mrhb bende aranızdayım artık,benimde 9+4.Allah hepimize yardım etsin.kilodurumlarınız ne bu arada ben 2 kilo aldım bile
Merhaba ben siteye yeni üyeyim,ilk dikkatimi çeken grup bu oldu haliyleKısmetse nisan 2 de bebeğimi kucağıma alacağım ama emin olamıyorum tabi kızsa erken gelir diyorlar neyse artık önemli olan sağlıklı olması hepimiz inşallah sağ salim hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız.Selamlar hepinize..
Hoş geldiiiinnnbenim de 3 nisan hayırlısıyla... iyisindir umarım. her şey güzel geçsin hepimiz için.
geçmiş olsun inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına.selam arkadaşlar. yeni anne adayları sizler de hoş geldiniz. bugün kan pıhtılaşması bozukluğum olduğunu öğrendim ve doktorum clexane iğneye başladı. benimle aynı durumda olan nisan anne adayı arkadaşımız var mı?
hoşgeldiin...ooo seninki büyük sanırsam gözümden kaçmadıysa en büyük bebiş seninki galiba:))mrhb bende aranızdayım artık,benimde 9+4.Allah hepimize yardım etsin.kilodurumlarınız ne bu arada ben 2 kilo aldım bile
merhaba sende hoşgeldin...benimde miğde bulantım ve bitmeyen uyku halim var ama ben hızla kilo veriyorum.hamilelik öncesi diyet ve sporla kilo vermiştim hamileliğe fit başlim diye şimdide bulantılarım yüzünden yiyemediğimden veriyorum ve çok bitkin düştüm acayip baş dönmem var.merhaba arkadaslar..Bende bugun araniza katildim hamileligimin 7 haftasindayim.Allahin izniyle nisan 24 gorunuyor dogum.Allahim hepimize hayirlisiyla dunyaya getirmeyi nasip etsin.AMIN
bendeki belirtiler midem bulaniyor ögleden sonralari yogunlukta.birde surekli uyumak istioyrum ve hizla kilo aliyorum
bu kadar hizli kilo almak normalmi arkadaslar.
sanada selamlarr hayırlı olsun bebişin inşalah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza...Merhaba ben siteye yeni üyeyim,ilk dikkatimi çeken grup bu oldu haliyleKısmetse nisan 2 de bebeğimi kucağıma alacağım ama emin olamıyorum tabi kızsa erken gelir diyorlar neyse artık önemli olan sağlıklı olması hepimiz inşallah sağ salim hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız.Selamlar hepinize..
Selam elemsuhayırlı olsun inşallah. neredeyse aynı gün doğum yapacağız seninle en fazla 2 kilo olmalıymış bu üç ayın sonunda alınan. ama sıkma canını. yukarıda arkadaşların birine yazmıştım. okumanı tavsiye ederim. belki işine yarar. ben de 1 kilo aldım şu ana kadar. bundan sonra sağlıklı beslenmek önemli aslında. inşallah hayırlısıyla bebişleri büyütür kucağımıza alırız. sevgiler
valla canım bi şey yesem kilo almam normal diyecem ama nerdeyse aç geziyorumben mide hastasıyım normalde de bana beyaz ekmek kızartma yağlı yiyecekler yasak şimdi daha çok dikkat ediyorum ama yine de alıyorum.bu ara tatildeyim ve evdeyim sürekli,hazreketsizim tabiki ondan da kaynaklanıyo olabilir.işe başlayınca umarım düzene girer
tüüm nisan anneleri;
hep birlikte ortak birşeyler yapalım mı?
herkes tahmini doğum tarihini
bebeğinin kaç haftalık+günlük olduğunu
ve hamileliğe kaç kilo ile başladığını yazsa
hep birlikte kaç kilo aldık, hangi ilaçları kullanıyoruz yazalım mı ne dersiniz?
fikir benden ilk paylaşımıda ben yapim;
10nisan tahmini doğum günü
8hafta+2günlük
65kiloyken hamile olduğumu öğrendim şimdi 62yim
kanamam olunca progesteron kullandım sürekli olarak folic plus kullanıyorum.
bugün itibariyle tam 8 haftalık olduk inşallah,
15 Nisan sanırım tahmini günümüz
72 ile hamile kaldığımı öğrendim şimdi 73 üm
günlük 400mg folicplus, 3*200 progestan, 2*0,4 clexan iğnem var sanırım B12 vitaminine de başlayacağız kan pıhtılaşması yüzünden. midem çok kötü olduğunda rennie duo içiyorum. yaklaşık haftada bir proluton iğne oluyorum. buraya yazınca ne çok geldi, inşallah bebeğime zararı olmuyordur. Allah'ım bebeklerimizi korusun sağlıkla bize kavuştursun inşallah.
merhaba dikkatimi çekti ne çok ilaç kullanıyorsunuz sebebini sorabilir miyim çünkü ben sadece folikasit kullanıyorum onun dışında herhangi bi ilaç vermedi doktor zaten memleketin ücra bi köşesindeyim tek hastane var siz düşünün okuyunca şimdi çelişkiye düştüm gece gece
huhuuuu kardeslerim bacilarim benide araniza alirmisiniz Rabbim nasip ederse bende nisanda ikinci kez anne olucam:76:
9+6 benimki.bende sadece folbiol kullanıyorum.siz folbiol u tam mı kullanıyorsunuz yarım mı?doktorum bana yarım al dedı.normalde midemde ülser var mide ilacı almam lazım,doktor rennie alabilirsin dedi ama korkuyorum,dayanıyorum acılara valla.55 le başladım,56,5-57 ile devam ediyorum.
9+6 benimki.bende sadece folbiol kullanıyorum.siz folbiol u tam mı kullanıyorsunuz yarım mı?doktorum bana yarım al dedı.normalde midemde ülser var mide ilacı almam lazım,doktor rennie alabilirsin dedi ama korkuyorum,dayanıyorum acılara valla.55 le başladım,56,5-57 ile devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?