2012 nisan anneleri haydi buraya...

işini evden yapabilme lüksün çoookk güzel..... hakkında hayırlısı arkadaşım.... ama çocuklarına yakın olmaktan daha güzel hiçbirşey olamaz....

maşallah kadifegüll... ama zaman geçmiyor yahuuu .... göbiş bayağı kendini belli ediyormu? nasıl gidiyor genel anlamda?
evet göbek ilk başta çıkarken şişkoluk göbeği gibiydi bebek gibi görünmüyordu ama şimdi dikkatli bakılınca bebek olduğu çok belli. bel kalınlaştı göbek alt kısım öne doğru uzadı.hatta geçende lcw nin hamile bluzlarından aldım şu önünde bebek resmi olanlardan çok güzel oldu.miğdem dört dörtlük diyemem ama o ilk zamanları düşününce şimdi ağa paşayım.bebekten yanada sorun yok çok şükür teyzesi.zaman banada hiç geçmiyo gibi geliyo ama bakın kalp atışını duymak ikili test sonucu cinsiyeti ney ki meraklarından sonra kimdi kıpırdanma bekler oldum.

evet ilk gebelikte 18.hafta gibi hatta biraz kilo varsa 20 yi geçer hissetme deniliyor ama benim kız cinsiyetini de erken göstermesi gibi hareket çekmedede hızlı çıktı. sırf yemek yesem sonra hareket etse diye beklim istiyorum ama daha küçük ve çok güçlü olmadığından galiba çok belirgin değildi hareketi. sakin dururken yemekten sonra farketmiştim bir sonraki farkedeceğim zamanı iple çekiyorum.hadi kızım hadi tatlım anneye çek bi hareket at bi tepmik diyorum ama yok o kadar uğraştık yatınca babasına hareket ettiremedik.ay çikolatayı bende duydum ama hiiç tatlıyla aram yok özellikle hazır yani çikolata,gofret,kek böle çerezlerle.ben bal pekmez yesem işe yaramaz mı ki?:
emir_bebek:

sudandır arkadaşım. bende nasıl bir sancıyla kalkıyorum anlatamam ama o kadar sık kalkıyorum ki kendimi zor atıyorum uyku sersemi şekilde.ama ilerledikçe rahim biraz yukarı kalktıkça mesaneye baskı azalıp bu durum geçicide olsa azalacakmış.herhalde ilerde bol bol gece uykumuz bölünecekya ona hazırlık.

Benim mide bulantılarım, çıkarmalarım bitmek bilmiyor ama ya... geçmiyor böyle olunca zaman... offff... çıkarttıkçada insanda ne hal kalıyor ne derman....

gözün aydın...Allah analı babalı büyütsün.

senin ilk miydi başka var mıydı?

ilk canım :)
babamız kızımız olsun çok istedi, kızım diye seviodu..
bak üzülürsün kız değilse dedim.. bugün o hüsranı yaşadı, bana da yaşattı..
üzüldüğünü biliyorum, heyecanlandığını da.. alışıcaz bakalım :)
ben hissediyodum erkek olduğunu, sağlıklı olsun da.. ilkinde seçenek çook çok önemli değil, nasip..

ne güzel yorumlar görüyorum babalarla ilgili.bizim babamız bizden ayrı 3 ay önce tartışmıştık evinegit dedi bana annemin yanına geldim.1 hafta sonra hamileliğimi öğrendim yalan söylüorsun inanmıyorum dedi.bişi demedim insan hamilelik konusunda nasıl yalan söylerki müspet bir durum neticede.tahlil var ultrason var.o gün bugündür bir kere bile çocuğuna dair soru sormadı .birde beni telefon mesajlarıyla taciz ediyor boşanma davası aç evrakları bekliyorum diye bugün 14+4 günlük oldum doktora her gittiğimde eşleri ile gelen hamişleri görünce içim sızlıyor benim kabahatim ne diye hadi kendimi geçtim ya bebeişimin kabahati nee.

Allah yardımcın olsun canım, umarım en kısa sürede hakkınızda hayırlısı olur..
hayat bazen bu kadar zor olabiliyor..

GERÇEKTEN üzüldüm. düzelir desem? varmı böyle bir ihtimal. istiyormusun? tekrar konuşmayı denesen. annenler nasıl karşılıyor en azından onalr yanında. üzülmemeye çalış diyeceğim ama zor.... Allah yardımcın olsun................yapabileceğimiz birşey olursa her zaman buradayız

Canım benim çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer.

Arkadaşlar İzmir' de olan hamişler doktora nereye gidiyorsunuz merak ettim. Doğumu nerede düşünüyorsunuz. Ben Egepol' e gidiyorum doktorum Op. Dr. Hakan Sabırlı bileniniz varmı?

sağol tatlım .annemle babamı çok karıştırmıyorum ben.insanlar kendi ilişkilerini ancak kendileri toparlar diye düşünüyorum .ama ben sessizliğimi korudukça eşim çıldırıyor.hamileysen bile bu çocuğu hakketmediğin halde allah sana verdi oturda dua et dedi.dünde mesaj atmış doğum olmadan önce ilişkimizin bitmesini istiyorum diye.bende aradım dedimki neden telefonda söylemek yerine mesaj çekiyorsun.doğduğunda bu çocuğun nufüs işleri olucak dedim ayıp değilmi bu yaptığın dedim.sen ona bi çare bulursun halledersin dedi.bütün bunları dostlarımla ailemle arkadaşlarımla konuşamıyorum içimde büyüdü resmen.yazık hayat ne acı oysa ne güzel bir aile hayatı hayali ile evleniyor insan.

sağol tatlım .annemle babamı çok karıştırmıyorum ben.insanlar kendi ilişkilerini ancak kendileri toparlar diye düşünüyorum .ama ben sessizliğimi korudukça eşim çıldırıyor.hamileysen bile bu çocuğu hakketmediğin halde allah sana verdi oturda dua et dedi.dünde mesaj atmış doğum olmadan önce ilişkimizin bitmesini istiyorum diye.bende aradım dedimki neden telefonda söylemek yerine mesaj çekiyorsun.doğduğunda bu çocuğun nufüs işleri olucak dedim ayıp değilmi bu yaptığın dedim.sen ona bi çare bulursun halledersin dedi.bütün bunları dostlarımla ailemle arkadaşlarımla konuşamıyorum içimde büyüdü resmen.yazık hayat ne acı oysa ne güzel bir aile hayatı hayali ile evleniyor insan.

Bu ne cüret ya... Allah Allah... tövbe tövbe.. diyecek birşey bulamıyorum.Allah yarıdmcın olsun arkadaşım... Hakkında hayırlısı....

merhaba canim,
Nasilsin iyimisin, bebiste iyi insallah...
Sende ögrenemedin demek cinsiyetini, senin ki gercekten sürpriz yumurta olacak galiba , bize söyledi doktorda ama ben ya sonra sürpriz yapar kiz olursa diye düsünüyorum... bakalim hayirlisi olsunda gerisi önemli degil.. Bizimde bu cuma 28.Ekim de kontrolümüz var...

Günaydın.. bende 26 ekim çarşamba gideceğim kontrole. bakalım benim bebiş gösterecek mi çok merak edşyorum bende
Selam Yessimm,
bizim kontrolde cuma günü 28 Ekim saat 11:30, heyecan var yine... bakalim bebis büyümüs mü?? Hareketlerini hissetsek belki orda oldugundan daha da emin olacagiz ama...bakalim artik...

Merhaba Esettin,
ilk bebisin mi olacak? Sen kalbini ferah tut, insallah amniyosentez´e gerek kalmayacak..

masallah canim,
ne güzel hersey yolundaymis sevindim... demek doktorunuda sectin, hayirli olsun canim..insanin o konuda kafasi rahat oldumu iyi oluyor degilmi? Bende doktoru degistirecek gibiyim ya bakalim, lütfen dualarinizi eksik etmeyin, hayirlisiyla o iside halledebileyim...
Benim doktor banada 2li test yaptirmadi, bu cuma kontrolüm var bakalim 3lü test icin bisey diyecek mi? Ne güzel ya TR´de ki doktorlar cep numarasini veriyor ulasabilesiniz diye..bizim burda öyle birsey yok.. acil durumun mu var, hemen hastaneye...oradada hangi doktor denk gelirse artik sansina..
Insallah canim hersey güzel gelisir, sonuclari güzel olur... sevgiler

merhaba Kadifegül,
tütütü masallah, nazar degmesin...4 ayi tamamlamissin.. zaman geciyor evet, birde bakmisiz dogum zamani gelmis.. Hareketlere gelince, bende hissetmiyorum henüz, ama bazen sanki göbegime elimi koyup dinledigimde sanki orada kalp atisi hissediyorum...bakalim ne zaman tepikleyecek bizim ufakliklar...

merhaba drusella,
tekrar hosgeldin canim... gecmis olsun canim, insallah tekrar nefes darligi yasamazsin... bende 2ci trimester´deyim ama nefes darligi yasamadim cok sükür.. ama bazen derinden insan nefes aliyor sanki böyle yorulmus gibi...
Dikkat et canim kendine... sevgiler

Canım ya okuyunca inan içim acıdı benim de. neler yaşamışsın nelere göğüs geriyorsun, Allah hep yardımcın olsun. İnşallah hakkında hayırlı olanı sana nasip etsin. Doğru insanı seçmek, zamanla gerçek yüzü sana gösterdiği gibi değilse o evliliği yürütmek zor ve karmaşık işler. İnşallah onun da gönlüne rabbim merhameti, insanlığı nasip etsin. Paylaşmak istersen dilimizin döndüğünce sana yardımcı olmak isteriz burada. içine atma en azından, yaz dök içini.

Hayırlı olsun vusicim, şehzademiz geliyormuş. beralkuya arkadaş çıktı. İnşallah sağlıkla hayırla kucağımıza almak da nasip olur. Hep böyle güzel haberler almak dileğiyle...

Hayırlı olsun vusicim, şehzademiz geliyormuş. beralkuya arkadaş çıktı. İnşallah sağlıkla hayırla kucağımıza almak da nasip olur. Hep böyle güzel haberler almak dileğiyle...

teşekkür ederim canım... amiin hepimize nasip etsin allahım

Hoşgeldin tatlım, çok geçmiş olsun öncelikle. ben de hamileliğimi öğrenmeden önce sistit oldum ve antibiyotik kullandım. gerçekten zor atlatmak. evet bol su. onu yaşadıktan sonra korkumdan bol bol su içiyorum aynen. inşallah kardeşin de sağ salim evinize döner. Rabbim tüm mehmetçikleri korusun. zor günlerdeyiz gerçekten.

amin rabbim büyük bu benim ilk hamileliğim.o yüzden allah sabrınımı veriyor bilmiyorum belkide gücümü bebşimden alıyorum bütün bu laflara mesajlara hiçbişi yazmadım hiçbi karşılık vermedim.birgün yüzyüze gelirsek utanan sıkılan ben olmiyim diye.bir çember çizdim kendime içine koydum kendimi istediği kadar saldırsın benden negatif bir şey alamıycak .bu arada daha vahim olan şeyi söyliyim size dahada şaşırın. eşim doktor ve beş vakit namaz kılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…