2012 nisan anneleri haydi buraya...

çok şükür bulantım yok kan tahlillerimde iyi çıktı ilaca gerek duymadı sadece folik asit yeterli dedi bakalım ilerleyen zamanda ne olacak:)

ben kanadada yasiyorum saglik rezalet burda zaen bir hastaligin varsa eger bizim es dost tukiyeye gidip tedavi olur...burada saglik ucretsizdir dogumda bile cepten bir kurus para odemiosun ne teste ve ultrasona ama o yuzden sistemi igrenctir ilk kizimda koca dokuz ayimda iki kere ultrasona girdim dusunun son ayda bile insan ultrasona sokulmazmi cocugun kafasi asagidami yukaradami dogum nasil yapilicak diye bir kere sokmadilar elle karnima bastirip yok kafa asagida yok yukarda diye anaca konusurlardi

gönlünü ferah tut. Allah ikinizede sağlık sıhhat vrsin.

ben bu kabızlık gaz sorununu söylediğimde bana da dupalac diye bir şurup verdi, ben hiç içmedim ama sonra bebklerin gaz şikayetlerinde de bunu kullandıklarını gördüm, çok şikayeti olanlar bir sorsun bakalım dr una belki önerir. birde bol kayısı yememi önerdi zaten potasyum olduğumdan çok faydalıymış eee tabi bol da suuu..

bu arada kızlar dün rüyamda bebeğimin kız olduğunu gördüm doktora kız demi diyer soruyordum ama evet demedi,ama ben ultrason için gitmişim ve bacaklarını açınca resmen kutusunu gördüm.. hayırlısı. belki bu hafta sonu bir ihtimal gösterir.

merhaba kızlar nasılsınız,
ben sabah bulantımın üstesinden gelmek için birşeyler atıştırdım ama yine miğdem devam ediyor, yemekten mutfaktan en sevdiğim yiyeceklerden bile nefret ediyorum...güya çok kararlıydım dengeli ve iyi beslenecektim bebeğime yararlı şeyler yiyecektim ama nerdee ayakta duracak kadar ile zor yiyorum ve o da o kadar rahatsız ediyorki ne yese dokunur mu bir insana?
neyse sabah sabah bayağı miğdeme sitem ettim.
benim bebişim bu gün itibarı ile 10+3oldu teyzeleri.hala büyüyen bir göbek yok çizelge yapmak istedim ama olmadı beceremedim kaç haftalık olduğunu falan yazmıyo çizelge

kızlar bir sorum daha var
bacak ağrısı olan varr mııı? ve sabahları ağzı zehir gibi uyananlar miğdesi ekşiyenler?

canım sabah sadece sıcak suya bir dilim limon atıp içmemi önerdi bir arkadaş denedim fena gelmedi onu içtikten sonra az bir peynir ekmek bile yedim yoksa çok kötüydüm sen de dene istersen
bir de koku hassasiyetin varsa limon kokusu bana o yönden de iyi geldi

Son düzenleme:

martim merhaba,
cok süper bir duygu degil mi, bebisi büyümüs olarak görmek falan ). Amin canim amin...

Merhaba yapayalniz,

canim inan durumuna üzüldüm, Allah sana ve diger orada yasayanlara yardim etsin..isiniz hic kolay degil. Bizler buralarda halimize ne kadar sükretsek azdir herhalde.. Insallah sag salim kucagina alirsin bebegini, bir sorun olmadan... Allaha emanet ol, kendine dikkat et.

günaydin kizlar,

aslinda baya ögle olmak üzere ama.. ben daha yeni yeni acabildim forumu..is yerindeyim yine..

Dün bizde esimle doktora gittik, kontrolümüz vardi veeeee Allaha sükür bebisimizi gördük, minik findik elleri ayaklari falan olusmus yani bebise benzemis.. Kipir kipir. Doktor bize gösterirken bir anda yerini degistirdi. Gercekten cok garip bir duygu..

Martim kardesimin dedigi gibi bende ilk kez dün hamile oldugumu anladim...bir daha ki randevumuz 6 hafta sonra, artik sabirsizlikla onu beklicez..

Rabbim olmayanlara nasip etsin...bizlerede saglikli bir hamilelik ve hayirli dogumlar nasip etsin...

Öpüyorum sizleri kizlar....

ne kadarlık hamilesin 11 haftalıksa 2li test yapıldımı 6 hafta sonraya randevu vermiş ya, yaptırdıysan neler oluyor paylaşır mısın...

kızlar bugün kont. vardı.11 haftayı bitirmişiz 12 nin içindesin dedi,doğuma daha önce 1 nian diyodu 30 martgibi görünüyo +- 1hafta olabilir tabi dedi.3 ay dolduğu için folik asiti kesti,elevit e başlıycam bugün.ben 2-2.5 kıloaldım diyorum 3 ayın sonunda 1 kılo almısım :)) cok sevındım.su an aldıgın kılonun cocuga hıcbı faydası yok 6. aydan sonrakı kılolar bebek ıcın önemlı dedı.gunde 1 saat mutlaka yuruyus yap dedı.2li tarama testı ıcın kan verdım 10-15 gun sonra sonucları alıcam bakalım.cinsiyetı goremedı,bı dahakı kontrole artık dedı.bayagı buyumus bızımkı,oynuyo parmagını emıyo cok tatlı .:)

denemekte fayda var ama acaba limon miğdemi ekşitir mi çünkü miğdemde yanma çok oluyor ne yiyeceğimi bilemiyorum birde sürekli uymam gereken bir beslenme listem var ameliyatlık bir anal fisürüm var ve ilaç falanda kullanamayacağım için bebek doğana kadar yapabileceğim tek şey yediklerime dikkat etmek ama listede yazanlarda benim yiyebildiklerimle çok zıt...oof of hamilelikten önce gerçekten ne sorun varsa kökünden çözmek lazımmış gerçekten büyük bela oluyor.

ben bu bebek çizelgelerini yapamıyorum bir türlü

bir önceki sayfada bir arkadaş link vermiş nerden yapılacağı ile ilgili yanlız bir yeri yanlış yazmış,son adet tarihini değil bebeğin tahmini doğum gününü yazıyorsun ve profilindeki çizelge kısmına yapıştırıyorsun

geçmiş olsun hayatım tabii ben bilemiyorum midene dokunur mu ama bende de hem gastrit hem de reflü var ona rağmen içine sıkmadığım sadece 1 dilim koyduğum için dokunmadı
ama kendini en iyi yine sen bilirsin

geçmiş olsun hayatım tabii ben bilemiyorum midene dokunur mu ama bende de hem gastrit hem de reflü var ona rağmen içine sıkmadığım sadece 1 dilim koyduğum için dokunmadı
ama kendini en iyi yine sen bilirsin

sanada geçmiş olsun canım reflüde,gastritte zor rahatsızlıklar eğer sana dokunmuyorsa banada dokunmaz ilk fırsatta deneyeceğim.birşey soracağım sabah ağzın kalktığında zehir gibi çok acı oluyor mu

zehir gibi olmuyor ama acı oluyor yinede gerçi benim en büyük derdim mide bulantısı ve komşulardan filan gelen kokular oluyor sabahları o yüzden bu konu büyük dert olmuyor benim için ama normalmiş diye biliyorum hayatım

aynı durum bendede var perisan oluyordum ama 2 gundur bır mıde agrısı anlatama altan üsten perişanım.dikkat et kendıne bol sıvı tuket

merhaba güzel anneler...ben de tahminen nisan annesi olucam sizler gibi...bu benim 2. meleğim..bi oğlum var 2 yaşında adı kuzey..ona bi kardeş geliyor..planlı değildi ama rabbim istedi..bizde başımızla beraber dedik ve bekliyoruz 2. kuzumuzu..sizlere göre biraz daha iyiyim ben..midem bulanmıyor ama 2-3 saatte bir açlıktan bayılacak gibi oluyorum..o zaman midem bulanmaya başlıyor..aç kalmamakla buldum çözümü...ama herşey yiyemiyorum..sadece tuzlu şeyler..oğlumda daha kötüydüm..şimdi yemek falan yiyebiliyorum..o zaman sadece peynir ekmekle geçmişti 2 ay..3.aydan sonra herşey çok daha güzel oluyor inanın...keyifli bi gebelik geçirelim hep beraber inşallah..paylaşacak çok şeyimiz olacak...

tşklr canım dun akşam içtim rahatlatı zaten normaldede meyveli tüketmem.ama iyi oldu acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…