2012 nisan anneleri meleklerimize neler alıyoruz?

"bebek arabası araştırmalarım"

250ye 50 çek almak toplamda daha karlı oluyor 3 tane 50 liralık çekten 150 liramız oluyor onunla da rengini bulursak park yatağını alacağız inş.
ayy benimki ittirip duruyor karnımı heyecanlandı galiba :)

2012 annesi olurmuyum orası belli değil ama çocukları çok seviyorum hele bebekleri,evlenmeden çok uzun bi süre önce gördüğüm ve almadan geçemediğim bir kaç şey vardı bende onları paylşmak istedim,inşallah içleri dolar 2012de

cnm çok tatlılar.inş. olur 2012de cnm.Allah hayırlısıyla verisn inş. da bu güzel cicileri güzel kızına giydir:))

oyy maşallah bu cicilerin içini dolduracak yavrcuğa şimdiden :)
inşallah Allah gönlünüze göre aratmadan kolaycacık verir ve sapasağlam kucağına alırsın bebişini

ben bebeğe deil de kendime ciciler aldım biraz kızlar
sığamıyorum evdeki kıyafetlerime :S

ne aldın canım kendine. benim donlardan sıkıntım var. alttan giyilcek rahat ne gibi seyler alsak rahat ederiz ya. sanırım benim ikiz olduğu için çok erken karsılaştım bu sorunla.

kızlar cinsiyetleri belli olmadı ama dayanamadım iki tane tulum aldım. içime doğana göre biri erkek birini bilemiyorum ona da unisex renk aldım.
bu arada kanzda indirim var kızlar haberiniz olsun. seneye kışlıkları almanın tam zamanı. zaten o zaman 6-7 aylık olacaklar İnşallah.

Merhabalar bende yeni katıldım aranıza 22+2. Muhtemel doğum tarihimiz de 28 Nisan (1 hafta öncesi ya da sonrası) )
Bizde birşeyler aldık ama içlerinde en çok beğendiğim gittigidiyordan aldığım bu kundak battaniye oldu. okadar yumuşak ki içinde yatasın geliyo )) kızım da çok rahat edecek içinde inş.

Güle güle kullansın bebişlerimiz eşyalarını...

Sende 22 haftalıksın ay ne güzel :) bende öyle :)
Bizim ufaklık cinsiyetni göstermedi ama dr bi ihtimal kız gibi desede yinede kesin demedilerya onun için ben arada bi kızım desemde ya erkekse..

Onlara birşeyler almak gibisi yok ya.. Birde benim gibi bir bebek kıyafetleri üreten firmada çalışıyorsan hepsinden gözüm kalıyo :)

merhaba kızlar bende nisanda doğum yapacağım kısmetse alışverişime daha geçen hafta 3 tulum alarak başladım bu haftada 2 takım ve 2 tulum aldım, onun dışında malesef daha hiç hazırlığım yok. bazen korkuyorum erken gelirse diye

dimi insan erken gelirse diye onuda düşünüyor.. Birde ya sonraki aylarda dr derse düşük riski var evden dışarı çıkma diye.. Bi arkadaşımın öyle olmuş herşeylerini bi başkası almış, onun için bence almak gerek. Sizin bebiş ne olacak :)

benim oğlum olacak, daha odası beşiği falan yok inşallah yılbaşından sonra yoğunlaşacam, seninkinin cinsiyeti ne

Bizim ufaklık net göstermedi ama dr kız büyük ihtimal dedi, ama yüzüme bakan karnıma bakan erkek bu diyor o yüzden bilmiyorum. Şubat başı dr randevum var kesinleşmemesi birazcık rahatsız ediyor beni

dün akşam kanza gittim etiketin yarısıydı, kadife tulum aldım çok tatlı başkada bişey bulamadım. sadece giyimde indirim vardı bebek arabalarında veya beşiklerde indirim yok. başka bir mağazadanda 2 tane 0 aylık tulum aldım.

Son düzenleme:
Bizim ufaklık net göstermedi ama dr kız büyük ihtimal dedi, ama yüzüme bakan karnıma bakan erkek bu diyor o yüzden bilmiyorum. Şubat başı dr randevum var kesinleşmemesi birazcık rahatsız ediyor beni

bence hiç rahatsız etmesin tadını çıkart, ikisi içinde hayaller kurabilirsin ben öyle yapıyordum öğrenmeden önce

bence hiç rahatsız etmesin tadını çıkart, ikisi içinde hayaller kurabilirsin ben öyle yapıyordum öğrenmeden önce

zaten öyle bi şey ki eltimde hamile hemde nerdeyse aynı gidiyoruz o benden 3 hafta sonra onunki kız ben kız alıyorum olmazsa ona vercem ama bişeyler almak çok hoşuma gidiyor bu ayda kısmetse yatağımızı alıcaz, arabamızı aldık yavaş yavaş almayınca çok maliyetli oluyolar ama..

selam kızlar, bende nisan annesi olacam inşallah
dr tahminen 11 nisan tarih verdi.
cinsiyetini bugün öğrendim.
uzun bekleyiş ve heyecandan sonra bugün kızımın olacağını öğrendim.
çoook mutluyum. bi tane de 4 yaşında oğluşum var.
artık bende bebişime gönül rahatlığıyla ciciler alıcam.
ki zaten dayanamayıp çok önceden bir kaç bebek takımı, çorap, külotlu çorap battaniye aldım hepside pembiş :)))
normalde zayıf olduğum için hamilelilte fazla kilo almıyorum, gören bir çok kişi kesin erkek dedi yok karnım küçükmüş,
yok popom kilo almamış falan, hepsi boş şeyler yaaa..
annenin içine doğarmış vesselam :)

ortak renkleri almaya çalış sarı, yeşil, beyaz gibi cinsiyeti belli olunca istediğin renk alırsın

ortak renkleri almaya çalış sarı, yeşil, beyaz gibi cinsiyeti belli olunca istediğin renk alırsın

Ama en çok pembeler maviler güzel olmuyomu :) Bir de bizim iş yerinde kız ağırlıklı şeyler üretilyorlar ve ara renk yok gelde canın almak istemesin :)
Birde herkes diyorki daha erken almayın bişeyler gerçekten erken mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…