2012 nisan anneleri haydi buraya...

benim ilk bebegım olcak kısmetse..ben kız ıstıyorum esım erkek .. ama ıcıme ole doguokı erkek olcak sankı:)) tabı herseyden once saglıklısını versın Allahım..hanı dıorum kızda yok erkekte..ılk cocuk oldugu ıcın artık bahtımıza ne cıkarsa:) ama tabı gonlum kızdan yana..bana benzesın bıde ınsD

sağol paylaştığın bilgiler için . benimki kokusuz ama sarı ve bayağı akışkan olduğu oluyor. bayramdan sonra ilk fırsatta gidecem doktora ah bir de doktoruma karar verebilsem.

kızlar geldim dr bebeğimin kalp atşlarını duydum ama çlokda mutlu değilim kalp atışları yavaşmış bayramdan sonra tekrar gideceğim

üzme kendini sakın hem demiyorlar mı her gebelik aynı olmaz diye belki daha yeni başlamıştır kalbi atmaya.içini ferah tut inşallah düzene girecek.

merhaba nisan anneleri,
7+3.günüme iyi başladım şimdide iyiyim ama kasıklarımda batma ve ağrı var vede eve süpürge açılması lazım uzundur içime sinecek bir temizlik yapamıyorum.
sabah tartıldım hamileliği öğrendiğimden bu güne 3kilo vermişim, neyseki ilk aylar önemli değil bir iki kilo alınıp verilebilir diyorlar ya inşalah öyledir. kızlar bana sağlık ocağında ebe kayıtımı yaparken kanımın düşük olduğunu söyledi multivitamin verdi aç karnıma içmeye. ama önce doktorada bir söylim dedim sonrada tatilden sonra gidecem ya başlimde yok derse bırakırım dedim ama yutmamla çıkarmam bir oldu şimdi hapın kutusu bile miğdemi bulandırıyor.

hoşgeldin tgull canım ilk üç ay çok önemli temizlik için kendini çok yormamaya çalış

merhaba kızlar
ne kadar sessiz burası. benim geçen gün kanamam oldu progesteron verdiler ve 1gün hastanede yatırdılar. şükür ki iyi bebeğim ama işin gıcık tarafı bana hem bebeğimin ölmüş olabileceğini söyleyip hem yoğunluk var her acil hastasına ultrasyondan bakamayız diye bebeğin sağ olduğunu bile bilmeden ilaçları yüklemeleri. bu bazı doktorlar var ya korkudan düşürtecekler nasıl insanlar anlamadım. sonra kendi doktoruma gittim kesede bebekte çok iyi dedi ve güzel moral verdi iyi hissediyorum.
sizler nasılsınız?

merhaba Askmelegi,

hayirli olsun canim hamileligin, insallah sende sag salim kucagina alirsin bebisini.. Kizini da Allah bagislasin. Sen niye birinci dogumunda sezeryan olmustun? Sezeryanla ilgili senin tecrübelerin nelerdir?

hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebeğin. daha önceki doğum sezeryan olduğu için mi yine öyle yapacaksın? ben de sezeryana fikir olarak daha yakınım ama hayırlısı henüz çok erken

merhaba drusella,

sen nasilsin iyimisin, nasil gidiyor hamislik? Seninde ilk bebegin mi ? Senin sezeryana yakin olmanin sebebi nedir? Cünkü bende ona yakinim ama doktorla görüsecegim bakalim zamani gelince...

Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun... sevgiler...

Kızlar herkesın ramazan bayramını en ıcten dıleklerımle kutlar; daha nıce güzel bayramlar dılerım.

Herkese ıyı bayramlar.....

merhaba arkadaşlar. öncelikle bayramınızı kutluyorum.
benim 2. gebeliğim. ama ilk hamileliğimdeki gibi değil. kızıma hamileyken sabah bulantısı olur, çabucak geçerdi. çok rahattım. ama şimdi öylemi.. mide bulantısı gün boyu devam ediyor akşam saatlerinde hafifliyor. çay içemiyorum. her şeyden tiksindim. tüm kötü kokular sanki beni buluyor. mide yanması da cabası. nisan 13 gibi doğum görünüyor. bakalım artık hayırlısı hepimize kolay gelsin. yolun başındayız henüz.

merhaba Hatice teşekkür ederim benim de ilk bebeğim olacak inşallah. Yatak istirahatine ve progestana devam ediyorum şimdilik. Sezeryan konusunda olmazsa olmaz düşüncesinde değilim öncelikle bebeğimin sağlığı elbette, ama bunu düşündüren şey ailemde tüm kadınların normal doğum yapması ve bunun sıkıntısını hala yaşıyor olmaları. Şöyleki hala annem halam ve kuzenlerim hepsi hapşurduklarında idrar sıkıntısı yaşıyorlar. Bir de doğumda illa ki dikiş ve kesik olacak. Oramda olmamasını tercih ederim. Zaten yaş kilo dolayısıyla doktorum büyük ihtimalle sezeryana yönlendirecektir diyorum ama hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun. Sezeryan olursam epidural ya da spinal anestezi vs düşünebilirim. İnşallah sağlıkla o günlere kadar bir gelelim de. Sen neden sezeryana yakın hissediyorsun canım?

[COLOR="#FF0000"]mERHABA KIZLAR BENDE ARANIZA KATILDIM :)

benim fasülyem 6 haftalık oldu bugün... sizin bebişleriniz kaç haftalık ne kadarlık ? ve hangi testleri yaptırdınız paylaşalım....[/COLOR]

Merhaba arkadaşlar ben de artık aranızdayım çok şükür,aranızda Beylikdüzü n de yaşayan var mı??? haberleşelim lütfen...

benim fasülyem 6 haftalık oldu bugün... sizin bebişleriniz kaç haftalık ne kadarlık ? ve hangi testleri yaptırdınız paylaşalım....[/COLOR]

hoşgeldin...benimki bugün itibarı ile 8+1 benim doktorum kalbimi falan dinledi guatrıma baktı yani benim sağlığım yerinde mi diye kontroller oldu bebek için tek yapılan kan tahlillleri ve ultrasyon görüntüleri ve ona görede iyiymiş bebişim.
3 aylıkken galiba asıl önemli testler, 2li test varmış bebeğin down sendromu riski var mı yok mu ona bakıyorlarmış ensedeki boşluğa göre...inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız...

selam arkadaşlar. yeni anne adayları sizler de hoş geldiniz. bugün kan pıhtılaşması bozukluğum olduğunu öğrendim ve doktorum clexane iğneye başladı. benimle aynı durumda olan nisan anne adayı arkadaşımız var mı?

canım biz yarın inşallah 8 haftalık olacağız. riskli gebelik olduğu için başından beri doktorum normal prosedüre göre hareket etmedi canım, kan tahlili yapmadık, bir kez bhcg ve genetik tarama testleri için sadece. gelişimi iki üç günde bir hastaneye gittiğimiz için doktorumuz ultrasondan izliyordu.

mrhb bende aranızdayım artık,benimde 9+4.Allah hepimize yardım etsin.kilodurumlarınız ne bu arada ben 2 kilo aldım bile

merhaba arkadaslar..Bende bugun araniza katildim hamileligimin 7 haftasindayim.Allahin izniyle nisan 24 gorunuyor dogum.Allahim hepimize hayirlisiyla dunyaya getirmeyi nasip etsin.AMIN
bendeki belirtiler midem bulaniyor ögleden sonralari yogunlukta.birde surekli uyumak istioyrum ve hizla kilo aliyorum
bu kadar hizli kilo almak normalmi arkadaslar.

geçmiş olsun canım, bende de benzer bir şey var sanırım. ama tam ne olduğunu anlamadığım için sanırım diyorum. kan tahlilinde trombosit(pıhtılaşma ) değerim düşük çıktı. dktor bu durumun 20. haftada görülebildiğini ama ben de çok erken olduğunu takip edeceğini söyledi. seninki de bu mu?

Hem merhaba hem de hoşgeldin, hayırlısı olsun inşallah... herkes farklı farklı yaşıyor bu süreci takılma hiç ama kilo ortak bi nokta bence. doktor bana beyaz ekmeği, hamur işlerini, yağlı kızartma ve yemekleri kesinlikle yasakladı. kepek ekmeği ve çavdarı önerdi. arada kaçamak da yapsam genelde uyuyorum ama. bol meyve ye. belki bunlar hem kilo almanı şimdilik engeller hem de bebek için ve kendin için daha sağlıklı beslenmiş olursun. sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…