kızlarrr, topiğimizin bir erkek bebişi daha geliyorrrrrrrr
vusiiiiii erkek mi? ey maşşallahhhhh hayıtlısı olsun arkadaşım. Allah tamamını erdirsin, ben de öğrensem hayırlısı ile.
eveet cannımm, teşekkür ederim..
bu arada ne çin takvimi, nede şu kan yenileme testi hiç biri doğru değiller...
darısı öğrenemeyenlerin başınaaa, bi an önce öğrenin inşallaah
3lü test filan yapıldı mı? amniyosentez araştırıyordun dimi sen (detaylı ultrason vs) ? bir gelişme var mı? ssnırım sıkıntı kalmadı (inşallah) , doğrumu hatırlıyorum visuuu?
doğru hatırşıyosun canım, test sonuçları öğleden sonra belli olacak, o sonuçlara göre dr danda tavsiye alıcam..
bayram haftası istanbul a gidiyorum.. detaylı usgye giricem, ve orda karar verip, işlemi yaptırıp yada yaptırmicam canım..
inşşallah yoktur sıkıntı bakalımm...
günaydın güzel anneler bugün nasılsınız.benim sabahtan canım sıkılıyor.oğluşum hasta ishal oldu.anaokuluna gidemedi bugün.annem doktora götürdü.ben çalışıyorum.hiç iş yapasım yok.çalışmakta istemiyorum artık sanırım 2 aya kadar işi bırakıcam.oğlumla çok fazla ilgilenemiyorum.okulla ilgili çalışmaları oluyor fazla dahil olamıyorum.bugünlerde oğluşumun hareketleri davranışları değişti.sınıfımızdaki anneler çalışmıyor sadece ben çalışıyorum oğlum onları gördükçe benide yanında istiyor.dün bir söz söyledi beni kalbimden vurdu."sen beni sevmiyorsun beni sokaga atıyorsun.benimle ilgilenmiyorsun."dedi.
malesef bu dönemlerde çalışan annelere karşı çok hassas oluyorlarmış
her ikiniz iiçin de alışması zor bir durum. zaten hassas bir dönemdesin seni yaralaması normal..
çalışmama kararı elbetteki senin kararın olucaktır, moralini bozma derimmm..
cnm oğlun oluyo olmasına çok sevindim bi tane daha erkek anası oh bee neyse şaka bi yana allah hayırlı evlat olmalarını nasip eder inş. hepimizinkini sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı birer birey olurlar inşallah
malesef bu dönemlerde çalışan annelere karşı çok hassas oluyorlarmış
her ikiniz iiçin de alışması zor bir durum. zaten hassas bir dönemdesin seni yaralaması normal..
çalışmama kararı elbetteki senin kararın olucaktır, moralini bozma derimmm..
evet çok hassas kötü birşey olsun ona ilgisiz davranalım hemen sen beni sevmiyorsun diyor son zamanlarda.7 aylıktı çalışmaya başlamıştım.artık yeter diyorum birazda onunla ilgilenmek istiyorum ilerde pişman olmamak için çalışmama kararı aldım.nasılsa bebiş olunca çıkcaktım bunu biraz öne aldım.
günaydın güzel anneler bugün nasılsınız.benim sabahtan canım sıkılıyor.oğluşum hasta ishal oldu.anaokuluna gidemedi bugün.annem doktora götürdü.ben çalışıyorum.hiç iş yapasım yok.çalışmakta istemiyorum artık sanırım 2 aya kadar işi bırakıcam.oğlumla çok fazla ilgilenemiyorum.okulla ilgili çalışmaları oluyor fazla dahil olamıyorum.bugünlerde oğluşumun hareketleri davranışları değişti.sınıfımızdaki anneler çalışmıyor sadece ben çalışıyorum oğlum onları gördükçe benide yanında istiyor.dün bir söz söyledi beni kalbimden vurdu."sen beni sevmiyorsun beni sokaga atıyorsun.benimle ilgilenmiyorsun."dedi.
maleesef kardeş geldikten sonra ortalık daha da karışıcak, allah yardımcın olsunn
hakkınızda hayırlısı..
gorkem seni çok iyi anlıyorum, bende kızım okula giderken, çok rahatsız oluyorum diğer anneler çalışmıyor hertürlü bilgiden daha çok haberdarlar. işi bırakman senin için hayırlı olur inşallah.... ne zor hem çalılmak hem anne olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?