Kızlar az önce doktordan geldim. haftalardır bebeğimin saklayıp göstermediği şey pipisiymişBugün itibariyle artık ben de resmen şehzade annesiyim Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin. Oğlumla ben Öpüyoruz sizi teyzeleri....
Ayyyy Martimmmmm canim cok sevindim yaa, Allah bagislasin, saglikla kucagina almani nasip etsin sehzadeni insallahhhh. Ay masallah masallahhh
Allah bize de nasip etsin ogrenebilmeyi insallahhhh. Ayin 1'inde randevumuz var, babasi da ben de heyecandan yerimizde duramiyoruz. O gun 15 hafta 6 gunluk olacagiz, insallah utanip saklanmaz da gosterir bize cinsiyetini
giderken randevuya çikolata ye annesi, seninki fıkır fıkır oynasın açsın
hayırlısı olur inşallahh
Hehehe dogru soyluyorsun vusicigimmm cikolata sartmisAy ilk bebek olunca onsan nasil heyecanlaniyormus yaa, hani kliselesti belki artik ama, elbette biz de iyi olsun saglikli olsun cinsiyeti ne olursa olsun diyoruz ama merak etmeden de duramiyorum :)
klişe de olsa insan merak etmeden duramıyorki.. ilk-2-3 bence farketmez öyle tahmin ediyorum..
Senin de mi ilk? Belli mi cinsiyeti?
evet ilk, dün öğrendik..benim de şehzadem geliyor :)
Ah canim cok sevindimm, Allah saglikla kucagina almani nasip etsin insallah, masallahhh
bu durmda kan vermesi doğru olur mu ki? kabul edilr mi daha doğrusu bilimyorum da??
bağış için değil yahu test için :)
cinsiyetini hissedenler doğru bildinizmi peki
bende kaç haftadır kız istiyordum, dünden beri erkek olduğunu hissediyorum, hayırlısı artık
evet canım, ilk öğrendiğimden beri hissediyordum..
kız olmasını hayatım boyu istedim..kısmet, allah bize bağışlasın da önemli değil
bu arada yazmıştım ama yenileyim, çin takviimi,kan yenileme testi tutmadı..
evet canım, ilk öğrendiğimden beri hissediyordum..
kız olmasını hayatım boyu istedim..kısmet, allah bize bağışlasın da önemli değil
bu arada yazmıştım ama yenileyim, çin takviimi,kan yenileme testi tutmadı..
kızlar sizinde fikrinizi almak istiyorum eminim bi çoğunuz aynı dertten müzdariptir. saçlarınızı ne yaptınız? ben geçen hafta kestirdim ama boyama konusunda kararsızım 3 ay oldu ve saçlarımın rengi artık iyice çirkinleşti beyazlarım çıktı falan. acaba dip boya yaptırmadan boyasam daha erkenmi? biraz daha beklemek gerekirmi?
vusii bende merak ettim şimdi çin takvimine çok şaşırıorum 25 te 25 doğru çıktı bide ben kendimce hesaplayabilirmiyim..bana doğum tarihini en azından ay yıl olarak ve son adetini yazarmısın..
bu arada ben merak etmiodum ama artık merak etmeye başladımm nerdeyse herkes öğrenmiş bebişinin cinsiyetinii..hem isim bulmakta zormuş en azında cinsyetii neyse ona göre düşünürsünn ismini..
kadifegül yazmayı unutmuşum üşütmedin bide değilmi herkes farklı tepki verebilio nebiliiim soğuk yere oturduysan filan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?