Merhaba arkadaşlar bişi sorucam 11 haftalık hamileyim ilk günden beri sürekli çıkartıyorum son bi hafadır da midemden sarı su geliodu ama hafifti önemsemedim ama dün ve bugün aşırı oldu araştırdım kayınvalideme falan sordum normal dio acaba aranızda aynı sorunu yaşayan var mı ?
kızlar ben bişey merak ediyorum..göbüş durumlarınız kilo durumlarınız nasıl. belirginleşmeye başladı mı sanki bana çıktı gibi geliyor da acaba banamı öyle geliyor. arkadaşıma doktoru 4.ü aydan sonra çıkmaya başlar demiş ama bana çıkıyor gibi gelmeye başladı.11 haftalığım bu arada
merhaba canim,
bende bugün yine is basi yaptim, 3 hafta izindeydim...benimde is yerinde uzanmak gibi bir sansim yok, ancak sandelyeleri birlestirip biseyler yapabilirsem... aslinda bizim burada ki kanunlara göre bir yatak yada uzanilabilecek biseyin olmasi gerekiyor... ama neyse... Insallah bulantilarin bir an önce gecer, sende rahat edersin biraz... dikkat et kendine, kraker falan atistir, leblebi falan belki faydasi olur, ha birde fazla ac kalmamaya calis... öpüyorum -selamlar
herkese selam sat göre 7+4 hamileyim. perşembe günü doktora gittik 6 haftalık dedi.
geç döllenmenin olması imkansız ovilasyon günümü hesaplamıştım. ondan sonraki 15 günde birşey olmadı . yani geç döllenme imkansız.
bebeğimin kesesini gördük ama kalp atışını duyamadık 2 hafta sonra gelin dedi.
siz ne zaman duydunuz kalp atışını?
bebek büyümesine göre öyle ama şu da var ilaçlar ve hamilelik gaz yaptığı için üçüncü aydada bir sürü gebenin karnı çıkıyor benim ablam hamilelik giymeye başlamıştı üçüncü ayda belli oluyordu.ay bende heyecanlanıyorum çıksa keşke ama hiç çıkacak gibi değil bitek akşam üstü gaz birikiyo az çıkıyor sabaha fısss bişi kalmıyor dümdüz...
kızlar ben bişey merak ediyorum..göbüş durumlarınız kilo durumlarınız nasıl. belirginleşmeye başladı mı sanki bana çıktı gibi geliyor da acaba banamı öyle geliyor. arkadaşıma doktoru 4.ü aydan sonra çıkmaya başlar demiş ama bana çıkıyor gibi gelmeye başladı.11 haftalığım bu arada
Merhaba kızlar..
Bizimde bugün doktor randevumuz var.kalp atışlarını duyucaz kısmetse..
Işyerinde işler çok yoğun ama benim çok fena midem bulanıyor ve halsizim.hiç iş yapasım yok.işten istifa etmiştim bebekden önce bebek olunca patron biraz daha idare et falan dedi kabul ettim.keşke diyorum kabul etmesemiydim. şimdi evde yatmak vardı
Merhaba kızlar..
Bizimde bugün doktor randevumuz var.kalp atışlarını duyucaz kısmetse..
Işyerinde işler çok yoğun ama benim çok fena midem bulanıyor ve halsizim.hiç iş yapasım yok.işten istifa etmiştim bebekden önce bebek olunca patron biraz daha idare et falan dedi kabul ettim.keşke diyorum kabul etmesemiydim. şimdi evde yatmak vardı
9h+5günlüğüz, Benim biraz göbeğim vardı zaten ama katları oluyoduu.. şimdi katı matı yok böyle bi değişik oldu öne doğru şişti biraz fırladıı sivri gibi işte..erkek olucakya :) yani bence çıktı biraz göbeğimm :) altan baskı yaptı yağ dokum sertleşti işte
o ne guzel patronmus bebek olunca bıraz ıdare et demıs ne guzelben soylemeyı dusunmuyorum acıkcası gobegım cıkana kadar. şimdi ogrense ısten cıkarır benı evde de vakıt gecmez kı :81: 9 ay bekle dur sımdı en azından rahatsız da olsak ıs yerınde vakıt olduruyoruz. rabbim sifa versin nurunu tamamlasın ıns
aman ne iyi patron sorma :) ben çok önce istifa etmiştim.yerime çalışacak kimseyi bulamadı.işlerde çok yoğun ...bende hamileyim dedim geçen hafta bana çok fazla güvenmeyin dedim.oda biraz daha idare et ben senin yanına bir eleman aayım bu arada.hem işleri öğrenir senden hemde sana yardım eder dedi durum bu yani.
heyecandan ölüyordum bende ozman neredeyse.. hatta üç dört kere o atan kalbi eminsiniz dimi diye sordum doktora..çok güzel birşey Allah isteyen herkese nasip etsin sağ salim kucağımıza da almayı nasip etsin..
slm kızlar sizdede şişlik ve hazımsızlık varmı benim aşırı derecede var artık nefes alamıyorum benım gibi böyle bır durumda isenız sizlerne yapıyorsunuz.
amin canım,en önemlisi o,hiç sebepsiz yere anne karnında kalbi duran bir sürü kişiyi okudum forumda ,korkmadım değil açıkçası,Allah sağ salim doğurmayı nasip etsin
benden aslında buradaki herkese tavsiye doktorumda öyle önerdi artık gebelik ile iligli çok fazla şey okummanız hani hafta hafta gelişimlere bakıyoruz o sorun değil ama başkalarının yaşadığı Allah korusun kötü şeyler çok etkiliyor banada aynı şey oldu,o kalp atışlarını duyana kadar öldüm ölüdüm dirildim hatta her kontrolde bu sefer duyamıcam gibi paronayaklıklarımda oldu.doktoruma ben acaba hamile bunalımına mı girdim dedim:) aynı senin gibi en ufak olumsuz bir yazıyı dert eder omuştum,o da okumayı bırak dedi bana, öğrenmek istediğin bişey olursa bana sor dedi. o yüzden içimizi ferah tutalım böyle güzel şeyleri paylaşalım ,heyecanımızı paylaşalım ve elimizden geldikçe destek olalım çünkü anladığım kadarıyla genelde ilk gebelikler biraz tecrübesiziz yani..
benden aslında buradaki herkese tavsiye doktorumda öyle önerdi artık gebelik ile iligli çok fazla şey okummanız hani hafta hafta gelişimlere bakıyoruz o sorun değil ama başkalarının yaşadığı Allah korusun kötü şeyler çok etkiliyor banada aynı şey oldu,o kalp atışlarını duyana kadar öldüm ölüdüm dirildim hatta her kontrolde bu sefer duyamıcam gibi paronayaklıklarımda oldu.doktoruma ben acaba hamile bunalımına mı girdim dedim:) aynı senin gibi en ufak olumsuz bir yazıyı dert eder omuştum,o da okumayı bırak dedi bana, öğrenmek istediğin bişey olursa bana sor dedi. o yüzden içimizi ferah tutalım böyle güzel şeyleri paylaşalım ,heyecanımızı paylaşalım ve elimizden geldikçe destek olalım çünkü anladığım kadarıyla genelde ilk gebelikler biraz tecrübesiziz yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?