Kızlar ya merhaba
dun aılecek pıknıge gıtmıstık sanırım usuttum
Burnum tıkalı ve genzım yanıyor bogazlarımda da
bademcıklerım sısecekmıs gıbı bır hıs var e bas agrısı da olmazsa olmaz :95:
Malum hamıleyız hamılesıne de ılac kullanamaz mıyım.8. Haftanın içindeyim.
Hamılelıgınde grıp yada nezle olan var mı ne gıbı onlemler aldınız.
Aynen size katılıyorum kızlar. hani Allah göstermesin bunu yaşayan arkadaşlarım anlatabilirler forumda, sonuçta burada her şeyi paylaşıyoruz. Çok üzücü tabii. bir de znrcnk in de dediği gibi nette bir sürü şey okudukça ikili testten bile korkar oldum. ne zaman nete az girsem(sadece foruma takılıyorum) az okusam kendimi daha iyi hissediyrum. gereksiz şekilde bilmek özellikle hamileliğin sonuna doğru daha çok etkiliyor. gözümle gördüm bunu. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Kızlar ya merhaba
Kızlar ya merhaba
şekerim benim de burnum tıkanıyo doktora sordum deniz suyu kullanabilirsin dedi.
Çok geçmiş olsun tatlım ya, keşke dikkat edebiseydin biraz. gözünü korkutmak istemem ama ben de 5 haftalıkken üşüttüm. alt tarafı soğuk algınlığı ama grip gibi geçti. aile hekimine gittim. ilaç veremem dedi. sen de bi doktora görün önce. ben sürekli su, ılık ballı süt, tarçın ve karanfilli ıhlamur, bal-limon-tarçın ve ılık su karışımı, tavuk suyu çorba, portakal suyu içerek meyve yiyerek, öksürük için bal, limon, karabiber karıştırıp macun gibi yedim. atlattım.
Yalnız o sıra bebeğime iyi bakamadım derken buraya yazınca aslında ona da faydalı ne çok şey yiyip içmişim. çok geçmiş olsun, valla bunlar işe yaradı ben de. tam 7-8 günde soğuk algınlığını; nerdeyse 10-15 günde de öksürüğü atlattım. öptüm
sagolasın nar tanemayy kızlar sız de olmasanız bu hamılelıkte vakıt gecmez ınanın sızı sevıyorum yahu :92: allah razı olsun dr kontrolume daha ıkı hafta var kadının basını sısırmeyeyım dıyorum onerılerıne uymaya calısacagım tesekkurler
günaydın kızlar..
biz dün doktora gittik..bebişin kalp atışlarını duyduk çok şükür.tam günü gününe gidiyo bizim bebiş.benim daha önce bir düşüğüm olduğu için belli bir süre 2 haftada bir gidicem kontrole.onun dışında herşey normal..
gözün aydın canım ,allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah..şimdi sen o düşüğünüde unut bebeğinle birlikte olmanın tadını çıkar,
amin cnm inşalah hepimiz birlikte alalım kucağımıza bebişleri.düşük aslında benim aklıma gelmiyo ama doktorum temkinli olmakda fayda var diyor.istersen ayda bir gel dedi ama ben duydum ya bir kere yok dedim ben gelirim 2 haftada bir.sizlerde ne var ne yok?ben iyice sabahları saf gibi birşey olmaya başladım.uyumadıkça sanki beynim duruyo.bu uyku halini nasıl çözüyorsunuz.çaydanda tiksindim içemiyorum.ne yapıcam hiç bilmiyorum.
Kızlar ya merhaba
merhaba canim,
öncelikle gecmis olsun..sorma ayni sey bendede var dün geceden beri. Gece bogazimda sislik hissettim sol tarafta. Zaten dün bütün gün nerdeyse kafam agridi, sag tarafimda basladi sonra her tarafina yayildi. Birde ben grip olacagimda genelde dislerimin hepsi agrir, ordan fark ettim. Aksam zencefilli portakalli cay var ondan ictim bir bardak, sonrada iste gece sislik hissettim bogazimda.. öksürük sekeri falan aldim ama iste.. bu sabah is yerindede kahvalti yapip ilik cay ictim yine.. simdi daha iyi ama gece kötü oluyo.. bakalim yarin doktorda randevum var, onada sorarim, ne kullanabilirim diye...
Insallah car cabuk atlatiriz...
benim göğüslerim çok acıo ya sabahları, acaip şiştiler bide 9 ayın sonunda nasıl olcak acaba, sabahları uyandığımda resmen sızlıoo zor giyiniorum..
bu arada yazılarınızın altında o ayları haftaları gösteren cetveller nasıl çıkıo arkadaşlar hafta geçtikçe oda ilerliomuu..
mrb ben yeni katıldım foruma şuan 8 haftalık hamileyim muhtemel doğum 19 nisan görünüyor.çok şükür hamileliğim iyi gidiyor ama gaz sıkıntısı benimde en büyük problemim daha bebeğim 1.5cm kalbi atıyor ama göbeğimi gören 4-5 aylık hamile sanır o derece şiş umarım geçer folik asitin dışında da bişey kullanmıyorum şuan sizler ne durumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?