evet canım gerçekten çok zor çalışmak ve anne olmak Allah hepimize yardım etsin.işimi ilerde evdede yapabilirim allahtan öyle bir şansım var.bir süre ara verdikten sonra herşeyi yoluna koyarım evden çalışırım diye düşünüyorum.tabi iki çocukla nasıl olur bilemiyorum :) huniyi kafama takarmıyım orası meçhul :)
evet göbek ilk başta çıkarken şişkoluk göbeği gibiydi bebek gibi görünmüyordu ama şimdi dikkatli bakılınca bebek olduğu çok belli. bel kalınlaştı göbek alt kısım öne doğru uzadı.hatta geçende lcw nin hamile bluzlarından aldım şu önünde bebek resmi olanlardan çok güzel oldu.miğdem dört dörtlük diyemem ama o ilk zamanları düşününce şimdi ağa paşayım.bebekten yanada sorun yok çok şükür teyzesi.zaman banada hiç geçmiyo gibi geliyo ama bakın kalp atışını duymak ikili test sonucu cinsiyeti ney ki meraklarından sonra kimdi kıpırdanma bekler oldum.maşallah kadifegüll... ama zaman geçmiyor yahuuu .... göbiş bayağı kendini belli ediyormu? nasıl gidiyor genel anlamda?
oohh ohh maşallah allahım esirgesin.. hareketleri hissetmemen normal helede ilk gebelikse 18 inci haftadan itiaren hissedebilirsin.ben kulaklarımı hislerimi dört açıp hareketlenmesini bekliorum ama henüz bişi farkedemedim.bu arada tecrübeli arkadaşlarımdan öğrenmiştim eğer çikolata yada benzer tatlı bişi ersen hareketlenme oluyormuş bilgine bir dene istersen
kızlarrr, topiğimizin bir erkek bebişi daha geliyorrrrrrrr
bu arada ben rüyamda yiyecek görmeye başladım,bu da yeni adetim,uykumda acıkıyorum mu ne???Bir de gece tuvalete kalkması yok mu,sanki saatlerdir gitmemişim gibi kalkıyorum ama bir bakıyorum daha 2 saat olmuş,çok su içiyorum ondan galiba..
gözün aydın...Allah analı babalı büyütsün.
senin ilk miydi başka var mıydı?
ne güzel yorumlar görüyorum babalarla ilgili.bizim babamız bizden ayrı 3 ay önce tartışmıştık evinegit dedi bana annemin yanına geldim.1 hafta sonra hamileliğimi öğrendim yalan söylüorsun inanmıyorum dedi.bişi demedim insan hamilelik konusunda nasıl yalan söylerki müspet bir durum neticede.tahlil var ultrason var.o gün bugündür bir kere bile çocuğuna dair soru sormadı .birde beni telefon mesajlarıyla taciz ediyor boşanma davası aç evrakları bekliyorum diye bugün 14+4 günlük oldum doktora her gittiğimde eşleri ile gelen hamişleri görünce içim sızlıyor benim kabahatim ne diye hadi kendimi geçtim ya bebeişimin kabahati nee.
ne güzel yorumlar görüyorum babalarla ilgili.bizim babamız bizden ayrı 3 ay önce tartışmıştık evinegit dedi bana annemin yanına geldim.1 hafta sonra hamileliğimi öğrendim yalan söylüorsun inanmıyorum dedi.bişi demedim insan hamilelik konusunda nasıl yalan söylerki müspet bir durum neticede.tahlil var ultrason var.o gün bugündür bir kere bile çocuğuna dair soru sormadı .birde beni telefon mesajlarıyla taciz ediyor boşanma davası aç evrakları bekliyorum diye bugün 14+4 günlük oldum doktora her gittiğimde eşleri ile gelen hamişleri görünce içim sızlıyor benim kabahatim ne diye hadi kendimi geçtim ya bebeişimin kabahati nee.
sağol tatlım .annemle babamı çok karıştırmıyorum ben.insanlar kendi ilişkilerini ancak kendileri toparlar diye düşünüyorum .ama ben sessizliğimi korudukça eşim çıldırıyor.hamileysen bile bu çocuğu hakketmediğin halde allah sana verdi oturda dua et dedi.dünde mesaj atmış doğum olmadan önce ilişkimizin bitmesini istiyorum diye.bende aradım dedimki neden telefonda söylemek yerine mesaj çekiyorsun.doğduğunda bu çocuğun nufüs işleri olucak dedim ayıp değilmi bu yaptığın dedim.sen ona bi çare bulursun halledersin dedi.bütün bunları dostlarımla ailemle arkadaşlarımla konuşamıyorum içimde büyüdü resmen.yazık hayat ne acı oysa ne güzel bir aile hayatı hayali ile evleniyor insan.
Gözün aydın karaca cım, maşallah diyelim bebeğe o zaman. takip ettiğim kadarıyla çok merak ediyosun cinsiyetini ama valla çok heyecanlanma canım, ben geçen gün gittim tık yok yani, hem de 16 haftalıktım. ama aç karnına gitmiştim tahlil için. belki de beni niye aç bırakıyosun diye kızdı banadöndü popuyu bu hafta içi tekrar gidicem bakalım gösterecek mi? yani süprizlere hazırlıklı ol şekerim gitmeden önce çikolata falan ye, aç bırakma bence
Selam Yessimm,Günaydın.. bende 26 ekim çarşamba gideceğim kontrole. bakalım benim bebiş gösterecek mi çok merak edşyorum bende
benim ikili testimin sonucu 1/ 172 çıktı amniyosentez dedi doktor 14 kasımda randevum var benim yaşım 34 ama amniyontez olmak istemiyorum burda bi radyoloji uzmanı var detaylı ultrasonagrafiye girecem bakalım oda derse ancak yaptırabilirim amniyosentezde çocuğa zarar gelebilirmiş yani panik oldum
KIZLAR DUN AKSAM KONTROLUMUZ VARDI HERSEY YOLUNDA GIDIYOR
AMA BEBISIMIZ COK HAREKETLI DOKTORUMUZ YARAMAZ OLACAK GALIBA DEDI
COK CICI COK TTLI BIR DOKTORUMUZ VAR ARTIK DOKTORUMUZU SECTIK
CEP NUMARASINI DA VERDI DOKTORUMUZ BIZE GEREKIRSE HABERLESIRIZ DEDI
IKILI TESTI YAPTIRMAK ISTEMEDIGIMI SOYLEDIM ANLAYISLA KARSILADI
VE ISTEMEDIGIME DAIR IMZA ATTIRDI HEPİNİZE SAGLIKLI GEBELİKLER DİLİYORUM
selam kızlar nasılsınız,
bebişleriniz nasıl?
biizzz 16 haftalık olduk 4.ayı tamamladık. vay be diyorum zaman geçmek bilmiyo gibi gelsede aslında ne çabuk geçiyor.1.5 2 derken 4.ayı doldu.
bana herkes hareketlerini hissediyor musun diyo ama ben hissetmiyorum. sizlerden hisseden var mı bebiciklerin hareketlerini?
merhaba kızlar. işe başladıktan sonra bir süre ara vermiştim kk ya, sizlerin güzel haberlerinizi okudukça mutlu oldum. yeni cinsiyetler belli olmuş tebrik ederim, yeni arkadaşlar katılmış.
biz de bugün 15+2 haftalık olduk. 4. ayımız bitmek üzere. hala cinsiyeti öğrenemedik heyecanla bekliyoruz. kasım başında randevumuzda öğrenebiliriz belki de daha önce gitmemiz gerekebilir.
bulantılarım oldukça azaldı ama kusmalarım seyrek de olsa devam ediyor. progestanı bir hafta önce bıraktığımdan beri çok daha iyi hissediyorum. Dün geceye kadar en azından öyleydi. Dün gece solunum zorluğu çektim. Çok korkunç birşeydi. Nefes darlığı gibi ama tam değil. Ağzımı açıyorum ama hava gelmiyor ya da çok ama çok az geliyor. Kısa sürede acile gittik, oksijen verdiler ama nedeni anlaşılamadı. hala uzanamıyorum, daha kötüleşiyor, otururken fena değilim. Gece iki saat kadar oturarak uyumuşum.İnternetten baktım 16. haftadan itibaren 2. trimesterde geceleri nefes alma problemleri olabiliyormuş. Haftalarımız yakın, hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?
sağol tatlım .annemle babamı çok karıştırmıyorum ben.insanlar kendi ilişkilerini ancak kendileri toparlar diye düşünüyorum .ama ben sessizliğimi korudukça eşim çıldırıyor.hamileysen bile bu çocuğu hakketmediğin halde allah sana verdi oturda dua et dedi.dünde mesaj atmış doğum olmadan önce ilişkimizin bitmesini istiyorum diye.bende aradım dedimki neden telefonda söylemek yerine mesaj çekiyorsun.doğduğunda bu çocuğun nufüs işleri olucak dedim ayıp değilmi bu yaptığın dedim.sen ona bi çare bulursun halledersin dedi.bütün bunları dostlarımla ailemle arkadaşlarımla konuşamıyorum içimde büyüdü resmen.yazık hayat ne acı oysa ne güzel bir aile hayatı hayali ile evleniyor insan.
Hayırlı olsun vusicim, şehzademiz geliyormuş. beralkuya arkadaş çıktı. İnşallah sağlıkla hayırla kucağımıza almak da nasip olur. Hep böyle güzel haberler almak dileğiyle...
Canım ya okuyunca inan içim acıdı benim de. neler yaşamışsın nelere göğüs geriyorsun, Allah hep yardımcın olsun. İnşallah hakkında hayırlı olanı sana nasip etsin. Doğru insanı seçmek, zamanla gerçek yüzü sana gösterdiği gibi değilse o evliliği yürütmek zor ve karmaşık işler. İnşallah onun da gönlüne rabbim merhameti, insanlığı nasip etsin. Paylaşmak istersen dilimizin döndüğünce sana yardımcı olmak isteriz burada. içine atma en azından, yaz dök içini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?