- Konu Sahibi Summer jam
-
cnm ben de bebeconfort'ın elea'sını beğenmiştim.kırmızı rengini.ana kucağını niye değişik almayı düşündün cnm?daha mı ergonamik diğeri?biz de 9 aralıkta büyük ihtimalle alıcaz bebek arabasını cnm.izmirdeki joker'den.jokerde şu ra 250 ye 50 hediye çeki var ama bebek arabalarında takım indirimi olduğu için onda hediye çeki vermiyorlarmış.
cnm açtığın konunun adı neydi?
cnm çok tatlılar.inş. olur 2012de cnm.Allah hayırlısıyla verisn inş. da bu güzel cicileri güzel kızına giydir:))2012 annesi olurmuyum orası belli değil ama çocukları çok seviyorum hele bebekleri,evlenmeden çok uzun bi süre önce gördüğüm ve almadan geçemediğim bir kaç şey vardı bende onları paylşmak istedim,inşallah içleri dolar 2012de
Eki Görüntüle 299749 Eki Görüntüle 299750 Eki Görüntüle 299751 Eki Görüntüle 299748
2012 annesi olurmuyum orası belli değil ama çocukları çok seviyorum hele bebekleri,evlenmeden çok uzun bi süre önce gördüğüm ve almadan geçemediğim bir kaç şey vardı bende onları paylşmak istedim,inşallah içleri dolar 2012de
Eki Görüntüle 299749 Eki Görüntüle 299750 Eki Görüntüle 299751 Eki Görüntüle 299748
oyy maşallah bu cicilerin içini dolduracak yavrcuğa şimdiden :)
inşallah Allah gönlünüze göre aratmadan kolaycacık verir ve sapasağlam kucağına alırsın bebişini
ben bebeğe deil de kendime ciciler aldım biraz kızlar
sığamıyorum evdeki kıyafetlerime :S
kızlar bugün alışveriş çılgınlığım üstümde sanırım:)ayrıca mart annelerinin aldıklarını görünce ne kadar az şey aldığımı fark ettim.ve orada gördüğüm battaniyeyi gittigidiyordan sipariş ettim.işte resmi:
Merhabalar bende yeni katıldım aranıza 22+2. Muhtemel doğum tarihimiz de 28 Nisan (1 hafta öncesi ya da sonrası))
Bizde birşeyler aldık ama içlerinde en çok beğendiğim gittigidiyordan aldığım bu kundak battaniye oldu. okadar yumuşak ki içinde yatasın geliyo)) kızım da çok rahat edecek içinde inş.
Güle güle kullansın bebişlerimiz eşyalarını...
allah gönlüne göre versin, çok tatlı şeyler hepside sanırım kız istiyorsun2012 annesi olurmuyum orası belli değil ama çocukları çok seviyorum hele bebekleri,evlenmeden çok uzun bi süre önce gördüğüm ve almadan geçemediğim bir kaç şey vardı bende onları paylşmak istedim,inşallah içleri dolar 2012de
merhaba kızlar bende nisanda doğum yapacağım kısmetse alışverişime daha geçen hafta 3 tulum alarak başladım bu haftada 2 takım ve 2 tulum aldım, onun dışında malesef daha hiç hazırlığım yok. Bazen korkuyorum erken gelirse diye
benim oğlum olacak, daha odası beşiği falan yok inşallah yılbaşından sonra yoğunlaşacam, seninkinin cinsiyeti ne
Bizim ufaklık net göstermedi ama dr kız büyük ihtimal dedi, ama yüzüme bakan karnıma bakan erkek bu diyor o yüzden bilmiyorum. Şubat başı dr randevum var kesinleşmemesi birazcık rahatsız ediyor beni
bence hiç rahatsız etmesin tadını çıkart, ikisi içinde hayaller kurabilirsin ben öyle yapıyordum öğrenmeden önce
Sende 22 haftalıksın ay ne güzel :) bende öyle :)
Bizim ufaklık cinsiyetni göstermedi ama dr bi ihtimal kız gibi desede yinede kesin demedilerya onun için ben arada bi kızım desemde ya erkekse..
Onlara birşeyler almak gibisi yok ya.. Birde benim gibi bir bebek kıyafetleri üreten firmada çalışıyorsan hepsinden gözüm kalıyo :)
ortak renkleri almaya çalış sarı, yeşil, beyaz gibi cinsiyeti belli olunca istediğin renk alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?