2012 nisan anneleri haydi buraya...

selam hatunlar nabersiniz?
ben yine hastaneye gittim eşim tutturdu bebişi görmek istiyorum diye gittik ben tam 9hafta sanıyordum fazla büyümüş galiba 9+3 dedi doktor veee kıpırdadığınıda gördüm....mükemmel bir duygu ayaklarım yerden kesildi kollar bacaklada çıkmaya başlamış bebek gibi görünüyordu canım benimmm...

süper bir duygu allah tamamına ermeyi nasip etsin inşallah bende 10+5 günlüğüm22 eylülde gideceğim kotrole benim 3 ü ama yinede heyecan çokk.

süper bir duygu allah tamamına ermeyi nasip etsin inşallah bende 10+5 günlüğüm22 eylülde gideceğim kotrole benim 3 ü ama yinede heyecan çokk.

Merhaba,sizinle aynı zamanda doğum yapıcaz sanırım aksilik olmazsa tabi (bi güz fazlayım sizden) ikili testi ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz ayın 23ünde randevum var o zaman mı yaptırayım yoksa beklemeyeyim mi bilemediğim için bi fikir de sizden alayım dedim.

herkese selam sat göre 7+4 hamileyim. perşembe günü doktora gittik 6 haftalık dedi.
geç döllenmenin olması imkansız ovilasyon günümü hesaplamıştım. ondan sonraki 15 günde birşey olmadı . yani geç döllenme imkansız.
bebeğimin kesesini gördük ama kalp atışını duyamadık 2 hafta sonra gelin dedi.
siz ne zaman duydunuz kalp atışını?

merhaba,ben de inşallah Nisan annesi olmaya adayım :) şu anda 8+0 'ım, geçen hafta 7+4'teyken kalp atışını duyduk,bebeklerin kalbi ne kadar da hızlı atıyormuş meğer. Tüm tahlil sonuçlarım iyi çıktı,folik asite devam ediyorum,20 gün sonrası için kontrole çağırdı doktor,ben 12. haftada çağırır diyordum,eskiye göre daha mı sık kontrole çağırıyorlar acaba? Buradan ben de sizinle devam etmek istiyorum,beni de aranıza alır mısınız?

döngün kaç gün sürüyor?Benim mesela 33-34 gündür,doktora ilk gittiğimde doktor 28 güne göre hesaplayınca farklı çıkmıştı hamileliğim,sonra yeni SAt belirledi doktor,sanırım 28 günlük döngü üzerinden hesapladı,forma da 5 temmuz yerine 15 temmuz yazdı,hatta geç döllenme olabilir dedi bana da,ben de takvime bakınca hamile kaldığım haftam bana da geç döllenme gibi gelmiyordu hiç.Sanırım benim döngüme göre normal ama 28 günlük standart döngüye göre geç oluyor.Ben de SAT'a göre hesaplayınca 2 hafta fazla çıkmıştım ama doktor BHCG'ye göre daha 4 haftalık ,SAT'a göreyse 6 haftralık olması gerek ama mümkün değil demişti,korkulacak bir şey yok,doktorun 6 haftalık dediyse 6 haftalıktır,ulrtrasondaki keseyi ölçerek belirliyorlar ve SAT'a göre daha doğru bence. 7 haftadan önce kalp atışı duyulmayabiliyor,endişelenme,2 hafta sonra eminim duyacaksın,stres yapıp olumsuz etkileme bebeğini .Kalp atışını duyup bebeği görünce de tam haftasını gününü söyler zaten.Ben doktorun dediği haftaya göre 7+4'te kalp atışını dinlemeye gittim.

merhaba ben de öğretmenim,neden her muayenede o kadar çok ücret ödüyorsun?Özel hastanelerin de SGK anlaşması var,Ben sadece 20 tl veriyorum,kan ve idrar tahlili için de ekstra bir ücret almadılar.İkili ve Üçlü test için alırlarsa alırlar.Muayenehanesine mi gidiyorsun doktorun?

eğer çok kiloluysan,yağ tabakası fazla olduğu için dikiş zor tutuyor diye biliyoerum ben.KArşı komşumuz 100 kg ın üzerinde doğuma gitmişti,normalde de kilosu 80 li sayılardaydı zaten,çok zor dikmişlerdi.Sezaryen videosu izlediyseniz insanın karnı bir kaç tabakadan oluşuyor,kasların arasında yağ da var,çok kilolu bayanlarda yağ çok olduğu için problem oluyor.Komşumuza doktor çok fazla öksürme ve hapşurmamaya çalış ilk günler,dikişlerin patlamasın demişti.

Son düzenleme:

Hayırlı olsuuunnn hoş geldin aramıza. Ne güzel sorunsuz bir hamilelik gibi seninki.Allah tamamına sağlıkla kavuştursun bebeklerimizle bizi. ilk aylarda öyle olması normal. sonra ayda 1 çağırırlar herhalde. kendine iyi bak. sevgiler

teşekkürler,amin,hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah

evet ya bende bilemiyorum şimdi napsam.. başka araştıranlar var mı acaba ikili test için İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edilen bir yer var mı;? yardımcı olabilecekler kızlar paylaşırsa sevinirim

sanırım seninle aynıyız bugün ben tam 11 haftalık oldum. bana 12. haftada mutlaka gelmemi söyledi doktorum yani çalıştığım içinde cumartesi gideceğim ikili testi yapacak,sanırım senide 12. haftanın içnde çağırmış..hayırlı olsun Allah tamaına erdirsin senin vasıtanlar buradaki tüm hamişlerin...

Merhaba arkadaşlar bişi sorucam 11 haftalık hamileyim ilk günden beri sürekli çıkartıyorum son bi hafadır da midemden sarı su geliodu ama hafifti önemsemedim ama dün ve bugün aşırı oldu araştırdım kayınvalideme falan sordum normal dio acaba aranızda aynı sorunu yaşayan var mı ?

heyecandan ölüyordum bende ozman neredeyse.. hatta üç dört kere o atan kalbi eminsiniz dimi diye sordum doktora..çok güzel birşey Allah isteyen herkese nasip etsin sağ salim kucağımıza da almayı nasip etsin..

bende hiç bulantı olmadı ne zamanki kan ilaçlarına başladık bazen akşamları ara ara hafif oluyor bende 11 haftalığım.. ama bulantının hatta aşırı çıkarmanın normal olduğunu okumuştum bunu yaşayan bazı arkadaşlarımda oldu yataktan hiç kalkmamak zorunda kalan bu nedenle ama 3. ayı tamamlyaınca normale dönüyor diyorlar..doktoruna da söylesrsen belki bulantı için sana ilaç da verebilir..sabret canım az kalmış 3 ayın dolmasına umarım bir kaç haftaya normale döner mide bulantıların..

ben 7. haftada duymuştum (6+5 günlüktü tam)ama doktorum 8. haftasına randevu vermişti kalp atışlarını dinlemek için o zaman kadar duylmaması normal demekki. ben çok hastalanmıştım bebeğe birşey olmuşmu diye sorunca o da ultrasona almış kalb atışlarını da duymuştuk ama sadece görüntü olarak sesini duyamayacağımı söylemişti belki o cihazla ilgili birşeydir.
yani sen için ferah tut bir dahaki gidişinde dyacaksındır..

inş. canım yaa çok çektirdi benim bebiş bana, daha şimdiden, eşime diyorum ikinci bebeği sen yapıcan diye Ya ne güzel böyle bulantısız bi hamilelik geçiriyorsunuz
gıpta ediyorum benim yan komşum bile duyuyomuş çıkarmalarımı (dün öğrendim ) Neyse sağlık olsun yinede bebişime bişi olmasın sizede sağlıklı hamileliler sağlıklı bi bebiş nasip etsin Rabbim (tabii hepimizede )

bende korkmuştum aslında yakın zamanda eltim doğum yaptı o da ilk 3 ay baya kusuyordu..işte bünyeden bünyeye değişyor demekki.. bende neden benim midem bulanmıyor diye doktıora sormuştum acaba bebekte sorun mu var diye:) doktorda gülmüştü daha ne istiyorsdun ne güzel işte diye, çünkü kime söylesem ya işte biz 2 ay kalkamadık 3 ay kalkmadık şeklindeydi.. artık bebişler için bunada katlanıcaz, umarım kısa sürede normale döner.
aminnnnn...

merhaba canim,
bende bugün yine is basi yaptim, 3 hafta izindeydim...benimde is yerinde uzanmak gibi bir sansim yok, ancak sandelyeleri birlestirip biseyler yapabilirsem... aslinda bizim burada ki kanunlara göre bir yatak yada uzanilabilecek biseyin olmasi gerekiyor... ama neyse... Insallah bulantilarin bir an önce gecer, sende rahat edersin biraz... dikkat et kendine, kraker falan atistir, leblebi falan belki faydasi olur, ha birde fazla ac kalmamaya calis... öpüyorum -selamlar

merhaba tgull,
iyilik benden, senden ne haber? demek kollar bacaklar cikmaya baslamis, heyecanlandim bak bizimde bu carsamba var kontrolümüz... insallah hersey yolundadir - sevincli haberlerle gelirim... sevgiler öpüyorum...

merhaba nrytkmn,
hayirli olsun canim, hosgeldin aramiza...Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Ben kalp atisini 7 haftalikken gördüm, ekranda gösterdi sadece, cünkü alttan muayene etmisti... sanirim bu hafta sesli de duyabiliriz...bakalim... kendine dikkat et sende...selamlar

merhaba migi,
hosgeldin canim, sanada hayirli olsun, tebrikler... insallah sende sag salim kucagina alirsin bebisini... nasil gidiyor hamilelik, mide bulantilarin cok oluyormu? Dikkat et kendine canim...selamlar

kızlar ben bişey merak ediyorum..göbüş durumlarınız kilo durumlarınız nasıl. belirginleşmeye başladı mı sanki bana çıktı gibi geliyor da acaba banamı öyle geliyor. arkadaşıma doktoru 4.ü aydan sonra çıkmaya başlar demiş ama bana çıkıyor gibi gelmeye başladı.11 haftalığım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…