selam kızlar nasılsınız,
bebişleriniz nasıl?
biizzz 16 haftalık olduk 4.ayı tamamladık. vay be diyorum zaman geçmek bilmiyo gibi gelsede aslında ne çabuk geçiyor.1.5 2 derken 4.ayı doldu.
bana herkes hareketlerini hissediyor musun diyo ama ben hissetmiyorum. sizlerden hisseden var mı bebiciklerin hareketlerini?
merhaba kızlar. işe başladıktan sonra bir süre ara vermiştim kk ya, sizlerin güzel haberlerinizi okudukça mutlu oldum. yeni cinsiyetler belli olmuş tebrik ederim, yeni arkadaşlar katılmış.
biz de bugün 15+2 haftalık olduk. 4. ayımız bitmek üzere. hala cinsiyeti öğrenemedik heyecanla bekliyoruz. kasım başında randevumuzda öğrenebiliriz belki de daha önce gitmemiz gerekebilir.
bulantılarım oldukça azaldı ama kusmalarım seyrek de olsa devam ediyor. progestanı bir hafta önce bıraktığımdan beri çok daha iyi hissediyorum. Dün geceye kadar en azından öyleydi. Dün gece solunum zorluğu çektim. Çok korkunç birşeydi. Nefes darlığı gibi ama tam değil. Ağzımı açıyorum ama hava gelmiyor ya da çok ama çok az geliyor. Kısa sürede acile gittik, oksijen verdiler ama nedeni anlaşılamadı. hala uzanamıyorum, daha kötüleşiyor, otururken fena değilim. Gece iki saat kadar oturarak uyumuşum.İnternetten baktım 16. haftadan itibaren 2. trimesterde geceleri nefes alma problemleri olabiliyormuş. Haftalarımız yakın, hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?
Canım çok geçmiş olsun. ben o şekilde yaşamadım ama benim de burnum tıkanıyor geceleri. nette burun tıkanıkığı hatta kanama olabilir yazıyordu. o da tabii nefes almayı zorlaştırıyor. bunu önleyebilmek için iki yastıkla, yani yastığı hafif dik yapmak baya işe yarıyor. nezleyken falan denedim, inan nefes alışın düzene biniyor. bi dene istersen. gerçekten çok ama çok geçmiş olsun. inşallah bir daha olmaz.
Gözün aydın karaca cım, maşallah diyelim bebeğe o zaman. takip ettiğim kadarıyla çok merak ediyosun cinsiyetini ama valla çok heyecanlanma canım, ben geçen gün gittim tık yok yani, hem de 16 haftalıktım. ama aç karnına gitmiştim tahlil için. belki de beni niye aç bırakıyosun diye kızdı banadöndü popuyu bu hafta içi tekrar gidicem bakalım gösterecek mi? yani süprizlere hazırlıklı ol şekerim gitmeden önce çikolata falan ye, aç bırakma bence
bu hafta 4.5 ay bitiyor benim de,15. haftaya giriyorum ama ben de bişi hissetmedim henüz,bana da soruyorlar,2-3 hafta sonra falan hissetmeye başlarız heralde
kızlar bu haftasonu apArtman badana oldu bizim,duvarların alt kısımlar da yağlı boya falan,çok tedirgin oldum kokudan cuma akşamı özellikle ,hatta gece bir ara uyandım,ya bişey olursa bebeğe falan diye,1 saat uyuyamadım,sonra kendi kendimi teskin ettim kumaş fabrikalarında ya da farklı sektörde çalışan bir sürü hamile bayan var,sonuçta boyayı yapan ben değilim,direk temasım olmadı boyayla,sadece apartmanın dışından gelen koku kötü bir şey yapmaz diye teselli verdim kendime.Ertesi gün annem dedi hamileyken sigara içenler var,hele eskiden sigarayı azaltmıyordu bile kadınlar,bir şey olmaz merak etme dedi,düşündüm,o zaman trafikte egsoz gazı da,havadaki kömür kokusu da zararlı.Öyle yani kızlar,hamilelik böyle oluyo demek ki...
selam kızlar, Kadifegül ve Migi canlarım ben de 16. haftayı bitirmek üzereyim. ara ara bi pıt pıt hissediyordum özellikle tatlı yedikten sonra ama emin olamıyordum. ama dün gece emin oldumuykum kaçtı gece, yataktan bir o yana bir bu yana dönüyorum. bi ara sırt üstü yattım, tam göbeğime yakın bir yerde kanat çırpması gibi pır pır ama kayan bir şey vardı. bu da gaz sancısı olamaz artık dedirtecek cinstendi farklıydı yani. dedim ki kendi kendime demek anne uyuyamadı diye sen de mi uyandın miniğim, ben de burdayım mı dedin kendince ondan sonra nasıl uyumuşum hatırlamıyorum bile. Ama asıl belirgin tekmelerini merakla bekliyorum. her halde inanılmaz bir duygudur.
bu arada migicim korkma, dediğin gibi soluduğumuz hava ne kadar temiz olabilir ki. sen ağzını burnunu bir bezle kapayarak geç yeter. ben de saçıma yopuz yaptırmıştım, sprey sıktı ama ben öksürmekten fena olunca korktum ama o kadarcıktan bir şey olmaz dedim. sonuçta sanatçılar her gün yaptırıyorlar dedim.
çokmu evham yapıyorum dıyorum ama insan korkuyor sonuçta bizim bebeyimiz demi.evt hemen hemen aynınız açık cası cok sevındım bu kadar yanı 1 gun ara olmasına aramızda gelcı burda hepimiz aynı ayın anneleriyiz ama olsun.ben bu utrasyon aletini eve demi alsam ne dir ona bır sey olacak diye korkularım var bılıyorum iyi bır sey deyıl ama buna en gel olamıyorum.ki sizlerde öylesiniz biliyorum.o yüzden her şeyi paylasıyorum
selam kızlar nasılsınız,
bebişleriniz nasıl?
biizzz 16 haftalık olduk 4.ayı tamamladık. vay be diyorum zaman geçmek bilmiyo gibi gelsede aslında ne çabuk geçiyor.1.5 2 derken 4.ayı doldu.
bana herkes hareketlerini hissediyor musun diyo ama ben hissetmiyorum. sizlerden hisseden var mı bebiciklerin hareketlerini?
günaydınnnn... :) iyi günler olsun hepimize.
canım ikilli de risk çıkmadıysa 3 lüyü genelde yapmıyorlar,
geçmiş olsun bende de vardı aynı durum bol bol kuşburnu içip bal yedim
günayydınlarrrrrrrr,
iyi haftalar kızlarrrr.. üstüste yaşanan felaketler epeyce üzdü bizi,umarım bu hafta iyi haberlerle başlasınnn
ben sanırım geçen hftadan beri kıpırtılar hissediyorum, ama emin olamıyorum, tecrübe yok malesseff :)
bugün randevumuz var 9da, cinsiyet,3lü test bakalım,bizim minik neler yapıyomuşş..
görüşmek üzereeee
Merhaba Funda07 , hipertiroidle ilgili actigim konuda hipertiroid oldugunu hamileyken ogrendigini yazmissin, degerlerini yazarmisin bana t3, t4 ve en onemlisi de tsh, hamile kalman zor oldu mu hamileligin nasil geciyor ve doktorun bu konuda neler soyluyor , simdiden cok tesekkur ederim.
Tum nisan 2012 annelerine de simdiden guzel dogumlar diliyorum, hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz insallah
günayydınlarrrrrrrr,
iyi haftalar kızlarrrr.. üstüste yaşanan felaketler epeyce üzdü bizi,umarım bu hafta iyi haberlerle başlasınnn
ben sanırım geçen hftadan beri kıpırtılar hissediyorum, ama emin olamıyorum, tecrübe yok malesseff :)
bugün randevumuz var 9da, cinsiyet,3lü test bakalım,bizim minik neler yapıyomuşş..
görüşmek üzereeee
selam kızlar nasılsınız,
bebişleriniz nasıl?
selam kızlar nasılsınız,
bebişleriniz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?