günaydın bayanlar
geçmiş olsun canım
senin ki abri ağrımıyor inşallah ağrımaz
benimki nerdeyse her gün sızlıyor
dolgum düşmedi ama ağrı var
artık hava mı alıyor alttan gene mi çürüdü acaba
ctesi gideceğim dişçiye
ama doktorum 27. haftaya kadar kanal tedavisi olabilirsin dedi
uyuşturmadan kanal tedavisi olur mu ki
ilk 3 ay ve sonraki 3 ay yapılmaz dedi ama
bakalım dişçim ne diyecek
ikizler miiii
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasipe tsin
ikiz taşımak ayrıcalık ya
bakmak daha da bir ayrıcalık
canım ultrasan tarihi sürekli değişir
ben ilk doğumunda son ay bile doğum tarihim değişti
genellikle satı doğru bilemk işe yarıyor
son ay kontrole gittiğimde önce 14 şubat sonra 22 şubat dedi son ay zaten 2 haftaya bir gidiyosun
sata göre doğum tarihim 13 marttı
4 martta sezeryan için randevu almıştım ki
3 mart akşamı suyum geldi
ya kaynanalar olsa sadece oda ıyı benım kayınpederde aşmıştı kendısını
ben daha 10 gunluk lohusayım ki bıde sezeryanlı doğurdum, bıran önce ıyıleş bız memlekte gıdıcez
çocugu ıhmal etme:
bide ben çok pınpırıklıyımdır çocugum konusunda , babasına bıle guvenemezken düşün yanı anne nekadar özverişli olursa olsun çocuguna kayınvalıde ve kayınpeder faktoru torunlarını herşeyden sakınıyolar ama sevmeye gelınce bakmaya gelınce yok yani çüşş okadarda değil dıyebılırler ahaha benımkıler öleler yani aman çok kestım bugun kaynanamı canımı çok sıkıyo bı kaç gundur ıyı oldu
prafooo....
Ay nekadar sinir bozucu kamera şakası gibi hamile kadından işmi buyurulur hepsi yemiş kafayı.
Gelip daha çok yardım edeceklerine ama nerdeee.Bunlar ömür törpüsü işte.Hayatımızda olmasalar ne kadar güzel olur öyle değilmi.Sırlar dünyasını hiç izlemiyo heralde senin kayınvalden.:)))
Ben şükretmeliyim kayanama 41 kere
Hiç öyle sorunlarımız olmadı, şimdiye kadarde hiç demedi şöyle yap böyle yap diye ama bakalım torunun yüzünü görünce napıcak :)
Bu arada avatarım aynııı doğumdan sonraki ben :)
Doğurmuş ama çıtır, çekici ve güzel :)
bütün hatunlar avatar değişmiş
hepside fit yanlız.
90-60-90
bende bulam bitane çıtır
kızlar ödemleriniz başladımı ? kaynana konusundan farklı bi konu ama napyım :)))
selam kızlar bebişim prenses çok mutluyum tam24 haftalık olmuş yaklaşık 10 kilo aldım sizlerin kilosu nasıl diğer hamileliğimde de 55 le başlayıp 72 le doğum yaptm ama bunda daha bir iştahlıyım davul gibi oldum oldum patlamaya hazırım
Benim ilk hamileliğim bende çok iştahlıyım önceden de öyleydim ben 10 kilo aldım şuanAllah sonumuzu hayırede :18:Kucamda şimdiden oburix e benzetiyor beni
geçen doktor sordu var mı diye ben dedim parmaklarımda var yüzüklerim olmuyor artık ama bacaklarımda farketmedim, sonra şöle bacaklarımı sıktı hafif böle kendinden emin hımmm var var dedi... tuzu azalt daha erken dedi... ama ne sakıncası var bu ödemin merak ettim ben, biraz bozuldu çünkü, baktım da baya baya tehlike habercisiymiş ödem...
kızlar bana primadan hediye paketi geldi ama içinde hiç birşey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?