canım ben kızıma hamileyken bu yöntemi denemiştim.çalışıyordum.1-2 hamile pantalonu aldım baktım olmuyor,evdeki nerdeyse tüm kot ve pantalonlarımın bellerini ribana yaptırmıştım.
çünkü sadece göbiş şişiyor,ama hamiş kıyafetlerinin bacak kısımları çok bol çirkin duruyordu.
Günaydınlar,Herkese günaydınlarrrr inşallah güzel bir gün olur gene yoğun bir gün beni bekliyor. Sancılarım çok oluyor benim mesela bugün sabah biraz fazla yürüdüm sancım çoğaldı yavaş yavaş geldim havada İzmir' de bayağı soğudu. Kasılma değilde sanki aşağıdan bıçak gibi batıyor sanki bazende karnımın içi acıyor genişliyor içerisi diye düşünüyorum sizlerde de oluyor mu?
günaydın kızlar.bende yazıları okuyorum cevap vermesemde bazen.çok güzel duygularınızı anlatmısınız bende sizinle aynı durumdayım 3 hamileliyim diye bilirim ilk bebeyimi 8 aylıkken karnımda kaybettım.kızıma hamile kaldıgımda cok korkuyordum bunuda kaybedeceyım diye hep bır korku vardı sevemıyordum bıle çünkü ilk bebeyime benı okadar cok sarsmıstıkı hep korku ile gectı hamılelıyım.sezeryanla dogum yaptım narkozdan yarı ayık yarı baygın hatırlıyorum ilk baktıgım sey elımde bıleklıyım varmıydı sonrasını yıne hatırlamıyorum dusun yanı elımde bıleklıyım varsa bebeyım yasıyordu çünkü bılıyorsunuz dogumdan sonra bıleklık takılıyor öyle bır sey işte kızım dogtuktan sonra sarılık gecırdı sırf dr elimden almasın ayrılmayalım dıye dakkada emdırıyordum kı idrarından atsın dıye .şimdi ise 9 sene aradan sonra gelecek meleyımız cok farklı bır duygu cok hemde unutmusum sankı herseyı hareketlerını 3 gundur okadar guzel hıssedıyorum kı o kadar guzel bır duygu kı anlatamam cok heyecanlanıyorum ogun konusuyorum cinsiyetını bılmıyorum ama kızım oglum dıye mıyorum ama ıyı kı varsın dıye konusmaya basladım bebeyımle inş bır sorun olmaz meleyımı kucagıma hayırlısıyla kucagıma alırım .sizlerde oyle inş
günaydınnnlaarrrrr
nasılsınız kızlaaarr?
ben de bebişimi artık hissedebiliyorum. bu sabah alarmdan önce kendisi uyandırdı beni...
çoook güzel bir his, herkese yaşatsın allahım bunu :))
Herkese günaydınlarrrr inşallah güzel bir gün olur gene yoğun bir gün beni bekliyor. Sancılarım çok oluyor benim mesela bugün sabah biraz fazla yürüdüm sancım çoğaldı yavaş yavaş geldim havada İzmir' de bayağı soğudu. Kasılma değilde sanki aşağıdan bıçak gibi batıyor sanki bazende karnımın içi acıyor genişliyor içerisi diye düşünüyorum sizlerde de oluyor mu?
bütün hamilelik derdim bitti şimdi yenisi var bi nefes aliim içim tıkandı gene eşim beni bu seferde faceden silmiş. hissettiğim şeyin ne olduğunu tam olarak tarifleyemiyorum iyimi
Herkese günaydınlarrrr inşallah güzel bir gün olur gene yoğun bir gün beni bekliyor. Sancılarım çok oluyor benim mesela bugün sabah biraz fazla yürüdüm sancım çoğaldı yavaş yavaş geldim havada İzmir' de bayağı soğudu. Kasılma değilde sanki aşağıdan bıçak gibi batıyor sanki bazende karnımın içi acıyor genişliyor içerisi diye düşünüyorum sizlerde de oluyor mu?
günaydınnnlaarrrrr
nasılsınız kızlaaarr?
ben de bebişimi artık hissedebiliyorum. bu sabah alarmdan önce kendisi uyandırdı beni...
çoook güzel bir his, herkese yaşatsın allahım bunu :))
kesinlikle tarifi imkansız bir duyguymuş.eskisine nazaran hissettiklerim
uyuşuktum yani kendim için asla yemek yapmam mesela şimdi oturdum en iyi sebze çorbası nasıl yapılır tarifini alıyorum no t ediyorum.
eşime bana karşı olan davranışlarına ne kadar kızsamda onu affediorum çünkü bana bu muhteşem şeyi taddırdığı için
eskiden çoğu şeye öfke duyardım sinirlenirdim.şimdi merhamet edip onun için dua okuyorum.
saçımın dibi yarım cm uzasa boyatırdım şimdi beazlarım çıktı kendimi bu halimle bile güzel hiisediyorum.
kilo alrım endişesiyle her pazartesi diete başlardım.şimdi yeterki canım istesin bebeğim için yararlımıdır diye bakıp sonra oturup yiyrum
markete gidip alışverişe üşenirdim 40 km uzaklıktaki köye sırf köy domatesi ve biber almak için gidiyorum
doktor hastane ilaç sevmezdim ve asla ilaç kullanmazdım .ne folik asidi nede eleviti bir gün atlamadım doktorun randevusu gelsede bebeişim nasıl bi görsem diye utanmasam hergün hastaneye gidicem.
bende böyle kızlar sizde durumlar nasıl
Günaydınlar,
Dün gece yatarken bana da oldu, sanki kasıklarıma bıçak saplanır gibi bişi, daha önce hiç olmamıştı o yüzden tedirgin oldum. Sanırım olağan bir durum rahimin genişlemesine bağlı olabilir, ben eğer çok sık tekrarlarsa doktora soracağım yine de.
günaydın kızlar.bende yazıları okuyorum cevap vermesemde bazen.çok güzel duygularınızı anlatmısınız bende sizinle aynı durumdayım 3 hamileliyim diye bilirim ilk bebeyimi 8 aylıkken karnımda kaybettım.kızıma hamile kaldıgımda cok korkuyordum bunuda kaybedeceyım diye hep bır korku vardı sevemıyordum bıle çünkü ilk bebeyime benı okadar cok sarsmıstıkı hep korku ile gectı hamılelıyım.sezeryanla dogum yaptım narkozdan yarı ayık yarı baygın hatırlıyorum ilk baktıgım sey elımde bıleklıyım varmıydı sonrasını yıne hatırlamıyorum dusun yanı elımde bıleklıyım varsa bebeyım yasıyordu çünkü bılıyorsunuz dogumdan sonra bıleklık takılıyor öyle bır sey işte kızım dogtuktan sonra sarılık gecırdı sırf dr elimden almasın ayrılmayalım dıye dakkada emdırıyordum kı idrarından atsın dıye .şimdi ise 9 sene aradan sonra gelecek meleyımız cok farklı bır duygu cok hemde unutmusum sankı herseyı hareketlerını 3 gundur okadar guzel hıssedıyorum kı o kadar guzel bır duygu kı anlatamam cok heyecanlanıyorum ogun konusuyorum cinsiyetını bılmıyorum ama kızım oglum dıye mıyorum ama ıyı kı varsın dıye konusmaya basladım bebeyımle inş bır sorun olmaz meleyımı kucagıma hayırlısıyla kucagıma alırım .sizlerde oyle inş
merhaba kızlar,
günaydın hepinize.hepinize katılıyorum buranın enerjisi gerçekten çok hoş. buradaki sohbetler çok güzel üç aşağı beş yukarı yaşadıklarımız aynı. çevremizdeki insanlarlada konuşup paylaşıyoruz ama süreklide söylenmiyor miğdem bulandı,canım şunu istedi,şimdi mutluyum şimdi mutsuzum galiba oynadı...ama burada hepimiz aynı olduğumuz için herşeyi rahatça paylaşıyoruz.inşallah doğumlarımızıda paylaşacağız...bakalım açılış kimden olacak?
merhaba kizlar,
ya ne güzel ifade etmissiniz duygularinizi inanin okurken duygulandim. Burasi gercekten cok güzel bir yer, en azindan dertlerimizi sevinclerimizi paylasabiliyoruz ve hepimiz birbirimizin ne hissettigini anlayabiliyoruz...
Benim hic aklima gelmezdi hamile olacagim ve su an bu satirlari burada yazacagim. Hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum.. iyiki varsiniz!!!
Insallah dogumdan sonrada hepimiz yine burada güzel muhabbetlere devam ederiz.. Allaha emanet olun, sevgiler selamlar
hepinize günaydın arkadaşlar..
canım yaaa bu nasıl bir durum. bu adam hep böylemiydi.. bunun öncesinde benzer olaylar yaşadınız mı siz.. yani nasıl bu kadar pervasız olabiliyor...
günaydın tafacım... ya çok yürümek banada iyi gelmiyor... çok yormamak lazım kendimizi. ya ben kızımda yaşadıklarımı hiçmi hiç hatırlamıyorum sende öylemisin? sanki ilk hamileliğim gibi... :)
hayatım biz sekiz aylık evliyiz. ve bu üç ayını ailemin evinde geçiriorum yani beş ay tanıorum.evlilik öncesindede farklı memleketlerde olduğumuz için hastanedeyim nöbetim çok diye çok görüşemedik telefonla sürekli ben ii analiz edememişim demekki .onun hakkında yorumlama bile yapamıyorm iç dünyasında ne var bilmiyorum ama okadar çok yoruldumki kısa süre içinde dengesizliklerinden anlatamam.şaşırıyorum her harekete sanki kreşte küsçülük oynuyoruz.yani okadar afalladımki bu evlilikten anlatamam.
hayatım biz sekiz aylık evliyiz. ve bu üç ayını ailemin evinde geçiriorum yani beş ay tanıorum.evlilik öncesindede farklı memleketlerde olduğumuz için hastanedeyim nöbetim çok diye çok görüşemedik telefonla sürekli ben ii analiz edememişim demekki .onun hakkında yorumlama bile yapamıyorm iç dünyasında ne var bilmiyorum ama okadar çok yoruldumki kısa süre içinde dengesizliklerinden anlatamam.şaşırıyorum her harekete sanki kreşte küsçülük oynuyoruz.yani okadar afalladımki bu evlilikten anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?