hepimiz ayni yollardan geciyoruz ayni sorunlari yasiyoruz...Bu yuzden birbirimizi cok iyi anliyoruz bende yalnizim ama ben yalnizligi seviyorum hatta yurt disinda yasiyorum ustumde kayinvalidem yasiyor simdi rahatsiz olsam gelip bakicagi yok gelsede bakmaz kendine baktirir onun icin ne gelsin ne baksin diyorum ilk kizimda acik acik soyledi herkezin icinde kim bakarsa baksin beni ilgilendirmez dedi sorsan espri yaptim der ama hayat boyu o lafini unutmicam Allahtan benim hamileliklerim cok uzel geciyor da ona muhtac kalmiyorum son gunume kadar her isimi kendim aptim ona hic muhtac kalmadim rabbim izin verirse eger bu hamileleigimdede oyle olucak...suan sekiz aylik bir kizim var birgun bir isim dusupte ona verip ilgilenirmisin demedim demem hamileleigimde saka diye kac kere bakmam dedigini bilirim simdi Allahima dua ediyorum nasip olursa bebegim dogarsa ikisinide sorun yasamadan kolay buyutmek istiyorum insallah bu bebegim ilki gibi bana sorun yasatmaz gazli bir bebek olmaz
ayni durum bendede vardi bayramdan once gittim 5 haftalik dedi karindan gozukmez diye alttan ultrasonla bakti ilk haftalarda tahlillerde ciksada kucuk oldugundan gorunmeyebilir... banada bayram sonunda gel dedi bugun gittim bebegimi cok assagida tasiyomusum rahim ici kanama var dedi dusmemesi icin igne verdi ... canim umarim sende bende sag salim dunyaya getiririz bebeklerimizi...
merhaba arkadaşlar. öncelikle bayramınızı kutluyorum.
benim 2. gebeliğim. ama ilk hamileliğimdeki gibi değil. kızıma hamileyken sabah bulantısı olur, çabucak geçerdi. çok rahattım. ama şimdi öylemi..mide bulantısı gün boyu devam ediyor akşam saatlerinde hafifliyor. çay içemiyorum. her şeyden tiksindim. tüm kötü kokular sanki beni buluyor. mide yanması da cabası. nisan 13 gibi doğum görünüyor. bakalım artık hayırlısı hepimize kolay gelsin. yolun başındayız henüz.
merhaba Hatice teşekkür ederim benim de ilk bebeğim olacak inşallah. Yatak istirahatine ve progestana devam ediyorum şimdilik. Sezeryan konusunda olmazsa olmaz düşüncesinde değilim öncelikle bebeğimin sağlığı elbette, ama bunu düşündüren şey ailemde tüm kadınların normal doğum yapması ve bunun sıkıntısını hala yaşıyor olmaları. Şöyleki hala annem halam ve kuzenlerim hepsi hapşurduklarında idrar sıkıntısı yaşıyorlar. Bir de doğumda illa ki dikiş ve kesik olacak. Oramda olmamasını tercih ederim. Zaten yaş kilo dolayısıyla doktorum büyük ihtimalle sezeryana yönlendirecektir diyorum ama hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun. Sezeryan olursam epidural ya da spinal anestezi vs düşünebilirim. İnşallah sağlıkla o günlere kadar bir gelelim de. Sen neden sezeryana yakın hissediyorsun canım?
[COLOR="#FF0000"]mERHABA KIZLAR BENDE ARANIZA KATILDIM :)
benim fasülyem 6 haftalık oldu bugün... sizin bebişleriniz kaç haftalık ne kadarlık ? ve hangi testleri yaptırdınız paylaşalım....[/COLOR]
Merhaba arkadaşlar ben de artık aranızdayım çok şükür,aranızda Beylikdüzü n de yaşayan var mı??? haberleşelim lütfen...
mrhb bende aranızdayım artık,benimde 9+4.Allah hepimize yardım etsin.kilodurumlarınız ne bu arada ben 2 kilo aldım bile
merhaba arkadaslar..Bende bugun araniza katildim hamileligimin 7 haftasindayim.Allahin izniyle nisan 24 gorunuyor dogum.Allahim hepimize hayirlisiyla dunyaya getirmeyi nasip etsin.AMIN
bendeki belirtiler midem bulaniyor ögleden sonralari yogunlukta.birde surekli uyumak istioyrum ve hizla kilo aliyorum
bu kadar hizli kilo almak normalmi arkadaslar.
Arkadaşlar bebeğimin kalbi durmuş diyecek tek şey var çok üzgünüm...
merhaba,
Liste yapalim demissiniz.
- Ben 56 ile hamile kaldim, su an kac kiloyum bilmiyorum.
- 9+5 günlük hamileyim.
- 3cü hamileligim, daha önce 2 düsük yaptim
- su an kullandigim ilaclar- thromboass 50 mg, femibion plus 80 mg ve duphaston
Allah hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi.
Aramiza yeni gelen arkadaslarada tekrar hayirli olsun ve hosgeldiniz diyorum... sevgiler selamlar
merhaba arkadaslar ben hazal yasim 21
*bu ikinci gebeligim sekiz aylik bir kizim var
*ilk hamileligimi 60 kilo ile basladim her ay iki kilo alip 18 kilo ile dogum yaptim(ama suan 70 kiloyum)
*yetmis kilo ile hamile kaldim
*hic bir ilac kullanmiyorum multivaminlerim haric
Eki Görüntüle 252416
bu arada resimdeki kucuk dana benim kizim:)Hepinize kolay gecen ve gelecek zamanda mutlulukla hatirlicaginiz hamilelikler dilerim(size sunu garanti edebilirim hayatinizin en ozel gunlerini yasiyorsunuz tadini cikarin derim)
Eki Görüntüle 252416
bu arada resimdeki kucuk dana benim kizim:)Hepinize kolay gecen ve gelecek zamanda mutlulukla hatirlicaginiz hamilelikler dilerim(size sunu garanti edebilirim hayatinizin en ozel gunlerini yasiyorsunuz tadini cikarin derim)
canım zor bir dönemden geçiyoruz inşallah sonu güzel bitecek, ama bunun için morale ihtiyacımız var. her kanama gördüğümde ben de neredeyse çatlayana kadar ağlıyorum, en azından başlarda öyleydi, ve bebeğe yok yere zarar vermek de olası Allah korusun. kim ne derse desin dinlen ve gönlünü geniş tutmaya çalış, dua et eğer inanıyorsan. ben dua etmekten başka yol bulamadım, ve içim ferahlıyor, bebeğime de iyi geliyor eminim. ben de o kadar yalnız hissediyorum ki anlatamam. burada bizden başka durumumuzu birebir kimse anlayamaz. eşlerimiz ailelerimiz destek olmaya çalışıyorlar ve iyi ki varlar, ama bu hormonal değişiklik başka birşeymiş. bebeğini düşün ve üzülmemeye çalış arkadaşım, onun varlığı sana güç versin. bir aydır yatıyorum tuvalet dışında kalkmıyorum herşeye eşim koşturuyor bir de pıhtılaşma bozukluğu çıktı moralim bozuldu korkuyorum. korka korka iğne yapıyorum kendime . annemi çağırdım tatildeydi en azından manevi desteği olur diye. tatilini bırakıp gelmek istemedi ya. yardımcı kadın tutun dedi. yani tamam onu da anlıyorum onun da tansiyonu filan var ama.. Allah'a çok şükür herşeye rağmen bebeğim şuana kadar sağlıkla geldi ve inşallah böyle büyümeye devam edecek, hepimizinkiyle birlikte. eşim de destek oluyor sağolsun ancak bu kadar olur erkek sonuçta ve çalışıyor. ben çoooooook yalnızım. burada sizler olmasaydınız aynı şeyleri paylaştığım herşey çok daha zor olurdu.
hepimiz ayni yollardan geciyoruz ayni sorunlari yasiyoruz...Bu yuzden birbirimizi cok iyi anliyoruz bende yalnizim ama ben yalnizligi seviyorum hatta yurt disinda yasiyorum ustumde kayinvalidem yasiyor simdi rahatsiz olsam gelip bakicagi yok gelsede bakmaz kendine baktirir onun icin ne gelsin ne baksin diyorum ilk kizimda acik acik soyledi herkezin icinde kim bakarsa baksin beni ilgilendirmez dedi sorsan espri yaptim der ama hayat boyu o lafini unutmicam Allahtan benim hamileliklerim cok uzel geciyor da ona muhtac kalmiyorum son gunume kadar her isimi kendim aptim ona hic muhtac kalmadim rabbim izin verirse eger bu hamileleigimdede oyle olucak...suan sekiz aylik bir kizim var birgun bir isim dusupte ona verip ilgilenirmisin demedim demem hamileleigimde saka diye kac kere bakmam dedigini bilirim simdi Allahima dua ediyorum nasip olursa bebegim dogarsa ikisinide sorun yasamadan kolay buyutmek istiyorum insallah bu bebegim ilki gibi bana sorun yasatmaz gazli bir bebek olmaz
sakina boyle dusunme tum hamileler gecti bu yollardan hepside bu sorunlar sonrasinda bebegine kucagina aldi yalniz hissetmende hamileleigin verdigi duygusalliktan gayet normal...akintilara gelince ilk haaftalarda butun anne adaylarini dusunduren bir konu ben doktora gittigimde hic oenesemedi bile gayet normal on kadndan yedisinde gordugumuz bir durum dedi ultrasondada bakti hersey gayet guzeldi...kanamalarin ki kanama dil bu akinti sadece bazi nedenleri vardir rahim genisler geisledikce bazi akintilar olmasi normaldir cocugun rahime tutunmasi buyumesi bunlarda rahimde kasilmaya ve akintiya neden olur birde suan adet gormedigimiz icin adet donemlerimizde ataamdigimiz kanin birikmesinden olusan siskinlik le beraber bazen akintida olur buda normal korkulucak birsey yok taze kan akintisi bu duruma gore daha ciddidir tedbir gerekir ama koyu akinti dusuk belirtisi dildir tamami canim?canini sikma sakin suan tek yapman gereken morelini duzgun tutman ve dinlenmen kocan istedigi kadar sikilsin erkekeler oyle kolay kolay halden anlamaz o kisma hic takilma bile:)bence endiselenicek birsey yok ama yinede doktor kontrollerinide ihmal etme bol sanslar...
Eki Görüntüle 252416
niye 2 tane nisan anneleri topiği var yaaa hepimiz bi yerde toplansak daha ii olurdu amaa:26:
kızlar birşey sormak istiyorum hamile kalınca veya doğurunca göğüsler büyüyor mu?
ayni durum bendede vardi bayramdan once gittim 5 haftalik dedi karindan gozukmez diye alttan ultrasonla bakti ilk haftalarda tahlillerde ciksada kucuk oldugundan gorunmeyebilir... banada bayram sonunda gel dedi bugun gittim bebegimi cok assagida tasiyomusum rahim ici kanama var dedi dusmemesi icin igne verdi ... canim umarim sende bende sag salim dunyaya getiririz bebeklerimizi...
canım merhaba, kızın çok tatlı maşşallah benimde ikinci gebeliğim oğlum 13 aylık biraz endişelerim var acaba ikisine bakmak zor olacakmı ? oğlum üzülecek mi? benim korunurken oldu sen planlımı istedin varmı seninde endişelerin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?