Arkadaşlar bebeğimin kalbi durmuş diyecek tek şey var çok üzgünüm...
Allah sabır versin.benim ablamında 2 bebeğinin kalbi durdu.biri iki aylık tüp bebek diğeride normal 6aylıktı.Arkadaşlar bebeğimin kalbi durmuş diyecek tek şey var çok üzgünüm...
bende galiba 8 haftalık hamileyim daha doktora bile gitmedim , o kadar çok istedim ki bu bebeği , eşim hamile olduğumu öğrendiğinden beri kürtaj olmamı istiyor , ben bebeğime kıyamam , çok istedik çünkü , her gün ağlıyorum , ya eşimi terkedip doğurucam bu bebeği , ya da bebeği aldırcam ve eşimle devam edicem , ama eşimin çocuğu var zaten ilk eşinden belki de bundan sonra istemicek hiç bebek , ne yapacağımı bilmiyorum , o kadar çaresizim ki , tahminen nisan ortalarında doğacaktı bebeğim ...nolur benim için dua edin olur mu ???
benim kizimda ilk hamileleigimde lekelenmelerim oldu kahverengi camur renginde tabi arastirdim netten gibi normal diyor kimi dusuk bu arada bende yurt disinda yasiyorum tabi doktor falan bilmem direk turkieyeden bir jinekologu aradim durumu anlatttim adam dusuk yapior olabilirsin demezmi kalbime iniodu neyse esime al doktora gotur dedim kv karsi cikti yok alttan kontrol ederler bebege bisi olur diye gondertmedi boyle kac gun sabrettim bilmiorum ozellikle yoruldugm an hafif sanci girerdi sanki adet olucakmisim gibi sonra sicaktan bir akinti olurdu dururdu neyse birgun aradim bir ablayi oda hamile idi anlattim olayi benim iki hamileligimde yasadim normal dedi rahatlatti saolsun ama yinede doktora git dedi....doktora gittim nihayetinde hemde aile doktorum bizim ultrason yok deyip sepetlemedilermi?halbuki vardi kapinin orda koskoca ultrason yaziodu...baktim olmadi gittim acile uc saat kapisinda bekledim sonunda kanimi aldilar ultrasona girdim doktor hicbir sorun yok dedi lekelenmelerde bu donemde her yedi kadinda bir olur gayet normal hatta gebelik seyrinde devam ettiginin bebegin rahime sikica tutundugunun gostergesi dedi o zaman 6ve 7 hafta arsindaydim kendini kasma yorulma kasilmalarin oldugu zaman ayaklarini uzat dinlen dedi birde oenmli bilgi lekelenmelerin koyu renkli ise kahverengi seffaf yada hani adet bitiminde bittiginin gostergesi akintilarimiz olur ya o koyulukta olursa fazla panik yapma ama ne zaman taze kan seklind lekelenmen olursa doktora git hemen taze kan biraz normal disi bir durumdur cunku...heee bu arada asistan milletine guvenme benim birgun doktor asistani kalpten goturuyordu doktor en son yanimda firca cekti sakin kendini guvendigin insanlarin eline emanet etme...Yinede tavsiyem kendini ihmal etme baska doktor bul git derim
sağol hayatım şimdiye kadarki lekelere normal dediler işte ben de fazla panik yapmak istemiyorum zaten çarşamba sabahı gitcem doktora çok kalmadı
şimdi acile gitcem herhangi bir doktor bakacak kimbilir moralimi nasıl bozacak kendimi gerçekten kötü hissetmezsem bekleyeceğim
aslında beklemek benim için de zor ama böylesi daha iyi olur diye düşünüyorum
sen keseni kalp atışını filan gördün mü bebişin
Kızlar son satıma gore 8 doktoruma gore 7 haftalık hamıleyım sımdı gelelım sorunlarıma
herkes akıntısından sıkayet edıyor ama bende hıc akıntı olmuyor
goguslerımde sıskınlık var agrı da yapıyorlar
ılk etapta gecen haftaya kadar kasıklarımda batma gıbı agrılar olurdu bu hafta yok
sabahları mıdem bulanmaya basladı
hala uyku halı de devam edıyor 7/24 uyusam doyamıyorum bır turlu
bunlar normal mı yoksa yolunda gıtmeyen seyler mı var anlamadım
merhaba kızlar,
bendede aynı anlattığınız gibi kahverenk akıntı var geçen hafta çok oldu gittim doktora düşük tehdidi dedi ama sonraki gün özelde doktor kesede bebekte sağlam dedi kanama göremiyorum dedi. ve bu yine olmaya başladı mecbur akıntıdan günlük ped kullanıyorum ve bayağı kirlendiği oluyor kahverenk lekelerden sanki adet başlangıcı gibi.korkuyorum ama yatmaktan başkada ne yapacam bilemiyorum.
miğdem çok yanıyor ne yesem dokunuyor miğdeme ve kasıklarımda sanki gaz var gibi şişlik var sanki patlicak gibi canım yanıyo.bu iş gerçekten zor sürekli hasta gibi yatmamdan miğdemden şikayet etmemden sanırım artık eşim sıkılmaya başladı.bebeğim olacağı için çok mutluyum ama çok ama çok yanlız hissediyorum bebeğime zarar vermekten korkuyorum ama ağlamadığım gün yok.hiç böyle düşünmemiştim böyle hayal etmemiştim çok değersiz hissediyorum kendimi.
bence endise edecek bir durumun yok hersey normal. cunku her hamilelikte akinti olmaz benim ilk hamileligimde yoktu....
inş canım sorun yoktur cunku ben ılk kontrole gıttıgımde 5 haftalıktı bebegımız kesesını gordu ama
kendısını goremedı halıyle kucucuktu. bayramdan sonra kontrole cagırdı ama ay sonuna dogru kontrole
gıdeyım dıyorum hem gıtmısken kalp atıslarını da duyarım dıyorum nasıl olur sızce? ben kontrole gıdene
kadar 9 haftalık olmus olacak.
canım zor bir dönemden geçiyoruz inşallah sonu güzel bitecek, ama bunun için morale ihtiyacımız var. her kanama gördüğümde ben de neredeyse çatlayana kadar ağlıyorum, en azından başlarda öyleydi, ve bebeğe yok yere zarar vermek de olası Allah korusun. kim ne derse desin dinlen ve gönlünü geniş tutmaya çalış, dua et eğer inanıyorsan. ben dua etmekten başka yol bulamadım, ve içim ferahlıyor, bebeğime de iyi geliyor eminim. ben de o kadar yalnız hissediyorum ki anlatamam. burada bizden başka durumumuzu birebir kimse anlayamaz. eşlerimiz ailelerimiz destek olmaya çalışıyorlar ve iyi ki varlar, ama bu hormonal değişiklik başka birşeymiş. bebeğini düşün ve üzülmemeye çalış arkadaşım, onun varlığı sana güç versin. bir aydır yatıyorum tuvalet dışında kalkmıyorum herşeye eşim koşturuyor bir de pıhtılaşma bozukluğu çıktı moralim bozuldu korkuyorum. korka korka iğne yapıyorum kendime . annemi çağırdım tatildeydi en azından manevi desteği olur diye. tatilini bırakıp gelmek istemedi ya. yardımcı kadın tutun dedi. yani tamam onu da anlıyorum onun da tansiyonu filan var ama.. Allah'a çok şükür herşeye rağmen bebeğim şuana kadar sağlıkla geldi ve inşallah böyle büyümeye devam edecek, hepimizinkiyle birlikte. eşim de destek oluyor sağolsun ancak bu kadar olur erkek sonuçta ve çalışıyor. ben çoooooook yalnızım. burada sizler olmasaydınız aynı şeyleri paylaştığım herşey çok daha zor olurdu.merhaba kızlar,
bendede aynı anlattığınız gibi kahverenk akıntı var geçen hafta çok oldu gittim doktora düşük tehdidi dedi ama sonraki gün özelde doktor kesede bebekte sağlam dedi kanama göremiyorum dedi. ve bu yine olmaya başladı mecbur akıntıdan günlük ped kullanıyorum ve bayağı kirlendiği oluyor kahverenk lekelerden sanki adet başlangıcı gibi.korkuyorum ama yatmaktan başkada ne yapacam bilemiyorum.
miğdem çok yanıyor ne yesem dokunuyor miğdeme ve kasıklarımda sanki gaz var gibi şişlik var sanki patlicak gibi canım yanıyo.bu iş gerçekten zor sürekli hasta gibi yatmamdan miğdemden şikayet etmemden sanırım artık eşim sıkılmaya başladı.bebeğim olacağı için çok mutluyum ama çok ama çok yanlız hissediyorum bebeğime zarar vermekten korkuyorum ama ağlamadığım gün yok.hiç böyle düşünmemiştim böyle hayal etmemiştim çok değersiz hissediyorum kendimi.
Kızlar son satıma gore 8 doktoruma gore 7 haftalık hamıleyım sımdı gelelım sorunlarıma
herkes akıntısından sıkayet edıyor ama bende hıc akıntı olmuyor
goguslerımde sıskınlık var agrı da yapıyorlar
ılk etapta gecen haftaya kadar kasıklarımda batma gıbı agrılar olurdu bu hafta yok
sabahları mıdem bulanmaya basladı
hala uyku halı de devam edıyor 7/24 uyusam doyamıyorum bır turlu
bunlar normal mı yoksa yolunda gıtmeyen seyler mı var anlamadım
canım zor bir dönemden geçiyoruz inşallah sonu güzel bitecek, ama bunun için morale ihtiyacımız var. her kanama gördüğümde ben de neredeyse çatlayana kadar ağlıyorum, en azından başlarda öyleydi, ve bebeğe yok yere zarar vermek de olası Allah korusun. kim ne derse desin dinlen ve gönlünü geniş tutmaya çalış, dua et eğer inanıyorsan. ben dua etmekten başka yol bulamadım, ve içim ferahlıyor, bebeğime de iyi geliyor eminim. ben de o kadar yalnız hissediyorum ki anlatamam. burada bizden başka durumumuzu birebir kimse anlayamaz. eşlerimiz ailelerimiz destek olmaya çalışıyorlar ve iyi ki varlar, ama bu hormonal değişiklik başka birşeymiş. bebeğini düşün ve üzülmemeye çalış arkadaşım, onun varlığı sana güç versin. bir aydır yatıyorum tuvalet dışında kalkmıyorum herşeye eşim koşturuyor bir de pıhtılaşma bozukluğu çıktı moralim bozuldu korkuyorum. korka korka iğne yapıyorum kendime . annemi çağırdım tatildeydi en azından manevi desteği olur diye. tatilini bırakıp gelmek istemedi ya. yardımcı kadın tutun dedi. yani tamam onu da anlıyorum onun da tansiyonu filan var ama.. Allah'a çok şükür herşeye rağmen bebeğim şuana kadar sağlıkla geldi ve inşallah böyle büyümeye devam edecek, hepimizinkiyle birlikte. eşim de destek oluyor sağolsun ancak bu kadar olur erkek sonuçta ve çalışıyor. ben çoooooook yalnızım. burada sizler olmasaydınız aynı şeyleri paylaştığım herşey çok daha zor olurdu.
hiç canını sıkma bizler varız burda ben bundan 7 -8 ay once dıs gebelık gecırdık burdakı arkadaşlar yanı dıs gebelık gecıren arkadasşlarla her seyımı paylastık baskaına anlatamadıklarımız anlatık sende rahat ol tatlım bız hep burdayız
teşekkür ederim..
inş canım sorun yoktur cunku ben ılk kontrole gıttıgımde 5 haftalıktı bebegımız kesesını gordu ama
kendısını goremedı halıyle kucucuktu. bayramdan sonra kontrole cagırdı ama ay sonuna dogru kontrole
gıdeyım dıyorum hem gıtmısken kalp atıslarını da duyarım dıyorum nasıl olur sızce? ben kontrole gıdene
kadar 9 haftalık olmus olacak.
canım zor bir dönemden geçiyoruz inşallah sonu güzel bitecek, ama bunun için morale ihtiyacımız var. her kanama gördüğümde ben de neredeyse çatlayana kadar ağlıyorum, en azından başlarda öyleydi, ve bebeğe yok yere zarar vermek de olası Allah korusun. kim ne derse desin dinlen ve gönlünü geniş tutmaya çalış, dua et eğer inanıyorsan. ben dua etmekten başka yol bulamadım, ve içim ferahlıyor, bebeğime de iyi geliyor eminim. ben de o kadar yalnız hissediyorum ki anlatamam. burada bizden başka durumumuzu birebir kimse anlayamaz. eşlerimiz ailelerimiz destek olmaya çalışıyorlar ve iyi ki varlar, ama bu hormonal değişiklik başka birşeymiş. bebeğini düşün ve üzülmemeye çalış arkadaşım, onun varlığı sana güç versin. bir aydır yatıyorum tuvalet dışında kalkmıyorum herşeye eşim koşturuyor bir de pıhtılaşma bozukluğu çıktı moralim bozuldu korkuyorum. korka korka iğne yapıyorum kendime . annemi çağırdım tatildeydi en azından manevi desteği olur diye. tatilini bırakıp gelmek istemedi ya. yardımcı kadın tutun dedi. yani tamam onu da anlıyorum onun da tansiyonu filan var ama.. Allah'a çok şükür herşeye rağmen bebeğim şuana kadar sağlıkla geldi ve inşallah böyle büyümeye devam edecek, hepimizinkiyle birlikte. eşim de destek oluyor sağolsun ancak bu kadar olur erkek sonuçta ve çalışıyor. ben çoooooook yalnızım. burada sizler olmasaydınız aynı şeyleri paylaştığım herşey çok daha zor olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?