2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Biz daha pek bir şey almaya başlamadık cnm yılbaşından sonra diyoruz kısmetse.Sadece 1 zıbın 0-3 ay 1 tulum 3-6 ay ve bebek arabasını aldık hmm bi de şimdi nivea bakım seti siparişi verdim çanta ve alt açma hediyeli...
Kuzum çok üzüldüm inşallah diğer hastahane ve doktordan çok daha memnun kalırsın ya da bir çözüm bulunur sıkma canını...

canım acıbademler arasında da fark var
biraz araştır bakalım....

canım en az 1 ay evvel gelmeli diye biliyorum ben ama.. yani mobilya beşik olacaksa boyanın kokusu vs geçmeesi için havalandırmak gerekiyor diye biliyorum ben..

ahaaa.. yani ne diyem ben şimdi..ama yani acıbadem hastaneleri de tabisi de iyi..
ama yani ama amaaaannnn
toktor toktordur yani.. sen şimdi doktor konusunda tecrübesizsin bebeeem benim 4. doktorum bu ve hala daha içime çok sinmiyor daha iyisini bulursam hayattta tanımam.. yani attan inip eşeğe binmeyeceksin sonuçta..

gunaydin kizlar bugun cook mutluyum.sabah yatakta kizimin 2 tane tekmesini yedim.uzun zamandir hissedemiyorm diye uzulup sikinti ediyodum.cok sukur 4,5 gundur azda olsa hissediyorum melegimi.ama oyle kuvvetli degil.zamanlami kuvvetleniyo hareketler.daha cok aksamlari hissediyorm.gunduzleri cok nadir.bide hep asagilarda hissediyorm gobegimin oralarda degil yani

Son düzenleme:
bugün 13:10 da sevgili oğluşumu görmeye gidicez tam 24 haftalık oldu bugün minikkuşum yesin annesi onu hemen doğurasım var ya sabızsızlanıyorum 4D ultrasona giricez ve şeker taraması yapılıcak umarım herşey yolundadır güzel haberlerle dönerim... Dua Edin...

alıştıktan sonra illa ki zor gelir canm ama kendini şartlandırma. hayırlısı demek lazım belki alanında müthiş bir doktor seni bekliyor orada :))

bizimkilerde öyle söylüyor acele etme 6. aydan sonra hep beraber alırız diyorlar. ama beşik için falan o kadar dayanamam gelsin kursunlar şöle bi gözümün önünee bi göreyim yoksa yafrumun beşiği bilemm daha yok diee stresten doğuramam

canm guzel haberlerle gel insaallah.bekliyorz

canım benimde arada çok artıyor hareketleri bazen de azalıyor 24. haftadan sonra dışardan bile belli olucak şekilde tekmelemeler oluyomuş bugün 24 haftalık olduk bendze sabırsızlanıyorum çikolata ye arada hemen kıpırdıyolar yaramazlar:)

hayırlı haberlerle gel inşallah canım...

benim hamileliğimin ilk 3 4 ayında kanamalarım oldu çok korktuk o yüzden beşiği hemen alma diyolar ne olur olmaz gibisinden ama Rabbim korusun öyle bişey olsa beşik olmasa d aüzülücem Allahım hepimize bebeğini sağlıkla sıhhatle eksiksiz bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bize de kolay doğumlar nasip etsin laf aramızda ödüm patlıyo...

canm ben daha icerden bile az az hissediyorm.heralde disardan belli olmalar baya bi sonra olacak.ama harika bi duygu ya.icinde bi canlinin kipirdamasirabbim bu guzel duyguyu yasamayan herkeze yasatsin ins

canm ben daha icerden bile az az hissediyorm.heralde disardan belli olmalar baya bi sonra olacak.ama harika bi duygu ya.icinde bi canlinin kipirdamasirabbim bu guzel duyguyu yasamayan herkeze yasatsin ins

amin inşallah 24 haftalıksınız sizde sanırım başlar yavaş yavaş merak etme her yapı bir olmayabilir dediğin gibi harika bi duygu o hareket edince ya ağzım bi karış açılıyo ya ağlıyorum garip hallere giriyorum

amin canım inşallahhh.. en büyük duamız sağlıkla meleklerimizi kucağımıza alabilmek....

valla bende çok tırsıyorum.. düşünmemeye, aklıma getirmemeye çalışıyorummm

amaaaannn nasıl çelimsizler, kendine hayrı olamayanlar doğuruyor, ben daha ii doğururummm die cesaret veriyorum kendime

kocamda bana veriyo gazı, benim karım pıt die hemencik doğuracak, o masada en fazla 10 dk kalacaksın hiç merak etme bende yanında olcam diyoo
sonrada biz doğursakdık ne güzel olurdu bi kerede pattadanak çıkarırdım ben onu diyooo

yani keşke mümkün olsa dicem de mealesef:))benim çatım dar evlendiğimde de çok sıkıntı çektim ondan korkuyorum sanırım... öf ne biliyim ya sağlıklı olsunlar da onlar anneyiz biz cennet boşuna ayaklarımız altına serilmedi

aynen canm.kucuk bir kipirtisi bile beni mutlu etmeye yetiyoyuzumde aptal bi gulumseme olusuyoesimede diyorm kizimn tekmesini yedim diye.o bile nasil seviniyo

canım bi şey soracağım cahilliğime ver ne olur..
çatının dar olduğunu nasıl anladın.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…