hehehehe çok teşekkür ederim artık benimde bir çizelgem var :)))))
bugün ikili test sonuçlarımı aldım....bebeğim sağlıklıymış kalbinin attığı yeri gördüm .....bayramdan sonra cinsiyeti öğrenecekmişim sabırsızlanıyorum .....
benim ikili testimin sonucu 1/ 172 çıktı amniyosentez dedi doktor 14 kasımda randevum var benim yaşım 34 ama amniyontez olmak istemiyorum burda bi radyoloji uzmanı var detaylı ultrasonagrafiye girecem bakalım oda derse ancak yaptırabilirim amniyosentezde çocuğa zarar gelebilirmiş yani panik oldum
bugün ikili test sonuçlarımı aldım....bebeğim sağlıklıymış kalbinin attığı yeri gördüm .....bayramdan sonra cinsiyeti öğrenecekmişim sabırsızlanıyorum .....
ömrümüz ankara daysanız dr. kimdir nerededir öğrenmek isterim.o kadar iyi bahsettin kiKIZLAR DUN AKSAM KONTROLUMUZ VARDI HERSEY YOLUNDA GIDIYOR
AMA BEBISIMIZ COK HAREKETLI DOKTORUMUZ YARAMAZ OLACAK GALIBA DEDI
COK CICI COK TTLI BIR DOKTORUMUZ VAR ARTIK DOKTORUMUZU SECTIK
CEP NUMARASINI DA VERDI DOKTORUMUZ BIZE GEREKIRSE HABERLESIRIZ DEDI
IKILI TESTI YAPTIRMAK ISTEMEDIGIMI SOYLEDIM ANLAYISLA KARSILADI
VE ISTEMEDIGIME DAIR IMZA ATTIRDI HEPİNİZE SAGLIKLI GEBELİKLER DİLİYORUM
ömrümüz ankara daysanız dr. kimdir nerededir öğrenmek isterim.o kadar iyi bahsettin ki
KIZLAR DUN AKSAM KONTROLUMUZ VARDI HERSEY YOLUNDA GIDIYOR
AMA BEBISIMIZ COK HAREKETLI DOKTORUMUZ YARAMAZ OLACAK GALIBA DEDI
COK CICI COK TTLI BIR DOKTORUMUZ VAR ARTIK DOKTORUMUZU SECTIK
CEP NUMARASINI DA VERDI DOKTORUMUZ BIZE GEREKIRSE HABERLESIRIZ DEDI
IKILI TESTI YAPTIRMAK ISTEMEDIGIMI SOYLEDIM ANLAYISLA KARSILADI
VE ISTEMEDIGIME DAIR IMZA ATTIRDI HEPİNİZE SAGLIKLI GEBELİKLER DİLİYORUM
teşekkürler gerçekten çok endişelenmiştim neri gibi bende hemen açıp okuyorum doktor nevra yı :)
günaydın kızlar.ben 13 haftalıkken ikili testi yaptırdım,doktor normal yeşil çizgidesin dedi.birdahaki kontrolünde 1,5 ay sonra dedi.
o zaman üçlü test haftası geçmiş olmuyormu ,acaba yapmaya gerek duymadımı? arayıp sorsammı?
ne dersiniz
bide bu ara hafif nezlem var.iki gündür içdiğim limonlu çay , yediğim mandalinanın haddi hesabı yok ,başka neler yapsam
canım ikilli de risk çıkmadıysa 3 lüyü genelde yapmıyorlar,
geçmiş olsun bende de vardı aynı durum bol bol kuşburnu içip bal yedim
Geçmiş Sibelcim kendine dikkat et, bal ılık su ve limon karışımı da iyi de geliyor. Bu arada herkese keyifli pazarlar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?