2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

merhaba. Bende Nisan annesiyim bende bebişe bir şeyler aldım. 2 adet uzun kollu zıbın aldım,7 adet uzun kolu çıt çıtlı body aldım çünkü mağlum bahar ayı olucak bebiş üşüyebilir. Bir e 10 tane kısa kollu 3-6 aylık aldım Temmuz-Ağustos'da ancak kullanılabilinir diye biraz büyük aldım malum küçüğe çare olmaz ama biraz rahat ve büyük oldu mu bebek rahat eder bide bezi girince devreye aşağısı zor kapanabilir dedi yeni doğum yapan arkadaşlarım. Bide 5 adet patikli alt aldım buda çok gerekecek. Bence sen daha fazla kısa kollu alma sonradan ihtiycın olursa alırsın bebekler çok çabuk büyüyor. Uzun kollu en az 5 adet 0-3 aylık çıt çıtlı body al bence Mayıs ayında havalar daha çok sıcak olmuyor bide tabiki altı için patikli alt da al onlara uygun.

güle güle kullan canım,bayaa bişey göndermişler maşallah,tulumlA önlükte mi primadan geldi,iyiymiş valla.Sen bi daha ver bakayım adresi,üye olalım biz de

evet canım hepsini oradan gönderdiler. ama şu aralar gönderdiklerine tulum şapka mama önlüğü göndermiyolarmış wenice markasıyla anlaşmalarımı bitmiş neymiş..

feyse prima dünyası yaz çıkıyor canım

ehü ehü ehü demekki bu kadar kilo alan ben degilmişim sadece. azmı yesek acaba biraz hee ne dersin ama iki kişilik yiyoruz bunuda göz önüne alıp kendimizi kandıralım biras:)

Ya ama ne yapayım ben böyleyim kendimi kısıtlayamıyorum ben bide çalışıyorum ben her sabah otobüslerde kustum bide :2: allahın izniyle veririz doğumdan sonra çok kararlıyım ama kucam inanmıyor pufff cumartesi şeker yüklemem yapılacak inşallah şeker falan çıkmaz çok kilo alanlarda çıkabiliyormuş:18:

En farklı,güzel avatara sahip kk üyesi?

canavar
amonra
meg
Ece
paristebirgece
bugdaytanesi82

iki dalda adaysın :))

en güzel endeğişik avatarda da var senin ismin

kim aday göstermiş acaba çok merak ettim.
oy virin bari kızlar bana
azcık oy toplayım o kadar aday olmuşum
seçim çalışmalarına başlıyorum şu saatten itibaren

artık doğumdan sonra dikkat ederiz.
şimdi kendimize söz geçiremiyoruzki

Son düzenleme:
kızlar çağlar ismi nasıl sizce. eşim de enes çağlar koyalım diyo. görüş belirtirseniz sevinirimm. yardımcı olun lütfen. hiç güzel isim bulamıyorumm

aslında 90-60-90 daha süper siyah gecelikli sarışın seksi bir hatun vardı ama
dedim şimdi benim üyeliğimi silerler avatar yapmayayım

ya bende tutamiyorm kendimi.yedikce yiyesim geliyo.bu vitaminler insanin istahini aciyo ne bicim.simdi esimle disari cappuccino icmeye gidicez.kac gundur ole bi canm cekiyoki anlatamam

slm kızlar bikaç gündür kasıklarımdaki ağrıdan kıvranıyorum doktorum özel muayenehanede olduğu için idrar tahlilini özel bi labaratuvarda yaptırttı.oradaki iki stajer kız cumartesi günü benim idrarımda mikrop göremedi sancıdan kıvranıyorum enfeksiyon yok dediler doktorda dedi o zaman vajinitten fitilim bitti akıntım kalmadı ama sancım geçmedi dün aradım doktorumu dedim ben gece sancıdan uyuyamıyorum tuvaletimi yaprken zonklamasından yapamıyorum dedim tekrar tahlil yaptır dedi gittim aynı yere bu sefer oranın sahibi vardı adam tahlilimi kendisi yaptı bol bakteri mikrop buldu idrarımda şiddetli enfeksiyon dedie dedim aynı ağrıyla 3 gün önce tahlil yaptırdım yok dediniz bugün mü türedi gerizekalı stajerlerde ses yok tabi.doktoruma gösterdim 3 günde bu kadar artamaz demekki varmış dedi tahlil bile yapamamış beyinsizler kaç gündür kıvranıyorum ağrıdan ya bebeğime bişey olsaydıhemen 500 mglık antibiyotik başladı doktorum bitince gel dedi siz siz olun tahlillerinizi aksatmayın düzgün yerlere yaptırın

ooooooyyyy yine ne yedim ne yediiimm yaa
kıpırdayacak takatim yok su an
ohh yarasın bebişine...
kızlar çağlar ismi nasıl sizce. eşim de enes çağlar koyalım diyo. görüş belirtirseniz sevinirimm. yardımcı olun lütfen. hiç güzel isim bulamıyorumm

aslında soyadınla kombine etmende önemli..ama enes güzel isim çağlar pek tercihim olmazdı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…