kk bayansu
kızım kaynanalar şöyle düşünüyo( en azından benimki öyle 9 tane doğurmuş) aman biz hem tarlada çalışırdık,hem evde diğer çocuklara bakardık,elde çamaşır yıkardık,ekmek pişirirdik.şimdi sizinki neki 1 tane çocuk doğuracaksınız herşeyi makineler yapıyo,yine sızlanıyorsunuz.
yani senin beben var, bi yerde mertebe atlattım sana:))
yok cnm ya walla çok hoşuma gidio...yani şu forumda 20 tane menzile değersin öyle diim:))
o stelizatörleri almıyalımmı, bencede çok gereksiz ve çok pahalı..almıyalım dimi, almıyalım almıyalım
cuk oturmuş....petuş likes this:)))
ooo 38 olursa daha memnun olurum..hani cani gadın bekleyemedi aldırdı çocuğu demesinler die 39 didiydim ben:))
valla canım iyi yapmışsın, bend eaynı şekılde evın işi bıde çocugumda küçk yani yapıyorum evıme gelır namaz kılar namazlıgı bıle kaldırıp yerıne koymaz:)) ufak birşey ama birkez yardım etmişliği yoktur kendı evıne geldıgımde ne işi varsa yaptırmak ister hem evde canım çıkıyo zaten belımden öluyorum oraya geçincede az ağırdan alıyım dıyorum ama eskisi gıbı değilim bende yapmıyorum valla çay saatı gıdıyorum çay içip evıme eglıyorum bazen topluyorum bazend etoplamıyorum benım kaynanamda genç Allah sağlık sıhhat versın hepsinede kendı işlerini kendılerı görsun kendımıze zor yetişiyoz valla
kötü gelin sevda ve bayansu
bazen cok agır oluyo..
gerçektenmi..kızdınmı şimdi..bi daha yapmam söz
offf çok gıcık bunlar yaaa... içim sıkıldı valla... sen yine iyi söylemişsin ben çok sıkılırdım ve muhtemelen bi şey de diyemezdim... tebrik ediyorum arkadaşım seni... ben de öyle cuk otuttursam lafı ama nerdeeeee...
aynen bendeyani senin beben var, bi yerde mertebe atlattım sana:))
yok cnm ya walla çok hoşuma gidio...yani şu forumda 20 tane menzile değersin öyle diim:))
o stelizatörleri almıyalımmı, bencede çok gereksiz ve çok pahalı..almıyalım dimi, almıyalım almıyalım
cuk oturmuş....petuş likes this:)))
ooo 38 olursa daha memnun olurum..hani cani gadın bekleyemedi aldırdı çocuğu demesinler die 39 didiydim ben:))
valla canım iyi yapmışsın, bend eaynı şekılde evın işi bıde çocugumda küçk yani yapıyorum evıme gelır namaz kılar namazlıgı bıle kaldırıp yerıne koymaz:)) ufak birşey ama birkez yardım etmişliği yoktur kendı evıne geldıgımde ne işi varsa yaptırmak ister hem evde canım çıkıyo zaten belımden öluyorum oraya geçincede az ağırdan alıyım dıyorum ama eskisi gıbı değilim bende yapmıyorum valla çay saatı gıdıyorum çay içip evıme eglıyorum bazen topluyorum bazend etoplamıyorum benım kaynanamda genç Allah sağlık sıhhat versın hepsinede kendı işlerini kendılerı görsun kendımıze zor yetişiyoz valla
kötü gelin sevda ve bayansu
süperrsiiiinnnnnn
cok iyi demişsin agzına saglık
anneme okudum bu yazdıgınııı cok gulduu benimle yasıtmıs 46 yasında ne balkon yıkatcakmıs geline ne sacma diyoo
ama guzel sölemişsin deden yıkasın die ohh canıma da degsin
ahhh menzilll
nerden buluyosun bu avatarları yaaaaaa
bende istiyyorummmm
sus beaaaa
hiç bilmiyon bu işleri ben küsüp zırlayınca sen alttan alcan sen aglayınca ben
bu evlilik yurumessss boşanmalıyıss
slm kızlar
temizliğimi zar zor da olsa yaptım,yemeğimde hazır sayılır..saat 10'dan beri ilk kez oturdum tam keyifli keyifli geçmişi okuyacaktım kii,aşağıdan oğlum bağırdı
anneeeeeeeeeeeeeee anneeeeeeeeee..
açtım kapıyı efendim oğlum dedim?:26:
geell babannemlerin balkonunu yıka demez mi
ee arkadan babannesinin gülme sesi fln geldi...
bi anda tepem attı yaa kızlar ben hamile kalmadan öncede ne zaman balkon yıkasam böbrek iltihabından aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonundan 1 ay yatardım,bunu bile bile üstelikte kendi evimide temizlediğimi duydukları halde çocuğa balkonumuz pis annen gelsin yıkasın fln diyip gaz veriolar..walla çok zoruma gitti yaptığı..46 yaşında kadın yani alt tarafı hortum tutup balkon yıkıcak
zorla söylettiler beni...dedim,ben balkon yıkayamıyorum oğlum bizimkini de çamur götürüyo gelince baban yıkıcak söyle orayıda deden yıkasın dedim kapattım kapıyı
demiyolarki bu kız hamile yardım edeni yok 4 saattir temizlik yapıyo bi çay fln yapıp çağıralım bari die..1 saat önce inmiştim aşağıya çay içiyolardı bide oğlumla iş tembihliyolar bana hıhhh
evim kaç kez tadilat gördü k.validem daha bi bez sürmüş değil ne yapıcam işini çokta tınn yani
pufffff
k. valide öyle laf yapıştırdım böyle laf yapıştırdım mevzusu olunda dedeim bende mezile yapıştırım:)
kocamın taktiğini izliodum cnm ya, başım dik ve gurulu rolüne fazla kaptırdım kendimi, pardon
Ay nekadar sinir bozucu kamera şakası gibi hamile kadından işmi buyurulur hepsi yemiş kafayı.slm kızlar
temizliğimi zar zor da olsa yaptım,yemeğimde hazır sayılır..saat 10'dan beri ilk kez oturdum tam keyifli keyifli geçmişi okuyacaktım kii,aşağıdan oğlum bağırdı
anneeeeeeeeeeeeeee anneeeeeeeeee..
açtım kapıyı efendim oğlum dedim?:26:
geell babannemlerin balkonunu yıka demez mi
ee arkadan babannesinin gülme sesi fln geldi...
bi anda tepem attı yaa kızlar ben hamile kalmadan öncede ne zaman balkon yıkasam böbrek iltihabından aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonundan 1 ay yatardım,bunu bile bile üstelikte kendi evimide temizlediğimi duydukları halde çocuğa balkonumuz pis annen gelsin yıkasın fln diyip gaz veriolar..walla çok zoruma gitti yaptığı..46 yaşında kadın yani alt tarafı hortum tutup balkon yıkıcak
zorla söylettiler beni...dedim,ben balkon yıkayamıyorum oğlum bizimkini de çamur götürüyo gelince baban yıkıcak söyle orayıda deden yıkasın dedim kapattım kapıyı
demiyolarki bu kız hamile yardım edeni yok 4 saattir temizlik yapıyo bi çay fln yapıp çağıralım bari die..1 saat önce inmiştim aşağıya çay içiyolardı bide oğlumla iş tembihliyolar bana hıhhh
evim kaç kez tadilat gördü k.validem daha bi bez sürmüş değil ne yapıcam işini çokta tınn yani
önemli değil bebeeem
bazen bu hormonlar ani tepikler atıyo bana
ota boka alınıyom aglıyom
bi an tepikledi yine alındım ama gecti
bu arada yagmur gercekten kaynanana benziyooo
ayyy ne guzel aynı kaynanan gibi bi bebeişin olcak baktıkca hatırlarsın hiç özlemezsinnn
ohhhhkkk
en hassas noktadan vuriiimm bende
banada öyle geliooooooo
bakmıyoreeee, düşünmüyoreeee
bebek nasıl yıkanır bebek nasıl tutulur, nefes nasıl alınıp verilir kursu bulmam lazım benim:))
ahhaa dün kocama dedeimki annem son geldiğinde çok sevimsiz geldi gözüme...
kocam ne dese beğenirsin, banada öyle geldi dedi:)))
yani sevindim oda hissetmiş bi değişikti k. validem bu sefer..çizmiş gibiydi kafayı..neyseki beyimde aynı tespiti yaptı:))
canım petuşum bebek doğunca kaynanalar ıkıncı bı evreye gırıyo :))
yedırdınmı altını değiştinmi yıkadınmı bu çocugun yuzunu bak ıhmal etme vs vs ahahaha
ben bazen dıyodumkı yok yıkamadım pitlensın nolcak
benimkinin ikinci evresi nasıl olur ki allaaam yaaaaa... level atlıcak öyle mi? amanın amanın... derhal laf yetiştirme kursu istiyorum deneyimli annelerden, şöyle çatır çatır
canım petuşum bebek doğunca kaynanalar ıkıncı bı evreye gırıyo :))
yedırdınmı altını değiştinmi yıkadınmı bu çocugun yuzunu bak ıhmal etme vs vs ahahaha
ben bazen dıyodumkı yok yıkamadım pitlensın nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?