2012 nisan anneleri haydi buraya...

kesinlikle aynı fikirdeyim.eşim iki tane pantolon aldın iki hafta giydin niye giymiyorsun diyo.ama gerçekten bacakları kalça çok kötü duruyo.36beden aldım ki ben incecik biri kesinlikle değilim ama kötü bol duruyor. bende yarın pantolonları toplayıp terzinin yolunu tutuyorum.

günaydınnnlaarrrrr

nasılsınız kızlaaarr?
ben de bebişimi artık hissedebiliyorum. bu sabah alarmdan önce kendisi uyandırdı beni...
çoook güzel bir his, herkese yaşatsın allahım bunu :))

Herkese günaydınlarrrr inşallah güzel bir gün olur gene yoğun bir gün beni bekliyor. Sancılarım çok oluyor benim mesela bugün sabah biraz fazla yürüdüm sancım çoğaldı yavaş yavaş geldim havada İzmir' de bayağı soğudu. Kasılma değilde sanki aşağıdan bıçak gibi batıyor sanki bazende karnımın içi acıyor genişliyor içerisi diye düşünüyorum sizlerde de oluyor mu?

Günaydınlar,
Dün gece yatarken bana da oldu, sanki kasıklarıma bıçak saplanır gibi bişi, daha önce hiç olmamıştı o yüzden tedirgin oldum. Sanırım olağan bir durum rahimin genişlemesine bağlı olabilir, ben eğer çok sık tekrarlarsa doktora soracağım yine de.

bütün hamilelik derdim bitti şimdi yenisi var bi nefes aliim içim tıkandı gene eşim beni bu seferde faceden silmiş. hissettiğim şeyin ne olduğunu tam olarak tarifleyemiyorum iyimi

günaydin neri,
canim hayirli olsun, bak ne güzel ikinci bebegini kucagina almissin, Rabbim nasip etsinde bu seferde yine sag salim bebisini kucagina al... Kendine dikkat et.. selamlar

günaydınnnlaarrrrr

nasılsınız kızlaaarr?
ben de bebişimi artık hissedebiliyorum. bu sabah alarmdan önce kendisi uyandırdı beni...

sanada günaydin vusiii,

ya ben hissedemiyorum sanki daha yada ben algilayamiyorum :-(. Yarin kontrolümüz var bakalim, bu sefer kontrolden önce cikolata yiyecegim - cokmu hareketli olacak görücez insallah . Esimde her gün dinliyo karnimi, ama malesef benim midemin seslerini duyuyo

günaydin tafa,
Sancilar dedinde, dünde benim sag kasigimda yine batma gibi agri oldu, nedense sadece sag tarafimda oluyor, anlamadim gitti... fazla hareketten olabilir demisti doktor, o yüzden dinlenmek gerek..

bütün hamilelik derdim bitti şimdi yenisi var bi nefes aliim içim tıkandı gene eşim beni bu seferde faceden silmiş. hissettiğim şeyin ne olduğunu tam olarak tarifleyemiyorum iyimi

hepinize günaydın arkadaşlar..

canım yaaa bu nasıl bir durum. bu adam hep böylemiydi.. bunun öncesinde benzer olaylar yaşadınız mı siz.. yani nasıl bu kadar pervasız olabiliyor...

arkadaşlar benimd ekarnım ağrıyor nedendir acaba, göbek çevreis gibi midemden mi kaynaklanıyor acaba anlayamadım ki?

günaydın tafacım... ya çok yürümek banada iyi gelmiyor... çok yormamak lazım kendimizi. ya ben kızımda yaşadıklarımı hiçmi hiç hatırlamıyorum sende öylemisin? sanki ilk hamileliğim gibi... :)

günaydınnnlaarrrrr

nasılsınız kızlaaarr?

vusiii cimmmm günaydınnnnn..
sen 4 ayı doldurdun maşallahh :) e etabi hissedersin artık... çok güzle bir duygu değil mi? artık ben hamileyim bebeğim benimleyi daha çok hissedebiliyorsun değil mi? maşallah sana ve bebişkona

ne kadar güzel yazmışsın ... maşallah sana.. eşinin durumunu bu şekilde yorumlaman bence çok büyük bir yücelik... Umarım herşey tüm hamileliğimiz boyunca çokkkk güzel geçer

kızlar benim sancımda çok oluyor hatta geçen hafta adım atamadım hemen doktora gittim doktor baktı herşey normal bebek büyüdüğü için baskı yapıyor rahim genişliyor hamilelikte normal bu sancılar dedi bide benim vajinamda iğne batması gibi batmalarım oluyordu o da normalmiş o yüzden rahat olun ben 16+3deyim dahada olacak heralde büyüdükçe

NE KADAR GÜZELLLL ...Onları hissetmek var olduklarını bilmek onlara tutunmakk onlarında sana tutunması ifade edilemez değil mi? ilkde olsa ikide üçde olsa herbiri eşsiz benzersiz.... Allah tamamınıe rdisrin inşallah

zeten yaşamayan anlayamaz, ne kadar çok tecrübeleri olsada o anı onda yaşayan insanlarla paylaşmak çok daha farklı....

Bizler çok şanslıyızzz bu duyguları yaşayabiliyoruz.. ALlah olmayanlara da nasip etsin inşallah... :)

ya kizlar bisey soracagim, siz gece yatarken hangi tarafa yatiyorsunuz genelde? Ben genelde önce saga sonrada sola yatiyorum ve öyle daha rahat ediyorum.. doktor size herhangi birsey söyledi mi o konuda?:44:

hepinize günaydın arkadaşlar..

canım yaaa bu nasıl bir durum. bu adam hep böylemiydi.. bunun öncesinde benzer olaylar yaşadınız mı siz.. yani nasıl bu kadar pervasız olabiliyor...

hayatım biz sekiz aylık evliyiz. ve bu üç ayını ailemin evinde geçiriorum yani beş ay tanıorum.evlilik öncesindede farklı memleketlerde olduğumuz için hastanedeyim nöbetim çok diye çok görüşemedik telefonla sürekli ben ii analiz edememişim demekki .onun hakkında yorumlama bile yapamıyorm iç dünyasında ne var bilmiyorum ama okadar çok yoruldumki kısa süre içinde dengesizliklerinden anlatamam.şaşırıyorum her harekete sanki kreşte küsçülük oynuyoruz.yani okadar afalladımki bu evlilikten anlatamam.

Aynen canım zaman geçince insan unutuyor yada çok gençtik cahilliğime geldi diye düşünüyorum:) Bir yerde belkide doğru çünkü o dönem bu kadar bilinçli değildim ve yaşadığım şeyleri yazmıştım çok farklıydı annemden dolayı çok sıkıntı üzüntü çektim yaşadıklarım kötüydü kendimi dinleyemiyordum ama şimdi çok iyi dinliyorum herşeyi hissediyorum...Aynen benimde ilk hamileliğim gibi ama bunda çok mutlu olmak istiyorum ki bebeğimde öyle olsun kızım aşırı duygusal mesela buda öyle olsun istemiyorum. Üzüntü insanı da bebeğide yoruyor çünkü...

Canım benim çok kısa süreli bir evliliğin olmuş öncesinde de sanırım çok tanıyamadın ama şöyle düşün insanlar senelerce görüşüyorlar nişanlı duruyorlar v.s. ama evlilikleri genede uzun sürmeye biliyor. Benim halamın kızının başına gelmişti mesela 1 yıl evli kalamadılar ama öncesi uzundu çok büyük bir aşktı falan nasıl oldu anlamadık bizde kavun değil ki koklayasın şans işi bu bencede yol yakınken anlamış olman şansın böylesi bir dönemde anlamış olmanda şanssızlığın canım. Ama herşeyde vardır bir hayır diye düşün senin bebişin sana destek olacak o sana kuvvet verecek belki o olmasaydı daha çok etkilenirdin kim bilir.
Herkes ektiğini biçer güzelim yerde kalmaz o minicik yavrunun vebalini nasıl ödeyecek onu düşünsün sen ne kadar annesiysen o da babası sonuçta yazıklar olsun. Allah yardımcın olsun bitanem. Allah'ım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yüzünü görünce emin ol herşey geçecek...

esettin sen çalışıyormusun canım?

selam kızlar,
ya ben doktorumu seviyorum am şu hastane çalışanlarına gıcık oluyorum daha geçen doktorumu arayınca gel yatıracam seni dedi dün gitmedim iyi oldum sandım ama olmamışım.bu gün aradım randevu almaya boş yer yok diyo. ama ben acilim telden görüştük hastaneye gelmemi beni yatıracağını söyledi diyorum bugün hiç boş yer yok yarın gelin diyor.manyak ya özel yer değil mi ulaş doktora sor kafasına göre erteliyor şükür çok kötü bi durum değil ama sorunumu bilmiyor ya ciddi bişi olsa dediğini yapıp yarın gitsem ve herşey için geç olduysa nasıl vebal alıyorlar bu kadar kolay bilmiyorum.şimdi gidicem randevum da yok almasın bakalım ne olacak...

içinizde hamilellikte idrar yolları enfeksiyonu geçirip,antibiyotik alan varmı..

doktor bana zinnat yazdı.kullanmak istemedim ama kullanmazsan enfeksiyon düşüğe sebep olabilir dedi.

2 gun kullandım ama içim hiç rahat deil..aranızda kullanmış olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…