2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
23+2 de 620 gr dı bizimki yanlış hatırlamıyorsam...ona göre kur kafanda:))
amannn bu çay ne kadar güzel bişimiş yaaaa.her yudumda ohh çekesim varrr :)))) yasaklar hep tatlı geliyo insana nedense

ayy evet ya...resmen inadına içiyorum bende..
önceden bu kadar çay hayatta içmezdim..
şimdi böyle bi hırs gelio bana..
hiç bişi yapamıom al işte içiom çayı içiom çayı oluom kendi kendime resmen:))

gunaydin kizlar..dun kabus k gibi gecti bana.bas agrisindan oldum resmen.simdi iyiym sukur.mecbur bi tane parol aldim.onuda netten ne kadar arastirdim bir blseniz.sabaha kadar devam etti.Allah dusmanimin basinada vermesin bu bas agrisini.

Son düzenleme:
yaaa ne işimiz var işte
yürüyün gidip yatalamı ya
hayat telaşı yok
iş yarışı yok
yoğunluk yok
evde koltuğa uzanalım
bir battaniye alalım
tv açık
gözler yarı kapalı yarı açık
ha uyudukk ha uyuyacağız

ohhh misss evde

gunaydin kizlar..dun kabus kabus gibi gecti bana.bas agrisindan oldum resmen.simdi iyiym sukur.mecbur bi tane panado aldim.onuda netten ne kadar arastirdim bir blseniz.sabaha kadar devam etti.Allah dusmanimin basinada vermesin bu bas agrisini.
geçmiş olsun canım yaaa aynı baş ağrısını bende 2 gün önce yaşadım ama çok direndim ilaç almamak için sabaha karşı uyumuşumda geçmiş gerçekten çok kötü bi durummm

dimi dimi dimi amaaaaaa yaaaaa neyse o günlerede az kaldı gibi görünüyo bakalımmmm

günaydınlar annecikler:) ya kızlar sol göğsüm ve kaburgalarım sırtıma doğru aşırı ağrıyo gittikçe de artıyo ve sürekli bir ağrı var uyutmuyo tamamen böyle bi sıkıntı çekeniniz var mı?

gunaydin kizlar..dun kabus k gibi gecti bana.bas agrisindan oldum resmen.simdi iyiym sukur.mecbur bi tane parol aldim.onuda netten ne kadar arastirdim bir blseniz.sabaha kadar devam etti.Allah dusmanimin basinada vermesin bu bas agrisini.
geçmiş olsun datlım

off aynen ya bende önceden içmezdim bu kadar şimdi demlik bitiresim var
hele akşamları tv karşısında zor tutuom 2. 3. bardağı içmemek için

off off offfffffffff sabahları alarmı 5er dk aralıklarla kaç kere kuruyom varya.hiç ama hiç bırakasım gelmio sıcacık yatağı

aynen pariscm ya bende hamilelikten sonra ne bicim iciyorum cayi bi gorsen.bi arada nescafe iciyodm.sukur onu kestim.

ya bizim işyerinde filtre kahve yapıyolar. hamilelikten önce hiç içmezdim acı gelirdi. ama şimdi kokusu bir güzel geliyokii misss gibii.hatta şuan yine yaptılar.. içmemek için zor tutuyorum kendimi

kızlar ya rubella ıgg tetsini(kızamıkçık) yaptıran ve sonucunu hatırlayan varmı?
ben yaptırmıştım ama sonucunu almamıştım, dr bi problem yok demişti...
şimdi bi arkadaşım hamile rubella ıgg testimin sonucu 353 poztif çıktı çok korkuyorum nedir bu die maıl atmış..yardımcı olamk istedim ama test sonuçlarımı ben hiç dr dan almadığım için bilemedim..yorumu olan varmı??

geçmiş olsun canım yaaa aynı baş ağrısını bende 2 gün önce yaşadım ama çok direndim ilaç almamak için sabaha karşı uyumuşumda geçmiş gerçekten çok kötü bi durummm

sagol tatlim.benm canim tatli heralde.dayanamiyorm aciya.ama bende cok direndim.en sonunda pess ettim.

bir gün önce kızımı rüyamda gördüm çok güzeldi sarılıp öpüşüyoduk salyalı salyalı birbirimizi o damaklarıyla öpmeye çalışıyodu beni harika bi rüyaydı

dün yine gördüm kızımı kızım bana anne demiyodu benden kaçıyoduu onu bırakıp işe geldiğim için annanesine anne diyodu. kucağıma falan gelmiyodu. Allahım nasıl içim acıdı nasıı.sabah bi kalktım canım acaip sıkkın bu rüyaya sıkılmışım demekki.. biz nassı bırakcaz yaaaa. bana anne demiyoduu tavır yapıyodu banaa

ya bizim işyerinde filtre kahve yapıyolar. hamilelikten önce hiç içmezdim acı gelirdi. ama şimdi kokusu bir güzel geliyokii misss gibii.hatta şuan yine yaptılar.. içmemek için zor tutuyorum kendimi[/QUOTE]

oooo ben bayilirim filtre kahveye.ama onun kokusu insani cagiriyo resmen kendine.alisveris merkezlerinde filan.ben bide cappucinoyu coook seviyorm.ustunun kopugunu yemesini.bak simdi canm cekti sabah sabah

Son düzenleme:

öle bi test mi varmış? haberim bile yok

günaydın kızlar..
bacağıımı kasığımmı olduğun tam bilemediğim bir yerim ağrıyo..iki gündür zor yürüyorum.biraz yürüyüp açılınca geçiyo ama oturupda ayağa kalkınca resmen ayağımı sürüyorum yürürken.

ya bizim işyerinde filtre kahve yapıyolar. hamilelikten önce hiç içmezdim acı gelirdi. ama şimdi kokusu bir güzel geliyokii misss gibii.hatta şuan yine yaptılar.. içmemek için zor tutuyorum kendimi

oooo ben bayilirim filtre kahveye.ama onun kokusu insani cagiriyo resmen kendine.alisveris merkezlerinde filan.ben bide cappucinoyu coook seviyorm.ustunun kopugunu yemesini.bak simdi canm cekti sabah sabah[/QUOTE]

valla resmen gel gel yapıyo koku
cappucino dün içecektiniz sankim öyle hatırlıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…