Biz daha pek bir şey almaya başlamadık cnm yılbaşından sonra diyoruz kısmetse.Sadece 1 zıbın 0-3 ay 1 tulum 3-6 ay ve bebek arabasını aldık hmm bi de şimdi nivea bakım seti siparişi verdim çanta ve alt açma hediyeli...bende haftasonu çıkıp baktım bişeylere insanın herşeyi toplayıp alası geliyor ama büyüklerden de hep acele etmemem gerektiğini duyuyorum bende açıkçası ekstra dikkatimi çekenler hariç en ilk gerekli olanları almak istiyorum beşiği de ayırtıp hastaneye gittiğim gün getirilmesini düşünüyorum....
Kuzum çok üzüldüm inşallah diğer hastahane ve doktordan çok daha memnun kalırsın ya da bir çözüm bulunur sıkma canını...allam sana geliom yarebbimmm..
bi şok dah zabah zabah..
ben kadıköy şifa hastanesi eşimin özel sigortasıylan gidiom..o sigortayla şifanın anlaşması 4300 lira doğum ücreti
ok iz çünkü sigortamız 6000 liraya kadar doğum masrafını karşılıo.
şimdik eşimin kurumu alico sigortayı bırakıp acıbadem sigortaya geçio..
acıbadem k. şifada geçmio... sigortasız hasta oluom yani şifa için doğum ücreti 7300 lira
dedeik kendimiz öderiz sonra sigorta şirketinden alırız emme max. 6000 alırız..
yani özetle hastanemi değiştirmem gerekio..
acıbadem hastaneleri acıbadem sigortalıya doğum fiyatı 4300 verio.
acıbadem de ii dimi yani şifa kadar iidir yani..
ama benim dr um gelmez dimi..kadına desem doğumuma gelmez dimi??
allam birgülcüğüme bu kadar bağlanacağım aklıma gelmezdi yea...offf
kara salı...
ne oldu yavrummm
allam sana geliom yarebbimmm..
bi şok dah zabah zabah..
ben kadıköy şifa hastanesi eşimin özel sigortasıylan gidiom..o sigortayla şifanın anlaşması 4300 lira doğum ücreti
acıbadem k. şifada geçmio... sigortasız hasta oluom yani şifa için doğum ücreti 7300 lira
kara salı...
canım en az 1 ay evvel gelmeli diye biliyorum ben ama.. yani mobilya beşik olacaksa boyanın kokusu vs geçmeesi için havalandırmak gerekiyor diye biliyorum ben..bende haftasonu çıkıp baktım bişeylere insanın herşeyi toplayıp alası geliyor ama büyüklerden de hep acele etmemem gerektiğini duyuyorum bende açıkçası ekstra dikkatimi çekenler hariç en ilk gerekli olanları almak istiyorum beşiği de ayırtıp hastaneye gittiğim gün getirilmesini düşünüyorum....
ahaaa..allam sana geliom yarebbimmm..
bi şok dah zabah zabah..
kara salı...
allam sana geliom yarebbimmm..
bi şok dah zabah zabah..
kara salı...
bizimkilerde öyle söylüyor acele etme 6. aydan sonra hep beraber alırız diyorlar. ama beşik için falan o kadar dayanamam gelsin kursunlar şöle bi gözümün önünee bi göreyim yoksa yafrumun beşiği bilemm daha yok diee stresten doğuramambende haftasonu çıkıp baktım bişeylere insanın herşeyi toplayıp alası geliyor ama büyüklerden de hep acele etmemem gerektiğini duyuyorum bende açıkçası ekstra dikkatimi çekenler hariç en ilk gerekli olanları almak istiyorum beşiği de ayırtıp hastaneye gittiğim gün getirilmesini düşünüyorum....
bugün 13:10 da sevgili oğluşumu görmeye gidicez tam 24 haftalık oldu bugün minikkuşum yesin annesi onu hemen doğurasım var ya sabızsızlanıyorum 4D ultrasona giricez ve şeker taraması yapılıcak umarım herşey yolundadır güzel haberlerle dönerim... Dua Edin...
gunaydin kizlar bugun cook mutluyum.sabah yatakta kizimin 2 tane tekmesini yedim.uzun zamandir hissedemiyorm diye uzulup sikinti ediyodum.cok sukur 4,5 gundur azda olsa hissediyorum melegimi.ama oyle kuvvetli degil.zamanlami kuvvetleniyo hareketler.daha cok aksamlari hissediyorm.gunduzleri cok nadir.bide hep asagilarda hissediyorm gobegimin oralarda degil yani
bugün 13:10 da sevgili oğluşumu görmeye gidicez tam 24 haftalık oldu bugün minikkuşum yesin annesi onu hemen doğurasım var ya sabızsızlanıyorum 4D ultrasona giricez ve şeker taraması yapılıcak umarım herşey yolundadır güzel haberlerle dönerim... Dua Edin...
bizimkilerde öyle söylüyor acele etme 6. aydan sonra hep beraber alırız diyorlar. ama beşik için falan o kadar dayanamam gelsin kursunlar şöle bi gözümün önünee bi göreyim yoksa yafrumun beşiği bilemm daha yok diee stresten doğuramam
canım benimde arada çok artıyor hareketleri bazen de azalıyor 24. haftadan sonra dışardan bile belli olucak şekilde tekmelemeler oluyomuş bugün 24 haftalık olduk bendze sabırsızlanıyorum çikolata ye arada hemen kıpırdıyolar yaramazlar:)
canm ben daha icerden bile az az hissediyorm.heralde disardan belli olmalar baya bi sonra olacak.ama harika bi duygu ya.icinde bi canlinin kipirdamasirabbim bu guzel duyguyu yasamayan herkeze yasatsin ins
benim hamileliğimin ilk 3 4 ayında kanamalarım oldu çok korktuk o yüzden beşiği hemen alma diyolar ne olur olmaz gibisinden ama Rabbim korusun öyle bişey olsa beşik olmasa d aüzülücem Allahım hepimize bebeğini sağlıkla sıhhatle eksiksiz bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bize de kolay doğumlar nasip etsin laf aramızda ödüm patlıyo...
amin canım inşallahhh.. en büyük duamız sağlıkla meleklerimizi kucağımıza alabilmek....
valla bende çok tırsıyorum.. düşünmemeye, aklıma getirmemeye çalışıyorummm
amaaaannn nasıl çelimsizler, kendine hayrı olamayanlar doğuruyor, ben daha ii doğururummm die cesaret veriyorum kendime
kocamda bana veriyo gazı, benim karım pıt die hemencik doğuracak, o masada en fazla 10 dk kalacaksın hiç merak etme bende yanında olcam diyoo
sonrada biz doğursakdık ne güzel olurdu bi kerede pattadanak çıkarırdım ben onu diyooo
amin inşallah 24 haftalıksınız sizde sanırım başlar yavaş yavaş merak etme her yapı bir olmayabilir dediğin gibi harika bi duygu o hareket edince ya ağzım bi karış açılıyo ya ağlıyorum garip hallere giriyorum
gunaydın arkadslar 24 haftalık olup bulantıları hala dewam eden war mı?
yani keşke mümkün olsa dicem de mealesef:))benim çatım dar evlendiğimde de çok sıkıntı çektim ondan korkuyorum sanırım... öf ne biliyim ya sağlıklı olsunlar da onlar anneyiz biz cennet boşuna ayaklarımız altına serilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?