2012 nisan anneleri haydi buraya...

Allah bebeklerinin ikisine de sağlıklı güzel ömürler versin inşallah ne sen ve çocukların (ne de hiçbirimiz) kimseye muhtaç olmayalım. benimki anne sonuçta kızsam da dakikasına geçiyor canım kanım, kayınvalide öyle değil araya soğukluk girerse ufacık bir laf bile insanın içine oturuyor. hoş olmamış tabi onunki de, çocuklar biraz büyüyüp "babaaane" diye ortada dolaşmaya başlayınca böyle yapamaz sanırım. ne güzel kızın 8 aylık olmuş maşallah, küçük de yetişir zaten peşinden, inşallah sorunsuz büyürler

amin ttlım ins rabbim nurunu tamamlasın hayırlısıyla

Merhaba Tiamo,
tebrikler canim, hayirli olsun hamileligin. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Seninde gecmis bayramin kutlu olsun. Mide bulantilarim benimde ilk basta oldu sonra gecti ama simdilerde yine basladi, sebebi galiba sicaklardan... mideni bos birakma, acliktan da olabilir.. tekrar tebrikler.

tekrar merhaba Drusella,
Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah.. nasil gidiyor hamilelik, rahatsizliklarin oluyormu, karnin büyümeye basladi mi - ben pek bisey sezemiyorum daha ama . Progestan, kan inceltici ve folik asite bende halen devam ediyorum. Haftaya carsamba kontrolümüz var, insallah hersey yolundadir diye dua ediyorum. Senin kontrol ne zaman? Benim yengem iki kere normal dogum yapti, Allaha sükür onun bir sorunu yok ama, üzüldüm sizinkilere. Benim sezeryana yakin hissetmemin sebebi, normalden korktugum icin, ve kesik her iki sekildede oluyor.. en iyisi yukarida olsun daha diyi düsünüyorum ama bakalim, doktorla konusacagim, herhalde o da bilgi verir. en önemlisi hamileligimizin saglikli devam etmesi... Ben sezeryan olursam spinal sezeryan olur, burda genelde onu yapiyorlar bel alti ameliyatlarda. Insallah canim, sag salim o günlere gelelim de.. Canim kendine dikkat et... gelismelerden haberdar et... öpüyorum

[COLOR="#FF0000"]mERHABA KIZLAR BENDE ARANIZA KATILDIM :)

benim fasülyem 6 haftalık oldu bugün... sizin bebişleriniz kaç haftalık ne kadarlık ? ve hangi testleri yaptırdınız paylaşalım....[/COLOR]

merhaba liva beyda,

tebrikler canim, hayirli olsun. Aramiza hosgeldin. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. Sevgiler selamlar

Merhaba arkadaşlar ben de artık aranızdayım çok şükür,aranızda Beylikdüzü n de yaşayan var mı??? haberleşelim lütfen...

selam trinitycool,

seninde hamileliginde hayirli olsun... sevgiler

mrhb bende aranızdayım artık,benimde 9+4.Allah hepimize yardım etsin.kilodurumlarınız ne bu arada ben 2 kilo aldım bile

merhabe elemsu,

canim sende hosgeldin aramiza...senin hamileliginde hayirli olsun... sevgiler...

merhaba nurjoc,
tebrikler canim, Allah hayirli etsin hamileligini... hosgeldin sende aramiza... Kac kilo aldin sen simdiden? Ben ne kadar aldim bilmiyorum... ilk haftalarda pek kilo alinmiyormus sanirim, ondan sonra ki haftalarda aliniyormus.. aman kilolara dikkat edelim, bebis icin yararli olacak seyleri yiyeyim...

Kusura bakmayin arkadaslar bu kadar toplu cevap verdim ama, bu aralar nete düzenli giremiyorum, annemlerde kaldigim icin... bilgisayari pek acamiyorum...

Hepinizi öpüyorum sevgiler selamlar

Arkadaşlar bebeğimin kalbi durmuş diyecek tek şey var çok üzgünüm...

merhaba Ilayda,

cok gecmis olsun canim. Kalbini lütfen ferah tut, baska bir doktorada görünseydin karar vermeden önce... insallah Rabbim büyük, vardir bir hayir elbet... Tez zamanda kucagini doldurur insallah.
Allaha emanet ol...öpüyorum canim.

merhaba,

Liste yapalim demissiniz.

- Ben 56 ile hamile kaldim, su an kac kiloyum bilmiyorum.
- 9+5 günlük hamileyim.
- 3cü hamileligim, daha önce 2 düsük yaptim
- su an kullandigim ilaclar- thromboass 50 mg, femibion plus 80 mg ve duphaston

Allah hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi.

Aramiza yeni gelen arkadaslarada tekrar hayirli olsun ve hosgeldiniz diyorum... sevgiler selamlar

listemi? bende yapayim o zaman saol valla farkinda dilim

merhaba arkadaslar ben hazal yasim 21

*bu ikinci gebeligim sekiz aylik bir kizim var
*ilk hamileligimi 60 kilo ile basladim her ay iki kilo alip 18 kilo ile dogum yaptim(ama suan 70 kiloyum)
*yetmis kilo ile hamile kaldim
*hic bir ilac kullanmiyorum multivaminlerim haric

bu arada resimdeki kucuk dana benim kizim:)Hepinize kolay gecen ve gelecek zamanda mutlulukla hatirlicaginiz hamilelikler dilerim(size sunu garanti edebilirim hayatinizin en ozel gunlerini yasiyorsunuz tadini cikarin derim)

canım merhaba, kızın çok tatlı maşşallah benimde ikinci gebeliğim oğlum 13 aylık biraz endişelerim var acaba ikisine bakmak zor olacakmı ? oğlum üzülecek mi? benim korunurken oldu sen planlımı istedin varmı seninde endişelerin ?

Annesi çok AMA çok tatlı bir kızın var. Allah kendi gibi bahtını da güzel etsin, sağlıkla hep birlikte minik yavrunuza da kavuşun.

sağolun arkadaşlar gerçekten bu hamilelik çok garip bir dönem bedenim sanki benim değil sevdiklerimi yiyemiyorum normalde hiç dokunmayanlar miğdemi mahfediyor bir yere gidip geliyorum akşama kadar uyuyorum...ne bana iyi gelecek ne kötü gelecek kestiremiyorum.
o kahverenk lekelerle ilgili dedikleriniz gerçekten içimi ferahlattı içimde sürekli bir kaygı ikide bir tuvalete taşınıyordum yine geldimi diye bakmaya.
inşallah bende kimseye muhtaç olmam kimseye gel yardım et diye yalvarmak istemiyorum.eşim işsizlikten dolayı dertli olduğundan bana duygusal olarak ilgisiz ama ihtiyaçlarımı karşılıyor bende elimden geldikçe tamamen yük olmamak için birşeyler yapmaya çalışıyorum. hiç aklıma gelmezdi çamaşırları atıyor hiç söylemeden topluyo ütüleyip yerleştiriyor arada açıp süpürgeyi koltuk halı kaldırıp siliyor balkonları akıtıyor.eminim bebek doğduktan sonra yine eşit olunca şartlar daha dikkatli olacak her konuda...beyfendi evi ele geçirdi bana söyleniyor picamanı niye katlamıyorsun su içtiğin bardak niye burada...

hadi moralimizi yükseltecek güzel şeyler konuşalım...meselaa bebek odası yapacak mısınız hemen yoksa yatak odasına beşik mi koyacaksınız şimdilik...
açıkcası hep bebek odalarına bakardım ama artık bebeğim başka odada değil yanımda uyusun istiyorum hatta hep kucağımda olsa ohooohhh...

ay nasıl tatlı bişi o ya...tam yemelik ah bi bebeğim doğsa dünya dursa ben onu sevsem...

bugün dr gıttık bebişimle.7 haftalık hamişim:)5+4 te keseyi gormustuk.simdide bebişimi gordum kalp atıslarını ızledık.dr uma bende dınleyebılırmıyım dedıgımde henuz dınlıcek kadar dııl cevabını aldım.karın ultrasonundan bakıldı..kalp atıslarını duyabılırmıydım 1 hafta sonra gel dedı.ne zaman duycam bu normalmı..

kızlar birşey sormak istiyorum hamile kalınca veya doğurunca göğüsler büyüyor mu?

niye 2 tane nisan anneleri topiği var yaaa hepimiz bi yerde toplansak daha ii olurdu amaa:26:

niye 2 tane nisan anneleri topiği var yaaa hepimiz bi yerde toplansak daha ii olurdu amaa:26:

Çünkü, nisan topiğinin var olduğunu bilmeden açılmıştı burası canım. sonradan ben de fark ettim senin gibi ama arkadaşlarla takılıp gittik burda. isteyen istediği yerden paylaşımlarda bulunabilir sonuçta. ha oarası ha burası önemli değil; önemli olan paylaştığımız sevinçlerimiz, hüzünlerimiz, sıkıntılarımız, heyecanarımız....

kızlar merhabalar uyku sorununu nasıl cozuyorsunuz yorucu bır ısım de yok masa basında calısıyorum ama uyku dıye oluyorum yaa her fırsatta uyuyacak yer gozler oldum dr folbiol verdı o da uyku yapıyormus recetesınde yazıyor ne yapacagımı bılemez oldum .sabah kalkınca dınc kalkıyorum 5 dk sonra sankı hıc uyumamıs gıbı uykusuz oluyorum . sız bu uykuya nasıl cozumler buluyorsunuz pekı

merhaba çizelgen dikkatimi çekti aynı senin son adet tarıhın demı 22 temmuz yoksa:)

endise konusunda yalniz dilsin ama Allah mutlaka yardimcimiz olucak eminim benim apartmadaki butun arakadaslar pes pese dogurmus gorsen oyle guzel arkadaslik yapiyorlarki birbirlerine hele ikinci bebek icin nasil buyudu anlamadik diyorlar...benide basta cok korkuttular hatta kuzenim;hamilesin ben duydugumda icim daraldi sen seviniyorsun nasil bakican dedi uzulucek ne varsa sanki?en azindan beraber buyucekler arkadas olucaklar arasi uzun olan kardesliklerin anlasmazliklari ve kiskancligi daha fazla oluyor ben kendimden bilirim kardesimle aramda bes yas vardi birbirimizin dilinden anlamzdik hic.Korunmaya gelince evleneli uc sene oldu yani hemen hemen dogal yontemlerle korunduk diyebilirim adetlerim duzenliydi o yuzden yumurtlama tarihimi adet tarigimi saati saatine her ay bir olurdu ama dogum yapinca baya duzensizlesti pek dikkat edemedim ama Allah biliyor ya en fazla bebegim bir yasina gelene kadar tekrar isiyordum nasip oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…