2012 nisan anneleri haydi buraya...

bugün ikili test sonuçlarımı aldım....bebeğim sağlıklıymış kalbinin attığı yeri gördüm ..... bayramdan sonra cinsiyeti öğrenecekmişim sabırsızlanıyorum .....

hehehehe çok teşekkür ederim artık benimde bir çizelgem var :)))))

Ay maşallah kocaman olmuş seninki de , bu arada çizelgedeki bebek bile benim de bir çizelgem var diye sevinmiş gibi duruyor böyle güleryüzlü, neşeli bir bebişin olur inşallah

bugün ikili test sonuçlarımı aldım....bebeğim sağlıklıymış kalbinin attığı yeri gördüm ..... bayramdan sonra cinsiyeti öğrenecekmişim sabırsızlanıyorum .....

Gözün aydın karaca cım, maşallah diyelim bebeğe o zaman. takip ettiğim kadarıyla çok merak ediyosun cinsiyetini ama valla çok heyecanlanma canım, ben geçen gün gittim tık yok yani, hem de 16 haftalıktım. ama aç karnına gitmiştim tahlil için. belki de beni niye aç bırakıyosun diye kızdı bana döndü popuyu bu hafta içi tekrar gidicem bakalım gösterecek mi? yani süprizlere hazırlıklı ol şekerim gitmeden önce çikolata falan ye, aç bırakma bence

Son düzenleme:
Günaydın.. bende 26 ekim çarşamba gideceğim kontrole. bakalım benim bebiş gösterecek mi çok merak edşyorum bende

benim ikili testimin sonucu 1/ 172 çıktı amniyosentez dedi doktor 14 kasımda randevum var benim yaşım 34 ama amniyontez olmak istemiyorum burda bi radyoloji uzmanı var detaylı ultrasonagrafiye girecem bakalım oda derse ancak yaptırabilirim amniyosentezde çocuğa zarar gelebilirmiş yani panik oldum

umarım gerek kalmaz. eğer gerekse bile artık riskler çok düşük....Hayırlısı olur inşallah.

Gözün aydın, bebeklerinin sağlıkları hakkında bilgi bekleyen tüm anneler güzel haberler alırlar inşallah.Hem çok güzel hem çok zor bir bekleyiş.Anneliği anne olmadan anlamak zormuş :) nasipse bebişimiz de nazlanmaz gösterirse bizde bayramdan önce 3 kasımda süpriz yumurtamızın cinsiyetini öğreneceğiz .tabiki Kız yada erkek olması farketmiyor sağlıklı sıhhatli olsun yeter.Ama göstersin yinede :) ciciler alacağız daha

KIZLAR DUN AKSAM KONTROLUMUZ VARDI HERSEY YOLUNDA GIDIYOR

AMA BEBISIMIZ COK HAREKETLI DOKTORUMUZ YARAMAZ OLACAK GALIBA DEDI

COK CICI COK TTLI BIR DOKTORUMUZ VAR ARTIK DOKTORUMUZU SECTIK

CEP NUMARASINI DA VERDI DOKTORUMUZ BIZE GEREKIRSE HABERLESIRIZ DEDI

IKILI TESTI YAPTIRMAK ISTEMEDIGIMI SOYLEDIM ANLAYISLA KARSILADI

VE ISTEMEDIGIME DAIR IMZA ATTIRDI HEPİNİZE SAGLIKLI GEBELİKLER DİLİYORUM

ömrümüz ankara daysanız dr. kimdir nerededir öğrenmek isterim.o kadar iyi bahsettin ki

hepinize merhabalar hamisler )

güzel bir hafta sonu geciriyorsunuzdur insallah... oglusumla biz iyiyiz, yemeklerimizi hazirladik aksam icin, alis veris zaten dünden yapildi, kalanlarida baba aldi bugün )

Bende firsat buldum pc basina gectim... hepinizi sevgiyle öpüyorum, selamlar...

Maşallah Ömrümüz, iyi olmanıza çok sevindim. Doktorumuza güvenmek ve içimize sinmesi çok önemli değil mi. Benim yakın arkadaşlarımdan birisi de yaptırmadı hiçbir testi(2li,3'lü) maşallah onunda turp gibi kızı oldu. görsen tombiş tombiş. Bilmeni isterim ki kararını çok haklı buluyorum ve saygı duyulacak bir davranış olduğunu düşünüyorum ben de. İnşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğar ve öyle büyütürüz.

günaydın kızlar.ben 13 haftalıkken ikili testi yaptırdım,doktor normal yeşil çizgidesin dedi.birdahaki kontrolünde 1,5 ay sonra dedi.
o zaman üçlü test haftası geçmiş olmuyormu ,acaba yapmaya gerek duymadımı? arayıp sorsammı?
ne dersiniz

bide bu ara hafif nezlem var.iki gündür içdiğim limonlu çay , yediğim mandalinanın haddi hesabı yok ,başka neler yapsam

teşekkürler gerçekten çok endişelenmiştim neri gibi bende hemen açıp okuyorum doktor nevra yı :)

çokmu evham yapıyorum dıyorum ama insan korkuyor sonuçta bizim bebeyimiz demi.evt hemen hemen aynınız açık cası cok sevındım bu kadar yanı 1 gun ara olmasına aramızda gelcı burda hepimiz aynı ayın anneleriyiz ama olsun.ben bu utrasyon aletini eve demi alsam ne dir ona bır sey olacak diye korkularım var bılıyorum iyi bır sey deyıl ama buna en gel olamıyorum.ki sizlerde öylesiniz biliyorum.o yüzden her şeyi paylasıyorum

canım ikilli de risk çıkmadıysa 3 lüyü genelde yapmıyorlar,
geçmiş olsun bende de vardı aynı durum bol bol kuşburnu içip bal yedim

canım ikilli de risk çıkmadıysa 3 lüyü genelde yapmıyorlar,
geçmiş olsun bende de vardı aynı durum bol bol kuşburnu içip bal yedim

sağol canım.nebileyim doktordan çıkıp eve gelince aklıma geldi,soramadım doktora.
bende bol bal yiyeyim bari.

Geçmiş Sibelcim kendine dikkat et, bal ılık su ve limon karışımı da iyi de geliyor. Bu arada herkese keyifli pazarlar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…