2012 nisan anneleri haydi buraya...

yok ttlım duymadık cunku doktora gore 5 haftalıkmıs bızım bebısımız 2 hafta sonra gelın dedı ama gıtmeyı dusunmuyorum o doktora baska bı dr gıdecegım ıns

eğer kafanda şüphe varsa kesinlikle gitme o dr adet ilk gününe göre hesaplıyolar benimkisi ona göre hespalandı benide 2 gün sonraya çağırdı bakalım inş duyarız

eğer kafanda şüphe varsa kesinlikle gitme o dr adet ilk gününe göre hesaplıyolar benimkisi ona göre hespalandı benide 2 gün sonraya çağırdı bakalım inş duyarız

adet ilk günüme gore hesapladıgım takdırde su anda 6+5 hamıle olmam lazım o doktor bana 5 haftalık hamılesın dedı belkı dollenme gec olmustur bılemedım kı su bayramı bır atlatalım da bır dahakı ay baska bır dr gıdecegım

Yanlış hatırlamıyorsam 7. Haftada insanın canı eşki şeyler çekiyor. Zaten limon filan severim benim de canım limonata filan çekiyordu. Ama galiba aş eriyoruz, daha önce aramdığım şeyleri şimdi arar oldum.değişik.

merhaba arkadaşlar
ben de allah izin verirse nisan annesi olacağım inşallah.daha yeni öğrendik hamileliğimi geçen cumartesi bu cumartesi de doktora gideceğiz.inşallah keseyi görürüz peki içinde bebek de görünüyormu yoksa daha sonra mı görünüyor.biz biraz bekledik allahım nasip etti ya hiç önemli değil herkes erer inşallah bu mutluluğa

ben de bugün yeni öğrendim arkadaşlar son adet tarihime göre 4+0 ama ben ancak 12 gün oldugunu düşünüyorum bebek yerleşeli yerleşme lekelenmem oldu çünkü daha çook yeni minnicikk 2 gün sonra yükselme normal mi diye test yaptırıcam yeniden. yükselme nprmalse sizce keseyi en erken ne zaman görebiliriz ne zaman doktora gitmem uygun olur? çok heyecanlıyımm ben kusura bakmayın ilk bebek ve 2 aylık evliyimmm

test sonucun kesınlestıkten 1 hafta sonra dr gıtmen taraftarıyım zıra ben oyle yaptım kesenı de gormus olursun ama bebegı 6 haftadan once gormen zor

bazı doktorlar vajınal ultrason yapıyorlar bana gobekten baktılar umarım sana da gobekten bakarlar

Merhabalar,
Okudum çoğu mesajı benimle aynı kaderi paylaşan çok arkadaş varmış ne yazık ki. Benim de şuan ikinci hamileliğim ilkini 7. haftada kaybettim şimdi tekrar hamileyim ve 8 Nisan'da doğum görünüyor :) İlkinden dolayı hep diken üstünde ve telaşlıyım maalesef. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum henüz göbeğimiz büyümedi rahatça kucaklayabilirim :) Sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi de umarım..

merhaba;
bugün yaptığım test ile hamile olduğumu öğrendim. son adet tarihime göre henüz 5 hafta 3 günlüğüz. tahmini doğum tarihimiz: 22 nisan.
daha önceden benim de yaşadığım olumsuzluklar mevcut. doktora gitmek için bayram sonrasını beklemeye karar verdim. nasıl dayanacağım bilmiyorum..
herkesin sağlıkla bebeklerine kavuşması dileğimle..

merhaba love honey,

hayirli olsun canim..tebrikler. Ben hamile oldugumu ögrendikten sonra ki hafta gittim doktora, 5ci haftanin basindasiniz dedi, kese göründü..ondan sonrada 7ci haftada gittim doktora o zamanda bebisi ve kalp atisini gördük.. Selamlar

merhaba cileklikofret,
senide tebrik ediyorum canim, Allah sag salim kucagina almayida nasip eder insallah.. selamlar

merhaba ada2535,

hayirli olsun canim hamileligin, seninle ayni kaderi paylasiyorum bende..senin tedirginligini gayet iyi anlayabiliyorum.. Allah büyük sen kalbini ferah tut, kendini fazla yorma. benim bu 3cü hamileligim, ben 2 kere ayni 7ci haftada bebeklerimi kaybettim. Ama bu sefer Allaha sükürler olsun ki, simdi iyiyim... sende kendine dikkat et. Doktor ilac verdiyse onlari kullan ve bol bol dinlen..

tekrar hayirli olsun canim..sevgiler selamlar

Kızlar çok heyecanlıyım yarın hastaneye gideceĞim bebeğimin kalp atışlarını dinleyeceğiz inş duyarız rabbim bana bu mucizeyi yaşatır inş

Son düzenleme:
Kızlar çok heyecanlıyım yarın hastaneye gideceĞim bebeğimin kalp atışlarını dinleyeceğiz inş duyarız rabbim bana bu mucizeyi yaşatır inş

ttlım hadı bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruz ıns senın yerıne ben de heyecanlandım sımdı :93:

benım kontrolume daha var kalp atıslarını henuz duyamadık ama bırbırımızı dualarımızda unutmayalım

fıre vermeden nısan 2012 alalım bebıslerımızı kucagımıza

kızlar nerelerdesınız topiğimiz alt sayfalara düşmüş

Ilkbaharın güzel anneleri en önemli adımlardan bırıne geldik yarın saat 2 de dr randevum var inş size burdan cvp hemen yazacağım eve gider gitmeez önce rabbim olmayana bu hissi yaşatsın tüp bebek sayfasındakı arkadaşlarımın hepsine hergün dualar ediyorum birde tabi habile kalan arkadaşlarımada rabbim sağlıcakla kucağa almayı nasip etsin diye yani her an dualarımdasınız çok zor stresli bi süreç rabbim kolaylık versin rast getirsidin inş

merhaba bayanlar,
bende hamileyim ve doktorum tahmini 10 nisan dedi hayırlısı inşallah.

merhaba kızlar
birşey sormak istiyorum bende sanırım dengesiz değişiklikler oluyor mesela dün göğüslerim çok sızlıyordu bugün yine sızı var ama dünkü kadar değil.gece sahurda çok midem bulandı ahhhh dedim mide bulantıları başlıyor galiba ama sabah kalktığımda hiçbirşey yoktu.sizce normalmi bunlar.cumartesi doktora gideceğiz ona da soracağım

kesinlikle bir dakika bir dakikaya uymayabiliyor. benmde aha çıkartıyorum diyecekken oturup 2tabak yemek yiyebiliyorum birden geçiyor. Allah a şükür de öyle yoksa gerçekten dayanmak zor.seninki kaç haftalık?

kızlar sizler hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz?
benimki çok acayip oldu. adetimi geçince testleri tüketmeyi başladım bir gebelik 1haftada belli olur mu? bizimkinin yolda olduğunu anlamamız tam 1hafta sürdü. ilk teste ikinci çizgiyi görmedik sonra aaa sanki ışıkta dikkatli bakınca hafif bişi var gibi...3gün sonra bir tane daha yine siliğinden bir çizgi bir türlü eşimle birbirimize sarılıp bebeğimiz geliyo diye sevinemedik.sonra testi çöpe atacaktım baktım bayağı bayağı belli ama bu seferde 5dakkayı geçti hatalı olabilir diye yine muallakta kaldık. e dedik gidip kan testi yapalım ondada günlerden cuma pazartesi çıkar dediler ancak sonuç ama biz çatladık meraktan, sağlık ocağındaki hemşire buradada yapalım bi idrar testi dedi yaptık tamam dedi gebesin. niyeyse bizdede var bi gariplik tebrik edip gayet resmi yanaktan öpüştük inanamadığımızdan olsa gerek. yine dayanamayıp akşam özel hastanede kan testi yaptırdık ultrasyondanda bakıldı kese göründü diğer günde kanda çıktı.evde değildim kaynanamlardaydım kaynanamın durun hemen sevinmeyin aman sakın kimseye söylemeyin daha erken biraz bekleyin sözleri gölgesinde sevincimi pek yaşadığımı söyleyemem. ama akşam yatağa yatıp elimi göbeğime koyup içimden onunla konuşuyorum ve çok mutlu oluyorm...
son adetime göre bebek daha büyük ama kan testine göre tam 7.haftayı tamamladık.öğrendiğimizde evde deyildik kan testinide tatilde yaptırdık 5haftalıkken kalp atışını gördük maaşallah erken canlanmış sizinki dediler çok sevindik.
bu arada ben hala doktorumu seçemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…