benim son sata göre hesapladı ve geçen hafta gittiğimde 10 haftasına girmiştik farklı bir hafta söylemedi. zaten en son artık bu ultrasonda baya şekillenmiş olduğunu gördüm öncekilerde hiç bişeye benzemiyordu sadece atan kalbini görebiliyordumönümüzdeki haftada 2li testi için gün verdi inşallah onda da sorun çıkmaz. doktora ne kadar da bir gidiyorsunuz ben çalıştığım için hafta sonları gidiyorum ama 15 günde bir çağırdılar hep.
böyle bir şeyi daha önce duymamıştım engel mi oluyor ama eğer acıya dayanımyorsan sen gene normal doğumu düşün çünkğ bir kerede olup bityor çok yakın zamanda eltim doğum yaptı ertesi gün kalktı 2 gün sonra evi silip süpürmeye başladı. sezeryanda sonrası daha zor olabilir.
cesaretim yok dün dizimi çarptım mesela ağrısından bayıldım 35 yılda bir çoçuk buyutücem karnımda sonra da onu tehlikeye atamam doğumda bayılırsam ağrıdan naparım sonra.. sezeryanlı arkadaşları görüorum hiç te ürkütücü gelmedi..hem normal doğum videosunu izledim yabancılar pek kesmioda türkiyede cart cart die makasla kesiveriolar en hassas yerini, oramı kesiceğiine karnımdan kesiversinnleer :) sonrası önemli değil kaç günde kendime geleceğim bebişim sağlıklı olsunda..
ttlım ben doktora henüz 1 kere gittim. onda son adetıme gore 6 haftalıktı ama dr gec dollenme oldugunu ve bebegın 5 haftalık oldugunu soyledı bayramdan sonrası ıcın kontrole cagırdı ama gıtmedım doktoru sevemedım baska dr arastırıyorum sımdı eylulun sonuna dogru dr gıtmeyı planlıyorum
böyle bir şeyi daha önce duymamıştım engel mi oluyor ama eğer acıya dayanımyorsan sen gene normal doğumu düşün çünkğ bir kerede olup bityor çok yakın zamanda eltim doğum yaptı ertesi gün kalktı 2 gün sonra evi silip süpürmeye başladı. sezeryanda sonrası daha zor olabilir.
cesaretim yok dün dizimi çarptım mesela ağrısından bayıldım 35 yılda bir çoçuk buyutücem karnımda sonra da onu tehlikeye atamam doğumda bayılırsam ağrıdan naparım sonra.. sezeryanlı arkadaşları görüorum hiç te ürkütücü gelmedi..hem normal doğum videosunu izledim yabancılar pek kesmioda türkiyede cart cart die makasla kesiveriolar en hassas yerini, oramı kesiceğiine karnımdan kesiversinnleer :) sonrası önemli değil kaç günde kendime geleceğim bebişim sağlıklı olsunda..
en öenmlisi senin için nasıl rahat edecek ona göre hareket etmen umarım hiçde düşündüğün gibi şeyler olmaz bir bakmışsın kucağına almışsın...
en öenmlisi senin için nasıl rahat edecek ona göre hareket etmen umarım hiçde düşündüğün gibi şeyler olmaz bir bakmışsın kucağına almışsın...
hepimiz için canım İnşallah
benim son sata göre hesapladı ve geçen hafta gittiğimde 10 haftasına girmiştik farklı bir hafta söylemedi. zaten en son artık bu ultrasonda baya şekillenmiş olduğunu gördüm öncekilerde hiç bişeye benzemiyordu sadece atan kalbini görebiliyordumönümüzdeki haftada 2li testi için gün verdi inşallah onda da sorun çıkmaz. doktora ne kadar da bir gidiyorsunuz ben çalıştığım için hafta sonları gidiyorum ama 15 günde bir çağırdılar hep.
nerde oturoyosun valla ben dayanamadığım için hemen gştmeye başladım. Sonra çağırdılar ona bakıcaz buna bakıcaz dediler,zaten testlerde başladı. Bende 2 kez doktor değiştirdim bu doktorum daha iyi gibi vbakalım hastahane biraz pahalıya geliyor ama napalım feda olsun
Nisan'ın ilk annelerinden olacaksın sanırım ben de 10. haftadayım. Hayırlı olsun bebişiniz. 2'li test için gittiğinde aç mı gideceksin herhangi bir şey söyledi mi doktorun ?
gungorende oturuyorum tatlım ben de merak edıyorum ıcerıde neler oldugunu ama sabredıyorum ısteEsımle ay sonunda gıdelım dedık aslında ona kalsa her aksam oradayız ama ben frenlıyorum kendımı Onemlı bır rahatsızlıgım yada kanamam yok onun ıcın doktora 15 gunde bır gıtmeyı su an ıcın dusunmuyorum :76:
içimizi ferah tutalım panik yok!ne kadar oldu şu an
Aynen tatlım, valla stres stres nereye kadar. benim de 10 hafta 3 günlük. 11. haftaya girdik yani :) tahmini doğum 3 nisan. 2 li teste haftaya mı gideceksin?
hemen heen aynıyız benimkisi 2 nisan gözüküyor senin içinde herkes içinde hayırlısı olsunbana birşey söylemedi özellikle aç tok diye ama sabah 10 da gidicem ben doktora giderken adetim hep aç giderim çünkü kan idrar mutlaka biey aldılar benden. doktorum demedi ama daha önce yaptıran arkadaşlarımın söylediği bebeğin sırt üstü hareketsiz durması gerekiyormuş ölçü
m için burun kemiği ve ense kalınlığına bakılacakmış birde gene kan alıyorlarmış o neden bilmiyorum. bana çikolata tatlı yiyip gitme dediler benim iki arkadaşımda hemen hemen bir tam günlerini hastanede geçirdiler yatmayınca yatmıyorlar sonuçlar yanıltmasın diye erteldiler yada öğleden sonra ya tekrar geldiler..
ayın 17 sinde yapıalcak ölçüm umarım çokhareket etmezde ogün hallederiz hatta düzgün durursa cinsiyetini büyük büyük olasılıkla öğrenebileceğimide söylediler doktordan rica edicem görürse umarım söyler
merhaba yapayalniz,Eki Görüntüle 252416
bu arada resimdeki kucuk dana benim kizim:)Hepinize kolay gecen ve gelecek zamanda mutlulukla hatirlicaginiz hamilelikler dilerim(size sunu garanti edebilirim hayatinizin en ozel gunlerini yasiyorsunuz tadini cikarin derim)
öncelikle herkesin bebeği hayırlı olsun Allah sağ salim kucağımıza almay nasip etsin. bende nisan annesi olucam Allah kısmet ederse.2 nisan gözüküyor su an için ama bakalım kısmet. şuan 10+4 deyiz. inanılmaz panikli haftalar geçirdim üstelik hiç bir şey olmamasına rağmen yani gayet sağlıklı gidiyor fziziksel oalrakda sıkıntım yok ne mide bulnaması ne baş dönmesi işte ara ara uyku okadar ama yakın bir arkadaşımın bebeğini kaybetmesi çok etkiledi beni 17. haftasıda o nedenle biraz pipiriklendim ancak sonra doktorum bundan sonra doğum ile ilgili bişey okumamı merak ettiğim bişey olursa ona sormamı söyledi.ogündür okumuyorum kafam daha rahat artık gözüm seyiriyor kötü bişeymi diye yazar artaştırır hale gelmiştim:) ilk bebek olmasından sanırım bunu almayı kısmet ederse rabbim ikincide böyle olmaz diye düşünüyorum.
umarım sağ salim bebeişlerimizi kucağımıza alırız yan, ogün aklıma geldikçe inanılmaz şeyler hissediyorum... darısı tümn isteyenlerin başına İnşallah..
merhaba kızlar,
bende Rabbim nasip ederse nisan annesi olucam :) 6+5 günlüğüz bugün. ilk doktor kontrolümüze gittik herşey yolunda çok şükür. yalnız ben kendimi çok kötü hissediyorum.başımı uykudan kaldıramıyorum.işden eve bir gidişim var direkt yatağa atıyorum kendimi. :) birde midem bulanıyo ara ara. aşerme falan başlamadı ama bende. sizler ne alemdesiniz. ha bu arada benimde ilk bebeğim olacak inşallah.daha önce bir düşük yaşadım. gün içerisinde unutuyorum bile hamile olduğumu.bence rahat olmakda fayda var kızlar..stresin paniğin ne bize nede bebeklerimize bir faydası var.
7,haftanın sonlarındayım ve bel agrım var odum kopuyor bırsey olacak dıye cetvelım bebegımı 1 hafta onden goturuyorson satıma gore 9. haftadayım ama doktorumuza gore 7. hafta bıtecek rabbım saglıkla sıhhatle kucagımıza alabılmeyı nasıp etsın ıns. aranızda ultrason resımlerını yukleyebılecek olan yok mu haylazlarımızı bır gorsek yedek kulübelerinde her ne kadar birebir tanışmamış olsak da hepinizi seviyorum kızlar
merhaba canim,
lütfen bol bol dinlen, kendini yorma... Bol bol yat olurmu... Allaha emanet ol canim..sevgiler selamlar
Canım , senin bebiş biraz daha büyük dediğin gibi cinsiyeti belli olabilir , inşallah öğrenirsin. Ben de pazartesi gidicem doktora sonrasında 2'li test için tarih verecektir ama ben araştırma hastanesinde yaptırmak istiyorum ikili testi eğer aç gitmek gerekiyorsa okuldan izin alıp sabahtan gidicem o yüzden sordum aslında. Birazcık sırt üstü hareket etmeden dursunlar bekletmesinler umarım bizi hastanelerde :) Önümüzdeki haftadan sonra hepimizin 2'li test deneyimleri başlayacaktır, paylaşalım.. :)
merhaba yapayalniz,
Allah bagislasin kizini, cok cici masallah...insallah canim, dedigin gibi güzel bir hamilelik ve sonrasi geciririz... sevgiler selamlar
merhaba canim,
hayirli olsun bebisin... ilk bebek ya hepimiz sanirim baya bir heyecanliyiz, ha ikinci bebekte olsa insan heyecanlaniyordur kesin.. her hamilelik farkli oluyormus zaten...insallah sag salim kucaklarimiza aliriz bebislerimizi... sevgiler selamlar...
mistrall,
hayirli olsun seninde hamileligin... kalbini ferah tut, kendini yorma, önceki düsügüne kafani pek takma, benimde vardi düsüklerim.. Allahin izniyle bu sefer olucak insallah... kendine dikkat et, bol bol dinlen.. sevgiler selamlar
merhaba canim,
lütfen bol bol dinlen, kendini yorma... bol bol yat olurmu... Allaha emanet ol canim..sevgiler selamlar
ay umarım inşallah öğrenirimm eşim yurt dışında eğer öğrenirsem öğrendiğimi söyleyip baya bir süründürmek istiyorum onuyanımda olmamasının cezası.. eğer benden önce yaptıracak olan varsa paylaşırsa ne oluyor ne bitiyor iyi olur. yok isede haftaya ben yazarım ne yaptılar ne istediler. ben özel hastaneye gidiyorum şuan ve ikli test için 200 Tl dediler bu da sgk anlaşmalı fiyatımış bunun 3 lü 4lüsü nasıl olur bilemiyorum. aslında yakında devlet hastanesi var ama patronlarım biraz huysuz hiç yüz göz olmak istemiyorum açıkçası. Birde buradaki hastanenin doğum bölümü kapanmış tadilata almışlar Zeynep Kamile yönlendiriyorlar.. ne zaman açılır bilemiyorum sonra doktor aramaktansa böyle devam edeyim dedim. eğer izin sorunun yoksa testler hastanede yaptır en mantıklısı, okul derken öğretmen misin?
Evet canım öğretmenim, ben sgk ile anlaşması olmayan özel bir hastaneye gidiyorum ama dediğim gibi testleri devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum. 200 tl çok muş zaten her muayene için o kadar veriyoruz. Biraz aceleci davranıyoruz :) en az bir hafta daha beklememiz gerekecek diğer arkadaşların deneyimlerin faydalanmak için bu konuda. Haklısın yüz göz olmak istememekle ama umarım rahatlıkla halledersin. Benim eşimde şehir dışında bu arada :S Aç sefil per perişan kaldık tek başımıza iyiki varsınız kızlar :)
aman aç kalma bebişine yazık yakınsak atla gel sen yalnız ben yalnız büyütürüz beraber göbeklerimizi inşallah:):):):):) Allah kavuştursun sizi de, muayeneler gene iyi de bu testler özel hastanelerde pahalıya çıkıyor biraz, gerçi ben biraz araştırdım 80 Tlye yapanda var sanırım hastaneden hastaneye fark ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?