2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
mantıklı olan bu gibi
2. el masrafsız bir ev alıp 1 sene kiraya verip sonra taşınmak
kiraya vermeyi istemiyorum
aslında ev almayı 1 sene erteleyip para biriktirip daha az kredi çekmek mantıklı ama biz para biriktiremiyoruz
eve giren para 4500 diyelim ayda 1500 lira bile koymaıyoruz borcumuz yok 1 sene geçmiş biriken para 15 bin lira
ayda 1250 lira kalan para nerde
ortada bişey yok her ay 2-2.5 kredi kartı
çok canım sıkılıyor
yani kredi çekmesem bu iş olmayacak
yani bu 15 binide biriktiremezdikde hesabımı elime aldım internetten direk başka bankaya yolladım vs
kocam benden ayrı harcamaz ama işte durum bu

Üzülme cnm...ben de senin gibiyim ya cumartesi sabahlayacaklarmış ay sonu olduğu için eşimde aynı durumda ne yapacam tek başıma kocamdan ayrı olucam
biz de hesap kapatınca geç çıkıyoruz malesef

saol canım
inşallah bir ev sahibi olabiliriz

benim kocam evi gereksiz gördü hep daha yeni yeni büyüyor işteee
canım nasıl sıkkın ya offffff

geçmişe bakmamaya çalışıyorum 6 senede sadece benim aldığım parayla ev sahibi olabilirdik ama nerde

canım bence dönemleri var bir hafta öncesine kadar çıkacak gibi hareket ediyordu. sonra bir kaç gün duruldu. şimdi yine başladı. benimkide erkek . ama kızlar daha çok hareketliymiş bunu bende duydum

valla benim ki de erkek ama çok hareketli gece gündüz hiç fark etmiyor ilk oğlumda böyleydi
günaydın hanımlar...
biz çok fena grip olduk.başımı kaldıramıyorum..işe zor geldim valla..

geçmiş olsun canım

günaydın kızlarrr. oğluşumla biz geldik. birazdan diyet kahvaltımızı yapacağız. kilolar ne durumda kızlar

6. ayımın son günü bugün...6. ayı 6 kilo ile kapattım...kaldı 3 ay:))

yağmurrrrr

ama ama ben zaten şişkoyum, çikoyummmmmm
siz 20 kiloda alsanız bana ulaşamzsınız((
almasam eyiydi...

Günaydın herkese,

Benim de 6.ayımın son günü bugün çok şükür toplamda 6 kilo aldım. Bugünlere de geldik az kaldı geri sayım başladı bile.

Ben şu anda 64 kiloyum bazen de 63.7 çıkıyor yine de 6 diyorum 5 yerine inşallah dikkat ederek tamamlarız yolculuğumuzu

cnm maşallah ben 6 kilo almıs olsaydım şimdiyee ohhhhhhhhhhhhhoooooooooooo cok iyi kilon

canım bizim elimize geçen parada ancak o kadar...hatta yıl sonuna doğru eşimin maaşı bayağı bi düştüğü için örneğin bu ay toplamda 3900 gibi bi para geçecek elimize...ama sabit bi ödeme olunca oluo...herşeyden önce krediyi ödüyoruz..2000 liraya yakın kredimiz...sonra kalan parayıda ayarlıoruz bi şekilde...bizim hiç birikimimiz yoktu ev alırken arabamız vardı..arabamızı sattık:))) onla evi tadilat ettirdik, evin bütün parasınıda kredi çektik...hep dioruz ev almasak ayda 2000 kenara koyabilirmiydik..hayatta koyamazdık...velhasıl bi şekilde ödenio ama birikim yapmak çok zor dediğin gibi...aileden birinden biri bu olaya el atmalı bencede..yoksa bütçeye giren para tuz buz olup gidio..inş. en kısa sürede bi ev sahibi olursunuz...

cnm maşallah ben 6 kilo almıs olsaydım şimdiyee ohhhhhhhhhhhhhoooooooooooo cok iyi kilon

saol cnm...biz alimina isminden vazgeçtik eşimi ikna edemedim. şimdilik dila olsun diye düşünüyoruz ama bakalım değişmezse tabi..

Teşekkür ederim canım. Ben 5 kiloyu da ilk 3-3.5 ayda aldım dikkat etseydim şimdiki gibi daha az alırdım eminim :S sen toplamda kaç kilo aldın ki?
Geçen haftasonu yürüyüşe başladım haftanın 3 günü yürüsem doğumda kolay olur, kilo da dengelenir. Ama çok yorgun oluyorum eve gidince ve yemekten 1 saat bilemedin 2 saat geçince uyuyorum niye bu kadar uyuyorum ben ya topiğin geneli uyuyamamaktan şikayetçi bu benim adıma iyi mi kötü mü anlayamadım. Ve gözümü kapatıyorum bakıyorum sabah olmuş normalde de uykuya düşkündüm sanırım o yüzden.

Dila ismi de güzel canım anlamı nedir?

oldu cnm çok saol zahmet verdim...ellerinize sağlık..
biraz anlatsana nasıl yapılyo..yani ilk nerden başlanıo..neler alınyo neleri kendin hazırlıosun vs. ne zmn a kadar dayanıolar

harika olmuş sizmi yaptınız bunu ellerinize sağlık

bu nedir mavili bn kaçırdım mevzuyu?
bebek kurabiyeleri canım bunları hastane için yapıp
ağaca asıcam şekerler kurabiyeler gelenlere vermek için

Eline sağlık süper görünüyorlar nasıl yapabildin tebrik ederim, tarifini paylaşırsan seviniriz.

öncelikle önmli olan kuarbiye yapabilmek güzel beğendiğiniz herhangi
bir kuarbiye tarifi olabilir. daha sonra gerekli olanlar malzemeler ne kadar
çok malzemeniz olursa o kadar kolay ve daha ince ayrıntılar yapabiliyorsunuz
kurabiye kalıpları(şekil birçok çeşit var bebek,araba,emzik biberon vs)
şeker hamuru (istediğiniz renklerde)
birde isim için harfler
yapıştırmak içinde şekerli su
gerisi hayal gücü

kurabiyleri pişirip öylece ağzı sıkı bi kapta buzdolabında 2-3 hafta saklayabilirsiniz
hatta kek gibi buzlukta bile olabilir ama kırılmaması önemli
şeker hamurluda tek tek poşetlitim 1-2 hafta dayanabilir

kadis peki anne karnında bebek hareketliyse doğdupundada öyleolur diyorlar. senin ilk oğlan şimdi hareketli bir çocuk mu.öyleyse benyandım. peşinde koşturacak beni

neden istemıyorkı cnm yaa anlamı cok guzel bi ısım hem kulagada cok hos glıyor
bilmiyorum cnm..açıklaması yok sadece hoşuma gitmedi diyor o kadar... anlamını ne diye biliyorsun sen.. ben mina dağında bir çiçek diye duymuştum..

dila ; içten gönülden seven anlamında cnm... büyük bir ihtimal bizim cimcimemizin adı dila olacak.

ay ya aralık annelerini okudum şimdi 42. haftalarda doğuranlar var, offff ben o kadar bekleyemem ya çok sabırsızlanırım, bu arada birinin kahverengi suyu gelmiş dr. a gitmişler küçük bey kakasını yapmış çok tatlı yaaaa....bide biri doğumdan bi gün sonra oğlunu sünnet ettirmiş çok kolay olmuş 1 haftada iyileşmiş, benim eşimde öle istiyor ama ben istemiyorum büyüsün biraz istiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…