2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
estfr. canım..evlendiğimde cinsellikte çok sıkıntı çektim, pek bişey yaşayamadık sonrasında doktora gittim, doktor söyledi ve emla krem falan verdi...

o zaman doğum sezaryan olacak mecburen değil mi.. benim annemde aynı sebepten dolayı sezaryan doğum yapmış..
o bahsettiğin sıkıntıları ben de çektim.. hatta hep zor oluyordu ilk başta:26: ama doktora gitmeyi düşünmedim hiç..
bende de var mıdır acaba yaa:18: ben sezaryandan çok korkuyorum da..

estfr. canım..evlendiğimde cinsellikte çok sıkıntı çektim, pek bişey yaşayamadık sonrasında doktora gittim, doktor söyledi ve emla krem falan verdi...

canm emla krem uyusturucu etkisi olan bir krem degilmi.kk da okumustum bayanlar malum yerlerine agda yapmak icin kullaniyolardi agriyi hissetmemek icin

Son düzenleme:
günaydın bayanlar

çatının dar olması ağrı verir mi ki ilk defa duydum
benimde çatım darmış cinsellik bir ölüm hala 5 yıl bitecek hala zulüm
bir de kız eğriliği denen rahmin ters olması durumu var bende
Allahtan hamilelikte düzelir sonra yine bozulurmuş şans işte

ben şu aralar ağrıdan ölüyorum
eşim için üzülüyorum ama yapacak bişey yok

günaydınn değil tünaydınnnnnnnn

tunaydin tunicim.cok mutluyum.sabah prensesimin 2 tane tekmesini yedim.o kadar guzeldiki.artik yavas yavas azda olsa hissediyorm.dun seninkinide okudum tekmeledi demistn ya.sukur bende yedim o tekmeden.bizde hissedicez az kaldi kuzum.cok beklettiler ama

Merhabalar Hanımlar ;
konulara pek fazla katılamazsam da zaman buldukça geçmişi okumaya çalışıyorum.
herkesin keyfi yerindedir umarım bebişlerinde tabi
bende oğluşumla keyifliyim bu günlerde çünkü baya bi hareketlendi hele de çikolata yediğimde taklalar attığından eminim :))
23. haftamızdayız ve çalışmaya dewammm

puuff ben 2 günden beri bişi hissetmiyorum. Küstümü acaba bana

Petuş yağmur maşallah çok tatlı dudakları falan dediğin gibi tombul tombul sen sıkma canını benim eşim de annesine inanılmaz benziyor babaya benzerse mecburen kayınvalideye de benzeyecek sağlıklı sıhhatli olsun da en önemlisi bu
Doktor konusunda da acıbademde doğum yapmıştı çoğu arkadaşım bayağı da memnun kaldılar. Anlıyorum doktoruna alıştın vs.. Ama doğum anında zaten kimsenin gözü dktor falan görmüyormuş önemli olan iyi bir şekilde dünyaya getirmek ve gerek senin gerekse yağmurun sağlıklı olması... O yüzden her şeyde bir hayır vardır diye düşünelim...

gunaydın arkadslar 24 haftalık olup bulantıları hala dewam eden war mı?

benım sabahları hala oluyo bulantılarım

Canım ben 26. haftaya doğru gidiyorum bulantı bitmedi sabah akşam da hiç farketmiyor berbat bir şey çıkarmıyorum bu aralar ama kendimi bıraksam rahat çıkarırım zor tutuyorum doktora sorucam bu cuma niye hala devam ediyor diye?

çalışan gadınlara tunaydın, evde olan gadınlara gunaydın
nasıl oldun gecti mi enfeksiyon?

tatlım bilmiyorum ki hafif ağrılar devam ediyor..cuma günü detaylı için randevum var doktorda tekrar idrara baktırıcam..
inş. geçmiştir canım yaa..uğraştırmasa hala ne güzel olur..
bide kaburga ağrısı çıktı çok fena canım yanıyor..
bebişimde hareket etmiyo zaten
ben öksüz ben yetimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…