bnede hamileyim şuan. doğum kısmetse ya mart ın songünleri yada nisan ın ilk günleri
nasip inş.
bu arada bu yıl 1 nisan a düşük yapmıştım ben, kanama ile öğrendim ki bebek varmış ve hemen düştü zaten yani birşey anlamadım o bebişten.
çok baş ağrısı yaşıyorum tansiyonum düşüyor. mide bulantısı sabahları var ve aksam 9 dan sonra agrıdan oturamıyrum yatıyorum mecbur
bnede hamileyim şuan. doğum kısmetse ya mart ın songünleri yada nisan ın ilk günleri
nasip inş.
bu arada bu yıl 1 nisan a düşük yapmıştım ben, kanama ile öğrendim ki bebek varmış ve hemen düştü zaten yani birşey anlamadım o bebişten.
çok baş ağrısı yaşıyorum tansiyonum düşüyor. mide bulantısı sabahları var ve aksam 9 dan sonra agrıdan oturamıyrum yatıyorum mecbur
kızlar merhaba dun dr gıttım sat tarıhıne gore 6 haftalık hamıle olmam gerekıyordu fakat 5 haftalık hamıle oldugumu
soyledı folbiol folik asit verdi 2 hafta sonrası ıcınde kontrole cagırdı bebısımızın fotografını da verdı kesem 8 mm ımıs
normaldır degıl mı doktorla konusamadık erkektı bıraz cekındım bı de adam konusulacak bı tıp degıldı zaten cevaplarınızı
beklıyorum
merhaba,
ben de inşallah bir nisan annesi olacağım. 6+2 haftalık hamileyim, 15 nisan tahmini yaklaşık doğum tarihi. Bugün ilk kez kalp atışlarını duyduk, allah'ım nasıl bir mucize.. Inşallah bu süreci hepimiz sağlıkla tamamlarız ve hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.
Sabah bulantıları ve duygusallık bende başladı biraz, progesteron hapı alıyorum günde 3 kez belki o yüzdendir. Bir de erkenden uyuyorum. Uykucu anne olucam bu gidişle :d
Kızlar ben şaunda elevıt ve progestan kullanıyorum 6 haftalık gebeyim sizce hangi haftada kesecek progestanı
niçin verdi ki sana onları?ben de 6 haftalık hamileyim.gecen hafta ilk defa gittim bana folbiol verdi sadece.
merhaba,
ben de inşallah bir nisan annesi olacağım. 6+2 haftalık hamileyim, 15 Nisan tahmini yaklaşık doğum tarihi. Bugün ilk kez kalp atışlarını duyduk, Allah'ım nasıl bir mucize.. İnşallah bu süreci hepimiz sağlıkla tamamlarız ve hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.
sabah bulantıları ve duygusallık bende başladı biraz, progesteron hapı alıyorum günde 3 kez belki o yüzdendir. bir de erkenden uyuyorum. uykucu anne olucam bu gidişle
arkadaşlar merhaba hepinizi tebrik ediyorum umarım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz..bende 5+4 günlük hamişim :)ama kafam çok karışık henüz adam gibi bir doktor bulamadım araştırma aşamasındayım..sadece folik asit kullanıyorum 3 tane ..kan ve idrar testlerimde normal..tek sıkıntım karın ağrısı yani, kasıkmı karın mı ağrıyor neresi olduğunu bilemediğim ağrılar ..sabahları oluyor zama n zamanda gün içinde tekrarlıyor yumruk yemiş gibi oluyorum..sizlerde de oluyor mu acaba böyle ağrılar?
Günaydın kızlar. Ben de c.tesi gittim doktora bebişimin kalp atışlarını duydukçok heyecanlandım ama çok kısa. Doktor fazla dinletmek istemedi bebişe ısı veriyormuş cihaz. 6+3lük dedi.Günler geçtikçe büyüyorlar. Bulantılarım çok hafif başladı sanki. 2 gündür kendimi yorgun hissediyorum. Sizler nasılsınız.
kızlar merhaba dun dr gıttım sat tarıhıne gore 6 haftalık hamıle olmam gerekıyordu fakat 5 haftalık hamıle oldugumu
soyledı folbiol folik asit verdi 2 hafta sonrası ıcınde kontrole cagırdı bebısımızın fotografını da verdı kesem 8 mm ımıs
normaldır degıl mı doktorla konusamadık erkektı bıraz cekındım bı de adam konusulacak bı tıp degıldı zaten cevaplarınızı
beklıyorum
Kızlar ben tam 6 haftalık hamişim kalp atışlarnı 4 gün sonra dinlemeye gideceğiz kesemi 5+2 günlükken gördük birde bende çok fazla mide bulantısı yok hafif hafif sankı başlayacak gibi birde inceden bazen bi ağrı oluyo kasıklarda birde ben çalışan bi bayanım kendimi çok yormamaya çalışıyorum ama yinede ayakda kalıyorum biraz sizde normal hayatınıza devam ediyormusunuz bilgilendirin beni nisan annişleri
niçin verdi ki sana onları?ben de 6 haftalık hamileyim.gecen hafta ilk defa gittim bana folbiol verdi sadece.
canım ben tüp bebek tedavısı ile gebe kaldım o yuzden verdi progestanı bu arada kasıklarımda ine batm ası gibi bi ağrı oluyor normalmı
gayet normal ttlım aynı batma bende de oluyor ama zamanla alısıyorsun rahim buyudugu için kaslarda kasılma yapıyor bız de onu batma olarak hıssedıyoruzGelsin bebişler
merhaba drusella,
ömrümüz merhaba canim,
bende gecen hafta gittim doktora, bebisimizin büyüklügü 7 mm dedi ve bende 7ci haftadaydim, bana haftasina göre büyüklügü iyi dedi.. senin ki 8 mm ise nasil 5 haftalik oluyor?? yoksa benim doktor mu yanlis söyledi? Sasirdim simdi.. doktora sormak istediklerini hep sor cekinme canim... eger sorularina seni tatmin edecek sekilde yanitlari varsa, iyidir ama gecistiriyorsa iyi bir doktor ara kendine..
hayirli hamilelikler olur insallah..sevgiler
su anda baska bır dr buldum ttlım bayan bayramdan sonrakı kontrolume ona gıtmeyı dusunuyorum sagol ttlım cevap yazdıgın ıcın ama bende anlamadım. Doktor hem gebelıgın yenı dedı hemde kesen 8 mm dedı sastım kaldım son adete gore de 6 haftalık hamıle olmam lazımdıBir muallak arasında kaldım kı sormayın gitsin Bu arada asermeye baslayan var mı ben ha bıre nar eksısı ve lımonata ıstıyorum artık as mı erıyorum yoksa vucudumda eksık te onu mu tamamlıyorum bılemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?