2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
biz geldikkkkkkkk...
oğluşumla gezmelere doyamadık teyzişler o yüzden pek katılım gösteremiyoruz paşamla bu aralar ama özlendiğinizi bilin yaniii
neler yaptınız bugün nelerden konuştunuz bakalım ??
yün aldım oğluşuma bu yeleği örmeye başladım nasıl sizce??

ananemizle daha bisürü ciciş yaptık onlarıda pcye atar yarın gösteririm size teyzişlerr

ay şu kaburga batmaları beni öldürecek.bu haftaya kadar sadece sağ tarafım ağrıyordu. 2 3 gündür sağ sol birlikte ağrıyor.
ne oturabiliyorum,ne yatabiliyorum

aayyyyy canım bende bu konuda tekmiyim acaba diyodum sendedemi vardı o sıkıntı...inan seni çok iyi anlıyorum şuan beter bi batma yanma acı hatta..sağ tarafımda oluyo benim genelde..cuma günü doktora sorcam bu kadar acıması normalmiymiş ...

canım doktorun söylediği normal, ama oturuşuna dikkat et.dik otur,bide gebelik hareketleri var onları yap vücudunu esnet.
tamam anladım yamuk oturuyorum ama sabahtan başlıyo benim bu ağrılarım.şuan feci durumdayım

aynı şekilde benimde çok acım oluyo canım benim sabahtan başlaması değil uyurken bile canım yanıyor..otururken sırtıma yastık koyup dik oturuyorum yatarken 2 yastıkla uyuyorum hatta bazen resmen oturur vaziyette olabiliyo..ama geçmedi geçmicekte sanırım..
intten araştırdım kaburgalar açılıyomuş yanlara doğru özellikle sadece göbek çıkan hamilelerde görülüyomuş çok sık...kaburgalar göbüşe yer açıyomuş ve ancak bebek doğum kanalına girdiğinde ağrılar hafifliyomuş.

Ben geldimmmmmm!!!

Napıyorsunuz millet!!!!

Özledik kızımla sizi maşallah bugün kaynatmışsınız da kaynatmışsınız bebik ve anne kilolarından kayınvalidelere kadar

oku oku bitiremedim :9

hee yok o tam olarak öyle olmuyo bebişimm
anasına yarıyo oglu hala 428 gr
bu cocuk nie buyumuyo hee nieee
burda duyuyorum 550-650 benim ki nie minnak kaldı
tam bir hafta önce 428 gr demiştii fffssss..

menzilim noluyo kuzum sakin ol.canım bebekler bu haftalarda yavaş son ay çok hızlı kilo alırmış içini ferah tut ayrıca ultrason ortalamayı gösteriyo ablama 3500 dedi doktor kadın 4 kg doğurdu mahvoldu doğurana kadar 4 ten sonra sezaryana alınıomuş çünkü.o yüzden ferah tut içini o kesin sonuç değil.bol bol ceviz fındık badem ye etkiliyo gerçekten

selam kızlar nasılsınız? Bu sabah annem geldi dunde kayınvalidem vardı o gitti annem geldi ... Sabahtan beri yeni oturdum hafta sonu badana boya var annem hazırlık yapıoo tabıı onunla bırlıkte bende oldum yaaa ayakta durmaktan arada otursamda yoruluyorum : ahh eskiden olsa yorulmak nedir bilmezdiim

ay ne gıcık ya uyuz oluyorum sen benden çok mu düşüncen yavrumu dimi? benimki de bana kendince gaz veriyo geçengün rüyasında görmüşmüş de hiç ilgilenmemişim de bebeğimle, bana kızıyomuş da dedim ben mi ilgilenmicem tersine çıkar rüyalar dedim hamile kaldım ona bile karıştı ya daha erken değil mi diye, kanamam oldu yatmam lazım diyoki bana kalkınca pat diye dşcek mi cehalet başka bişey valla ay çok dolmuşum sinirrrrrr!!!

kizlar sabahtan beri basim cok fena agriyo.zonkluyo resmen.gecer dedim ama gecmedi.parol alabilirmiyim.sizce bi sakincasi varmi.hamilelikte kullaniliyo ya.acil cevaplarinizi bekliyorm

kizlar sabahtan beri basim cok fena agriyo.zonkluyo resmen.gecer dedim ama gecmedi.parol alabilirmiyim.sizce bi sakincasi varmi.hamilelikte kullaniliyo ya.acil cevaplarinizi bekliyorm

arkadaşım geçmiş olsun öncelikle.parol alabileceğimi söylemişti benim doktorum.tek taraflı zonklama şeklinde mi ağrın?benim öyle olur hep migren olabilir demişti doktor.karanlık bir odada biraz uzansan belki iyi gelir

sonuçların iyi çıkar canm umarım şişmanlıkla alakası yok bende bende yaptırdım iyi çıktı kaç haftalıksın tam olarak sen. kiloları bende hiç takmıyorum ve olabildiğince yiyorum:)yemeyede devam doğumdan sonra veriliyo yani. benimde arabaya binnce midem şişiyo acayip gaz oluyo buda yeni çıktı çok rahatsız ediyo çalışanlar için daha zor Allah yardımcın olsun kuzum

kuzum kıyamam geçmiş olsun..bana doktor baş ağrısı için minoseet vermişti çok ağrıdığı zaman ondan atıyorum 1 dene..
parol da duymuştum bkaç kişiden ama kullanmadım hiç..

bulantı degilde bnmde mide yanması vr cok fena bnde basta hiç yasamamıstım simdi 1 haftadır aksamları midem yanıyo süt içiyorum geciyo ama bu seferde kasınıyorum

kuzum kıyamam geçmiş olsun..bana doktor baş ağrısı için minoseet vermişti çok ağrıdığı zaman ondan atıyorum 1 dene..
parol da duymuştum bkaç kişiden ama kullanmadım hiç..

sagol canm ya.parolu okudum simdi internettende B gurubunda.ama emin degilim.bebise bi zarari olurmu diye.zaten cogu yerdede minoset ve parol yaziyo

sagol canm ya.parolu okudum simdi internettende B gurubunda.ama emin degilim.bebise bi zarari olurmu diye.zaten cogu yerdede minoset ve parol yaziyo

yok canım bence bi zararı olmaz kullanan bikaç kişi olmuştu çünkü forumdada öle hatırlıyorum..
minoset varsa evde onuda kullanabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…