um öncekini unut,kafan rahat olsun dedi.. önümüzdeki ay ayrıntılıya bakarız ordada görürüz dedi.
istanbula gittiğimde de ayrıntılıya giricem inşallah, o zmn neler olur bakıp hareket edicez inş..
umarım sizlerde hayırlı haberler alırsınız bebişlerle ilgili...
valla o kadar çok doktorla konuştum ki yaptırmazsam testelerdeki gibi özürlü çıkma riski daha fazlaymış,bunu yaşamayan bilmiyo gerçekten.ne hevesim ne sevincim kaldı,hamileliğime dair hiçbi sevincim kalmadı.bu şüpheyle 5 ay yaşayamam.işinin ehli bi yerde yaparsan risk çok düşük.ultrasonda bakıyolar.bebeğin kesesınden bebeğe uzak bı noktadan 10ml gibi bı sıvı alıyorlar,doğru yerden alınırsa bı tehlıke yok.
şimdilik o tehlikeyiçok düşünmüyorum ne yaparım ne ederim bilmiyorum
teşekkürler canım,
3lü testimin sonucunu yarım saat önce aldım.. herşey normal görünüyo bu taramada
dr um öncekini unut,kafan rahat olsun dedi.. önümüzdeki ay ayrıntılıya bakarız ordada görürüz dedi.
istanbula gittiğimde de ayrıntılıya giricem inşallah, o zmn neler olur bakıp hareket edicez inş..
elemsu 1:172 ne oranı... yaş mı? sendrom mu? ne oranı bu?
valla o kadar çok doktorla konuştum ki yaptırmazsam testelerdeki gibi özürlü çıkma riski daha fazlaymış,bunu yaşamayan bilmiyo gerçekten.ne hevesim ne sevincim kaldı,hamileliğime dair hiçbi sevincim kalmadı.bu şüpheyle 5 ay yaşayamam.işinin ehli bi yerde yaparsan risk çok düşük.ultrasonda bakıyolar.bebeğin kesesınden bebeğe uzak bı noktadan 10ml gibi bı sıvı alıyorlar,doğru yerden alınırsa bı tehlıke yok.
size deeehadi gözün aydın maşallah snaa ve bebeğine ..:)
Canımmm çok sevindim gözün aydın , biraz daha rahatlamışsındır. Allah'ım inşallah hep böyle güzel haberler alırsın. Allah daim etsin...
Sevgiler...
Allah yardımcın olsun canım, mutlaka bu yaşananlarda bir hayır vardır. sen ve bebeğin için hayırlısını diliyorum..ne güzel yorumlar görüyorum babalarla ilgili.bizim babamız bizden ayrı 3 ay önce tartışmıştık evinegit dedi bana annemin yanına geldim.1 hafta sonra hamileliğimi öğrendim yalan söylüorsun inanmıyorum dedi.bişi demedim insan hamilelik konusunda nasıl yalan söylerki müspet bir durum neticede.tahlil var ultrason var.o gün bugündür bir kere bile çocuğuna dair soru sormadı .birde beni telefon mesajlarıyla taciz ediyor boşanma davası aç evrakları bekliyorum diye bugün 14+4 günlük oldum doktora her gittiğimde eşleri ile gelen hamişleri görünce içim sızlıyor benim kabahatim ne diye hadi kendimi geçtim ya bebeişimin kabahati nee.
vusicim tebrikler maşallahkızlarrr, topiğimizin bir erkek bebişi daha geliyorrrrrrrr
teşekkürler canım, yazamasam da buradan okumaya çalışıyorum en azından. sizlerden iyi haberlerle seviniyorum.merhaba drusella,
tekrar hosgeldin canim... gecmis olsun canim, insallah tekrar nefes darligi yasamazsin... bende 2ci trimester´deyim ama nefes darligi yasamadim cok sükür.. ama bazen derinden insan nefes aliyor sanki böyle yorulmus gibi...
Dikkat et canim kendine... sevgiler
arkdaşlar birşey sorucam ... son adet tarihi muhtemel doğum tarihi vs e göre, CRL ne demek? farklı bir hesabı mı avr bunun? (ikili testte var)
CRL bebeğin Popo ile baş tepesi arası uzunluk canım..
usg de ölçüm onu vermiş.hesaplama değil yani
Ben yurtoğlunda oturuyorum kızımda şirinyerde özel doktorum vardı Op. Dr. Sefa KURT duymuşsundur belki şuan alsancak' ta muayenehanesi doğumumuda Çınarlı Özel Sağlık'ta yapmıştım, fakat egepol'ün çok methini duydum o yüzden şimdi oraya gidiyorum. Basmane Şifa' da arkadaşım doğum yapmıştı bundan 7 sene önce sanırım temiz güzel bir hastane gördüğüm kadarıyla şuanda bilmiyorum belki daha iyi olmuştur. Egepol' de doğum yapan çok tanıdığım var herkes çok memnun o yüzden bende orayı tercih ettim birde doğum üzerine bayağı nam salmış inşallah sonuda hep iyi olur...
benim anlamadığım son adet tarihime göre kan alınan tarihte bebeğimin bir hafta büyükmüş gibi gösterilmesi allah allah bide muhtemel doğum tarihi normalden bir hafta önce... (yani her yerd eçıkan hesaba göre)
teşekkürler canım,
yakın sayılırız birbirimize bende bozyaka ssk üst tarfında oturuyorum.bende oğlumda alsancakta ayşe özbakkaloğluna gitmiştim.oda çok iyi bir dr çok cana yakın.eşim gaziemir tarafında çalışıyor.onunla gidiyorum daha iyi oluyor.doğum gaziemir şifada yok.sanırım basmane şifada olacak.çevremde şifada doğum yapanlar var memnunlar.yaşayıp görücez.egepol'de iyi benimde tanıdıklarım var doğum yapan eşimin kuzenide egepole gidiyor.diğer erkek doktora adını unuttum şimdi.oda çok memnun o doktora randevu bulmak zormuş öyle diyordu.Allah bebişlerimizi korusun hepimiz sağlıklı alalım kucaklarımıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?