2012 nisan anneleri haydi buraya...

vusiiiiii erkek mi? ey maşşallahhhhh hayıtlısı olsun arkadaşım. Allah tamamını erdirsin, ben de öğrensem hayırlısı ile.

eveet cannımm, teşekkür ederim..
bu arada ne çin takvimi, nede şu kan yenileme testi hiç biri doğru değiller...
darısı öğrenemeyenlerin başınaaa, bi an önce öğrenin inşallaah

Günaydın kızlarrr,

Haberlerde kötü şeyler dinleyemez oldum, kendimi tutamıyorum Allah' ım zor durumda kalan herkese yardım etsin inşallah...

Bizde bugün 14. haftamızı bitirdik hayırlısıyla zaman geçmek bilmiyor sanki diyorum ama daha dün 8 haftalıktım :) sanki ama neyse genede geçmiyor. Umarım hepimizin hamileliği sağlıkla geçer, herşey yolunda gider...

günaydın kızlar
15. haftadayım demiştim ya,2 günde birden karnım büyüdü sanki,henüz bişi hissetmiyorum ama,sanırım 16. haftadan sonra hissedicem,yazılanları okuyunca heveslendim bak,bakalım kıpırtıları ne zaman hissedicem?

bu arada ben rüyamda yiyecek görmeye başladım,bu da yeni adetim,uykumda acıkıyorum mu ne???Bir de gece tuvalete kalkması yok mu,sanki saatlerdir gitmemişim gibi kalkıyorum ama bir bakıyorum daha 2 saat olmuş,çok su içiyorum ondan galiba..

Son düzenleme:
eveet cannımm, teşekkür ederim..
bu arada ne çin takvimi, nede şu kan yenileme testi hiç biri doğru değiller...
darısı öğrenemeyenlerin başınaaa, bi an önce öğrenin inşallaah

3lü test filan yapıldı mı? amniyosentez araştırıyordun dimi sen (detaylı ultrason vs) ? bir gelişme var mı? ssnırım sıkıntı kalmadı (inşallah) , doğrumu hatırlıyorum visuuu?

3lü test filan yapıldı mı? amniyosentez araştırıyordun dimi sen (detaylı ultrason vs) ? bir gelişme var mı? ssnırım sıkıntı kalmadı (inşallah) , doğrumu hatırlıyorum visuuu?

doğru hatırşıyosun canım, test sonuçları öğleden sonra belli olacak, o sonuçlara göre dr danda tavsiye alıcam..
bayram haftası istanbul a gidiyorum.. detaylı usgye giricem, ve orda karar verip, işlemi yaptırıp yada yaptırmicam canım..
inşşallah yoktur sıkıntı bakalımm...

inşallahhh canımmmm hayırlısııı olsun.... hiçbirşeycik çıkmayacak Alalhın izniyle...

günaydın güzel anneler bugün nasılsınız.benim sabahtan canım sıkılıyor.oğluşum hasta ishal oldu.anaokuluna gidemedi bugün.annem doktora götürdü.ben çalışıyorum.hiç iş yapasım yok.çalışmakta istemiyorum artık sanırım 2 aya kadar işi bırakıcam.oğlumla çok fazla ilgilenemiyorum.okulla ilgili çalışmaları oluyor fazla dahil olamıyorum.bugünlerde oğluşumun hareketleri davranışları değişti.sınıfımızdaki anneler çalışmıyor sadece ben çalışıyorum oğlum onları gördükçe benide yanında istiyor.dün bir söz söyledi beni kalbimden vurdu."sen beni sevmiyorsun beni sokaga atıyorsun.benimle ilgilenmiyorsun."dedi.

malesef bu dönemlerde çalışan annelere karşı çok hassas oluyorlarmış
her ikiniz iiçin de alışması zor bir durum. zaten hassas bir dönemdesin seni yaralaması normal..
çalışmama kararı elbetteki senin kararın olucaktır, moralini bozma derimmm..

cnm oğlun oluyo olmasına çok sevindim bi tane daha erkek anası oh bee neyse şaka bi yana allah hayırlı evlat olmalarını nasip eder inş. hepimizinkini sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı birer birey olurlar inşallah

teşekkür ederim canım, inşşallah hepimiizinki sağlıklı olurlar..

evet çok hassas kötü birşey olsun ona ilgisiz davranalım hemen sen beni sevmiyorsun diyor son zamanlarda.7 aylıktı çalışmaya başlamıştım.artık yeter diyorum birazda onunla ilgilenmek istiyorum ilerde pişman olmamak için çalışmama kararı aldım.nasılsa bebiş olunca çıkcaktım bunu biraz öne aldım.

maleesef kardeş geldikten sonra ortalık daha da karışıcak, allah yardımcın olsunn
hakkınızda hayırlısı..

gorkem seni çok iyi anlıyorum, bende kızım okula giderken, çok rahatsız oluyorum diğer anneler çalışmıyor hertürlü bilgiden daha çok haberdarlar. işi bırakman senin için hayırlı olur inşallah.... ne zor hem çalılmak hem anne olmak

maleesef kardeş geldikten sonra ortalık daha da karışıcak, allah yardımcın olsunn
hakkınızda hayırlısı..

amin canım.evet haklısın biraz ortalık karışacak sanırım şimdi ailede en küçük oğlum ilgi onun üstünde herşey ona yapılıyor.kardeş gelince biraz sorun olacak.

evet canım gerçekten çok zor çalışmak ve anne olmak Allah hepimize yardım etsin.işimi ilerde evdede yapabilirim allahtan öyle bir şansım var.bir süre ara verdikten sonra herşeyi yoluna koyarım evden çalışırım diye düşünüyorum.tabi iki çocukla nasıl olur bilemiyorum :) huniyi kafama takarmıyım orası meçhul :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…