2012 nisan anneleri haydi buraya...

yok canım tlf da görüştük amniyosentez için pazartesi ya da salı gidicem.doğumla ilgili bi şey sormadım gidince konuşuruz diye.
ben epidural normal doğum istiyorum,erzurum a gıtmemın en buyuk sebebi o.şifa da yapıyolar diye biliyorum,geçen gidişimde sormayı unuttum.
sen bı git bakalım Fatma Hanım a bı daha ki kontrole ona giderim olmazsa

aa cok sevindim gözün aydın,
bu aradane yaptın amniyosentezi karar verebildin mi?
sağlıklı gelir yavrum inş.

teşekkürler canım,
3lü testimin sonucunu yarım saat önce aldım.. herşey normal görünüyo bu taramada
dr um öncekini unut,kafan rahat olsun dedi.. önümüzdeki ay ayrıntılıya bakarız ordada görürüz dedi.
istanbula gittiğimde de ayrıntılıya giricem inşallah, o zmn neler olur bakıp hareket edicez inş..
umarım sizlerde hayırlı haberler alırsınız bebişlerle ilgili...

şifa doğum için çok iyiymiş cnm araştırdım fatma hanım devletteydi onun öncesinde muayenehanesi varmış çok iyiymiş bende işyerinde çalışan biri var ondan duydum 2 çocuğuna da fatma hanıma gitmiş çok memnun kalmış metin bey doğuma falan giriyo bildiğim kadarıyla gittin mi metin beye hiç

Ben yurtoğlunda oturuyorum kızımda şirinyerde özel doktorum vardı Op. Dr. Sefa KURT duymuşsundur belki şuan alsancak' ta muayenehanesi doğumumuda Çınarlı Özel Sağlık'ta yapmıştım, fakat egepol'ün çok methini duydum o yüzden şimdi oraya gidiyorum. Basmane Şifa' da arkadaşım doğum yapmıştı bundan 7 sene önce sanırım temiz güzel bir hastane gördüğüm kadarıyla şuanda bilmiyorum belki daha iyi olmuştur. Egepol' de doğum yapan çok tanıdığım var herkes çok memnun o yüzden bende orayı tercih ettim birde doğum üzerine bayağı nam salmış inşallah sonuda hep iyi olur...

slm bende izmirdeyim.ben gaziemir şifaya gidiyorum doktorum sümeyra tatar
egepol benim evime çok yakın sen nerde oturuyorsun canım

valla o kadar çok doktorla konuştum ki yaptırmazsam testelerdeki gibi özürlü çıkma riski daha fazlaymış,bunu yaşamayan bilmiyo gerçekten.ne hevesim ne sevincim kaldı,hamileliğime dair hiçbi sevincim kalmadı.bu şüpheyle 5 ay yaşayamam.işinin ehli bi yerde yaparsan risk çok düşük.ultrasonda bakıyolar.bebeğin kesesınden bebeğe uzak bı noktadan 10ml gibi bı sıvı alıyorlar,doğru yerden alınırsa bı tehlıke yok.
şimdilik o tehlikeyiçok düşünmüyorum ne yaparım ne ederim bilmiyorum

hadi gözün aydın maşallah snaa ve bebeğine ..:)

elemsu öyle deme geçecek hepsi hayırlısı ile yaptırıcaksan inşallah testini ve birşeycik çıkmayacak. olmayan birşeyi şimdiden düşünmeninde sana faydası yok...

Canımmm çok sevindim gözün aydın , biraz daha rahatlamışsındır. Allah'ım inşallah hep böyle güzel haberler alırsın. Allah daim etsin...
Sevgiler...

İnşallah herşey yoluna girer senden de güzel haberler bekliyoruz tatlım. Allah bebeklerimizi korusun. Sende güzel haberler alırsın ve hamileliğinin tadını çıkarırsın inşallah.
Kalbini ferah tut herşey iyi olsun. Allah yardımcın olsun ...

insallah canim, test sonuclari hersey güzel cikar... sen lütfen kalbini ferah tut. Kendine böyle stres yapma, Allah büyük. Süphe insani yer bitirir biliyorsun. Biz ne kadar stresli olursa bebekte o kadar etkileniyormus. Bir yerde okumustum. Zaten imtihanimizda varsa basimiza gelecektir, riskli ciksada ben acikcasi bu saatten sonra bebegi aldiramayacagimi da biliyorum.

Lütfen canim, hamileliginin tadini cikarmaya calis. Hersey güzel olacak!!!!

hadi gözün aydın maşallah snaa ve bebeğine ..:)
size deee

seni çok çok iyi anlıyorum, dediğin gibi yaşamayan o endişeyi anlayamıyor maleesef.. risk 200 de 1.. telaşlanacak bişeyi yok o işlemin..
kafana takana kadar yapılıp, rahatlanır, acısı filan da yok ayrıca, kan aldırmaktan farksız işlem..
inşallah içindeki fırtına bi an önce diner

Canımmm çok sevindim gözün aydın , biraz daha rahatlamışsındır. Allah'ım inşallah hep böyle güzel haberler alırsın. Allah daim etsin...
Sevgiler...

teşekkür ederim, darısı herkesin, hepimizin başına inşallahh

arkdaşlar birşey sorucam ... son adet tarihi muhtemel doğum tarihi vs e göre, CRL ne demek? farklı bir hesabı mı avr bunun? (ikili testte var)

Allah yardımcın olsun canım, mutlaka bu yaşananlarda bir hayır vardır. sen ve bebeğin için hayırlısını diliyorum..

kızlarrr, topiğimizin bir erkek bebişi daha geliyorrrrrrrr
vusicim tebrikler maşallah

teşekkürler canım, yazamasam da buradan okumaya çalışıyorum en azından. sizlerden iyi haberlerle seviniyorum.
nefes darlığının nedeni anlaşıldı. bugün doktoruma gittik göğüs hastalıklarına gönderdi, orada da test yapıldı. astımım varmış, o yüzden nefessiz kalmışım. hemen ilac verildi hani bu ağızdan sprey gibi olanlardan. jinekoloğum da zararı olmayacağını kullanmam gerektiğini söyledi. inşallah bebeğime zararı olmaz. bugün ultrasonda bakıldı bebeğime kalp atışını dinledik çok şükür iyi geliyordu sesi. haftaya da üçlü testimiz olacak. belki cinsiyeti de belli olur.

arkdaşlar birşey sorucam ... son adet tarihi muhtemel doğum tarihi vs e göre, CRL ne demek? farklı bir hesabı mı avr bunun? (ikili testte var)

CRL bebeğin Popo ile baş tepesi arası uzunluk canım..
usg de ölçüm onu vermiş.hesaplama değil yani

CRL bebeğin Popo ile baş tepesi arası uzunluk canım..
usg de ölçüm onu vermiş.hesaplama değil yani

benim anlamadığım son adet tarihime göre kan alınan tarihte bebeğimin bir hafta büyükmüş gibi gösterilmesi allah allah bide muhtemel doğum tarihi normalden bir hafta önce... (yani her yerd eçıkan hesaba göre)

yakın sayılırız birbirimize bende bozyaka ssk üst tarfında oturuyorum.bende oğlumda alsancakta ayşe özbakkaloğluna gitmiştim.oda çok iyi bir dr çok cana yakın.eşim gaziemir tarafında çalışıyor.onunla gidiyorum daha iyi oluyor.doğum gaziemir şifada yok.sanırım basmane şifada olacak.çevremde şifada doğum yapanlar var memnunlar.yaşayıp görücez.egepol'de iyi benimde tanıdıklarım var doğum yapan eşimin kuzenide egepole gidiyor.diğer erkek doktora adını unuttum şimdi.oda çok memnun o doktora randevu bulmak zormuş öyle diyordu.Allah bebişlerimizi korusun hepimiz sağlıklı alalım kucaklarımıza :)

muhtemelen bebeğin gelişimi ileri seviyededir. dr un bişey söylemedi mi bu konuda acaba?
usg görüntüsünde de yazar üst tarafta senin periyoduna, altta yazan da bebeğin o zamanki gelişim büyüklüğüdür.

vusii,
gözün aydin canim, darisi hepimizin basina diyeyim

Diğer erkek doktor Gökalp bey ben Hakan bey' e gidiyorum evet Gökalp bey' e randevu almak zor oluyor diye duydum bende o yüzden ondan vazgeçtim ben gidiyorum doktorum doğumdaysa eğer bazen bekliyorum randevu zamanım bazen sarkailiyor fakat Gökalp bey' in hastaları isyanda hemde 3 dk. da bakıp yolluyor diye duydum çok araştırdımda herkesle röportaj yaptım :):):) o yüzden Hakan bey' e gidiyorum şimdilik çok memnunum inşallah sonuna kadar hep böyle gider.
Peki Basmane şifa' da yapınca doğumu kendi doktorun mu gircek doğumuna konuştun mu yada sen nasıl istiyorsun ? İnşallah herşey yolunda gider isteklerimiz gerçekleşir tatlım.

Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…