- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
6+2 canım bana bakan acildeki doktor asistandı benim doktorumsa yar. doç. o kıza güvenmiyorum ayrıca zaten ilk gittiğim hastanede birşey yok ama sen yine de progestan kullan demişlerdi. bu kıza progestan kullanıyorum dedim düşecekse onun hiç bir etkisi olmaz dedi biz sedece annenin çok fazla kan kaybını önlemek için uğraşıyoruz dedi
sen olsan gidermiydin sonuçta bebeğim için zaten birşey yapmayacaklarını söyledi açık açık zaten büyük kanamam olursa yapacak birşey yok illaki acile giderim
doktorların en ufak bir durumda doğal seleksiyonu anlatmasından nefret ediyorum :95:
benim kizimda ilk hamileleigimde lekelenmelerim oldu kahverengi camur renginde tabi arastirdim netten gibi normal diyor kimi dusuk bu arada bende yurt disinda yasiyorum tabi doktor falan bilmem direk turkieyeden bir jinekologu aradim durumu anlatttim adam dusuk yapior olabilirsin demezmi kalbime iniodu neyse esime al doktora gotur dedim kv karsi cikti yok alttan kontrol ederler bebege bisi olur diye gondertmedi boyle kac gun sabrettim bilmiorum ozellikle yoruldugm an hafif sanci girerdi sanki adet olucakmisim gibi sonra sicaktan bir akinti olurdu dururdu neyse birgun aradim bir ablayi oda hamile idi anlattim olayi benim iki hamileligimde yasadim normal dedi rahatlatti saolsun ama yinede doktora git dedi....doktora gittim nihayetinde hemde aile doktorum bizim ultrason yok deyip sepetlemedilermi?halbuki vardi kapinin orda koskoca ultrason yaziodu...baktim olmadi gittim acile uc saat kapisinda bekledim sonunda kanimi aldilar ultrasona girdim doktor hicbir sorun yok dedi lekelenmelerde bu donemde her yedi kadinda bir olur gayet normal hatta gebelik seyrinde devam ettiginin bebegin rahime sikica tutundugunun gostergesi dedi o zaman 6ve 7 hafta arsindaydim kendini kasma yorulma kasilmalarin oldugu zaman ayaklarini uzat dinlen dedi birde oenmli bilgi lekelenmelerin koyu renkli ise kahverengi seffaf yada hani adet bitiminde bittiginin gostergesi akintilarimiz olur ya o koyulukta olursa fazla panik yapma ama ne zaman taze kan seklind lekelenmen olursa doktora git hemen taze kan biraz normal disi bir durumdur cunku...heee bu arada asistan milletine guvenme benim birgun doktor asistani kalpten goturuyordu doktor en son yanimda firca cekti sakin kendini guvendigin insanlarin eline emanet etme...Yinede tavsiyem kendini ihmal etme baska doktor bul git derim
merhabalarr, bende Allah kısmet ederse nisan 29 da bebeğime kavuşacagım :) ilk kontrolum bugün umarım kötü birseyle karşılaşmam suan 6+1 deyim ve daha yeni ögrendim bebegim olucagını. Ancak regl olmayışım dışında hiçbir hamilelik belirtisi göstermiyorum sizce normal mi?
merhabalarr, bende Allah kısmet ederse nisan 29 da bebeğime kavuşacagım :) ilk kontrolum bugün umarım kötü birseyle karşılaşmam suan 6+1 deyim ve daha yeni ögrendim bebegim olucagını. Ancak regl olmayışım dışında hiçbir hamilelik belirtisi göstermiyorum sizce normal mi?
Merhaba canım, benim ilk gebeliğimdede bunları kullandım tek fark fraxparini 0,3 lük kullanıyordum . hiç diyet yapmadım dr bununla ilgili birşey söylemedi.
proluton 4. ayda kestik daha sonrasında kasık ve bel ağrılarım olduğunda vuruluyordum ..
fraxparini doğumdan bir gün öncesine kadar vuruldum. benim oğlumdan önce 2 düşüğüm vardı önlemler bunun için .. sormak istediğin başka birşey olursa lütfen çekinme sor yardımcı olursam ne mutlu bana.
canım geçmiş olsun, umarım önemli bir kanam değildir. 8+2 haftalık hamileyim ve 4. haftadan beri ara ara kanama ve lekelenmelerim var, çok şükür şu ana dek sağlıkla geldik. doktorum önemli olabileceğini düşük riski olduğunu ama aynı zamanda pek çok kadının kanamalara rağmen sağlıkla gebeliklerini 9 ay sürdürebildiklerini söylemişti. progestan ve proluton verdi progestan 3*200 mg günlük proluton ise kanama durumuna göre iki günde ya da haftada 1. Bana kanamanın rengi kırmızı olursa, çok gelirse ve en önemlisi parça düşerse derhal hastaneye gitmemi söyledi. durumunda kanamanda değişiklik olursa rengi kıvamı vs.. ya da ciddi karın ağrısı, hani regl oluyor gibi, çekersen acilen bir hastaneye git derim. inşallah sağlıkla gelir bebeğin, hayırlısıyla.6+2 canım bana bakan acildeki doktor asistandı benim doktorumsa yar. doç. o kıza güvenmiyorum ayrıca zaten ilk gittiğim hastanede birşey yok ama sen yine de progestan kullan demişlerdi. bu kıza progestan kullanıyorum dedim düşecekse onun hiç bir etkisi olmaz dedi biz sedece annenin çok fazla kan kaybını önlemek için uğraşıyoruz dedi
sen olsan gidermiydin sonuçta bebeğim için zaten birşey yapmayacaklarını söyledi açık açık zaten büyük kanamam olursa yapacak birşey yok illaki acile giderim
doktorların en ufak bir durumda doğal seleksiyonu anlatmasından nefret ediyorum :95:
canım geçmiş olsun, umarım önemli bir kanam değildir. 8+2 haftalık hamileyim ve 4. haftadan beri ara ara kanama ve lekelenmelerim var, çok şükür şu ana dek sağlıkla geldik. doktorum önemli olabileceğini düşük riski olduğunu ama aynı zamanda pek çok kadının kanamalara rağmen sağlıkla gebeliklerini 9 ay sürdürebildiklerini söylemişti. progestan ve proluton verdi progestan 3*200 mg günlük proluton ise kanama durumuna göre iki günde ya da haftada 1. Bana kanamanın rengi kırmızı olursa, çok gelirse ve en önemlisi parça düşerse derhal hastaneye gitmemi söyledi. durumunda kanamanda değişiklik olursa rengi kıvamı vs.. ya da ciddi karın ağrısı, hani regl oluyor gibi, çekersen acilen bir hastaneye git derim. inşallah sağlıkla gelir bebeğin, hayırlısıyla.
bende galiba 8 haftalık hamileyim daha doktora bile gitmedim , o kadar çok istedim ki bu bebeği , eşim hamile olduğumu öğrendiğinden beri kürtaj olmamı istiyor , ben bebeğime kıyamam , çok istedik çünkü , her gün ağlıyorum , ya eşimi terkedip doğurucam bu bebeği , ya da bebeği aldırcam ve eşimle devam edicem , ama eşimin çocuğu var zaten ilk eşinden belki de bundan sonra istemicek hiç bebek , ne yapacağımı bilmiyorum , o kadar çaresizim ki , tahminen nisan ortalarında doğacaktı bebeğim ...nolur benim için dua edin olur mu ???
Kızlar ben 7+6 günlük hamileyim ve benim sabahları hafif mide bulantım oluyo bazen arada kasıklarıma ağrı giriyor benimkisi tüp bebek tedavısı sonucu oldu çok korkuyorum bişi olacak diye kalp atışları yavaş dedi dr 10 gün önce yarın tekrar gideceğim inş bebeğimin kalp atışları hızlanmıştır
benim durumumda olan varmı
arkadaşlar bebeğimin kalbi durmuş diyecek tek şey var çok üzgünüm...
Arkadaşlar bebeğimin kalbi durmuş diyecek tek şey var çok üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?