2012 nisan anneleri haydi buraya...

Rahim genisledigi icin kasiklarda agri oluyormus. Agrin oldugunda dizlerini karnina dogru cek agri geciyo. Tatli biseyler ye ac kalmamaya calis. Bende ac kalinca gozlerim karariyo.
Kizlar bu gunler daha iyi gunlerimiz duygusal oluyormusuz vara yoğa aglicakmisiz ;(

merhaba canim,

gecmis olsun öncelikle... ama simdi ki bebisin icin de hayirli olsun, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah... sevgiler selamlar

merhaba,
ben de inşallah bir nisan annesi olacağım. 6+2 haftalık hamileyim, 15 Nisan tahmini yaklaşık doğum tarihi. Bugün ilk kez kalp atışlarını duyduk, Allah'ım nasıl bir mucize.. İnşallah bu süreci hepimiz sağlıkla tamamlarız ve hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.
sabah bulantıları ve duygusallık bende başladı biraz, progesteron hapı alıyorum günde 3 kez belki o yüzdendir. bir de erkenden uyuyorum. uykucu anne olucam bu gidişle

arkadaşlar merhaba hepinizi tebrik ediyorum umarım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz..bende 5+4 günlük hamişim :)ama kafam çok karışık henüz adam gibi bir doktor bulamadım araştırma aşamasındayım..sadece folik asit kullanıyorum 3 tane ..kan ve idrar testlerimde normal..tek sıkıntım karın ağrısı yani, kasıkmı karın mı ağrıyor neresi olduğunu bilemediğim ağrılar ..sabahları oluyor zaman zamanda gün içinde tekrarlıyor yumruk yemiş gibi oluyorum..sizlerde de oluyor mu acaba böyle ağrılar?

Günaydın kızlar. Ben de c.tesi gittim doktora bebişimin kalp atışlarını duyduk çok heyecanlandım ama çok kısa. Doktor fazla dinletmek istemedi bebişe ısı veriyormuş cihaz. 6+3lük dedi.Günler geçtikçe büyüyorlar. Bulantılarım çok hafif başladı sanki. 2 gündür kendimi yorgun hissediyorum. Sizler nasılsınız.

kızlar merhaba dun dr gıttım sat tarıhıne gore 6 haftalık hamıle olmam gerekıyordu fakat 5 haftalık hamıle oldugumu

soyledı folbiol folik asit verdi 2 hafta sonrası ıcınde kontrole cagırdı bebısımızın fotografını da verdı kesem 8 mm ımıs

normaldır degıl mı doktorla konusamadık erkektı bıraz cekındım bı de adam konusulacak bı tıp degıldı zaten cevaplarınızı

beklıyorum

Hayırlı olsun canım, bence normal. 2 hafta sonra kalp atışları için çağırmış. benimde senin gibiydi çünkü. rahat ol. iletişim önemli. olmazsa doktor değiştirirsin canım.

ayy bende cuma günü gideceğim kalp atışları için çok heyecanlıyım umarım duyarım

Kızlar ben tam 6 haftalık hamişim kalp atışlarnı 4 gün sonra dinlemeye gideceğiz kesemi 5+2 günlükken gördük birde bende çok fazla mide bulantısı yok hafif hafif sankı başlayacak gibi birde inceden bazen bi ağrı oluyo kasıklarda birde ben çalışan bi bayanım kendimi çok yormamaya çalışıyorum ama yinede ayakda kalıyorum biraz sizde normal hayatınıza devam ediyormusunuz bilgilendirin beni nisan annişleri

Kızlar ben şaunda elevıt ve progestan kullanıyorum 6 haftalık gebeyim sizce hangi haftada kesecek progestanı

Bazı doktorlar önlem amaçlı bazıları da düşük tehditi olursa veriyor. senin durumun hangisi için geçerli. eğer 1. ise muhtemelen 12. haftaya kadar eğer 2. ise doktor ne zaman derse o zamana kadar. siz iyi olun da içmen gerekiyorsa iç tatlım.

merhaba drusella,

hayirli olsun canim, amin insallah güzel bir hamilelik geciririz hepimiz.. sag salimde yavrularimiza kavusuruz. Bende progestan kullaniyorum, günde 2 kere, onun disinda ben kan inceltici ve folik asit´te kullaniyorum... progestan biraz insani yorgun yapiyor, halsizlestiriyor..bende öyle oluyor bazen...

Canim kendine dikkat et...sevgiler

Sagol canim güzel dileklerin icin, seninde hamileligin hayirli olsun.. Benimde karnim agriyor, kasiklarda ki agrilarda oluyo.Doktora sordum, bunlar rahim genisledigi icin normal dedi.. eger karnin agrirsa hemen imkanin varsa uzan, agri gecene kadar...dinlenmek gerekiyor. dikkan et canim.. sevgiler

hayirli olsun canim senin hamileliginde... Allah sag salim kucagimiza aldigimiz günleride gösterir insallah... sevgiler

ömrümüz merhaba canim,

bende gecen hafta gittim doktora, bebisimizin büyüklügü 7 mm dedi ve bende 7ci haftadaydim, bana haftasina göre büyüklügü iyi dedi.. senin ki 8 mm ise nasil 5 haftalik oluyor?? yoksa benim doktor mu yanlis söyledi? Sasirdim simdi.. doktora sormak istediklerini hep sor cekinme canim... eger sorularina seni tatmin edecek sekilde yanitlari varsa, iyidir ama gecistiriyorsa iyi bir doktor ara kendine..

hayirli hamilelikler olur insallah..sevgiler

Ilayda, senide tebrik ediyorum canim, hayirli olsun, Allah tamamini erdirsin insallah... kendini yorma bu ilk aylarda cok önemli... is yerindede dikkat et... ben is yerinden mesela yilllik iznimi aldim 3 hafta..ikinci kontrolüme kadar evde dinlenmis olucam..Rabbim tüm hamisleri ve bebislerini korusun..sevgiler

canım ben tüp bebek tedavısı ile gebe kaldım o yuzden verdi progestanı bu arada kasıklarımda ine batm ası gibi bi ağrı oluyor normalmı

gayet normal ttlım aynı batma bende de oluyor ama zamanla alısıyorsun rahim buyudugu için kaslarda kasılma yapıyor bız de onu batma olarak hıssedıyoruz gelsin bebişler

su anda baska bır dr buldum ttlım bayan bayramdan sonrakı kontrolume ona gıtmeyı dusunuyorum sagol ttlım cevap yazdıgın ıcın ama bende anlamadım. doktor hem gebelıgın yenı dedı hemde kesen 8 mm dedı sastım kaldım son adete gore de 6 haftalık hamıle olmam lazımdı bir muallak arasında kaldım kı sormayın gitsin bu arada asermeye baslayan var mı ben ha bıre nar eksısı ve lımonata ıstıyorum artık as mı erıyorum yoksa vucudumda eksık te onu mu tamamlıyorum bılemedim

canım sen kalp atışlarını duydunmu ben bugun 6+1 haftalık hamileyim cuma günü çağırdı kalp atışları için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…