günaydın anne adayları.
bebeğinize isim düşündünüz mü? eğer varsa paylaşır mısınız.benim de kzım olacak ama çok zor bu isim konusu.
geriye 114 gün kaldı
günaydın hanımlar...
biz çok fena grip olduk.başımı kaldıramıyorum..işe zor geldim valla..
petuşş oldumuu?
mantıklı olan bu gibigünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
biz öyle yaptık cnm...1 sene kadar oldu evimizi alalı..60 metrekare 15 yıllık binada...
içinin tadilatıda dahil 150 i gibi bi paraya mal oldu....
şu anda krediyle ödüyoruz tam denk gidioruz çok şükür..
daha büyük ve daha luxunude alabilirdik belki ama sıkıntıya sokacaktık kendimizi..bak hiç aklımızda yokken bi bebek girio hayatımıza...onada herşeyini alabiliyoruz şükürki..
alırkende öyle dedik..bunu öderiz veya yarıya kadar öderiz sonra daha büyük eve çıkarız....bi nevi evle birikim yaparız:))
ama bu aralar faizler çok yüksek...allah yardımcınız olsun cnm..allah ödeme kolaylığı versin...
uyyy guzumm...annesi bebik için çalışyolar işte..onu düşün teselli et kendini cnm...üzme kendini
biz de hesap kapatınca geç çıkıyoruz malesefÜzülme cnm...ben de senin gibiyim ya cumartesi sabahlayacaklarmış ay sonu olduğu için eşimde aynı durumda ne yapacam tek başıma kocamdan ayrı olucam
Günaydın herkese....
bizde evi alalı 1,5 yıl oluyor... ama biz alırken aldığımız evin bize +masraf çıkarmaması üzerinden çok durduk. yeni veya kullanılabilir olmalıydı ki kredi öderken bide ev tadilatı ile uğraşmayalım. biz ttercihimizi sıfır evden yana kullandık.. ev aldığımızda mutfak dolapları takılı olmadığı için sadece onlar seçme şansım oldu. wc banyo klasik, renklerini çok beğenmedim ama idare ediyoruz.. 110 m2 alabileceğimiz en iyi evi aldık, çokda uygun bi fiyata, daha iyisini daha pahalısını alamazdık zaten...
bi süre sonra satar biraz daha rahat edeceğmiz bir eve geçeriz belki....
krediler olmasa başka türlü mal sahibi olamayacağız. allah sizinde gönlünüze göre versin... ve allah hepimize ödeme kolaylığı versin...
hemencik bitsin bu kredi borçlarıı......
canım bence dönemleri var bir hafta öncesine kadar çıkacak gibi hareket ediyordu. sonra bir kaç gün duruldu. şimdi yine başladı. benimkide erkek . ama kızlar daha çok hareketliymiş bunu bende duydum
günaydın hanımlar...
biz çok fena grip olduk.başımı kaldıramıyorum..işe zor geldim valla..
bi daha ekliyelim
Eki Görüntüle 316730
günaydın kızlarrr. oğluşumla biz geldik. birazdan diyet kahvaltımızı yapacağız. kilolar ne durumda kızlar
6. ayımın son günü bugün...6. ayı 6 kilo ile kapattım...kaldı 3 ay:))
yağmurrrrr
ama ama ben zaten şişkoyum, çikoyummmmmm
siz 20 kiloda alsanız bana ulaşamzsınız((
almasam eyiydi...
bi daha ekliyelim
Eki Görüntüle 316730
Günaydın herkese,
Benim de 6.ayımın son günü bugün çok şükür toplamda 6 kilo aldım. Bugünlere de geldik az kaldı geri sayım başladı bile.
Ben şu anda 64 kiloyum bazen de 63.7 çıkıyor yine de 6 diyorum 5 yerine inşallah dikkat ederek tamamlarız yolculuğumuzu
çok geçmiş olsun cNIM bol c vitamin all...
mantıklı olan bu gibi
2. el masrafsız bir ev alıp 1 sene kiraya verip sonra taşınmak
kiraya vermeyi istemiyorum
aslında ev almayı 1 sene erteleyip para biriktirip daha az kredi çekmek mantıklı ama biz para biriktiremiyoruz
eve giren para 4500 diyelim ayda 1500 lira bile koymaıyoruz borcumuz yok 1 sene geçmiş biriken para 15 bin lira
ayda 1250 lira kalan para nerde
ortada bişey yok her ay 2-2.5 kredi kartı
çok canım sıkılıyor
yani kredi çekmesem bu iş olmayacak
yani bu 15 binide biriktiremezdikde hesabımı elime aldım internetten direk başka bankaya yolladım vs
kocam benden ayrı harcamaz ama işte durum bu
biz de hesap kapatınca geç çıkıyoruz malesef
saol canım
inşallah bir ev sahibi olabiliriz
benim kocam evi gereksiz gördü hep daha yeni yeni büyüyor işteee
canım nasıl sıkkın ya offffff
geçmişe bakmamaya çalışıyorum 6 senede sadece benim aldığım parayla ev sahibi olabilirdik ama nerde
valla benim ki de erkek ama çok hareketli gece gündüz hiç fark etmiyor ilk oğlumda böyleydi
geçmiş olsun canım
saol cnm...biz alimina isminden vazgeçtikeşimi ikna edemedim. şimdilik dila olsun diye düşünüyoruz ama bakalım değişmezse tabi..
cnm maşallah ben 6 kilo almıs olsaydım şimdiyee ohhhhhhhhhhhhhoooooooooooo cok iyi kilon
saol cnm...biz alimina isminden vazgeçtikeşimi ikna edemedim. şimdilik dila olsun diye düşünüyoruz ama bakalım değişmezse tabi..
oldu cnm çok saol zahmet verdim...ellerinize sağlık..
biraz anlatsana nasıl yapılyo..yani ilk nerden başlanıo..neler alınyo neleri kendin hazırlıosun vs. ne zmn a kadar dayanıolar
harika olmuş sizmi yaptınız bunu ellerinize sağlık
bebek kurabiyeleri canım bunları hastane için yapıpbu nedir mavili bn kaçırdım mevzuyu?
Eline sağlık süper görünüyorlar nasıl yapabildin tebrik ederim, tarifini paylaşırsan seviniriz.
mantıklı olan bu gibi
2. el masrafsız bir ev alıp 1 sene kiraya verip sonra taşınmak
kiraya vermeyi istemiyorum
aslında ev almayı 1 sene erteleyip para biriktirip daha az kredi çekmek mantıklı ama biz para biriktiremiyoruz
eve giren para 4500 diyelim ayda 1500 lira bile koymaıyoruz borcumuz yok 1 sene geçmiş biriken para 15 bin lira
ayda 1250 lira kalan para nerde
ortada bişey yok her ay 2-2.5 kredi kartı
çok canım sıkılıyor
yani kredi çekmesem bu iş olmayacak
yani bu 15 binide biriktiremezdikde hesabımı elime aldım internetten direk başka bankaya yolladım vs
kocam benden ayrı harcamaz ama işte durum bu
biz de hesap kapatınca geç çıkıyoruz malesef
saol canım
inşallah bir ev sahibi olabiliriz
benim kocam evi gereksiz gördü hep daha yeni yeni büyüyor işteee
canım nasıl sıkkın ya offffff
geçmişe bakmamaya çalışıyorum 6 senede sadece benim aldığım parayla ev sahibi olabilirdik ama nerde
valla benim ki de erkek ama çok hareketli gece gündüz hiç fark etmiyor ilk oğlumda böyleydi
geçmiş olsun canım
bilmiyorum cnm..açıklaması yok sadece hoşuma gitmedi diyor o kadar... anlamını ne diye biliyorsun sen.. ben mina dağında bir çiçek diye duymuştum..neden istemıyorkı cnm yaa anlamı cok guzel bi ısım hem kulagada cok hos glıyor
Teşekkür ederim canım. Ben 5 kiloyu da ilk 3-3.5 ayda aldım dikkat etseydim şimdiki gibi daha az alırdım eminim :S sen toplamda kaç kilo aldın ki?
Geçen haftasonu yürüyüşe başladım haftanın 3 günü yürüsem doğumda kolay olur, kilo da dengelenir. Ama çok yorgun oluyorum eve gidince ve yemekten 1 saat bilemedin 2 saat geçince uyuyorum niye bu kadar uyuyorum ben ya topiğin geneli uyuyamamaktan şikayetçi bu benim adıma iyi mi kötü mü anlayamadım. Ve gözümü kapatıyorum bakıyorum sabah olmuş normalde de uykuya düşkündüm sanırım o yüzden.
Dila ismi de güzel canım anlamı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?