hoşgeldin buttterfly,ben de 8. haftamı yeni bitirdim,9+3 üz :) Gaz sıkıntısı bende de var,sorma.Yediğim içtiğime de bakmıyo,ne yesem yiyeyim özellikle akşamları LPG tankına dönüyorum resmen ,ben de şu anda sadece folik asit kullanıyorum,10 gün sonra falan biticek ilacım,ondan sonra doktor vitamin yazarız dedi,sanırım sana da 3. ayın bitmesine yakın vitamin yazar.Hamileliği problemsiz gidenlere ilk 3 ay folik asit yeterli oluyo galiba,ama kansızlık vs gibi ayrı bir sorun varsa takviye ilaç da yazıyor doktorlar.Tahlil yaptı mı doktorun?Bende her şey normal çıktı,o nedenle sadece folik asit alıyorum.Çok aşırı bulantım yok,midem hafif hafif bulanıyor da hiç çıkarmadım daha çok şükür,senin bulantı durumun nasıl?
Kızlarr bebişimi gördüm, kıpır kıpırdı ya. ellerini kaldırıyor, ayaklarını kaldırıyor,. dönüp duruyordu. İnanılmaz bir duygu. İlk kez hamile olduğum bu kadar sert dank etti kafama. haftaya ikili test var. İNŞALAH hayırlı haberler alırım. doktor düşükte olsa risk gördü gibi.dua edin bize. Rabbim hepsini korusun.. öpüyorum sizi
merhaba kızlar nasılsınız,
ben sabah bulantımın üstesinden gelmek için birşeyler atıştırdım ama yine miğdem devam ediyor, yemekten mutfaktan en sevdiğim yiyeceklerden bile nefret ediyorum...güya çok kararlıydım dengeli ve iyi beslenecektim bebeğime yararlı şeyler yiyecektim ama nerdee ayakta duracak kadar ile zor yiyorum ve o da o kadar rahatsız ediyorki ne yese dokunur mu bir insana?
neyse sabah sabah bayağı miğdeme sitem ettim.
benim bebişim bu gün itibarı ile 10+3oldu teyzeleri.hala büyüyen bir göbek yokçizelge yapmak istedim ama olmadı beceremedim kaç haftalık olduğunu falan yazmıyo çizelge
Kızlarr bebişimi gördüm, kıpır kıpırdı ya. ellerini kaldırıyor, ayaklarını kaldırıyor,. dönüp duruyordu. İnanılmaz bir duygu. İlk kez hamile olduğum bu kadar sert dank etti kafama. haftaya ikili test var. İNŞALAH hayırlı haberler alırım. doktor düşükte olsa risk gördü gibi.dua edin bize. Rabbim hepsini korusun.. öpüyorum sizi
ben kanadada yasiyorum saglik rezalet burda zaen bir hastaligin varsa eger bizim es dost tukiyeye gidip tedavi olur...burada saglik ucretsizdir dogumda bile cepten bir kurus para odemiosun ne teste ve ultrasona ama o yuzden sistemi igrenctir ilk kizimda koca dokuz ayimda iki kere ultrasona girdim dusunun son ayda bile insan ultrasona sokulmazmi cocugun kafasi asagidami yukaradami dogum nasil yapilicak diye bir kere sokmadilar elle karnima bastirip yok kafa asagida yok yukarda diye anaca konusurlardi
günaydin kizlar,
aslinda baya ögle olmak üzere ama.. ben daha yeni yeni acabildim forumu..is yerindeyim yine..
Dün bizde esimle doktora gittik, kontrolümüz vardi veeeee Allaha sükür bebisimizi gördük, minik findik elleri ayaklari falan olusmus yani bebise benzemis.. Kipir kipir. Doktor bize gösterirken bir anda yerini degistirdi. Gercekten cok garip bir duygu..
Martim kardesimin dedigi gibi bende ilk kez dün hamile oldugumu anladim...bir daha ki randevumuz 6 hafta sonra, artik sabirsizlikla onu beklicez..
Rabbim olmayanlara nasip etsin...bizlerede saglikli bir hamilelik ve hayirli dogumlar nasip etsin...
Öpüyorum sizleri kizlar....
canım sabah sadece sıcak suya bir dilim limon atıp içmemi önerdi bir arkadaş denedim fena gelmedi onu içtikten sonra az bir peynir ekmek bile yedim yoksa çok kötüydüm sen de dene istersen
bir de koku hassasiyetin varsa limon kokusu bana o yönden de iyi geldi
ben bu bebek çizelgelerini yapamıyorum bir türlü
denemekte fayda var ama acaba limon miğdemi ekşitir mi çünkü miğdemde yanma çok oluyor ne yiyeceğimi bilemiyorum birde sürekli uymam gereken bir beslenme listem var ameliyatlık bir anal fisürüm var ve ilaç falanda kullanamayacağım için bebek doğana kadar yapabileceğim tek şey yediklerime dikkat etmek ama listede yazanlarda benim yiyebildiklerimle çok zıt...oof of hamilelikten önce gerçekten ne sorun varsa kökünden çözmek lazımmış gerçekten büyük bela oluyor.
geçmiş olsun hayatım tabii ben bilemiyorum midene dokunur mu ama bende de hem gastrit hem de reflü var ona rağmen içine sıkmadığım sadece 1 dilim koyduğum için dokunmadı
ama kendini en iyi yine sen bilirsin
sanada geçmiş olsun canım reflüde,gastritte zor rahatsızlıklar eğer sana dokunmuyorsa banada dokunmaz ilk fırsatta deneyeceğim.birşey soracağım sabah ağzın kalktığında zehir gibi çok acı oluyor mu
hoşgeldin buttterfly,ben de 8. haftamı yeni bitirdim,9+3 üz :) Gaz sıkıntısı bende de var,sorma.Yediğim içtiğime de bakmıyo,ne yesem yiyeyim özellikle akşamları LPG tankına dönüyorum resmen ,ben de şu anda sadece folik asit kullanıyorum,10 gün sonra falan biticek ilacım,ondan sonra doktor vitamin yazarız dedi,sanırım sana da 3. ayın bitmesine yakın vitamin yazar.Hamileliği problemsiz gidenlere ilk 3 ay folik asit yeterli oluyo galiba,ama kansızlık vs gibi ayrı bir sorun varsa takviye ilaç da yazıyor doktorlar.Tahlil yaptı mı doktorun?Bende her şey normal çıktı,o nedenle sadece folik asit alıyorum.Çok aşırı bulantım yok,midem hafif hafif bulanıyor da hiç çıkarmadım daha çok şükür,senin bulantı durumun nasıl?
neri kullanıcısından alıntı
aynen tatlım anlatıgın hepsını bende var.sodayı arastırıyorum şimdi hamıleler sorunsuz soda içe bilirmi diye cok karnım patlıyacak gıbı
soda değil de maden suyu içebilirsin,ikisi farklı şeyler,mesela meyveli olanlar işlemden geçmiş içinde kimyasal katkılar olan içecekler,çok önerilmiyor,ama sade maden sularını gönül rahatlığıyla içebilirsin,hatta doktorlar öneriyorlar bile.Eğer sade içemiyorsan içine büyük bir dilimi limonun suyunu sıkablirsin ya da evde yaptığın vişne kompostosuyla ya da taze sıktığın meyve suyuyla maden suyunu karıştırmayı deneyebilirsin,aynı gazoz gibi oluyor,tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?