2012 nisan anneleri haydi buraya...

selam kızlar nasılsınız,
bebişleriniz nasıl?
biizzz 16 haftalık olduk 4.ayı tamamladık. vay be diyorum zaman geçmek bilmiyo gibi gelsede aslında ne çabuk geçiyor.1.5 2 derken 4.ayı doldu.
bana herkes hareketlerini hissediyor musun diyo ama ben hissetmiyorum. sizlerden hisseden var mı bebiciklerin hareketlerini?

bu hafta 4.5 ay bitiyor benim de,15. haftaya giriyorum ama ben de bişi hissetmedim henüz,bana da soruyorlar,2-3 hafta sonra falan hissetmeye başlarız heralde

kızlar bu haftasonu apArtman badana oldu bizim,duvarların alt kısımlar da yağlı boya falan,çok tedirgin oldum kokudan cuma akşamı özellikle ,hatta gece bir ara uyandım,ya bişey olursa bebeğe falan diye,1 saat uyuyamadım,sonra kendi kendimi teskin ettim kumaş fabrikalarında ya da farklı sektörde çalışan bir sürü hamile bayan var,sonuçta boyayı yapan ben değilim,direk temasım olmadı boyayla,sadece apartmanın dışından gelen koku kötü bir şey yapmaz diye teselli verdim kendime.Ertesi gün annem dedi hamileyken sigara içenler var,hele eskiden sigarayı azaltmıyordu bile kadınlar,bir şey olmaz merak etme dedi,düşündüm,o zaman trafikte egsoz gazı da,havadaki kömür kokusu da zararlı.Öyle yani kızlar,hamilelik böyle oluyo demek ki...

merhaba kızlar. işe başladıktan sonra bir süre ara vermiştim kk ya, sizlerin güzel haberlerinizi okudukça mutlu oldum. yeni cinsiyetler belli olmuş tebrik ederim, yeni arkadaşlar katılmış.
biz de bugün 15+2 haftalık olduk. 4. ayımız bitmek üzere. hala cinsiyeti öğrenemedik heyecanla bekliyoruz. kasım başında randevumuzda öğrenebiliriz belki de daha önce gitmemiz gerekebilir.
bulantılarım oldukça azaldı ama kusmalarım seyrek de olsa devam ediyor. progestanı bir hafta önce bıraktığımdan beri çok daha iyi hissediyorum. Dün geceye kadar en azından öyleydi. Dün gece solunum zorluğu çektim. Çok korkunç birşeydi. Nefes darlığı gibi ama tam değil. Ağzımı açıyorum ama hava gelmiyor ya da çok ama çok az geliyor. Kısa sürede acile gittik, oksijen verdiler ama nedeni anlaşılamadı. hala uzanamıyorum, daha kötüleşiyor, otururken fena değilim. Gece iki saat kadar oturarak uyumuşum.İnternetten baktım 16. haftadan itibaren 2. trimesterde geceleri nefes alma problemleri olabiliyormuş. Haftalarımız yakın, hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?

selam kızlar, Kadifegül ve Migi canlarım ben de 16. haftayı bitirmek üzereyim. ara ara bi pıt pıt hissediyordum özellikle tatlı yedikten sonra ama emin olamıyordum. ama dün gece emin oldum uykum kaçtı gece, yataktan bir o yana bir bu yana dönüyorum. bi ara sırt üstü yattım, tam göbeğime yakın bir yerde kanat çırpması gibi pır pır ama kayan bir şey vardı. bu da gaz sancısı olamaz artık dedirtecek cinstendi farklıydı yani. dedim ki kendi kendime demek anne uyuyamadı diye sen de mi uyandın miniğim, ben de burdayım mı dedin kendince ondan sonra nasıl uyumuşum hatırlamıyorum bile. Ama asıl belirgin tekmelerini merakla bekliyorum. her halde inanılmaz bir duygudur.
bu arada migicim korkma, dediğin gibi soluduğumuz hava ne kadar temiz olabilir ki. sen ağzını burnunu bir bezle kapayarak geç yeter. ben de saçıma yopuz yaptırmıştım, sprey sıktı ama ben öksürmekten fena olunca korktum ama o kadarcıktan bir şey olmaz dedim. sonuçta sanatçılar her gün yaptırıyorlar dedim.

Canım çok geçmiş olsun. ben o şekilde yaşamadım ama benim de burnum tıkanıyor geceleri. nette burun tıkanıkığı hatta kanama olabilir yazıyordu. o da tabii nefes almayı zorlaştırıyor. bunu önleyebilmek için iki yastıkla, yani yastığı hafif dik yapmak baya işe yarıyor. nezleyken falan denedim, inan nefes alışın düzene biniyor. bi dene istersen. gerçekten çok ama çok geçmiş olsun. inşallah bir daha olmaz.

teşekkürler martim, bugün yastıkları üstüste koyacağım, sanırım grip başlangıcındayım ben de. yarın da ağırlaşırsa durum kendi doktoruma giderim artık.
kıprtıları bir süredir hafif hafif hissediyorum ben de, ama gaz mı bebek mi emin değilim. yakında netleşir sanırım.

gerçi benm ilk olacak bu... ama genede merak ediyor insan ama saglıklı olsun öncede ben onu kandırmaya çalışırım artık çikolata falan:)))))

bu hafta 4.5 ay bitiyor benim de,15. haftaya giriyorum ama ben de bişi hissetmedim henüz,bana da soruyorlar,2-3 hafta sonra falan hissetmeye başlarız heralde

kızlar nasıl bir tesadüftür bilmiyorum. size yazdıktan sonra yemek yedim annemle konuşuyordum ki karnımda kanat çırpma balık yüzmesi arası bişi hissettim ama bağırsak hareketi değildi.mükemmel bir duyguydu.bir sonraki hareketlerini sabırla merakla bekleyeceğim. anne olmak ne güzel bişi hergün yeni heyecan...

gerçekten evhamlı oluyoruz ama napalım herşey bebeğimiz için.Ah o ultrason aleti evde bir olacak 24 saat izleriz ne güzel bebişlerimizibenim ağrım geçti umarım seninde geçmiştir.Allah hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

günayydınlarrrrrrrr,
iyi haftalar kızlarrrr.. üstüste yaşanan felaketler epeyce üzdü bizi,umarım bu hafta iyi haberlerle başlasınnn

ben sanırım geçen hftadan beri kıpırtılar hissediyorum, ama emin olamıyorum, tecrübe yok malesseff :)
bugün randevumuz var 9da, cinsiyet,3lü test bakalım,bizim minik neler yapıyomuşş..
görüşmek üzereeee

günaydınnnn... :) iyi günler olsun hepimize.

Merhaba Funda07 , hipertiroidle ilgili actigim konuda hipertiroid oldugunu hamileyken ogrendigini yazmissin, degerlerini yazarmisin bana t3, t4 ve en onemlisi de tsh, hamile kalman zor oldu mu hamileligin nasil geciyor ve doktorun bu konuda neler soyluyor , simdiden cok tesekkur ederim.

Tum nisan 2012 annelerine de simdiden guzel dogumlar diliyorum, hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz insallah

canım ikilli de risk çıkmadıysa 3 lüyü genelde yapmıyorlar,
geçmiş olsun bende de vardı aynı durum bol bol kuşburnu içip bal yedim

cnm hala erzurumda doktor arıyor musun bilmiyorum ama şifada fatma aydın diye bi doktor başlamış ve araştırdım herkes çok memnun bende ona gidecem sende bi dene istersen

ooo süper bu gün bir cinsiyet daha belli oluyor demekki hadi hayırlısı.kıpırtı hissetmek çok güzel bir duyguymuş.gece yatıyorum elim karnımda hissetmeye çalışırken uyuyakalıyorum. hadi güzel haberlerle gel dediğin gibi ülkede felaket üstüne felaket burada bari az yüzümüz gülüyor.

sağol yezal inşallah inşallah

hayırlı haberlerle dönersin inşallahh...

maşallah kadifegüll... ama zaman geçmiyor yahuuu .... göbiş bayağı kendini belli ediyormu? nasıl gidiyor genel anlamda?

oohh ohh maşallah allahım esirgesin.. hareketleri hissetmemen normal helede ilk gebelikse 18 inci haftadan itiaren hissedebilirsin.ben kulaklarımı hislerimi dört açıp hareketlenmesini bekliorum ama henüz bişi farkedemedim.bu arada tecrübeli arkadaşlarımdan öğrenmiştim eğer çikolata yada benzer tatlı bişi ersen hareketlenme oluyormuş bilgine bir dene istersen

günaydın kızlar..
bu aralar uzak kaldım ama yzılanlrı takip ediyorum haftalar ilerledikçe heyecenalar artmış. valla kötü günler geçirdik son zamanlarda stres sıkıntı sormayın gitsin. kardeşim vanda asker terör olayları dünkü deprem artık haber falan izlemek istemiyorum. hayırlısıyla bir an önce gelseydi kardeşimde rahatlasaydık..

hafta sonu kızımla 3lü testte buluştuk ınanamadım ayak tabanının gösterdı resmen etlenmiş kalbı pırpırdı (maşallahhh) haftasına göre gelişiminin gayet iyi olduğunu söyledi doktorumuz 163 gram olmuş 18 cm de boyu Allah tamamına erdirsin inşallah.. 3lü test sonuçlarını alamadım daha ama okudum 2li testlerinde problem yaşayan anneler var gönlünüzü ferah tutun ne çok iyi gidiyot olmasının nede sorun olmasının bir garantisi yok bazen tedbir almak gerkiyor Allah hepimizin kucağında meleklerimizi görmeyi nasip edecek inşalalh..
kızlar bu arada idra yollarım uçmuş gene gece uyku falan yoktu yanmadan gittim doktora bana antibiyotik verdi kendi doktorum çok kafamı karıştırdılar kimisi iç mutlaka diyor kimisi içme napcam bilemedim ama içtiğim gün kesildi yanmalr boğazımda şiş onada iyi gelecek dedi. yani doktora gidenlere bakıyorum kolay kolay ileç yazılmıyor benim doktorlar hemen yazıyor 2 oldu iltihap enfeksiyon geçiriyotum bu kadar sık yakalanna vermı yada bunun için doğal bişeyler öneren varmı kızlar.. göz göre göre vermez kadın sonuçta hamileliğimi o takip ediyor ama ilaç hem penisilin içerikli hem de 1000mg kafam karıştı.
idrar yollarınıza çok dikkat edin kızlar tek çözüm bol suymuş öyle demişti hemşire bana içebildiğimiz kadar içicez artık..

hayrılısıyla alsak bebişelerimizde içimizdeki korkular tedirginlikler btiverse.. bu arada hareketlerinin bu ara değil ama 16. haftamızın içinde aynı dediğiniz gibi pırpır gibi hissetmiştim bir kaç kez ondan dinledim ama ııhh yok yani tık ama doktorum alttan giren rahim kramplarınada bebek hareketlerinin sebep olduğunuz belirtmişti ogün bugün ne zaman rahim altından içeri kramp girse oyna kızım oyna diyorum

yezalcim merhaba,

değerlerim şöyle; T3:9,32 T4:23,85 TSH:0,008 anti-TG:366,6 neredeyse bir aydır ilaç kullanıyorum kısemtse bu hafta sonu kontrolüm var... hamile kalma konusu zor olmadı canım.

kızlarrr, topiğimizin bir erkek bebişi daha geliyorrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…