2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

sağol canım banada aynı fitili verdi verdi dktor 7 tane var 3 gün kullanıosun işte akıntım bitti çok şükür ama aynı yerde ağrı olunca korkuyorum.doktorum banada magnorm verdi canım kullanıyorum.bakalım bikaç gün daha geçmezse başka ilaç verir artık.sizde olmasanız psikopata bağlıcam iyice

herkes mikrop kapmış işte
zaten yeni evlenenlerde bide hamilelerde cok sık oluyomuss
cok sukur hepsini yasadık
mikrop gadınlar siziiiiiii :))

ben kaçtım şekerler öptük hepinizi hoşçakalıııınnn..

ipekkelebek şekerim senin tartın bozuk kesin

aşk olsun kırdın kalbimi ben ilk 3 ay kusmaktan 5 kilo vermiştim.şimdi anca onları alıyom ve çok iştahım yok,hem doktorun tartısıda mı bozuk hıh ama bu aydan itibaren bende alırım artık.67 ile hamile kaldım hedef 75 :)

hadeyin uleyn benim gibi ayda 3 3 alın kilolarıda görün 47yle başladım 5 buçuk ayda 55 oldum8 kg aldım ya 8 son aylarda nolcak bilmiom yürüyen varil

kızçeler biz çıkıoz Allah sizden razı olsun içimi rahatlattınız inşallah sağsalim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi öptüm kocaman hepinizi iyi uykular

mrb kızlar iyi geceler size bi kaç sorum olacaktı ben mayıs annesi olucam allahın izniyle bebeğim yaz bebeği olucak eşyalrını almaya başladık
ama neyi kaç tane alsam bilemedim.. bide bebek kısa kollu zıbınla üşürmü yazın 10 tane 0-3 aylık zıbın aldım başka almam heralde

birazcık beni bilgilendirin alışverişimi ona göre yapayım sizlerinde yazın olucak siz nasıl giydirmeyi düşünüyosunuz neler aldınız ?

ama amaaa lolllypop ölee dedii
beni kandırdılar

ahahah bak ya ben ne zaman ole dedim bebim D: ben sadece kan alıyolar dedim ki benim de parmaktan aldılar ...bugunde 3 cubuk aldılar :d sonuc bnım normal cıktı bu sefer 100 grlık ta ama doktor genede sekeri yasakladı

off canım inş allahın izniyle sağlıkla bebegini kucagına almayı rabbimiz nasip eder.. haberlerini bekliyoruzz moralini yuksek tut

hee burada 2 tup demisim 2 derken 2 cubuk canımm el sürtmesi aahahahaah D:

geçen sene kardeşim doğum yapmıştı. hazirana kadar abla kısa kollu giydiremedim demişti. ve evi çok sıcak güneş alıyor. bunu dikkate alabilirsin. ben uzun kollu alacağım genelde.

günaydın herkese...
umarım herkes iyidir ve bebişlerde iyidir..
bizde bir durum yok çok şükür. ama bebişim pazardan beri hareketlerini anlayamıyodum. gece 3 tekmesini yedim. maşallah kuzuma.
içim rahatladı öyle uyudum çok şükür.
cumartesi kontrolüm var. şeker ölçümünden tırsıyorum. çünkü daha önce yaptırmıştım ve sınırdaydı.. hatta gebelik başlangıcında şeker ilacı kullandım. hakkımızda hayırlısı. allahtan çok tatlı sevmiyorum. ne derse doktor uygulucam inşallah. bebelerimz sağlıklı olsunlarda varsın bize yasak konsun.
alınan araba markalarını ve modellerini merak ediyorum.. bilgi verirseniz sevinirim kızlar. hepinizi öptük.
OKURUM AMA YAZAMAM..
nete girmek yasak işyerinde. erken geldiğim için giriyorum. bazende kaçak okuyup kapatıyorum.

Günaydın herkese :))) Umarım herkes iyidir burayı pek takip edemiyorum çok evde olmuyorum geçmiş sayfaları da okumak zor oluyor ama bebek arabamızı dün tesadüfen aldık ekledim şimdi haber vereyim dedim:)))))

Günaydın herkese :))) Umarım herkes iyidir burayı pek takip edemiyorum çok evde olmuyorum geçmiş sayfaları da okumak zor oluyor ama bebek arabamızı dün tesadüfen aldık ekledim şimdi haber vereyim dedim:)))))

sağol canım. iyi günlerde kullansın bebeğin canım. evden bakarım.

günaydınn herkeşeeeeeeeeeeeeeeee:118::122::122::122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119:

nasılsınızz keyifler nasıll:122:

bizde geldik işimizin başındayızz. çayımızı içicez:126: poçamızı yicez:125: çook acıktıkkk

canım biz kraft pr twist aldık

günaydın kızlar biz geldik..
öpüyos her bi yerinizden..

günaydın bayanlarrr
nasılsınızz?

Günaydın güzel anneler,

Salı gününe de başladık.
Dün çok çabuk geçti bana p.tesi olmasına rağmen. İnşallah bugünde öyle geçer.
Babamız gece vardiyasında bu hafta da çabuk geçsin istiyoruz...

inşallah canım çok çabuk geçer
bizim babişkoda geçen hafta gecedeydi çok zor oluyor yaa

günaydınlarrrrrr
içim yanıo bu sbh...
bu yağmur ilk resminde k.validme benzio sanki...bu sbh geldim iş yerine resme baktım baktım birden öyle geldi..
k. validem son geldiğinde çok sevimsiz gelmişti gözüme..ağlamk istioyere ya..hayır ya hayır hayır hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…