2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

kız Allah iyiliğini versin içim yanıyo bu sabah diyince böyle oldum nası kötü oldum yaaa
ama sonradanda güldümm
eşin kayınvalidene çok beziyosa benzeme ihtimali ne yazıkki yüksek

Canım bildiğim kadarıyla sefiyordun sen k.valdieyi

günaydınlar...
çok tatlı çıkmış resimlerde
kayınvaliden güzel biri sanırsam

yaa nasıl benzetiyorsunuz ben benzetemiyorum
hiç kimseyeee

Allah iyiliğini versin kuzum çok güldürdün Allah da seni güldürsün

günaydın....
öyle söyleme öyle söylersen ona benzer, ben hiç kimseye sinir olarak bakmamaya çalışıyorum,sende öle yap, bu arada çok tatlt yağmur maşallah.....

ayyy benim oğuzum geldi aklıma... Allah korusun yaa...

günaydııııııııııınnnnnnnnnnn bissdeee geldikkk minnakk kıızımmlaaa

ya seviodum k.validemi bu son geldiğinde çok sevimsiz geldi..
yaşlı ve huysuzdu sanki...takılıp takılıp durdu aynı şeylere..
eee bende içimden bi offf offf çektim..
eşimde anneye kısmen benzio...babadan çok annesine benzio hatta.
ben hatta önceden diodum saçları inş. k. validem e benzer onun gibi kıvırcık olur die..
ama onun dışında daha bi sürü isteklerim vardı, burnu bana, kaşı gözü babaya, dudakları ananeye boyu posu dayılarına benzesin felan die..
aceba bi tek k. valideme benzesin kısmımı duyulduki

walla bizim en büyük gündemimiz bu mavilim eşimle sanamı benzio banamı bnzio die.
ne hikmettirki eşimin arkadaşları eşime benimkiler bana benzetio..
ama bende yoğunlukla eşime benzetiom sankim...
eşime benzesin zaten ona itirazım yok...ama ama ama

şartlama kendini yefrummm
şartlarsan benzer valla

Canım ben de biraz 0-3 biraz 3-6 ay alacağım çünkü bebek iri doğabiliyormuş ya da bir kaç hafta içinde olmayabiliyormuş ileri zamanlar için almayacağım ama ilk etapta aldıklarımda biraz 0-3 biraz 3-6 alacağım genel tavsiyeler o yönde oldu

Allahım ya çok güldüm... canım şartlama kendini ya aynı şey bende de var, hep dayısını düşünüyorum oğluşum için ama içimde korkaraktan amcası da geçiyo sonra kafamı dağıtmaya çalışıyorum neye sinir olursan aynısı olurmuş çocuk pozitif düşünelim güzelliklere dikkat kesilelim ki güzel olsunlar:)

allam sana geliom yarebbimmm..
bi şok dah zabah zabah..
ben kadıköy şifa hastanesi eşimin özel sigortasıylan gidiom..o sigortayla şifanın anlaşması 4300 lira doğum ücreti
ok iz çünkü sigortamız 6000 liraya kadar doğum masrafını karşılıo.
şimdik eşimin kurumu alico sigortayı bırakıp acıbadem sigortaya geçio..
acıbadem k. şifada geçmio... sigortasız hasta oluom yani şifa için doğum ücreti 7300 lira
dedeik kendimiz öderiz sonra sigorta şirketinden alırız emme max. 6000 alırız..
yani özetle hastanemi değiştirmem gerekio..
acıbadem hastaneleri acıbadem sigortalıya doğum fiyatı 4300 verio.
acıbadem de ii dimi yani şifa kadar iidir yani..
ama benim dr um gelmez dimi..kadına desem doğumuma gelmez dimi??
allam birgülcüğüme bu kadar bağlanacağım aklıma gelmezdi yea...offf
kara salı...

bende haftasonu çıkıp baktım bişeylere insanın herşeyi toplayıp alası geliyor ama büyüklerden de hep acele etmemem gerektiğini duyuyorum bende açıkçası ekstra dikkatimi çekenler hariç en ilk gerekli olanları almak istiyorum beşiği de ayırtıp hastaneye gittiğim gün getirilmesini düşünüyorum....

sen kendin ettin gadın.. sana kaç kere dedim övüp durma şu kadının nazar değecek diye.. ters köşe oldun işte..
başka bi gözle bakmaya çalış meleğine.. kınama allah başına verir.. kızlar babaya benzer bi kerem, oğlanlar da anaya.. o vakit yağmurun k.valideye benzeme ihtimali yüksek.. malesef arkadaşım..
ama durrrr.. şöyle bi alıca gözüyle bakınca yağmur bana benziyoooo

kuzucum ben de çoğunlukla öyle yaptım ama bi kaç parça büyük şeyler de aldım..
hatta hatta 2 yaşında giyeceği eteği bile aldım ama tabi onu da ya bi daha bu kadar güzelini bulamazsam diye saçmalayarak aldım..
tutamadım kendimi.. artık sıkıldım tulumdan zıbından beeaa.. elbiseler jileler etekler almak istiyom kızıma

kızlar ya ben de çok korkuyorum kızım kayınvalideye benzer diye :)) benm kayınvalide de pek sever böle eşeyleri beni sinir eder durur o zaman.
işin ilginci ben ve eşim benzeriz birbirimize. ikimiz de kıvırcık ve esmeriz.
kayınvalidem sarışın ve düz saçlı. yani çocuk ona benzerse herkes aaaaaa aynı babaanne der valla (((
Allahııım duy sesimi:)) Bana benzesin noluur:)) özellikle saçları :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…