2012 nisan anneleri haydi buraya...

Zaten sümüklü bamyayım ne kadar duygulu birşeymiş paylaşımın için teşekkürler. Çok duygulandımmm

Beni de çok duygulandırdı aynı zamanda gülümsetti :) Benim ilk hamileliğim ve bebeğim doğmadan bu denli duygular hissediyorum doğunca neler yaşayacağımı tahmin edemiyorum.Gerçekten anne olmadan anlaşılmıyormuş bu duygu.Hikayede bebeklerin anneleri hakkında düşüncelerine bayıldım.Yazarın kalemine sağlık.

Zaten sümüklü bamyayım ne kadar duygulu birşeymiş paylaşımın için teşekkürler. Çok duygulandımmm

ne güzel benimde kızım olucak,sağlıkla alsam kucağıma bi de...

Erkek ismi bulmak ne zormuş yaaa isim arıyorum aslında kızım doğmadan önce hep erkek olacak diye erkek ismi bakardık hatta bulmuştuk bilekız olunca hemen adını koyuverdik zaten adı belliydi ama şimdi erkek ismi konusunda pek bi kararsızım yahuuu...

Elemsu, tafa, görkemli maşallah kızlar, cinsiyetler öğrenilmiş. gözünüz aydın darısı bana sağlıkla inşallah haftaya 2li testte eksik olan bir değer varmış, ikili normal olduğu için doktorum sadece ona bakacak. ben sadece bir değere bakılabildiğini bilmiyordum. sizinle de paylaşayım dedim. en azından fikir verir belki sizide

martim merhaba,

ikili testte eksik olan değer derken.. ? kan testi sonuçlarına göre mi oluyor? zaten ultrasonda ense kalınlığına bakılıyor sanırım değil mi?

tafa ilki kızdı dimi senin ikinci bbeğin ve erkek olduğunumu öğrendin ne mutlu sana. Allah tamamına erdirsin inşallah. ben son muayenede göremedim. Artıj 15. haftada görürüz inşallah

Canım doktor büyük ihtimalle erkek dedi 2 li test için gittiğimde ben şimdi kendimi erkeğe hazırlıyorum kız olursa sürpriz olsun:) Sağlıklı olsun da hiç önemli değil erkek olsun kız olsun herkes aynı şeyi söylüyor da ben erkek fikrine alışmaya çalışıyorum hep kızım olacakmış gibi geliyor bakalım bayramdan sonraki randevumda belli olur atık nasipse:)

tafa ilki kızdı dimi senin ikinci bbeğin ve erkek olduğunumu öğrendin ne mutlu sana. Allah tamamına erdirsin inşallah. ben son muayenede göremedim. Artıj 15. haftada görürüz inşallah

Selamlar... benim bebişimde 16 haftalık. henüz cinsiyetini öğrenemedim. çarşamba günü kontrolüm var. bakalım belli olursa bende paylaşırım burda. ilk bebişim benim o yüzden kız erkek hiç önemli değil allah sağlık versin yeterki...

hepimizin bebişlerini korusun, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş...

darısı başına canım,bi de şu amnıyosentez i yaptırıp sağlıklı olduğu haberini alsam...

merhaba kızlar bu yazdıklarınızın altında bebişlerin haftalarını yazan hoş cetvel varya onu nasıl yapıyosunuz merak ettim ayol bende istiyorum

martim merhaba,

ikili testte eksik olan değer derken.. ? kan testi sonuçlarına göre mi oluyor? zaten ultrasonda ense kalınlığına bakılıyor sanırım değil mi?

Selam Fundacım, ikili testte ultrasondaki muayeneye ek olarak kan alınıyor ve değerler bilgisayar ortamında birleştirilip risk tablosu çıkartılıyor. kandan trisomy 18 ve 21 e bakılıyor. üçlü testte yine bu ikisine bakılıyor ama ek olarak noral tüp defekti değerine de bakılıyor. yani üç değer incelendiği için 3lü test deniliyor. ben zaten 2li de 2sine baktırmıştım. doktor o eksik olan değeri kandan inceleyecek. Ama bazı doktorlar ultrasonda ense kalınlığı ve burun ölçümüne bakıp değerler normalse kan tahlili istemiyor, onun yerine 16-18. haftalar arasında direkt 3lü test yaptırabiliyorlar.aradaki fark bu bildiğim ve anladığım kadarıyla canım. zaten doktorun seni de yönlendirir. son olarak da 20-24. haftalar arasında da renkli ultrasonla detaylı incelemeyle bebeğin sağlığı konusunda genel bir değerlendirme yapılıyor. ondan sonra rutin kontrollere devam. İnşallah Allah hepsine sağlık versin, kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.

merhaba kızlar bu yazdıklarınızın altında bebişlerin haftalarını yazan hoş cetvel varya onu nasıl yapıyosunuz merak ettim ayol bende istiyorum

İsteyen bir yüzü vermeyenin iki yüzü karaymış Canım, kadınlar kulübü arama moturuna gebelik takip çizelgesi yazmıştım. bir sürü geçtiği yeri gösteriyor ama 2. sayfada vardı. böyle başlık. onu açtım içinde basamak basamak anlatıyor nasıl yapıldığı. bir dene istersen. ben bu şekilde bulup yaptım. ne kadarlık senin minik

çok teşekkürler canım hemen şimdi yapıcam benim bebişkom 14+ 1 günlük

hehehehe çok teşekkür ederim artık benimde bir çizelgem var :)))))

kızlar ben oturduğum zaman kuyruk sokumu kemiğim çok ağrıyo,çığlık atıyorum nerdeyse,doktora sordum,bebek baskı yapıyo dedı.150 gr ken bu kadar baskıyı nasıl beceriyo anlamıyorum :44:

Canım benim 8. haftadan beri kuyruk sokumum dikkat etmeden normal oturduğumda batıyor. aynen bağırtacak kadar acıyor. Bebeklerimizin yerleşmesi için kemikler uzuyor ortam genişliyor diye biliyorum

merhaba Tafa,

ya sorma canim, güzel anlamli bir erkek ismi bulmak gercekten cok zor. Bende senin durumundayim, ne isim koysak diye düsünüp duruyorum ama henüz birsey bulamadim... Kiz olsaydi bir kac isim vardi aklimda, ama erkek icin henüz birsey bulamadim..

Bulursam paylasirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…