2012 nisan anneleri haydi buraya...

benimde ilk bebeğim 1.5 aylık hamileyim
ama biraz tedirginim tsh'm oldukça yüksek (12) :18:

benimde ilk bebeğim 1.5 aylık hamileyim
ama biraz tedirginim tsh'm oldukça yüksek (12) :18:

İlaç kullanıyorsan korkma. 15 günde bile ilaç baya düşürüyor. en azından benim düştü. 1 ay sonra yine kontrolum var. ama yoksa mutlaka doktora git ve tavsiyesine göre ilaca başlamalısın diye biliyorum. kullandığım ilacın bebeğe etkisi yok. geçmiş olsun.

selam kızlar
10 haftalık hamileyim. tahmini doğum tsrihim 1 nisan..

folbiol kullanıyorum ama bazı arkadaşlar yarım kullanıyormuş.. huylandım şimdi ben 1 tane kullanıyorum.
mide bulantılarım devam ediyor özellikle akşamları 1 tane dramamine kullanıyorum. (bulantı hapı)
68 le başladım 67 yim şu an.

canım ben yarım kullanıyorum.başlarda 1 tane alıyodum doktora ilk gittiğimde yarım al dedi.hattadoktoru dinlemedim yarım az olur diye bıkaç gün yıne tam aldım.sonra internette baktım folbiol mg olarak ihtiyacımız olanın yaklaşık 2 katıymıs.bu yuzden yarım alınıyomuş.bazılarına da doktor 2 gunde 1 al diyolar yanı aynı sey oluyo yıne.
bu arada ben cinsiyetini çok merak ediyorum.çin takvimi doğru çıkıyomuş baktınız mı hiç?

bende hem kan pıhtılaşması bozukluğu hem de devam eden kanama var canım. progestan proluton kanama için kendi yaptığım iğne ise kan pıhtılaşması yüzünden ters bir durumlar karşılaşma riskini azaltmak için. özel bir durumum olduğundan bunları almak zorundayım yeter ki bebeğim iyi olsun. normal hamilelikte zaten bildiğim kadarıyla belirli bir döneme kadar folik asit alınıyor sonra gerekirse sadece vitamin. yüreğinizi ferah tutun.

Çok şükür öyle bi risk yok şimdilik benimde sadece tiroid değerim normalden yüksek çıktı ama doktor herhangi bi ilaç vermedi yarın kontrol için tekrar gideceğim inşallah bi sorun yoktur bu arada cevabın için teşekkür ederim umarım hayırlısıyla sağlıklı bebekler dünyaya getiririz hepimiz selamlar

Okuyunca böyle çelişkiye düştüm işte bi de küçük bi yerde olunca güvenmiyorum doktorlarına ( ki iki tane doğum uzmanı tek hastane var ) neyse Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişine (bebişlerimize ) çokk geçmiş olsun sevgiler

selam kıslar, herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun ..
bende bugün 8+0 oldum ama miğde bulantısından fena durumdayım ..
oğlumda hiç bu kadar olmamıştı . şimdi günlük hayatımı etkileyecek kadar diyebilirim ...
bende folbiol yarım, fraxparine 0,4 , ve haftada bir proluton iğne oluyorum ..
lekelenmelerim tam kesilmiş değil yarın dr. kontrolümüz var bakalım neler diyecek

çok teşekkürler canım amin sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

benim ilk bebeğim olması dışında durumlarımız çok benziyor geçmiş olsun. ben clexane kullanıyorum fraxparine yerine. bulantı ilaçları işe yaramadı metpamid ve dramamine vermişti dr ama boş yere içmek istemiyorum onları işe yaramıyor. progestan kullanıyor musun? bende bulantı yapan şey progestan sanırım ya da artıran. önceki gebelikte de bunları kullanmış mıydın? bir de diyet yapıyor musun protein sınırlı olan? çok soru sordum ama bu konuda deneyimli annelerin bilgisine ihtiyacım var . inşallah yarınki kontrolünüz iyi geçer

Merhaba canım, benim ilk gebeliğimdede bunları kullandım tek fark fraxparini 0,3 lük kullanıyordum . hiç diyet yapmadım dr bununla ilgili birşey söylemedi.
proluton 4. ayda kestik daha sonrasında kasık ve bel ağrılarım olduğunda vuruluyordum ..
fraxparini doğumdan bir gün öncesine kadar vuruldum. benim oğlumdan önce 2 düşüğüm vardı önlemler bunun için .. sormak istediğin başka birşey olursa lütfen çekinme sor yardımcı olursam ne mutlu bana.

bu arada progestan kullanmıyorum proluton depot zaten bu işe yarıyor ama iğneside bulantı yapıyormu bilmiyorum .. eğer o yapıyorsa yandık demektir... :))

selam kızlar benim iki defa lekelenmem oldu çok korkuyorum doktora gittim aktif bir kanaman yok hatta hiç kanaman yok dedi
ama ikinci lekelenmede gittiğim doktor kese bozulmuş dedi direk düşükten bahsetti hatta 2 gün sonra kontrol edelim direk yatışa alabiliriz dedi ben de gitmedim
ama çok korkuyorum ultrason cihazları farkedebiliyormuş 2 ultrasonuma da ayrı yerlerde girmiştim :18::18:

bende galiba 8 haftalık hamileyim daha doktora bile gitmedim , o kadar çok istedim ki bu bebeği , eşim hamile olduğumu öğrendiğinden beri kürtaj olmamı istiyor , ben bebeğime kıyamam , çok istedik çünkü , her gün ağlıyorum , ya eşimi terkedip doğurucam bu bebeği , ya da bebeği aldırcam ve eşimle devam edicem , ama eşimin çocuğu var zaten ilk eşinden belki de bundan sonra istemicek hiç bebek , ne yapacağımı bilmiyorum , o kadar çaresizim ki , tahminen nisan ortalarında doğacaktı bebeğim ...nolur benim için dua edin olur mu ???

korkunun ecele faydasi yok biliyorsun bence senin suan yapman gereken doktora gitmen belki dusuk yapma olasiligin yok doktorun evhami olabilir...yada boyle bir durum varsa ilaclarla bu engellenebilir ama gitmemelik yapma sen yine iyi dayaniosun ben hastane kapisindan cikmam pimpirikliginden bu arada lekelenmelerin normal yada anormla donemleri vardir sen ne kadarlik hamilesin?

Merhaba hanımlar bende aranızdayım

Cumartesi günü yaptırdığım kan testimde Beta Hcg değerim 2733 çıktı tahmini 5-6 haftalık henüz bende bu ay folic plus kullandım. ve 60 kilo ile hamile kaldım bakalım ne akdar kilo alacağım :18:
Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza versin inşallah

6+2 canım bana bakan acildeki doktor asistandı benim doktorumsa yar. doç. o kıza güvenmiyorum ayrıca zaten ilk gittiğim hastanede birşey yok ama sen yine de progestan kullan demişlerdi. bu kıza progestan kullanıyorum dedim düşecekse onun hiç bir etkisi olmaz dedi biz sedece annenin çok fazla kan kaybını önlemek için uğraşıyoruz dedi

sen olsan gidermiydin sonuçta bebeğim için zaten birşey yapmayacaklarını söyledi açık açık zaten büyük kanamam olursa yapacak birşey yok illaki acile giderim

doktorların en ufak bir durumda doğal seleksiyonu anlatmasından nefret ediyorum :95:

şuan bende folic asit kullanıyorum ama henüz hamile değilim hamileliğe hazırlanıyorum

Merhaba canım benimde 2. Evliliğim eşiminde 1 kızı var senin eşinin mi 2. Evliliği yoksa 2 nizinde mi?
Ben anlayamıyorum bu erkek milletini ya nasıl bir vicdan ozaman evlenme kardeşim bayanları üzmeye ne hakkınız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…