2012 nisan anneleri haydi buraya...

Kızlar ya merhaba

dun aılecek pıknıge gıtmıstık sanırım usuttum

Burnum tıkalı ve genzım yanıyor bogazlarımda da

bademcıklerım sısecekmıs gıbı bır hıs var e bas agrısı da olmazsa olmaz :95:

Malum hamıleyız hamılesıne de ılac kullanamaz mıyım.8. Haftanın içindeyim.

Hamılelıgınde grıp yada nezle olan var mı ne gıbı onlemler aldınız.

hamilelikte ilaç kullanılmaz denilmez ama önemli olan kafana göre kullanmamak, ben grip olmadım ama büyük bir enfeksiyon atlattım idrar yollarımdan7. haftamada ve 2 ayrı antibiyotik ve takviye bir sürü ilaç verdi bana gebelikte kullanılıyor kullanılmıyor olma durumu önemli, gerçi içerken içmesem birşey olurmu diye tedirginlik oluyor ancak mikrobun vücütta yerlşik kalması daha tehlikeli imiş neticede, bence sen doktoruna görün en azından ilaca gerek yoksada sana neler yapabileceğini anlatır doğal yollarla.

amin canım..
bende ne zaman şöyle olunca ne olmuş böyle olunca ne olmuş diye google yazıp ararştırmayı bıraktım ogün bugün daha huzurluyum.
Alah herkesin bebeğine can versin sağlıkla almayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun tatlım ya, keşke dikkat edebiseydin biraz. gözünü korkutmak istemem ama ben de 5 haftalıkken üşüttüm. alt tarafı soğuk algınlığı ama grip gibi geçti. aile hekimine gittim. ilaç veremem dedi. sen de bi doktora görün önce. ben sürekli su, ılık ballı süt, tarçın ve karanfilli ıhlamur, bal-limon-tarçın ve ılık su karışımı, tavuk suyu çorba, portakal suyu içerek meyve yiyerek, öksürük için bal, limon, karabiber karıştırıp macun gibi yedim. atlattım.
Yalnız o sıra bebeğime iyi bakamadım derken buraya yazınca aslında ona da faydalı ne çok şey yiyip içmişim. çok geçmiş olsun, valla bunlar işe yaradı ben de. tam 7-8 günde soğuk algınlığını; nerdeyse 10-15 günde de öksürüğü atlattım. öptüm

Son düzenleme:

şekerim benim de burnum tıkanıyo doktora sordum deniz suyu kullanabilirsin dedi.

şekerim benim de burnum tıkanıyo doktora sordum deniz suyu kullanabilirsin dedi.

Evet güncecim, haklısın. doktor bir tek okyanus suyu kullanabilirsin demişti. onu da kullandım. onu söylemeyi unutmuştum. iyi hatırlattın tatlım. nasıl gidiyor, iyi misin?

sagolasın nar tanem ayy kızlar sız de olmasanız bu hamılelıkte vakıt gecmez ınanın sızı sevıyorum yahu :92: allah razı olsun dr kontrolume daha ıkı hafta var kadının basını sısırmeyeyım dıyorum onerılerıne uymaya calısacagım tesekkurler

Ne demek tatlım, İnşallah çabucak atlatırsın, asıl önemli şeyi söylemeyi unuttum. doktor özellikle yatıp dinleneceksin dedi. en önemli ilaç istirahat dedi. o dönem tatilde olduğum için hep yattım. kendimi bir şey için ne zorladım ne yordum. yukarıdakileri istirahatla birleştirmen de gerekecek. eğer çalışıyorsan doktora git, rapor al mutlaka. yoksa ayakta atlatamazsın. eğer evdeysen de kendine dikkat et. öptüm seni, geçmiş olsun çok...

günaydın kızlar..
biz dün doktora gittik..bebişin kalp atışlarını duyduk çok şükür.tam günü gününe gidiyo bizim bebiş.benim daha önce bir düşüğüm olduğu için belli bir süre 2 haftada bir gidicem kontrole.onun dışında herşey normal..

gözün aydın canım ,allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah..şimdi sen o düşüğünüde unut bebeğinle birlikte olmanın tadını çıkar,

gözün aydın canım ,allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah..şimdi sen o düşüğünüde unut bebeğinle birlikte olmanın tadını çıkar,

amin cnm inşalah hepimiz birlikte alalım kucağımıza bebişleri.düşük aslında benim aklıma gelmiyo ama doktorum temkinli olmakda fayda var diyor.istersen ayda bir gel dedi ama ben duydum ya bir kere yok dedim ben gelirim 2 haftada bir.sizlerde ne var ne yok?ben iyice sabahları saf gibi birşey olmaya başladım.uyumadıkça sanki beynim duruyo.bu uyku halini nasıl çözüyorsunuz.çaydanda tiksindim içemiyorum.ne yapıcam hiç bilmiyorum.

uykum yok aslında,, bende tam tersine sabahları erken kalakmaya başlamıştım seninle aynı olduğumuz dönelmelrde ama şimdi akşamları iş çıkısı biraz yürüyüş yapayım diyorum eve gelince pertim çıkmış oluyor yani gündüz uykusu değilde akşam erkenden yatmak istiyorum. benim farkettiğim çabuk yorulduğum. çayı bende çok severimi öğrendiğim hafta birden resmen soğudum şimdi biraz biraz içiyorum ama eski keyfinde değil, birde bnede kansızlık çıktı o yüzdende aslında içmesem daha iyi.şuan tek sorunum göbeğimm kocaman oldu bari bebek göbeğim çıksada su gaz topundan kurtulsam

merhaba canim,

öncelikle gecmis olsun..sorma ayni sey bendede var dün geceden beri. Gece bogazimda sislik hissettim sol tarafta. Zaten dün bütün gün nerdeyse kafam agridi, sag tarafimda basladi sonra her tarafina yayildi. Birde ben grip olacagimda genelde dislerimin hepsi agrir, ordan fark ettim. Aksam zencefilli portakalli cay var ondan ictim bir bardak, sonrada iste gece sislik hissettim bogazimda.. öksürük sekeri falan aldim ama iste.. bu sabah is yerindede kahvalti yapip ilik cay ictim yine.. simdi daha iyi ama gece kötü oluyo.. bakalim yarin doktorda randevum var, onada sorarim, ne kullanabilirim diye...

Insallah car cabuk atlatiriz...

diger hamis arkadaslar, sizler nasilsiniz bugün?

Ne gibi sikayetleriniz var? Nasil gidiyor hamilelik...

Hepinizi öpüyorum, ama gripsiz yerinden

mrb ben yeni katıldım foruma şuan 8 haftalık hamileyim muhtemel doğum 19 nisan görünüyor.çok şükür hamileliğim iyi gidiyor ama gaz sıkıntısı benimde en büyük problemim daha bebeğim 1.5cm kalbi atıyor ama göbeğimi gören 4-5 aylık hamile sanır o derece şiş umarım geçer folik asitin dışında da bişey kullanmıyorum şuan sizler ne durumdasınız?

hosgeldin butterfly,

hayirli olsun canim... insallah tez zamanda gecer gaz sIKINTIn.. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin bebisini...sevgiler selamlar

benim göğüslerim çok acıo ya sabahları, acaip şiştiler bide 9 ayın sonunda nasıl olcak acaba, sabahları uyandığımda resmen sızlıoo zor giyiniorum..
bu arada yazılarınızın altında o ayları haftaları gösteren cetveller nasıl çıkıo arkadaşlar hafta geçtikçe oda ilerliomuu..

valla bende bugün sabahtan beri abartısız 50 kere hapşurmuşumdur burnumda kızardı:2: bu havada nasıl becerdik valla bilemiyorum ama sanırım nezle oldum. dünuyurken camı açık bırakmışım sanırım ondan oldu, umarım uzun sürmez ben hafta sonu ikili test için gidicem eğer artarsa sölerim bakalım ne diyecek. ama çok kötü değilsen ilaç vermiolar bu durumda yani iltihap falan yoksa boğazda falan, dikkat edelim de azmasın bari,
geçmiş olsun arkadaşım doktorun doğal yollu korumalar paylaşırsa yazarsın bize de

evt bende yapmak istiyorumm ondan ama nasıl yaptınız bilemedim..
göğüslerim benimde öyleydi sızım sızım sızlıyordu ama şimdi iyiler çok sıcaklar amaelimi değdirince elim ısınıyor yani ama çok şükür acı batma sılzma azaldı, vaalla bende 9 ayın sonunda nasıl oucak çok merak ediyorum.:97:

hayırlı olsun butterflly Allah tamamına erdirsinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…