2012 nisan anneleri haydi buraya...

mrhb bende aranızdayım artık,benimde 9+4.Allah hepimize yardım etsin.kilodurumlarınız ne bu arada ben 2 kilo aldım bile

Selam elemsu hayırlı olsun inşallah. neredeyse aynı gün doğum yapacağız seninle en fazla 2 kilo olmalıymış bu üç ayın sonunda alınan. ama sıkma canını. yukarıda arkadaşların birine yazmıştım. okumanı tavsiye ederim. belki işine yarar. ben de 1 kilo aldım şu ana kadar. bundan sonra sağlıklı beslenmek önemli aslında. inşallah hayırlısıyla bebişleri büyütür kucağımıza alırız. sevgiler

Merhaba ben siteye yeni üyeyim,ilk dikkatimi çeken grup bu oldu haliyle Kısmetse nisan 2 de bebeğimi kucağıma alacağım ama emin olamıyorum tabi kızsa erken gelir diyorlar neyse artık önemli olan sağlıklı olması hepimiz inşallah sağ salim hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız.Selamlar hepinize..

Hoş geldiiiinnn benim de 3 nisan hayırlısıyla... iyisindir umarım. her şey güzel geçsin hepimiz için.

Hoş geldiiiinnn benim de 3 nisan hayırlısıyla... iyisindir umarım. her şey güzel geçsin hepimiz için.

teşekkür ederim hoşşbuldumm daha yeni geçti bulantılarım umarım geri gelmezler İlk hamileliğim zaten çookk heyecanlıyım koşa koşa üye oldum buraya aynı heyecanı yaşayan diğer anne adaylarıyla tanışmak için

geçmiş olsun inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına.
mrhb bende aranızdayım artık,benimde 9+4.Allah hepimize yardım etsin.kilodurumlarınız ne bu arada ben 2 kilo aldım bile
hoşgeldiin...ooo seninki büyük sanırsam gözümden kaçmadıysa en büyük bebiş seninki galiba:))

merhaba sende hoşgeldin...benimde miğde bulantım ve bitmeyen uyku halim var ama ben hızla kilo veriyorum.hamilelik öncesi diyet ve sporla kilo vermiştim hamileliğe fit başlim diye şimdide bulantılarım yüzünden yiyemediğimden veriyorum ve çok bitkin düştüm acayip baş dönmem var.

sanada selamlarr hayırlı olsun bebişin inşalah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza...

valla canım bi şey yesem kilo almam normal diyecem ama nerdeyse aç geziyorum ben mide hastasıyım normalde de bana beyaz ekmek kızartma yağlı yiyecekler yasak şimdi daha çok dikkat ediyorum ama yine de alıyorum.bu ara tatildeyim ve evdeyim sürekli,hazreketsizim tabiki ondan da kaynaklanıyo olabilir.işe başlayınca umarım düzene girer

bu arada sen ne kadar aldın kilo?

hoşgeldiin...ooo seninki büyük sanırsam gözümden kaçmadıysa en büyük bebiş seninki galiba:))
evet galiba en büyük benimki,internette martın 29 u gösteriyo,doktorum nisan ın 1-2 gibi diyo bakalım,sağlıkla inş.

tüüm nisan anneleri;
hep birlikte ortak birşeyler yapalım mı?
herkes tahmini doğum tarihini
bebeğinin kaç haftalık+günlük olduğunu
ve hamileliğe kaç kilo ile başladığını yazsa
hep birlikte kaç kilo aldık, hangi ilaçları kullanıyoruz yazalım mı ne dersiniz?

fikir benden ilk paylaşımıda ben yapim;
10nisan tahmini doğum günü
8hafta+2günlük
65kiloyken hamile olduğumu öğrendim şimdi 62yim
kanamam olunca progesteron kullandım sürekli olarak folic plus kullanıyorum.

2 Nisan tahmini doğum
9 hafta+5 günlük
60 kilo ile hamile kaldım henüz tartılmadım( Bu da eve bi tartı almanın zamanı gelmiş demek oluyoo )
sadece folik asit kullanıyorum
Benden bu kadar

bugün itibariyle tam 8 haftalık olduk inşallah,
15 Nisan sanırım tahmini günümüz
72 ile hamile kaldığımı öğrendim şimdi 73 üm
günlük 400mg folicplus, 3*200 progestan, 2*0,4 clexan iğnem var sanırım B12 vitaminine de başlayacağız kan pıhtılaşması yüzünden. midem çok kötü olduğunda rennie duo içiyorum. yaklaşık haftada bir proluton iğne oluyorum. buraya yazınca ne çok geldi, inşallah bebeğime zararı olmuyordur. Allah'ım bebeklerimizi korusun sağlıkla bize kavuştursun inşallah.

merhaba dikkatimi çekti ne çok ilaç kullanıyorsunuz sebebini sorabilir miyim çünkü ben sadece folikasit kullanıyorum onun dışında herhangi bi ilaç vermedi doktor zaten memleketin ücra bi köşesindeyim tek hastane var siz düşünün okuyunca şimdi çelişkiye düştüm gece gece

9+5 günlük hamileyim
doktorum ne zaman doğuracağımı söylemedi ama görünen o ki 2 nisan falan.
55 kilo ile başladım. 1 kilo aldım diyordum ama onu da geri vermişim.
folbiol ve eutorox (troid ilacı) kullanıyorum.
hepinizi öpüyorum burdan güzel anneler

Eğer tahlillerinde bir sıkıntı yoksa, düşük riskin yoksa zaten sadece folikasit veriyor doktorlar. sıkıntıya düşme. mesela ben de troidimin az çalıştığı ortaya çıktı tahlillerde o yüzden onun ilacına başladım. pıhtılaşma sorunu bende de var ama şu an takip ediyorlar. daha da düşerse verecek. yani eldeki verilere (tahlil sonuçları) göre hareket ediyorlar. eğer bunlr yolundaysa hi üzme tatlı canını. tamam mı ? sevgiler

huhuuuu kardeslerim bacilarim benide araniza alirmisiniz Rabbim nasip ederse bende nisanda ikinci kez anne olucam:76:

9+6 benimki.bende sadece folbiol kullanıyorum.siz folbiol u tam mı kullanıyorsunuz yarım mı?doktorum bana yarım al dedı.normalde midemde ülser var mide ilacı almam lazım,doktor rennie alabilirsin dedi ama korkuyorum,dayanıyorum acılara valla.55 le başladım,56,5-57 ile devam ediyorum.

ben her gün 1 tane alıyorum. aslında bana 2 gnde bir gibi da doktorun miden için demiştir belki. geçmiş olsun canım. senle ben maşalah aynı gidiyoruz baksana.

:) beraber girecez doğuma heralde
internetten baktım folbiol mg olarak fazlaymıs,o yuzden yarım alın diyomuş doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…