Kızlar az önce doktordan geldim. haftalardır bebeğimin saklayıp göstermediği şey pipisiymişBugün itibariyle artık ben de resmen şehzade annesiyim Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin. Oğlumla ben Öpüyoruz sizi teyzeleri....
benim doktorum önermedi ama biraz pimpirikli biri. Kestirdim bi şekle girsin diye ama olmadı gene beyazlar dipten sırıtıyoraynı konu yüzünden bende 2haftadır gidip geliyorum. Boyamı bile alıp hazırlamıştım, elim gitmiyor napsam bilemiyorum
dr um bitkşsel boya istersen kullanabilirsin dedi.. Bakımsız halinden biraz kurtardım, bebe yağı sürerek.. Ama daha ne kadar
dayanırım bilemiicemm(
15.02.1983 d.tar. sat 3 temmuz canım, hadi bak bakalımm..
isim konusu gerçekten zor..
gönlümden aras geçiyor ama bakalım :)
kızlar sizinde fikrinizi almak istiyorum eminim bi çoğunuz aynı dertten müzdariptir. saçlarınızı ne yaptınız? ben geçen hafta kestirdim ama boyama konusunda kararsızım 3 ay oldu ve saçlarımın rengi artık iyice çirkinleşti beyazlarım çıktı falan. acaba dip boya yaptırmadan boyasam daha erkenmi? biraz daha beklemek gerekirmi?
benim doktorum önermedi ama biraz pimpirikli biri. Kestirdim bi şekle girsin diye ama olmadı gene beyazlar dipten sırıtıyor
aa evet gerçekten 1 yanlış zaten %90 ihtimal dio benim 26 da 25 oldu..takvimde kız çıkıo ama pipisini gördüm diosunn tüm belirtilerde erkek demiştin :)
aras ismini benim bi arkadaşım koymuştuu.. hayırlısı bakalım iyice meraklanmaya başladımm bende..
ama kınanın rengini tutturmak çok zor anneme yapmıştımbikerede oradan biliyorum sonra bide turuncu kafayla gezmek varya saçlarınız ne renk ki kına alıp yapsanız beyazlar kapanır..kına doğal değilmi sonuçta..beyazda ii durur kırmızı sanki nebiliim...
benimkinede bakarmısın canım söylesem:26:vusii bende merak ettim şimdi çin takvimine çok şaşırıorum 25 te 25 doğru çıktı bide ben kendimce hesaplayabilirmiyim..bana doğum tarihini en azından ay yıl olarak ve son adetini yazarmısın..
Bu arada ben merak etmiodum ama artık merak etmeye başladımm nerdeyse herkes öğrenmiş bebişinin cinsiyetinii..hem isim bulmakta zormuş en azında cinsyetii neyse ona göre düşünürsünn ismini..
Kadifegül yazmayı unutmuşum üşütmedin bide değilmi herkes farklı tepki verebilio nebiliiim soğuk yere oturduysan filan..
ama kınanın rengini tutturmak çok zor anneme yapmıştımbikerede oradan biliyorum sonra bide turuncu kafayla gezmek var
ne kötü olurrrr:)))
ne kötü olurrrr:)))
Kızlar az önce doktordan geldim. haftalardır bebeğimin saklayıp göstermediği şey pipisiymişBugün itibariyle artık ben de resmen şehzade annesiyim Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin. Oğlumla ben Öpüyoruz sizi teyzeleri....
benimkinede bakarmısın canım söylesem:26:
kızlar ben size bişi sorucam ya ben hiç aşermiorum normal haatımda ekşi tatları çok severdim halen eskisi gibi devam edior.sizde aşermeler varmı ::^^::
oooo maşallah maşallahaay cok sevindim kızıma kime versem acaba?
bide eskiler derki hamile iken kına yakınca çocuğunda turuncu kafa oluyormuş
şimdi moda zaten ama hürrem rengi gibi demi turuncu dediğiniz hem çok nadirler ama onlar.. sarışın yada kumral olsaydım kesin bi turuncu denerdimm :)
kızlar normal doğum videosu izledim çok korktumm sezeryanda da çok korktum ben yaaslında keşke normal doğurabilsem ikinciyi hemen istiorum çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?