2012 nisan anneleri haydi buraya...

benim kizimda ilk hamileleigimde lekelenmelerim oldu kahverengi camur renginde tabi arastirdim netten gibi normal diyor kimi dusuk bu arada bende yurt disinda yasiyorum tabi doktor falan bilmem direk turkieyeden bir jinekologu aradim durumu anlatttim adam dusuk yapior olabilirsin demezmi kalbime iniodu neyse esime al doktora gotur dedim kv karsi cikti yok alttan kontrol ederler bebege bisi olur diye gondertmedi boyle kac gun sabrettim bilmiorum ozellikle yoruldugm an hafif sanci girerdi sanki adet olucakmisim gibi sonra sicaktan bir akinti olurdu dururdu neyse birgun aradim bir ablayi oda hamile idi anlattim olayi benim iki hamileligimde yasadim normal dedi rahatlatti saolsun ama yinede doktora git dedi....doktora gittim nihayetinde hemde aile doktorum bizim ultrason yok deyip sepetlemedilermi?halbuki vardi kapinin orda koskoca ultrason yaziodu...baktim olmadi gittim acile uc saat kapisinda bekledim sonunda kanimi aldilar ultrasona girdim doktor hicbir sorun yok dedi lekelenmelerde bu donemde her yedi kadinda bir olur gayet normal hatta gebelik seyrinde devam ettiginin bebegin rahime sikica tutundugunun gostergesi dedi o zaman 6ve 7 hafta arsindaydim kendini kasma yorulma kasilmalarin oldugu zaman ayaklarini uzat dinlen dedi birde oenmli bilgi lekelenmelerin koyu renkli ise kahverengi seffaf yada hani adet bitiminde bittiginin gostergesi akintilarimiz olur ya o koyulukta olursa fazla panik yapma ama ne zaman taze kan seklind lekelenmen olursa doktora git hemen taze kan biraz normal disi bir durumdur cunku...heee bu arada asistan milletine guvenme benim birgun doktor asistani kalpten goturuyordu doktor en son yanimda firca cekti sakin kendini guvendigin insanlarin eline emanet etme...Yinede tavsiyem kendini ihmal etme baska doktor bul git derim

sağol hayatım şimdiye kadarki lekelere normal dediler işte ben de fazla panik yapmak istemiyorum zaten çarşamba sabahı gitcem doktora çok kalmadı
şimdi acile gitcem herhangi bir doktor bakacak kimbilir moralimi nasıl bozacak kendimi gerçekten kötü hissetmezsem bekleyeceğim
aslında beklemek benim için de zor ama böylesi daha iyi olur diye düşünüyorum

sen keseni kalp atışını filan gördün mü bebişin

madem carsamba dicien sabret tatlim dedigim gibi dinlen tatil yap kendine lekelenmelerin oldugu an veya hafif kasilmalarin bacaklarini uzatip dinlen....doktora gittigimde evet hem keseyi hem kalp atislarini duyduk

Kızlar ben 7+6 günlük hamileyim ve benim sabahları hafif mide bulantım oluyo bazen arada kasıklarıma ağrı giriyor benimkisi tüp bebek tedavısı sonucu oldu çok korkuyorum bişi olacak diye kalp atışları yavaş dedi dr 10 gün önce yarın tekrar gideceğim inş bebeğimin kalp atışları hızlanmıştır
benim durumumda olan varmı

merhabalarr, bende Allah kısmet ederse nisan 29 da bebeğime kavuşacagım :) ilk kontrolum bugün umarım kötü birseyle karşılaşmam suan 6+1 deyim ve daha yeni ögrendim bebegim olucagını. Ancak regl olmayışım dışında hiçbir hamilelik belirtisi göstermiyorum sizce normal mi?

canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin.benımde aynen seninki gibi oldu,hiçbi belirti yoktu.reglimin gecikmesi dışında.ebn suan 10.haftadayım ve çok şükür rahat bi hamilelik geçiriyorumöyleçok fazla bulantım kusmam felan yok.demekki sende rahat bi hamilelik geçireceksin.inş. tabi

Şuan bende senin gibiyim canım sadece regl gecikmesi var belirti olarak ama bende 5-6 haftalık gebeyim :87: Herkeste miğde bulanması vs. olmazmış zaten bende endişelendim ilk ama normalmiş

çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelir ikinci bebeğiniz de

canım geçmiş olsun, umarım önemli bir kanam değildir. 8+2 haftalık hamileyim ve 4. haftadan beri ara ara kanama ve lekelenmelerim var, çok şükür şu ana dek sağlıkla geldik. doktorum önemli olabileceğini düşük riski olduğunu ama aynı zamanda pek çok kadının kanamalara rağmen sağlıkla gebeliklerini 9 ay sürdürebildiklerini söylemişti. progestan ve proluton verdi progestan 3*200 mg günlük proluton ise kanama durumuna göre iki günde ya da haftada 1. Bana kanamanın rengi kırmızı olursa, çok gelirse ve en önemlisi parça düşerse derhal hastaneye gitmemi söyledi. durumunda kanamanda değişiklik olursa rengi kıvamı vs.. ya da ciddi karın ağrısı, hani regl oluyor gibi, çekersen acilen bir hastaneye git derim. inşallah sağlıkla gelir bebeğin, hayırlısıyla.

bir de doktorum zorunlu kalmadıkça hastaneye gitmek için bile (acil durumlar dışında elbette) yatağımdan kalkmamamı söyledi ayağa kalkmamak çok daha iyi bir çözüm olabilir dedi.

dualarımız seninle, canım durumuna gerçekten çok üzüldüm. o bebeğin canını alma hakkı eşine ait olmamalı bence, anne olacaksın inşallah gerekirse her türlü mücadeleyi vermelisin.

Merhaba canım, bende seni merak ediyordum umarım çook güsel haberle dönersin..
miğde bulantıların iyiye işarettir benimde bulantılarım var hatta bazen baya kötü oluyorum.
benim lekelenmelerim var dr olabilir problem yok dedi ..
bende bugün gittim 7+5 olmuş 1 ay sonra görüşelim dedi.
yarın kontrolün ne zaman bizze hemen haber ver merakta bırakma :)

merhaba bebişin şimdiden hayırlı olsun , benimde o zmanlarda hiç belirtim yoktu 7 haftadan sonra miğde bulantılarım başladı merak etme sorun yoktur ..

slm kızlar aranıza bende katıldım.6 haftalık hamişim bende .benimde sıkıntılarım oluyor sızde yasıyormusunuz özelllikle şişlik ve
çok çabuk acıkma göz karar ması gibi.
eylülün 2 sinde dr gittim ve keseye gördük yalnız bebeyimiz çok kucuk oldugundan goremedık ayın 16 verdı randevu ama korkuyorum bu aralara cok anı hareketler yapıyorum unutuyorum aslında hamile oldugumu inş bir şey olmaz sizler kaç haftalıksınız ve bebeklerinizin kalp atısını gordunuzmu acaba

bugün dr randevum vardı. bebişimizi gördük. kızım, eşim ve ben. :)) çok keyifli bir duygu Allah her isteyene yaşatsın. kızım havalara uçtu resmen. çok sevinçli kardeşi olacağı için. şu ilk aylar bir geçse de bende anlasam hamileliğimi. bulantıdan, herşeyden tiksinmeden dolayı kendime gelemedim

selam arkadaşlar.bende 5+4 günlük hamileyim.benim yumurta rezervimde azalma vardı ekim ayında tedaviye başlıcaktım ama rabbim bana ramazan ayında hediye verdi.2. hamileliğim miğde bulantılarım başladı benim erkenden ve çok kötü oluyorum.dün doktora gittim kesesi ve içinde bebeğimi oluşturucak yapıyı gördük ama daha çok küçük olduğu için kalp atışlarını duyamadık.biraz fazla endişeliyim benim durumumda hamile kalanlarda düşük ve boş gebelik olma ihtimali yüksekmiş.lütfen dua edin bebeğimin kalp atışlarını da duyayım ve sağ salim kucağıma aldığımıda göreyim.

Arkadaşlar bebeğimin kalbi durmuş diyecek tek şey var çok üzgünüm...

çok ama çok üzüldüm. bende de aynı risk var. doktorunla bunun nedenleri üzerine görüştünüz mü? benim doktorum eğer düşük gerçekleşirse nedenleri araştırmak üzere genetik test, pıhtılaşma testi ve kan uyuşmazlığı üzerine test yaptıracağını söyledi. bizde kan uyuşmazlığı var, eğer sizde de varsa mutlaka uyuşmazlık iğnesi yaptırman gerekiyor.
allah sabır versin arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…