alayim o zaman bi tane ya kizlar.minosette yokki.parol var sadece
Dün 3 boyutlu ultrasona girdik ve herşey iyi görünüyor dedi doktor. 1 hafta önde gidiyormuşuz rapora 23+4 yazdı haftayı.
Bebişimiz 630 gr olmuş :)
Benim çok ağrım var ama. Sizlerde varmı bilmiyorum ama benim tam vajnanın ön kısmının olduğu kemik pubik kemiği deniyormuş, çok ağrıyor. Forumlara bakındım da genelde 30. haftada başlııyormuş bu ağrı sizlerde var mı? Bir de belim çok ağrıyor.
aynen ya benimde orası çok ağrıyor. ayakkabılarımı çıkarırken yürüken sanki ordaki kaslarım acıyor gibi...pantolonumu giyip çıkarırken ayaklarımı kaldıramıyorum hemen orası acıyor. neden acab vajina kendini doğumamı hazırlıyor
Evet canım ya şimdi forumlarda arattım da bu dertten şikayetçi az da olsa birileri olmuş. Bu sitede de ayrıntılı anlatıyor;
GEBELİKTE ÇATI KEMİĞİ AĞRISI (PUBİK - PELVİK AĞRI)
Çatıda açılma oluyormuş ve normal doğuma hazırlıyormuş. Bu iyi bişeymiş ama doğuma kadar böyle olmaz umarım. Çünkü ben yürümekte zorlanıyorum yatarken dönemiyorum. Oturduğum yerde bile ağrıyor. Merak ettiğim acaba yürüyüş yapmam zararlı mı?
sağol canım incelicem şimdi. yürüyüş bana iyi gelmiyor çünkü hemen çatım acıyor. bende yatakta dönmekte zorlanıyorum hatta uzandığımda kalkarken bir ah sesi çıkıyor illa orayı tutuyorum acımasın diye
Yaa evet sünnetli çocuklar gibiyiz di miBen korktum acaba erken mi açılma başladı diye çünkü genelde son dönemlerde oluyormuş
bu ağrı neyse belki bizimki şimdi olup geçer son dönemde kocaman karnımızla rahat ederiz.
Yaa evet sünnetli çocuklar gibiyiz di miBen korktum acaba erken mi açılma başladı diye çünkü genelde son dönemlerde oluyormuş
bu ağrı neyse belki bizimki şimdi olup geçer son dönemde kocaman karnımızla rahat ederiz.
bir de bu ağrı bende 3 haftadan beri var son zamanlarda da arttı. doktorada söylemedim o da herşeye normal diyor buna da normal der dedim. hem yürüyüş yapmak istiyorum hem de yapmaya başlayınca ağrı oluyor. acaba bizimki normalden çok mu açılıyor nedir:44:
kaç gündür gözüm seni arıyor.bebeğiniz nasıl?çok merak ettim.İnşallah iyidir o küçük melek
Bendede 1 haftadır var. Ben dün detaylı ultrasona başka biryere gittim o doktora da sormak istemedim. Ama benim doktorum da aynen seninki gibi herşeye normal diyor 2,5 hafta sonra randevum var ozamana kadar geçmezse sorucam. Ama daha önce kalça ağrım olmuştu bacağıma vuruyordu onu söylemiştim çok normal eklemlerin açılıyor dedi. Kuyruk sokumu ağrıyıp hiç oturamayanlar oluyor dedi simit veriyoruz onlara otursunlar diye dedi. O zaman yürüyüşü sormuştum yürüyüş yapabiliyorsan yap tabiki demişti.
Ben geçen haftaya kadar haftada 1-2 defa yarım saat yürümeye çalışıyordum. Bugün 15 dk yürüdüm, yürüyebildim ama sanki eve gelince ağrım daha çok arttı. Forumlardan birinde okudum pubik ağrısı olan birine doktor yürüyüsü yasaklamış istirahat vermiş. Benim doktorum yasaklamaz gibi geliyo.
Senin 3 haftadır sürekli mi var?
inşallah canım...bir de iri bebeklerde bu ağrı oluyormuş sanırım seninkide biraz önden gidiyordu. benim ki de öyle onla alakası olabilir belki de...neyse herşeyin bir bedeli var çocuk sahibi olalım dedik kilolar, çatlaklar, ağrılar, bir de doğum....canları sağolsun yeterki onlar sağlıklı olsunlar ben herşeye razıyım...
Allaha şükür iyi. Kaç gündür foruma girmek bile istemedim canım çok sıkkındı. Bugün 4 günlük oldu bebiş küvezde, doktorlar iyi olduğunu söylüyorlar. Annesi başında 3 saatte bir mama ile besliyor küvezin içinden, sütü gelmedi. Ağlamaya da başladı kuzucuk.
Dualarımız onunla. Teşekkür ederim ilgine canım. Dualarınız için de çok teşekkür ederim. Gerçekten buna çok ihtiyacımız var.
Senin bebiş kaç haftalıkken kaç gramdı en son kontrolünüzde?
sürekli değil aslında...yürüyünce çok oluyor. ama bu aralar yürümüyorum da yine var. ilk olarak 3-4 hafta önce başladı ama yine o zamanda yürümüştüm. e yürümesemde kilo alcam yamesela dün bir 15 dk. yürüdüm işim vardı eve geldim oturduğum yerden kalkamıyorum o derece yani. şu anda ayaklarım uzatıyorum ayak ayak üstünde ayağımın birini yere indirmek istesem çok acıyor mesela...ayrıca dolmuşa binerkende ...gittikçe artıyor ağrı bende bundan korkuyorum...ayrıca benim vajinada biraz büyüdü sanki
Amin canım inşallah bu bebeği gerçekten çok hakkettiler Allah ona annelik duygusunun en yücesini tattırır inşallah sağlıklı ve uzun ömürlü bir evladı olur.ayy çok sevindim iyi olmasına Allahım daha iyi etsin onu korusun.Annesine de sabırlar umarım bu zorlu süreci bir an önce atlatırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?