2012 nisan anneleri haydi buraya...

martimcimm uzun süredir merakla beklediğim bebek cinsiyetiydi seninki valla kendim kadar meraklandım yani..maşallah seninkide yiğidin malı meydanda olur demeyenlerden.Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla sıhatle almayı nasip etsin..

benim doktorum önermedi ama biraz pimpirikli biri. Kestirdim bi şekle girsin diye ama olmadı gene beyazlar dipten sırıtıyor

15.02.1983 d.tar. sat 3 temmuz canım, hadi bak bakalımm..
isim konusu gerçekten zor..
gönlümden aras geçiyor ama bakalım :)

aa evet gerçekten 1 yanlış zaten %90 ihtimal dio benim 26 da 25 oldu..takvimde kız çıkıo ama pipisini gördüm diosunn tüm belirtilerde erkek demiştin :)
aras ismini benim bi arkadaşım koymuştuu.. hayırlısı bakalım iyice meraklanmaya başladımm bende..

Ayni dertten muzdaribiz. Boyaya uzuun sure yaklasmamayi dusunuyorum, beyazlar cikmis olsa da. Belki bu hafta gidip kestiririm biraz. Doktoruma da henuz sormadim ama yien de ne olur ne olmaz boyamiyayim diyorum. Hos zaten kendime uygun bir hazir boya bulamadim ki hic bir zaman

bu benim kaderim zaten :) %10dilimdeyim harikaaa
hiç bişeyim normal değildirki bu olsun..
bana hayırlısıyla, sağlıkla gelsin bebişim..takvimler önemli değil :)
teşekkürler canım

benimkinede bakarmısın canım söylesem:26:

ankaradan katılan anneler bebişler dr unuzdan memnunsanız yardımcı olur musunuz?ankara da hangi dr hangi hastane önerilerinizi

oooo maşallah maşallah aay cok sevindim kızıma kime versem acaba?

kızlar ben size bişi sorucam ya ben hiç aşermiorum normal haatımda ekşi tatları çok severdim halen eskisi gibi devam edior.sizde aşermeler varmı ::^^::

ben 17+5 deyim ama başlamadım daha giymeye.bugün çıkıp bakım diyorum bı amasu genıs lastıklıler hosuma gıtmıyo hıc,siz onlardan mı aldınız??

bide eskiler derki hamile iken kına yakınca çocuğunda turuncu kafa oluyormuş

şimdi moda zaten ama hürrem rengi gibi demi turuncu dediğiniz hem çok nadirler ama onlar.. sarışın yada kumral olsaydım kesin bi turuncu denerdimm :)

kızlar normal doğum videosu izledim çok korktumm sezeryanda da çok korktum ben ya aslında keşke normal doğurabilsem ikinciyi hemen istiorum çünkü..

ben izlediğim videolarda şıp diye doğuranı da gördüm, çok zor olanı da..:18:
şimdden durumu kabusa çevirmeden şu günlerin tadını çıkaralım..
melekler kucağımıza geldi mi herşeyy bitivericek zaten
üzme tatlı canınıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…