canım sen kalp atışlarını duydunmu ben bugun 6+1 haftalık hamileyim cuma günü çağırdı kalp atışları için
yok ttlım duymadık cunku doktora gore 5 haftalıkmıs bızım bebısımız 2 hafta sonra gelın dedı ama gıtmeyı dusunmuyorum o doktora baska bı dr gıdecegım ıns
eğer kafanda şüphe varsa kesinlikle gitme o dr adet ilk gününe göre hesaplıyolar benimkisi ona göre hespalandı benide 2 gün sonraya çağırdı bakalım inş duyarız
su anda baska bır dr buldum ttlım bayan bayramdan sonrakı kontrolume ona gıtmeyı dusunuyorum sagol ttlım cevap yazdıgın ıcın ama bende anlamadım. doktor hem gebelıgın yenı dedı hemde kesen 8 mm dedı sastım kaldım son adete gore de 6 haftalık hamıle olmam lazımdıbir muallak arasında kaldım kı sormayın gitsin bu arada asermeye baslayan var mı ben ha bıre nar eksısı ve lımonata ıstıyorum artık as mı erıyorum yoksa vucudumda eksık te onu mu tamamlıyorum bılemedim
ben de bugün yeni öğrendim arkadaşlar son adet tarihime göre 4+0 ama ben ancak 12 gün oldugunu düşünüyorum bebek yerleşeli yerleşme lekelenmem oldu çünkü daha çook yeni minnicikk 2 gün sonra yükselme normal mi diye test yaptırıcam yeniden. yükselme nprmalse sizce keseyi en erken ne zaman görebiliriz ne zaman doktora gitmem uygun olur? çok heyecanlıyımm ben kusura bakmayın ilk bebek ve 2 aylık evliyimmm
merhaba arkadaşlar
ben de allah izin verirse nisan annesi olacağım inşallah.daha yeni öğrendik hamileliğimi geçen cumartesi bu cumartesi de doktora gideceğiz.inşallah keseyi görürüz peki içinde bebek de görünüyormu yoksa daha sonra mı görünüyor.biz biraz bekledik allahım nasip etti ya hiç önemli değil herkes erer inşallah bu mutluluğa
ben de bugün yeni öğrendim arkadaşlar son adet tarihime göre 4+0 ama ben ancak 12 gün oldugunu düşünüyorum bebek yerleşeli yerleşme lekelenmem oldu çünkü daha çook yeni minnicikk 2 gün sonra yükselme normal mi diye test yaptırıcam yeniden. yükselme nprmalse sizce keseyi en erken ne zaman görebiliriz ne zaman doktora gitmem uygun olur? çok heyecanlıyımm ben kusura bakmayın ilk bebek ve 2 aylık evliyimmm
Merhabalar,
Okudum çoğu mesajı benimle aynı kaderi paylaşan çok arkadaş varmış ne yazık ki. Benim de şuan ikinci hamileliğim ilkini 7. haftada kaybettim şimdi tekrar hamileyim ve 8 Nisan'da doğum görünüyor :) İlkinden dolayı hep diken üstünde ve telaşlıyım maalesef. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum henüz göbeğimiz büyümedi rahatça kucaklayabilirim :) Sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi de umarım..
Kızlar çok heyecanlıyım yarın hastaneye gideceĞim bebeğimin kalp atışlarını dinleyeceğiz inş duyarız rabbim bana bu mucizeyi yaşatır inş
ttlım hadı bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruz ıns senın yerıne ben de heyecanlandım sımdı :93:
Benım kontrolume daha var kalp atıslarını henuz duyamadık ama bırbırımızı dualarımızda unutmayalım
fıre vermeden nısan 2012 alalım bebıslerımızı kucagımıza
Kızlar çok heyecanlıyım yarın hastaneye gideceĞim bebeğimin kalp atışlarını dinleyeceğiz inş duyarız rabbim bana bu mucizeyi yaşatır inş
merhaba kızlar
birşey sormak istiyorum bende sanırım dengesiz değişiklikler oluyor mesela dün göğüslerim çok sızlıyordu bugün yine sızı var ama dünkü kadar değil.gece sahurda çok midem bulandı ahhhh dedim mide bulantıları başlıyor galiba ama sabah kalktığımda hiçbirşey yoktu.sizce normalmi bunlar.cumartesi doktora gideceğiz ona da soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?