2012 nisan anneleri haydi buraya...

arkadaşım bulantıda normaal kusmada ama tabi duruma görede önlem almak lazım eğer çıkartıyorsan Allah göstermesin vücut sıvısız kalır zayıf düşer zayıf düştükçede kusma artar bence hemen doktora git yatırır biraz serum verirler vücut kendine gelir ve kesinlikle rahatlarsın ihmal etme...benimde kusmann olduğu bulantının aşırı olduğu dönemde gittim doktora yatırdılar serumlar gerçekten rahatlatıyor kendine geliyosun.

bebek büyümesine göre öyle ama şu da var ilaçlar ve hamilelik gaz yaptığı için üçüncü aydada bir sürü gebenin karnı çıkıyor benim ablam hamilelik giymeye başlamıştı üçüncü ayda belli oluyordu.ay bende heyecanlanıyorum çıksa keşke ama hiç çıkacak gibi değil bitek akşam üstü gaz birikiyo az çıkıyor sabaha fısss bişi kalmıyor dümdüz...

ttlım sagolasın ıyı dıleklerın ıcın bugun sol kasıgımda da hafıften batmalar oluyor sureklı bırseyler atıstırıyorum zaten elma seftalı kraker artık allah ne verdıyse obur olacagım ama mıdemı bastırmanın baska caresı yok kı acaıp uykum da var uyku dıyorum baska bırsey demıyorum bu gıdısle esım de ısyanları oynayacak dıye korkuyorum

canım olabiliyor bende 5haftalık hesap ederken 4hafta çıktı kanda sonra ölçümde falan biraz daha benim tarihe yanaştı şimdi 9haftalık gebeyim ilk yaptırdığım teste göre 8hafta olması gerekiyordu.birde 6 haftalık karından ultrasyonda duyulmayabilir normal.ben 5.haftada vajinalde kalp atışını gördüm vee 7hafta gibiydi hastanedeki doktorlar keseyi zor bulurken benim doktor gümbür gümbür kalp atışını dinletti bana...

aslında benimde öyle oluyorsdu akşamları gaz şişiriyordu sabah normale dönüyordu ama son bir haftadır giydikleirmden rahatsız oluyorum bir müddert sonra düğmeler açılıyor:):) sanırım kiloda aldım fast food yiyiorum malesef istemesemde ondanda olabilir; eee kendiliğinden de kilo olunca yada balık etliyiz diyelim :) kısmet olurda tamamına ererse yuvarlanıcam gibi geliyor bana... hayırlısı..

9h+5günlüğüz, Benim biraz göbeğim vardı zaten ama katları oluyoduu.. şimdi katı matı yok böyle bi değişik oldu öne doğru şişti biraz fırladıı sivri gibi işte..erkek olucakya :) yani bence çıktı biraz göbeğimm :) altan baskı yaptı yağ dokum sertleşti işte

Merhaba kızlar..
Bizimde bugün doktor randevumuz var.kalp atışlarını duyucaz kısmetse..
Işyerinde işler çok yoğun ama benim çok fena midem bulanıyor ve halsizim.hiç iş yapasım yok.işten istifa etmiştim bebekden önce bebek olunca patron biraz daha idare et falan dedi kabul ettim.keşke diyorum kabul etmesemiydim. şimdi evde yatmak vardı

o ne guzel patronmus bebek olunca bıraz ıdare et demıs ne guzel ben soylemeyı dusunmuyorum acıkcası gobegım cıkana kadar. şimdi ogrense ısten cıkarır benı evde de vakıt gecmez kı :81: 9 ay bekle dur sımdı en azından rahatsız da olsak ıs yerınde vakıt olduruyoruz. rabbim sifa versin nurunu tamamlasın ıns

aslında evde yatmak banada cazip geliyor ama sonra düşünüyorum evde vakit geçirmek çok zor böyle olunca da işe gitmek daha hayırlı diyorum. en azından vakit geçiyor ama 7,5 aya ulşırsak Allahın izniyle bir dakka bile durmam nede olsa 4 ay sigorta yatıyor sonra ücretsiz izinlerle bir yıla falan çıkıyor. benim patronlara ben söyledim ama benim kıdem,ihbar tazminatı nedeniyle işten çıkarmazlar çıkmamı beklerler bende inat ettim çıkmıcam. çok sıkışırsamda özel hastaneye gidiyorum söylerim alırım raporu diyorum ayda 1 haftacık:)gerçi gebe olunca tüm doktorlar yazıyor raporu sorun çıkarmıyorlar belki böyle böyle atarlar beni işten..

hayırlısı olsun bakalım erkek istiyoruz galiba:)
evet benimde öyle normalde katlanan göbek kıvamından uzaklaştı sertleşti özellikle alt karnımda baskı hissediyorum..

aman ne iyi patron sorma :) ben çok önce istifa etmiştim.yerime çalışacak kimseyi bulamadı.işlerde çok yoğun ...bende hamileyim dedim geçen hafta bana çok fazla güvenmeyin dedim.oda biraz daha idare et ben senin yanına bir eleman aayım bu arada.hem işleri öğrenir senden hemde sana yardım eder dedi durum bu yani.

hmm anladım ttlım allah yardımcımız olsun ne diim e bosuna ıscıler kardes patronlar kalleş dememişler

slm kızlar sizdede şişlik ve hazımsızlık varmı benim aşırı derecede var artık nefes alamıyorum benım gibi böyle bır durumda isenız sizlerne yapıyorsunuz.

heyecandan ölüyordum bende ozman neredeyse.. hatta üç dört kere o atan kalbi eminsiniz dimi diye sordum doktora..çok güzel birşey Allah isteyen herkese nasip etsin sağ salim kucağımıza da almayı nasip etsin..

amin canım,en önemlisi o,forumda hiç sebepsiz yere bebeklerinin karnında kalbinin durduğunu yazan bir sürü kişiyi okudum ,korkmadım değil açıkçası,Allah sağ salim doğurmayı nasip etsin

Son düzenleme:
slm kızlar sizdede şişlik ve hazımsızlık varmı benim aşırı derecede var artık nefes alamıyorum benım gibi böyle bır durumda isenız sizlerne yapıyorsunuz.

ilk haftalarda vardı hatta o zamanlar 4-5 aylık hamile gibi oluyrdum özelliklede akşamları, kabızlıkta oldu bir müddet ama şimdi gene araara gaz şişkinlik var akşmaları sanki evrim geçiriyorum elime geçirdiğim en bol tşörtü giyiyorum rahat etmek için,ama başlangıca göre son 2-3 haftadır daha rahtım en azından kabzılık düzeldi..

merhaba migi,
hosgeldin canim, sanada hayirli olsun, tebrikler... insallah sende sag salim kucagina alirsin bebisini... nasil gidiyor hamilelik, mide bulantilarin cok oluyormu? Dikkat et kendine canim...selamlar[/QUOTE]

hoşbulduk canım,teşekkürler

korktuğum kadar çok bulanmadı şu ana kadar çok şükür,normal yemeğimi yiyebiliyorum ama tatlı olan hiç bir şeyi yiyemiyorum,sadece tuzlu,baharatlı,ekşi yiyecekler,meyvelerin de olgunlaşmamış ekşi olanlarından yiyebiliyorum.midem ara ara karışıyo ama daha hiç kusmadım,8 haftayı bitirdim,bundan sonra ciddi bir artış olmaz bulantında diyorlar,umarım artmaz:97:

merhaba migi,
hosgeldin canim, sanada hayirli olsun, tebrikler... insallah sende sag salim kucagina alirsin bebisini... nasil gidiyor hamilelik, mide bulantilarin cok oluyormu? Dikkat et kendine canim...selamlar[/QUOTE]

hoşbulduk canım,teşekkürler

korktuğum kadar çok bulanmadı şu ana kadar çok şükür,normal yemeğimi yiyebiliyorum ama tatlı olan hiç bir şeyi yiyemiyorum,sadece tuzlu,baharatlı,ekşi yiyecekler,meyvelerin de olgunlaşmamış ekşi olanlarından yiyebiliyorum.midem ara ara karışıyo ama daha hiç kusmadım,8 haftayı bitirdim,bundan sonra ciddi bir artış olmaz bulantında diyorlar,umarım artmaz:97:

amin canım,en önemlisi o,hiç sebepsiz yere anne karnında kalbi duran bir sürü kişiyi okudum forumda ,korkmadım değil açıkçası,Allah sağ salim doğurmayı nasip etsin

benden aslında buradaki herkese tavsiye doktorumda öyle önerdi artık gebelik ile iligli çok fazla şey okummanız hani hafta hafta gelişimlere bakıyoruz o sorun değil ama başkalarının yaşadığı Allah korusun kötü şeyler çok etkiliyor banada aynı şey oldu,o kalp atışlarını duyana kadar öldüm ölüdüm dirildim hatta her kontrolde bu sefer duyamıcam gibi paronayaklıklarımda oldu.doktoruma ben acaba hamile bunalımına mı girdim dedim:) aynı senin gibi en ufak olumsuz bir yazıyı dert eder omuştum,o da okumayı bırak dedi bana, öğrenmek istediğin bişey olursa bana sor dedi. o yüzden içimizi ferah tutalım böyle güzel şeyleri paylaşalım ,heyecanımızı paylaşalım ve elimizden geldikçe destek olalım çünkü anladığım kadarıyla genelde ilk gebelikler biraz tecrübesiziz yani..

Aynen size katılıyorum kızlar. hani Allah göstermesin bunu yaşayan arkadaşlarım anlatabilirler forumda, sonuçta burada her şeyi paylaşıyoruz. Çok üzücü tabii. bir de znrcnk in de dediği gibi nette bir sürü şey okudukça ikili testten bile korkar oldum. ne zaman nete az girsem(sadece foruma takılıyorum) az okusam kendimi daha iyi hissediyrum. gereksiz şekilde bilmek özellikle hamileliğin sonuna doğru daha çok etkiliyor. gözümle gördüm bunu. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

haklısın,zaten sonra da bi daha o konuları okumadım hiç.Ama işte tesadüfen başka konudaki bir forumda hamileliğin anlatan biri böyle bir olumsuzluk yaşayınca irkiliyorsun ister istemez,daha dün takip ettiğim başka bir forumda hamileliğini anlatan arkadaşın başına gelince dondum kaldım,yoksa özellikle o konuları açıp okumuyorum,dediğin gibi stres yapmamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…