süper bir duygu allah tamamına ermeyi nasip etsin inşallah bende 10+5 günlüğüm22 eylülde gideceğim kotrole benim 3 ü ama yinede heyecan çokk.
herkese selam sat göre 7+4 hamileyim. perşembe günü doktora gittik 6 haftalık dedi.
geç döllenmenin olması imkansız ovilasyon günümü hesaplamıştım. ondan sonraki 15 günde birşey olmadı . yani geç döllenme imkansız.
bebeğimin kesesini gördük ama kalp atışını duyamadık 2 hafta sonra gelin dedi.
siz ne zaman duydunuz kalp atışını?
Evet canım öğretmenim, ben sgk ile anlaşması olmayan özel bir hastaneye gidiyorum ama dediğim gibi testleri devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum. 200 tl çok muş zaten her muayene için o kadar veriyoruz. Biraz aceleci davranıyoruz :) en az bir hafta daha beklememiz gerekecek diğer arkadaşların deneyimlerin faydalanmak için bu konuda. Haklısın yüz göz olmak istememekle ama umarım rahatlıkla halledersin. Benim eşimde şehir dışında bu arada :S Aç sefil per perişan kaldık tek başımıza iyiki varsınız kızlar :)
benim eşimde benden fazla heyecanlı öğrendiği andan itibaren uyurken bile karnıma yapışıp oğlum die sevdiğini farkettim..evi benden iyi temizlio zaten.. yaşın verdiği de bişey var sanırım.. sonra bazı hamilelik belirtilerini yaşıoo
benim fazla midem bulanmıyo aslında bi ara herhangi bir yemeği düşünmek bile çıkartma hissi yaşatıodu ama midemi tok tutukça bana iyi geldiğini farkettim, hiç bişey yiyemezsem hemen herhangi bi çorba yapıp onunla dolduruorum bi şekilde midemi yada dışardaysam beyaz lebleli çubuk kraker bişelerle dolduruom bişekilde yemek yapamıosam eşim yapıo yada dışardan bişeler yiyoruz..
Allah sağlık nasip ederse doğumum sezeryan olmalı mutlaka çünkü en ufak ağrıda bayılıp kalıorum,bekarken de regl sancılarımda çok bayılırdım mesela.. kilolu olmak sezeryana neden engel oluo onu anlamadım benimde göbeğimde yağlar var :)
merhaba,ben de inşallah Nisan annesi olmaya adayım:) şu anda 8+0 'ım, geçen hafta 7+4'teyken kalp atışını duyduk,bebeklerin kalbi ne kadar da hızlı atıyormuş meğer. Tüm tahlil sonuçlarım iyi çıktı,folik asite devam ediyorum,20 gün sonrası için kontrole çağırdı doktor,ben 12. haftada çağırır diyordum,eskiye göre daha mı sık kontrole çağırıyorlar acaba? Buradan ben de sizinle devam etmek istiyorum,beni de aranıza alır mısınız?
Hayırlı olsuuunnnhoş geldin aramıza. Ne güzel sorunsuz bir hamilelik gibi seninki.Allah tamamına sağlıkla kavuştursun bebeklerimizle bizi. ilk aylarda öyle olması normal. sonra ayda 1 çağırırlar herhalde. kendine iyi bak. sevgiler
Ben İzmir'deki yalnız hamileleri toplayayım, sen de İstanbul'dakileri :):) Ben şimdi hastanemi aradım sordum 80 tl dedi ikili test için, dediğin gibi baya fark var hastaneler arasında, özelde yaptıracaksan da araştırmak lazım. Aç kalmıyorum yiyebildiğim şeylerle idare ediyorum canım. Sen de kendine iyi bak. Herkese iyi akşamlar..
süper bir duygu allah tamamına ermeyi nasip etsin inşallah bende 10+5 günlüğüm22 eylülde gideceğim kotrole benim 3 ü ama yinede heyecan çokk.
merhaba,ben de inşallah Nisan annesi olmaya adayım:) şu anda 8+0 'ım, geçen hafta 7+4'teyken kalp atışını duyduk,bebeklerin kalbi ne kadar da hızlı atıyormuş meğer. Tüm tahlil sonuçlarım iyi çıktı,folik asite devam ediyorum,20 gün sonrası için kontrole çağırdı doktor,ben 12. haftada çağırır diyordum,eskiye göre daha mı sık kontrole çağırıyorlar acaba? Buradan ben de sizinle devam etmek istiyorum,beni de aranıza alır mısınız?
Merhaba arkadaşlar bişi sorucam 11 haftalık hamileyim ilk günden beri sürekli çıkartıyorum son bi hafadır da midemden sarı su geliodu ama hafifti önemsemedim ama dün ve bugün aşırı oldu araştırdım kayınvalideme falan sordum normal dio acaba aranızda aynı sorunu yaşayan var mı ?
herkese selam sat göre 7+4 hamileyim. perşembe günü doktora gittik 6 haftalık dedi.
geç döllenmenin olması imkansız ovilasyon günümü hesaplamıştım. ondan sonraki 15 günde birşey olmadı . yani geç döllenme imkansız.
bende hiç bulantı olmadı ne zamanki kan ilaçlarına başladık bazen akşamları ara ara hafif oluyor bende 11 haftalığım.. ama bulantının hatta aşırı çıkarmanın normal olduğunu okumuştum bunu yaşayan bazı arkadaşlarımda oldu yataktan hiç kalkmamak zorunda kalan bu nedenle ama 3. ayı tamamlyaınca normale dönüyor diyorlar..doktoruna da söylesrsen belki bulantı için sana ilaç da verebilir..sabret canım az kalmış 3 ayın dolmasına umarım bir kaç haftaya normale döner mide bulantıların..
inş. canım yaa çok çektirdi benim bebiş bana, daha şimdiden, eşime diyorum ikinci bebeği sen yapıcan diyeYa ne güzel böyle bulantısız bi hamilelik geçiriyorsunuz
gıpta ediyorum benim yan komşum bile duyuyomuş çıkarmalarımı (dün öğrendim ) Neyse sağlık olsun yinede bebişime bişi olmasın sizede sağlıklı hamileliler sağlıklı bi bebiş nasip etsin Rabbim (tabii hepimizede )
ttlım çalısıyorum masa basındayım cok yorulmuyorum ama uzanmak gıbı bır sansım da yok malesef
Bulantılarıma care bulsam gerısını cok takmayacagım ama bazen oye bır oluyor kı su ıcerken bıle mıdem kalkıyor :78:
selam hatunlar nabersiniz?
ben yine hastaneye gittim eşim tutturdu bebişi görmek istiyorum diye gittik ben tam 9hafta sanıyordum fazla büyümüş galiba 9+3 dedi doktor veee kıpırdadığınıda gördüm....mükemmel bir duygu ayaklarım yerden kesildi kollar bacaklada çıkmaya başlamış bebek gibi görünüyordu canım benimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?