2012 nisan anneleri haydi buraya...

aynen tatlım anlatıgın hepsını bende var.sodayı arastırıyorum şimdi hamıleler sorunsuz soda içe bilirmi diye cok karnım patlıyacak gıbı

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim nasil gidiyor hamilelik....Suan 8 haftalik oldum bende hersey gayet yolunda ilk hamileligim cok guzeldi ama bu hamileleigim dahada guzel henuz bulantim yok(ilk kizimdada hic olmadi)agrim sancim da yok kizimda bu donemlerde kanamalarim ve kasiklarimda agrim olurdu ama bu hamileleigimde Allaha sukur ne kanamam nede sancim var simdilik bomba gibiyiz bebisimle...Bu arada henuz doktora falan gitmemistim ya cuma gittim klnikte tam bir saate yakin sira bekledim sira gelince kadin ne desin bir saat sonra gelin diye neyse gittik geldik yine sira islem ne kadar surere dedik bir ssati bulur demesinmi halbuki hic bisi yapmicaklardi labaratuar icin kagit vericekler beta hcg testi yapilicak yazip yollicaklardi bunun icin uc saat dusunun neyse gerisin geri kacip cumartesi sabahi gittik neyseki kan verdim bana pazartesi donduler test sonuclarini gelip alin diye gittim ne desinler doktor sana vericek ok de doktorun beni gormesi ne kadar surer yaklasik iki saati bulur mus yine geri topuklayip katim tekrar dun sabah gittim adam hamilesin tebrikler dedi buraya kadar hersey guzel elime bir test icin kagit birde ultrason randevusu icin kagit verdi kagitta girmem gereken hafta 18 yazmasinmi dusunun ilk ultrasonuma 18-20 hafta arasina giricem rezalete bakin bu kadinin bebeginin kesesi varmi kalp atisi ne durumda falan hicccc akillarina gelmiyor ben bir sinir tabi ben sizin hastaniz dilim dedim benim bir doktor adayim var benim dosyalarimi bu kadina yollayin ben jinekolog olarak bu kadini istiyorum dedim tamam dediler ama bakalim nolucak hallediceklermi o doktorla kendi istegin dogrultusunda gidemiyorsun bir klinigin referans olmasi lazimmis bende referasn olmalarini istedim ama bu isi ya halledemicekler yada bir aya anca halledicekler gibi offff nefret ettim bu ulkenin sagligindan sozde bide en kaliteli ulke dalinda ikinci sirada ya iste boyle bir kan testine kac gun esimle kavga ede ede kosturup gittim kac saatlerimi harcayip bekledim bir bilseniz du edin bana kizlar doktordan yana sansim hic gulmedi bari su jinekologdan yana sanli olayim

ttlım calısıyorum ama rapor falan alacak fırsatım olmadı dun basımı kldıramadım yastıktan ıse de gıtmedım halıyle bugun de zorla geldım ıse dune nazaran daha ıyıyım.halsizliğim olsa da ıdare edebılıyorum en azından ıyı dıleklerın ıcın sagolasın

ay hayatım neresi yaa orası çok şaşırdım böyle doktor mu olur böyle sonuç almak filan

kızlar aradıgınız cetvellerın nasıl yapıldıgı asagıdakı lınkte yazıyor saglıklı gebelıkler gun gectıkce o cetvel de kendılıgınden ılerlıyor ttlım

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html

hoşgeldin buttterfly,ben de 8. haftamı yeni bitirdim,9+3 üz :) Gaz sıkıntısı bende de var,sorma.Yediğim içtiğime de bakmıyo,ne yesem yiyeyim özellikle akşamları LPG tankına dönüyorum resmen ,ben de şu anda sadece folik asit kullanıyorum,10 gün sonra falan biticek ilacım,ondan sonra doktor vitamin yazarız dedi,sanırım sana da 3. ayın bitmesine yakın vitamin yazar.Hamileliği problemsiz gidenlere ilk 3 ay folik asit yeterli oluyo galiba,ama kansızlık vs gibi ayrı bir sorun varsa takviye ilaç da yazıyor doktorlar.Tahlil yaptı mı doktorun?Bende her şey normal çıktı,o nedenle sadece folik asit alıyorum.Çok aşırı bulantım yok,midem hafif hafif bulanıyor da hiç çıkarmadım daha çok şükür,senin bulantı durumun nasıl?

hangi ülkede yaşıyorsun canım?Zormuş valla biz burda her canımız istediğinde ultrasona giriyoz,şanslıymışız o zaman,okuyunca çok şaşırdım

merhaba kızlar..
bende uykulu uykulu çalışmaya çalışanlardanım bugün şimdilik iyiyiz bakalım.bütün gün nasıl gider bilmiyorum.beni şimdiden heycan kapladı,çok merak ediyorum nasıl bir dönem geçireceğimi,bebeğimin nasıl olacağını

Son düzenleme:
Merhaba, öncelikle bütün anneciklere gözünüz aydın diyerek sözlerime başlamak istiyorum Sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim. Hepimize kolay hamilelikler ve doğumlar diliyorum. Kızım abla olacak inşallah

aynen tatlım anlatıgın hepsını bende var.sodayı arastırıyorum şimdi hamıleler sorunsuz soda içe bilirmi diye cok karnım patlıyacak gıbı
kızlar sodanın zararı var ama maden suyunun yok dr bana günde 2 tane içebilirsin dede:81: benim bebişte 10 haftalık allahım sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah

canım aynı sıkıntı bendede var ne yesem gaz yapıyor ya su bile içsem o kadar yani 10 haftalığım bende :84: sana bi öneri sunuyum ayaklarını sıcak suya koy bi dene işe yarıyor:94: geçmiiş olsun canım:79:

neri kullanıcısından alıntı

soda değil de maden suyu içebilirsin,ikisi farklı şeyler,mesela meyveli olanlar işlemden geçmiş içinde kimyasal katkılar olan içecekler,çok önerilmiyor,ama sade maden sularını gönül rahatlığıyla içebilirsin,hatta doktorlar öneriyorlar bile.Eğer sade içemiyorsan içine büyük bir dilimi limonun suyunu sıkablirsin ya da evde yaptığın vişne kompostosuyla ya da taze sıktığın meyve suyuyla maden suyunu karıştırmayı deneyebilirsin,aynı gazoz gibi oluyor,tavsiye ederim

Önerini deneyeceğim umarım işe yarar canım:) İlk hamileliğimde hiç böyle sıkıntılar yaşamamıştım doğrusu Fakat şimdi ilk dönemde olmama rağmen benim de kocaman bir göbişim oldu:) Akşamları hafif mide bulantısı, mide şişkinliği, mide yanması, uyku hali yaşıyorum. Yatağa yattıktan sonra da bi sağa bi sola dönüp duruyorum huzursuz, huysuz bi dönem:) Umarım bu sıkıntılar 2.dönemde hafifler:) Allah sağlıkla tamamını erdirsin, amin.

Kızlarr bebişimi gördüm, kıpır kıpırdı ya. ellerini kaldırıyor, ayaklarını kaldırıyor,. dönüp duruyordu. İnanılmaz bir duygu. İlk kez hamile olduğum bu kadar sert dank etti kafama. haftaya ikili test var. İNŞALAH hayırlı haberler alırım. doktor düşükte olsa risk gördü gibi.dua edin bize. Rabbim hepsini korusun.. öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…