büyür canım büyür merak etme sennnnnn
ama balık yiyemiyorsan doktoora söyle
o önemli bak ...
ay şu kaburga batmaları beni öldürecek.bu haftaya kadar sadece sağ tarafım ağrıyordu. 2 3 gündür sağ sol birlikte ağrıyor.
ne oturabiliyorum,ne yatabiliyorum
söyledim biliyo et yiyemiyorum die
b12 vitamini verdi
balık yiyemiyorum diyede omega3 verdi
dertlendim yine
biz geldikkkkkkkk...
oğluşumla gezmelere doyamadık teyzişler o yüzden pek katılım gösteremiyoruz paşamla bu aralar ama özlendiğinizi bilin yaniii
neler yaptınız bugün nelerden konuştunuz bakalım ??
yün aldım oğluşuma bu yeleği örmeye başladım nasıl sizce??
Eki Görüntüle 311319
ananemizle daha bisürü ciciş yaptık onlarıda pcye atar yarın gösteririm size teyzişlerr
aayyyyy canım bende bu konuda tekmiyim acaba diyodum sendedemi vardı o sıkıntı...inan seni çok iyi anlıyorum şuan beter bi batma yanma acı hatta..sağ tarafımda oluyo benim genelde..cuma günü doktora sorcam bu kadar acıması normalmiymiş ...
canım doktorun söylediği normal, ama oturuşuna dikkat et.dik otur,bide gebelik hareketleri var onları yap vücudunu esnet.
tamam anladım yamuk oturuyorum ama sabahtan başlıyo benim bu ağrılarım.şuan feci durumdayım
söyledim biliyo et yiyemiyorum die
b12 vitamini verdi
balık yiyemiyorum diyede omega3 verdi
dertlendim yine
hee yok o tam olarak öyle olmuyo bebişimm
anasına yarıyo oglu hala 428 gr
bu cocuk nie buyumuyo hee nieee
burda duyuyorum 550-650 benim ki nie minnak kaldı
tam bir hafta önce 428 gr demiştii fffssss..
canım petuşum bebek doğunca kaynanalar ıkıncı bı evreye gırıyo :))
yedırdınmı altını değiştinmi yıkadınmı bu çocugun yuzunu bak ıhmal etme vs vs ahahaha
ben bazen dıyodumkı yok yıkamadım pitlensın nolcak
kizlar sabahtan beri basim cok fena agriyo.zonkluyo resmen.gecer dedim ama gecmedi.parol alabilirmiyim.sizce bi sakincasi varmi.hamilelikte kullaniliyo ya.acil cevaplarinizi bekliyorm
kizlar sabahtan beri basim cok fena agriyo.zonkluyo resmen.gecer dedim ama gecmedi.parol alabilirmiyim.sizce bi sakincasi varmi.hamilelikte kullaniliyo ya.acil cevaplarinizi bekliyorm
Ya ama ne yapayım ben böyleyim kendimi kısıtlayamıyorum ben bide çalışıyorum ben her sabah otobüslerde kustum bide :2: allahın izniyle veririz doğumdan sonra çok kararlıyım ama kucam inanmıyor pufffcumartesi şeker yüklemem yapılacak inşallah şeker falan çıkmaz çok kilo alanlarda çıkabiliyormuş:18:
gunaydın arkadslar 24 haftalık olup bulantıları hala dewam eden war mı?
kuzum kıyamam geçmiş olsun..bana doktor baş ağrısı için minoseet vermişti çok ağrıdığı zaman ondan atıyorum 1 dene..
parol da duymuştum bkaç kişiden ama kullanmadım hiç..
sagol canm ya.parolu okudum simdi internettende B gurubunda.ama emin degilim.bebise bi zarari olurmu diye.zaten cogu yerdede minoset ve parol yaziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?