2012 nisan anneleri haydi buraya...

Arkadaşlar bebeğimin kalbi durmuş diyecek tek şey var çok üzgünüm...
Allah sabır versin.benim ablamında 2 bebeğinin kalbi durdu.biri iki aylık tüp bebek diğeride normal 6aylıktı.
şimdi şükür sağlıklı 2bebeği var. şunu unutma benim doktorumda bana hep söyler panik biri olduğumdan "eğer bebeğin gelişiminde problem varsa gelişmiyorsa problem varsa düşer yada kalbi durur". içini ferah tut inşallah seninde kucağın yakın zamanda dolar...

çok üzüldüm senin adına.bizde daha yeni evliyken böle bir sıkıntı oldu daha doğrusu adet gecikince ben acaba dedim eşimde sennkinin dediğini.eşime tamam yada olmaz demedim. Amaa kararım belliydi kesinlikle cana kıyamazdım.bilemiyorum gerçekten hamile olsam eşim yinede ısrar eder miydi ama nasıl yaralayıcı birşey biliyorum. bir şey merak ettim senin başka çocuğun var mı? eğer yoksa ve senden bunu esirgiyorsa gerçekten çok ayıp ediyor.bence ihmal etme korkunun ecele faydası yok bir an önce eşinide al git doktora belki bebeğinin atan kalbini duyunca tüm fikri değişir...senin için dua edicem...

merhaba kızlar,
bendede aynı anlattığınız gibi kahverenk akıntı var geçen hafta çok oldu gittim doktora düşük tehdidi dedi ama sonraki gün özelde doktor kesede bebekte sağlam dedi kanama göremiyorum dedi. ve bu yine olmaya başladı mecbur akıntıdan günlük ped kullanıyorum ve bayağı kirlendiği oluyor kahverenk lekelerden sanki adet başlangıcı gibi.korkuyorum ama yatmaktan başkada ne yapacam bilemiyorum.
miğdem çok yanıyor ne yesem dokunuyor miğdeme ve kasıklarımda sanki gaz var gibi şişlik var sanki patlicak gibi canım yanıyo.bu iş gerçekten zor sürekli hasta gibi yatmamdan miğdemden şikayet etmemden sanırım artık eşim sıkılmaya başladı.bebeğim olacağı için çok mutluyum ama çok ama çok yanlız hissediyorum bebeğime zarar vermekten korkuyorum ama ağlamadığım gün yok.hiç böyle düşünmemiştim böyle hayal etmemiştim çok değersiz hissediyorum kendimi.

Kızlar son satıma gore 8 doktoruma gore 7 haftalık hamıleyım sımdı gelelım sorunlarıma

herkes akıntısından sıkayet edıyor ama bende hıc akıntı olmuyor

goguslerımde sıskınlık var agrı da yapıyorlar

ılk etapta gecen haftaya kadar kasıklarımda batma gıbı agrılar olurdu bu hafta yok

sabahları mıdem bulanmaya basladı

hala uyku halı de devam edıyor 7/24 uyusam doyamıyorum bır turlu

bunlar normal mı yoksa yolunda gıtmeyen seyler mı var anlamadım

bence endise edecek bir durumun yok hersey normal. cunku her hamilelikte akinti olmaz benim ilk hamileligimde yoktu....

sakina boyle dusunme tum hamileler gecti bu yollardan hepside bu sorunlar sonrasinda bebegine kucagina aldi yalniz hissetmende hamileleigin verdigi duygusalliktan gayet normal...akintilara gelince ilk haaftalarda butun anne adaylarini dusunduren bir konu ben doktora gittigimde hic oenesemedi bile gayet normal on kadndan yedisinde gordugumuz bir durum dedi ultrasondada bakti hersey gayet guzeldi...kanamalarin ki kanama dil bu akinti sadece bazi nedenleri vardir rahim genisler geisledikce bazi akintilar olmasi normaldir cocugun rahime tutunmasi buyumesi bunlarda rahimde kasilmaya ve akintiya neden olur birde suan adet gormedigimiz icin adet donemlerimizde ataamdigimiz kanin birikmesinden olusan siskinlik le beraber bazen akintida olur buda normal korkulucak birsey yok taze kan akintisi bu duruma gore daha ciddidir tedbir gerekir ama koyu akinti dusuk belirtisi dildir tamami canim?canini sikma sakin suan tek yapman gereken morelini duzgun tutman ve dinlenmen kocan istedigi kadar sikilsin erkekeler oyle kolay kolay halden anlamaz o kisma hic takilma bile:)bence endiselenicek birsey yok ama yinede doktor kontrollerinide ihmal etme bol sanslar...

Arkadaşlar bebeğimin kalbi durmuş diyecek tek şey var çok üzgünüm...

canim baska bir doktora gitsen?ne bileyim belki cihazda problem vardir olamazmi gorumcem suan 22 haftalik hamile bir kac hafta once bebegin kalp atisini duyamadilar doktor kalbi atmiyor demis ama bir kac gun sonra baska bir doktor sorun yok demis...Bulantilarin hala devam ediyormu peki?

bence endise edecek bir durumun yok hersey normal. cunku her hamilelikte akinti olmaz benim ilk hamileligimde yoktu....

inş canım sorun yoktur cunku ben ılk kontrole gıttıgımde 5 haftalıktı bebegımız kesesını gordu ama

kendısını goremedı halıyle kucucuktu. bayramdan sonra kontrole cagırdı ama ay sonuna dogru kontrole

gıdeyım dıyorum hem gıtmısken kalp atıslarını da duyarım dıyorum nasıl olur sızce? ben kontrole gıdene

kadar 9 haftalık olmus olacak.

yedi haftalikken kalp atislari duyulmaya basliyor dokuzla on hafta arasi bebegin hareketleri bile farkediliyor:)

canım zor bir dönemden geçiyoruz inşallah sonu güzel bitecek, ama bunun için morale ihtiyacımız var. her kanama gördüğümde ben de neredeyse çatlayana kadar ağlıyorum, en azından başlarda öyleydi, ve bebeğe yok yere zarar vermek de olası Allah korusun. kim ne derse desin dinlen ve gönlünü geniş tutmaya çalış, dua et eğer inanıyorsan. ben dua etmekten başka yol bulamadım, ve içim ferahlıyor, bebeğime de iyi geliyor eminim. ben de o kadar yalnız hissediyorum ki anlatamam. burada bizden başka durumumuzu birebir kimse anlayamaz. eşlerimiz ailelerimiz destek olmaya çalışıyorlar ve iyi ki varlar, ama bu hormonal değişiklik başka birşeymiş. bebeğini düşün ve üzülmemeye çalış arkadaşım, onun varlığı sana güç versin. bir aydır yatıyorum tuvalet dışında kalkmıyorum herşeye eşim koşturuyor bir de pıhtılaşma bozukluğu çıktı moralim bozuldu korkuyorum. korka korka iğne yapıyorum kendime . annemi çağırdım tatildeydi en azından manevi desteği olur diye. tatilini bırakıp gelmek istemedi ya. yardımcı kadın tutun dedi. yani tamam onu da anlıyorum onun da tansiyonu filan var ama.. Allah'a çok şükür herşeye rağmen bebeğim şuana kadar sağlıkla geldi ve inşallah böyle büyümeye devam edecek, hepimizinkiyle birlikte. eşim de destek oluyor sağolsun ancak bu kadar olur erkek sonuçta ve çalışıyor. ben çoooooook yalnızım. burada sizler olmasaydınız aynı şeyleri paylaştığım herşey çok daha zor olurdu.

[

canım hiç bir sorun yok msh sende ne guzel sevınmelısın bu saglıklı bır hamilelik gecırdıyın goster gesi.mşh

hiç canını sıkma bizler varız burda ben bundan 7 -8 ay once dıs gebelık gecırdık burdakı arkadaşlar yanı dıs gebelık gecıren arkadasşlarla her seyımı paylastık baskaına anlatamadıklarımız anlatık sende rahat ol tatlım bız hep burdayız

teşekkür ederim..

ayni durum bendede vardi bayramdan once gittim 5 haftalik dedi karindan gozukmez diye alttan ultrasonla bakti ilk haftalarda tahlillerde ciksada kucuk oldugundan gorunmeyebilir... banada bayram sonunda gel dedi bugun gittim bebegimi cok assagida tasiyomusum rahim ici kanama var dedi dusmemesi icin igne verdi ... canim umarim sende bende sag salim dunyaya getiririz bebeklerimizi...

hepimiz ayni yollardan geciyoruz ayni sorunlari yasiyoruz...Bu yuzden birbirimizi cok iyi anliyoruz bende yalnizim ama ben yalnizligi seviyorum hatta yurt disinda yasiyorum ustumde kayinvalidem yasiyor simdi rahatsiz olsam gelip bakicagi yok gelsede bakmaz kendine baktirir onun icin ne gelsin ne baksin diyorum ilk kizimda acik acik soyledi herkezin icinde kim bakarsa baksin beni ilgilendirmez dedi sorsan espri yaptim der ama hayat boyu o lafini unutmicam Allahtan benim hamileliklerim cok uzel geciyor da ona muhtac kalmiyorum son gunume kadar her isimi kendim aptim ona hic muhtac kalmadim rabbim izin verirse eger bu hamileleigimdede oyle olucak...suan sekiz aylik bir kizim var birgun bir isim dusupte ona verip ilgilenirmisin demedim demem hamileleigimde saka diye kac kere bakmam dedigini bilirim simdi Allahima dua ediyorum nasip olursa bebegim dogarsa ikisinide sorun yasamadan kolay buyutmek istiyorum insallah bu bebegim ilki gibi bana sorun yasatmaz gazli bir bebek olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…