2012 nisan anneleri haydi buraya...

ttlım ben doktora henüz 1 kere gittim. onda son adetıme gore 6 haftalıktı ama dr gec dollenme oldugunu ve bebegın 5 haftalık oldugunu soyledı bayramdan sonrası ıcın kontrole cagırdı ama gıtmedım doktoru sevemedım baska dr arastırıyorum sımdı eylulun sonuna dogru dr gıtmeyı planlıyorum

nerde oturoyosun valla ben dayanamadığım için hemen gştmeye başladım. sonra çağırdılar ona bakıcaz buna bakıcaz dediler,zaten testlerde başladı. bende 2 kez doktor değiştirdim bu doktorum daha iyi gibi vbakalım hastahane biraz pahalıya geliyor ama napalım feda olsun

Nisan'ın ilk annelerinden olacaksın sanırım ben de 10. haftadayım. Hayırlı olsun bebişiniz. 2'li test için gittiğinde aç mı gideceksin herhangi bir şey söyledi mi doktorun ?

gungorende oturuyorum tatlım ben de merak edıyorum ıcerıde neler oldugunu ama sabredıyorum ıste Esımle ay sonunda gıdelım dedık aslında ona kalsa her aksam oradayız ama ben frenlıyorum kendımı Onemlı bır rahatsızlıgım yada kanamam yok onun ıcın doktora 15 gunde bır gıtmeyı su an ıcın dusunmuyorum :76:

Nisan'ın ilk annelerinden olacaksın sanırım ben de 10. haftadayım. Hayırlı olsun bebişiniz. 2'li test için gittiğinde aç mı gideceksin herhangi bir şey söyledi mi doktorun ?

hemen heen aynıyız benimkisi 2 nisan gözüküyor senin içinde herkes içinde hayırlısı olsun bana birşey söylemedi özellikle aç tok diye ama sabah 10 da gidicem ben doktora giderken adetim hep aç giderim çünkü kan idrar mutlaka biey aldılar benden. doktorum demedi ama daha önce yaptıran arkadaşlarımın söylediği bebeğin sırt üstü hareketsiz durması gerekiyormuş ölçü
m için burun kemiği ve ense kalınlığına bakılacakmış birde gene kan alıyorlarmış o neden bilmiyorum. bana çikolata tatlı yiyip gitme dediler benim iki arkadaşımda hemen hemen bir tam günlerini hastanede geçirdiler yatmayınca yatmıyorlar sonuçlar yanıltmasın diye erteldiler yada öğleden sonra ya tekrar geldiler..
ayın 17 sinde yapıalcak ölçüm umarım çokhareket etmezde ogün hallederiz hatta düzgün durursa cinsiyetini büyük büyük olasılıkla öğrenebileceğimide söylediler doktordan rica edicem görürse umarım söyler

valla kendini tutuabiliyorsan bravo sana
bende gitmeyeceğim diye söz veriyordum ama su ana kadar hep 2-3 gün önceden gittim randevularıma. benim eşim yurt dışında su an biraz ondan oluyor sanırım beni rahatlatabilecek biri olmayaınca daha çok sorumlu hissediyorum kendimi, birde idrar yollarımda enfeksiyon çıkmıştı ilerlemesi bebeğe zararlı olur demişti doktor onedenle ilaçlarımı kullanır kullanamz hemen tekrar gittim bitmiş mi diye çok şükür hiç bişe kalmamıştı.
valla bugüne kadar 2 kez en az 20-30 maddelik kan testi, 2 idrar testi,kızamıkçık geçirmişmiyim testi, kedi köpekten bulaşan mikrop testi,çiğ et sebzeden bulaşan mikrop testi yaptırdım:) anlıayacağınız doktorda anladı pimpirikli olduğumu istiyoda istiyor...

Aynen tatlım, valla stres stres nereye kadar. benim de 10 hafta 3 günlük. 11. haftaya girdik yani :) tahmini doğum 3 nisan. 2 li teste haftaya mı gideceksin?

valla banada 2 nisan dedile nerdeyse aynıyız benimde 10+5 ayın 17sinde gidicem kısmetse

merhaba benim de 3 nisan dedi doktorum işin kötüsü son adet tarihimi ben hatırlamıyorum ama ultrason 28 haziran gösterdi hayırlısı artık

Canım , senin bebiş biraz daha büyük dediğin gibi cinsiyeti belli olabilir , inşallah öğrenirsin. Ben de pazartesi gidicem doktora sonrasında 2'li test için tarih verecektir ama ben araştırma hastanesinde yaptırmak istiyorum ikili testi eğer aç gitmek gerekiyorsa okuldan izin alıp sabahtan gidicem o yüzden sordum aslında. Birazcık sırt üstü hareket etmeden dursunlar bekletmesinler umarım bizi hastanelerde :) Önümüzdeki haftadan sonra hepimizin 2'li test deneyimleri başlayacaktır, paylaşalım.. :)

merhaba yapayalniz,

Allah bagislasin kizini, cok cici masallah...insallah canim, dedigin gibi güzel bir hamilelik ve sonrasi geciririz... sevgiler selamlar

merhaba canim,

hayirli olsun bebisin... ilk bebek ya hepimiz sanirim baya bir heyecanliyiz, ha ikinci bebekte olsa insan heyecanlaniyordur kesin.. her hamilelik farkli oluyormus zaten...insallah sag salim kucaklarimiza aliriz bebislerimizi... sevgiler selamlar...

mistrall,
hayirli olsun seninde hamileligin... kalbini ferah tut, kendini yorma, önceki düsügüne kafani pek takma, benimde vardi düsüklerim.. Allahin izniyle bu sefer olucak insallah... kendine dikkat et, bol bol dinlen.. sevgiler selamlar

merhaba canim,
lütfen bol bol dinlen, kendini yorma... bol bol yat olurmu... Allaha emanet ol canim..sevgiler selamlar

merhaba canim,
lütfen bol bol dinlen, kendini yorma... Bol bol yat olurmu... Allaha emanet ol canim..sevgiler selamlar

ttlım çalısıyorum masa basındayım cok yorulmuyorum ama uzanmak gıbı bır sansım da yok malesef
Bulantılarıma care bulsam gerısını cok takmayacagım ama bazen oye bır oluyor kı su ıcerken bıle mıdem kalkıyor :78:

ay umarım inşallah öğrenirimm eşim yurt dışında eğer öğrenirsem öğrendiğimi söyleyip baya bir süründürmek istiyorum onu yanımda olmamasının cezası.. eğer benden önce yaptıracak olan varsa paylaşırsa ne oluyor ne bitiyor iyi olur. yok isede haftaya ben yazarım ne yaptılar ne istediler. ben özel hastaneye gidiyorum şuan ve ikli test için 200 Tl dediler bu da sgk anlaşmalı fiyatımış bunun 3 lü 4lüsü nasıl olur bilemiyorum. aslında yakında devlet hastanesi var ama patronlarım biraz huysuz hiç yüz göz olmak istemiyorum açıkçası. Birde buradaki hastanenin doğum bölümü kapanmış tadilata almışlar Zeynep Kamile yönlendiriyorlar.. ne zaman açılır bilemiyorum sonra doktor aramaktansa böyle devam edeyim dedim. eğer izin sorunun yoksa testler hastanede yaptır en mantıklısı, okul derken öğretmen misin?

maşşalah Allah nazarlardan saklasın çok güzel bir kız çocuğu..
mistrall iyi dileklerin için teşekkürler... hepimiz için inşallah.

Evet canım öğretmenim, ben sgk ile anlaşması olmayan özel bir hastaneye gidiyorum ama dediğim gibi testleri devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum. 200 tl çok muş zaten her muayene için o kadar veriyoruz. Biraz aceleci davranıyoruz :) en az bir hafta daha beklememiz gerekecek diğer arkadaşların deneyimlerin faydalanmak için bu konuda. Haklısın yüz göz olmak istememekle ama umarım rahatlıkla halledersin. Benim eşimde şehir dışında bu arada :S Aç sefil per perişan kaldık tek başımıza iyiki varsınız kızlar :)

aman aç kalma bebişine yazık yakınsak atla gel sen yalnız ben yalnız büyütürüz beraber göbeklerimizi inşallah:):):):):) Allah kavuştursun sizi de, muayeneler gene iyi de bu testler özel hastanelerde pahalıya çıkıyor biraz, gerçi ben biraz araştırdım 80 Tlye yapanda var sanırım hastaneden hastaneye fark ediyor.

Ben İzmir'deki yalnız hamileleri toplayayım, sen de İstanbul'dakileri :):) Ben şimdi hastanemi aradım sordum 80 tl dedi ikili test için, dediğin gibi baya fark var hastaneler arasında, özelde yaptıracaksan da araştırmak lazım. Aç kalmıyorum yiyebildiğim şeylerle idare ediyorum canım. Sen de kendine iyi bak. Herkese iyi akşamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…