2012 nisan anneleri haydi buraya...

kızlar ben değişik bir konu açayım katılmak isteyen katılsın.
eşlerinizde değişiklik var mı?benim eşim ben uyudukça sinirleniyo.sen beni ihmal ediyorsun demeye başladı bile.benimle şakalaşmak falan istiyo.alıyım kucağıma atayım gibi falan ben izin vermeyince küsüyo.valla alışamadı sanırım henüz bebeğe bana öle geliyo.9 ay nasıl geçecek bilmiyorum bu koca bebekle.sizin eşleriniz nasıl?

aslında ben de kendimi zorluyorum yoksa hiç istemiyorum aç otursam niye açım demem yani ama gözlemlerimden düzenli beslendiğim zaman bebeğimin daha iyi geliştiğini farkettim
zor da olsa yiyorum ben de

allah(cc) yardımcımız olsun ne diim artık başa gelen cekiliyor. Çalışıyorum ama gelin görün ki ev işini yapaya yüksünür oldum. Hiç içimden gelmiyor bir şey yapmak dün aksam misafirim vardı o kadar hazırlık yaptım ugrastım mıdemden dolayı tek lokma yıyemedım ona yanıyorum.

cok sukur elhamdulıllah rabbım onu basımdan eksık etmesın cok sanslıyım mevlam nazarlardan esırgesın ıns. Her konuda yardımcı oluyor ıse bıle o getırıp bırakıyor hakkını odeyemem sen uyu ben yaparım ıslerı dıyor. Ona da kıyamıyorum zorla da olsa yapıyorum yıne ama gozumde oyle buyuyor kı ısler. Evi hayatta dagınık bırakıp dısarı cıkmayan ben yattıgım yatagı toplamaya bıle usenıyorum

cnm bende eşimden memnunum çok şükür her konuda yardımcı olur ama ilgi istiyor devamlı.ee bende uyuyorum...kızıyor sonra sen bebek doğunca benle hiç ilgilenmezsin diyo.sanırım tam farkına varamadı henüz.ilk doktor randevumuzda ultrasona girerken içeri benle gelmek istemedi.içeri zorla soktum bir tuhaf oldu yanıma falan gelemedi doktor bebeği göstermeye başlayınca yanaştı...çok istiyordu bebeğimiz olmasını sanırım hala mutluluk şokunda.

aynen... ben çok pimpirikliyimdir... mutfağa kimseyi sokmam... eşimde ben hami,ş olmadan önce iş falan yapamzdı evde... ama şimdi çok değişti.... sen yat ben yaparım diyo gerçekten.. .Allah onları başımızdan eksik etmesin....

benim eşim de hadı uyusana içeridekinin faaliyetleri hızlansın diyor.

sen bebek doğunca benle hiç ilgilenmezsin diyo demişsin ya ufak bır latıfeyle gonlunu alabılırsın. eşimde bana ılk baslarda boyle bır cumle kurmustu .benı artık eskısı gıbı sevmezsın benımle ılgılenmezsın falan ıste... ben de senın yerın ayrı onun yerı ayrı olacak. Onu ıkımız de cok sevıcez ama bırbırımızı daha cok sevıcez. askımız guclenıyor dedım. bu sozlerı duymak ıstıyordu belkı de bılemıyorum ama cok mutlu oldu. kendıme vakıtı bıraz fazla ayırıyorum galıba ama onu da ıhmal etmemeye gonlunu hos tutmaya calsııyorum. onceden hayatımız 2 kişilikti. Artık bebeğimiz de bize yedek kulubesınden eslik ediyor 3 kişiyiz.

ttlım bızler henuz yenı hamıle kaldık Ama ıstersen su ankı kılolarımızı yazabılırız.

Boyum 1,56
kilom 58
yasım 23

Nıye sordun onu merak ettim

çünkü ben de yeni hamileyim ve kiloluyum :) aslında benim kilolu iken doğum yapan birine ihtiyacım var... çünkü sorucakları mvar.... Kilolu iken isteğe bağlı sezeryan oluyormu mesela bunu merak ediyorum... Ben sezeryan istiyorum da allah kısmet ederse..........

yapabılıyorsan en saglıklısı ormal dogum ama sezeryan dogumu hasta ısterse kendısı de secebılıyor. Bu konunun detaylarını doktorunla da konusabılırsın

içimizi ferah tutalım panik yok!ne kadar oldu şu an

benim eşim yanımda değil şimdi telefonla ne yedin ne yaptın su içtinmi iyi uyudunmu diye konuşuyoruz, her fırsatta konumuz buraya geliyor. keşke benimde eşim yanımda olsaydı bu zamalnları birlikte geçirebilseydik o yüzden çok şanslısınız inanın kimse yerini tutmuyor ne kadar etrafınız kalabalık olursa olsun. kısa sürelide olsa Allah kimseyi sevdiğinden ayrı bırakmasın, büyük ihtimalle geldiğinde beni gördüğünde büyük şok geçirecek çünkü karnım büyümüş olacaktır daha gelmesine 2 ay var çünkü ozaman bende böyle şeyler yapıcak mı göreceğim bakalım

Rabbim sağlık haberlerini almayı nasip etsinde varsın uzakta olsun cnm.üzme sen canını eşin geldiğinde ayrı kaldığınız günlerin acısını çıkarırsınız.

Rabbim sağlık haberlerini almayı nasip etsinde varsın uzakta olsun cnm.üzme sen canını eşin geldiğinde ayrı kaldığınız günlerin acısını çıkarırsınız.

tek avuntumuz o zaten :) acısını fazlasıyla da çıkarıcam şimdiden planlar yapmaya başladım
inşallah ama böyle tek başına yüklenmek çok daha zor oluyor yani bişey olursa diye daha çok düşünüyorsun ama çok şükür bizde dikkat gerektiren dönemleri atlattık 11. haftamıza girdik ,birde Allah varki çalışıyorum vakit geçiyor. bundan sonrasında Alahtan bir mani çıkmazsa bebğimizi kucağımıza alacağımız günlere de kavuşuruz inşallah tüüümmm annelerrrr....

7,haftanın sonlarındayım ve bel agrım var odum kopuyor bırsey olacak dıye cetvelım bebegımı 1 hafta onden goturuyor son satıma gore 9. haftadayım ama doktorumuza gore 7. hafta bıtecek rabbım saglıkla sıhhatle kucagımıza alabılmeyı nasıp etsın ıns. aranızda ultrason resımlerını yukleyebılecek olan yok mu haylazlarımızı bır gorsek yedek kulübelerinde her ne kadar birebir tanışmamış olsak da hepinizi seviyorum kızlar

benim eşimde benden fazla heyecanlı öğrendiği andan itibaren uyurken bile karnıma yapışıp oğlum die sevdiğini farkettim..evi benden iyi temizlio zaten.. yaşın verdiği de bişey var sanırım.. sonra bazı hamilelik belirtilerini yaşıoo
benim fazla midem bulanmıyo aslında bi ara herhangi bir yemeği düşünmek bile çıkartma hissi yaşatıodu ama midemi tok tutukça bana iyi geldiğini farkettim, hiç bişey yiyemezsem hemen herhangi bi çorba yapıp onunla dolduruorum bi şekilde midemi yada dışardaysam beyaz lebleli çubuk kraker bişelerle dolduruom bişekilde yemek yapamıosam eşim yapıo yada dışardan bişeler yiyoruz..
Allah sağlık nasip ederse doğumum sezeryan olmalı mutlaka çünkü en ufak ağrıda bayılıp kalıorum,bekarken de regl sancılarımda çok bayılırdım mesela.. kilolu olmak sezeryana neden engel oluo onu anlamadım benimde göbeğimde yağlar var :)

benim son sata göre hesapladı ve geçen hafta gittiğimde 10 haftasına girmiştik farklı bir hafta söylemedi. zaten en son artık bu ultrasonda baya şekillenmiş olduğunu gördüm öncekilerde hiç bişeye benzemiyordu sadece atan kalbini görebiliyordum önümüzdeki haftada 2li testi için gün verdi inşallah onda da sorun çıkmaz. doktora ne kadar da bir gidiyorsunuz ben çalıştığım için hafta sonları gidiyorum ama 15 günde bir çağırdılar hep.

böyle bir şeyi daha önce duymamıştım engel mi oluyor ama eğer acıya dayanımyorsan sen gene normal doğumu düşün çünkğ bir kerede olup bityor çok yakın zamanda eltim doğum yaptı ertesi gün kalktı 2 gün sonra evi silip süpürmeye başladı. sezeryanda sonrası daha zor olabilir.

ben doktora iki kere gittim. ilki 1 yıl önce başlayan ve regilden 6 gün önce başlayıp 2 gün kala biten kasık ağrılarım içindi.. doktor rahmimin normalden buyuk oluğunu, 1 adet miyomum ve rahim aldında iltihap olduğunu söyledi reglim geçince tekrar gelmemi söledi ona göre ölçüm yapalım dedi hamilelik ihtimali olabileceğinden.. bu arada 8 günlük güzel bi tatil yapmıştık tertemiz bi deniz kum ve güneş..reglim 2 hafta geçti gelmedi..farklı bir doctora gittimm moralim çok bozuldu tabi bu rahim sorunlarının içinden bebeğime nolacak kaç yıl bekledim bebişimi nie böyle oldu die ağlanıodum sonra bebiş doğru yeremi tutunmuş die.. doktor 6 hafta 1 günlük gebe olduğumu söyledi..iltihap ve miyomu sordumm nolacak die..iltihap filan yok miyomda görünmedi dedi. 10 gün sonra tekar gelmemi yalnız bol su içerek gelmemi söyledii.nie 10 gün sonra problemmi var dedimm.. hayır yağ dokusundan dolayı çok net göürnmüyor bol su iç öyle gel dedi..demmekki azcık tombik grubuna giriorum :) öyle sık doktora gitmek zorunda kalmam İnşallah doktor ve hastane ortamından nefret ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…