- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
kızlar merhabalar uyku sorununu nasıl cozuyorsunuz yorucu bır ısım de yok masa basında calısıyorum ama uyku dıye oluyorum yaa her fırsatta uyuyacak yer gozler oldum dr folbiol verdı o da uyku yapıyormus recetesınde yazıyor ne yapacagımı bılemez oldum .sabah kalkınca dınc kalkıyorum 5 dk sonra sankı hıc uyumamıs gıbı uykusuz oluyorum . sız bu uykuya nasıl cozumler buluyorsunuz pekı
ay nasıl tatlı bişi o ya...tam yemelik ah bi bebeğim doğsa dünya dursa ben onu sevsem...
Annesi çok AMA çok tatlı bir kızın var. Allah kendi gibi bahtını da güzel etsin, sağlıkla hep birlikte minik yavrunuza da kavuşun.
kizlarrrr gunaydinnnnn hala uyanmadiniz dogal hamilelikten:)bu arada ben basimi yastikdan kaldiramiyorum sabah aksam nisanuru uyutup bende yastiga gomuyorum kafayi.Birde acayip goguslerim sizliyor felaketim bir bilseniz ilk hamiligimde hic bole bisi oldugunu hatirlamiyorum hatta uyku problemimde yoktu yaaaaa neler oluyor bana bu arada ben hala doktora gitmedim gecen gun kan da hamileligi ogrenmek icin gideyim dedim gorumcem randevusuz gidemessiniz dedi en bende alayim dedim en erken tarih olarak bana bir ay sonrayi solediler yuhhh dedim nerdeyse dogurucam o zamanmi hamile oldugumu ogreniceksiniz dedim(tabi icimden).Neyse baktim bir ay cok gec bari aile doktoru bulayim kendime ondan isteyim testi yaptirsin dedim ama buraya yeni tasindik pek klinikleri falan bilmiyoruz boyle boyle kaldi bende bugun yine test yaptim ama elimde ovulasyon testi vardi onu yaptim pozitif cikti(bu arada ovulasyon testlerindende hamileligin ogrenildigi duymustum dogruymus)hamileyimdir dimi kizlar simdi dokta gitmiorum ya dilsin deseler artik sok geciririm hep dilsin diceklermis gibi korku var icimde bugune kadar dort test yaptim dordude koyu sekilde pozitif adetim geceli 14-15 gun oldu hamisim dimi kizlar?
ttlım ovulasyon testı yaptım dıyorsun oncesınde yada sonrasında normal gebelık testı yaptıysan ve sonuc pozıtıfse hamılesındır tabıı kı gelsın bebısleroralarda ozel hastahane yok mu bır seferlıgıne mahsus gıtse sonra devlet hastahanesıne randevulu gıtsen nasıl olur ?
yok birtanem yaaa burda turkiyedeki gibi ozeli devleti yok saglik ocaklari gibi klinikler var onlarda yaklasik bir aya gun veriyor su saglik sektoru cok lanet bu ulkede...bu arada evet ucu gebelik testiydi ucundede ovulasyon testide dahil ikinci cizgi kipkirmizi cikti
yok birtanem yaaa burda turkiyedeki gibi ozeli devleti yok saglik ocaklari gibi klinikler var onlarda yaklasik bir aya gun veriyor su saglik sektoru cok lanet bu ulkede...bu arada evet ucu gebelik testiydi ucundede ovulasyon testide dahil ikinci cizgi kipkirmizi cikti
öncelikle herkesin bebeği hayırlı olsun Allah sağ salim kucağımıza almay nasip etsin. bende nisan annesi olucam Allah kısmet ederse.2 nisan gözüküyor su an için ama bakalım kısmet. şuan 10+4 deyiz. inanılmaz panikli haftalar geçirdim üstelik hiç bir şey olmamasına rağmen yani gayet sağlıklı gidiyor fziziksel oalrakda sıkıntım yok ne mide bulnaması ne baş dönmesi işte ara ara uyku okadar ama yakın bir arkadaşımın bebeğini kaybetmesi çok etkiledi beni 17. haftasıda o nedenle biraz pipiriklendim ancak sonra doktorum bundan sonra doğum ile ilgili bişey okumamı merak ettiğim bişey olursa ona sormamı söyledi.ogündür okumuyorum kafam daha rahat artık gözüm seyiriyor kötü bişeymi diye yazar artaştırır hale gelmiştim:) ilk bebek olmasından sanırım bunu almayı kısmet ederse rabbim ikincide böyle olmaz diye düşünüyorum.
umarım sağ salim bebeişlerimizi kucağımıza alırız yan, ogün aklıma geldikçe inanılmaz şeyler hissediyorum... darısı tümn isteyenlerin başına İnşallah..
kızlar merhabalar ya akıl soracagım sıze yardımlarınıza ıhtıyacım var
bılıyorsunuz kahvaltı hamılelıkte daha da onemlı bır rol alıyor biliyorsunuz ama gelin görün ki kahvaltı yapamıyorum. her gun muhakkak 1 şeftali yiyorum öglene kadar sa krakerle idare ediyorum. öğlen yemegımı rahatca yıyorum ama aksam yıne yıemıyorum yemekler kotu konuyor bana ne yapabılırım onerısı olan var mı?
canım sabahları hem peynir hem yumurta yemek gerekiyor ben de peynirli omlette buldum çareyi içine kekik de katıyorum hemen çatallayıp kaçıyorum
haşlanmış yumurtayı hiç yiyemez oldum severdim oysaki ama geçtiğimiz haftadan beri öyle bir çözüm buldum
bizde 10. haftadayız, ilk bebeğim benimde oğlum olacak ilk haftalardan yüreğim böyle diyo... dün dizimi çarptım ve ağrıdan yere yattımm, yattığım gibi de bayılmışımm..göbeğimden bi dürtükleme ve eşimin sesiyle uyandımm..öyle 1 dakika bile baygın kalmadığımı hatta bayılmadığımı söledi eşim, ama daha öncede bayıldığım için bayıldığımın farkındayımm..bebeğim iyimidir acaba çok endişelendimm..
bilmiyorum aklıma yemek ısmı geldıkce bıle mıdem bulanıyor kalmıs kı yıyecegım hele o peynırlı omletı bırak pişirmeyi görmeye tahammülüm yok ne yapacagım yaaBebeğim besinsiz kalacak diye korkuyorum :97:
bilmiyorum aklıma yemek ısmı geldıkce bıle mıdem bulanıyor kalmıs kı yıyecegım hele o peynırlı omletı bırak pişirmeyi görmeye tahammülüm yok ne yapacagım yaaBebeğim besinsiz kalacak diye korkuyorum :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?