Merhaba arkadaşlar bulunduğum gebelik haftasını okuduğum sayfada dayanamayıp diğer haftalarıda okuyorum :)) Okurken karşıma güzel bir hikaye çıktı .Doğumdan Sonra Yaşam Varmı ? Paylaşmak istedim.
Gzel bir hikaye - gebelik.org
Zaten sümüklü bamyayım ne kadar duygulu birşeymiş paylaşımın için teşekkürler. Çok duygulandımmm
Merhaba arkadaşlar bulunduğum gebelik haftasını okuduğum sayfada dayanamayıp diğer haftalarıda okuyorum :)) Okurken karşıma güzel bir hikaye çıktı .Doğumdan Sonra Yaşam Varmı ? Paylaşmak istedim.
canım o ağrı bende de başladı.hatta yürürken bazen kalıyorum ağrıdan.sebebi çatımızı oluşturan kemiklerin bebeğe yer açmasındanmış.napalım katlanıcaz artık:)
bu arada benimde kızım olucak teyzeleri.şimdiden onun saçlarını palmiye gibi iki yanından pembiş,cici tokalarıyla toplamayı hayal ediyorum.allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasın.
Elemsu, tafa, görkemli maşallah kızlar, cinsiyetler öğrenilmiş. gözünüz aydın darısı bana sağlıkla inşallahhaftaya 2li testte eksik olan bir değer varmış, ikili normal olduğu için doktorum sadece ona bakacak. ben sadece bir değere bakılabildiğini bilmiyordum. sizinle de paylaşayım dedim. en azından fikir verir belki sizide
Erkek ismi bulmak ne zormuş yaaa isim arıyorum aslında kızım doğmadan önce hep erkek olacak diye erkek ismi bakardık hatta bulmuştuk bilekız olunca hemen adını koyuverdik zaten adı belliydi ama şimdi erkek ismi konusunda pek bi kararsızım yahuuu...
tafa ilki kızdı dimi senin ikinci bbeğin ve erkek olduğunumu öğrendin ne mutlu sana. Allah tamamına erdirsin inşallah. ben son muayenede göremedim. Artıj 15. haftada görürüz inşallah
Elemsu, tafa, görkemli maşallah kızlar, cinsiyetler öğrenilmiş. gözünüz aydın darısı bana sağlıkla inşallahhaftaya 2li testte eksik olan bir değer varmış, ikili normal olduğu için doktorum sadece ona bakacak. ben sadece bir değere bakılabildiğini bilmiyordum. sizinle de paylaşayım dedim. en azından fikir verir belki sizide
darısı başına canım,bi de şu amnıyosentez i yaptırıp sağlıklı olduğu haberini alsam...
martim merhaba,
ikili testte eksik olan değer derken.. ? kan testi sonuçlarına göre mi oluyor? zaten ultrasonda ense kalınlığına bakılıyor sanırım değil mi?
merhaba kızlar bu yazdıklarınızın altında bebişlerin haftalarını yazan hoş cetvel varya onu nasıl yapıyosunuz merak ettim ayol bende istiyorum
İsteyen bir yüzü vermeyenin iki yüzü karaymışCanım, kadınlar kulübü arama moturuna gebelik takip çizelgesi yazmıştım. bir sürü geçtiği yeri gösteriyor ama 2. sayfada vardı. böyle başlık. onu açtım içinde basamak basamak anlatıyor nasıl yapıldığı. bir dene istersen. ben bu şekilde bulup yaptım. ne kadarlık senin minik
İsteyen bir yüzü vermeyenin iki yüzü karaymışCanım, kadınlar kulübü arama moturuna gebelik takip çizelgesi yazmıştım. bir sürü geçtiği yeri gösteriyor ama 2. sayfada vardı. böyle başlık. onu açtım içinde basamak basamak anlatıyor nasıl yapıldığı. bir dene istersen. ben bu şekilde bulup yaptım. ne kadarlık senin minik
kızlar ben oturduğum zaman kuyruk sokumu kemiğim çok ağrıyo,çığlık atıyorum nerdeyse,doktora sordum,bebek baskı yapıyo dedı.150 gr ken bu kadar baskıyı nasıl beceriyo anlamıyorum :44:
Erkek ismi bulmak ne zormuş yaaa isim arıyorum aslında kızım doğmadan önce hep erkek olacak diye erkek ismi bakardık hatta bulmuştuk bilekız olunca hemen adını koyuverdik zaten adı belliydi ama şimdi erkek ismi konusunda pek bi kararsızım yahuuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?