Günaydın herkese....
bizde evi alalı 1,5 yıl oluyor... ama biz alırken aldığımız evin bize +masraf çıkarmaması üzerinden çok durduk. yeni veya kullanılabilir olmalıydı ki kredi öderken bide ev tadilatı ile uğraşmayalım. biz ttercihimizi sıfır evden yana kullandık.. ev aldığımızda mutfak dolapları takılı olmadığı için sadece onlar seçme şansım oldu. wc banyo klasik, renklerini çok beğenmedim ama idare ediyoruz.. 110 m2 alabileceğimiz en iyi evi aldık, çokda uygun bi fiyata, daha iyisini daha pahalısını alamazdık zaten...
bi süre sonra satar biraz daha rahat edeceğmiz bir eve geçeriz belki....
krediler olmasa başka türlü mal sahibi olamayacağız. allah sizinde gönlünüze göre versin... ve allah hepimize ödeme kolaylığı versin...
hemencik bitsin bu kredi borçlarıı......
6. ayımın son günü bugün...6. ayı 6 kilo ile kapattım...kaldı 3 ay:))
günaydın kızlar.
umarım herkes iyidir.
güzel bir gün diliyorum. bebişim artık geceleri uyuyor sanırım. geceleri hiç hareketini hissetmiyorum. öğlende işyerinde çok az hissediyorum.
annem kızların çok hareket etiğini, erkeklerin az hareket ettiğini söylemişti. sanırım bu tez doğru..
hareketlerini geç hissedince bebişin yada beni rahatlatmak için söylemiş olabilir.
en fazla 12 kiloyla gidersin doğuma petunya. bu arada sana diğer sayfada bişey sordum ama görmedin snaırım. bu doğum izni için dr dan alacağım rapordan hariç gerken başka evrak varmı. parayı almaya gittiğimde bana şu eksik desinler istemiyorum. muhasebecim dünyadan habersiz zaten
tebirkler :119::119::119:
ama çok kıskandımm
inş. cnm ya..ben zaten kiloluyum..12 i geçmesem züper olur...
bende o kısmını hiç bilmiyorum cnm ya..bana personel sorumlumuz 32. haftada gidip dr dan rapor almamı ve dosya açtırmamı istedi...dosya açtırma olayı sgk da yapılyo sanırım...tam sormadım daha var diye....bizimki ilgili ve biliyo...30. haftaya falan gelim ben iice anlattırrım ona sizede yazarım cnm..
ben hamilelik öncesinde yemek yiyen ama kilo almayan biriydim. o saltanat sürer sandım ama olmadı. şimdi ne yesem yarıyor
bende aynı kiloda hamile kaldım 58 le şuan 66 çıkıyorum. dr um beni resmen azarlıyor her gittiğimde. kendikendime diyet yapmaya başladım. 3 haftadır iyi gidiyorum son bir haftadır hiç kilo almadım. bana kalırsa normal aldım. abartılı durmuyor kilo vücudumda. ama sayı olarak dr u korkutuyor.
aha da beenn vallaa benn
bu kez doktor bana da kısdıı böle gidersen sana diyet vermek zorunda kalabilirim falan dedii( aman yaaaa
ama ama ben zaten şişkoyum, çikoyummmmmm
siz 20 kiloda alsanız bana ulaşamzsınız((
almasam eyiydi...
günaydın hanımlar...
gelirken bi sigara çekti canım anlatamam... şöle yanık yanık kokunca... of...
kilo mevzusuna girmeye hiiiç niyetim yok valla hemen kıvırıyorumişte böle
günaydın kızlarr
nasılsınız bakalım bugün
biz dün çok yorulduk sadece 1 saat çarşıda gezmemize rağmen
eve geldiğimde kalçamda acayip bi ağrı vardı
dün şeker ağacı için malzemeler aldım
yılbaşından sonra yapacağım inş. kendi ellerimle kızıma
birde numune krabiyler yaptık daha doğrusu kardeşim yaptı
onlarda fena olmadı odamızın tülleri perdeleri bitti
bi halısı ve aydınlatma kaldı ama baktıklarım hep cam bizde
cam olsun istemiyoruz hafif birşey olsun diyoruz
petuş ıkea da aksesuarlar nasıl vardır mutlaka ama yılbaşından sonra
gideceğiz inş. bi aksilik olmazsa bu arada 100 den geri sayım başlamış
tebrik ediyorum darısı başımıza:)
artık bizde çikoyuzz.. kocam teletabiiimm benimmm diye seviyoo benii düşünnn
ama doktorr çok ezikledi beniiiii, bidaaa gitmicemm o doktoraaa
bende milupaya başından beri üyeyim ama banada bişey gelmedi valla
Ne bileyim kuzu burdan yazılanları okudum.Bende şansımı deneyim dedim belkide sadece üye olmak yetmiyodur. Başka bir aşamaları varmı artık bilmem....
Eki Görüntüle 316696
kızlar buda sadece kalıpları denemk için
yaptığımız kurabiyler evde şeker hamurlarının son
kullanma tarihleri şubatta biteceği için
şekil vermek zor oldu yapacaklarımızı pembe beyaz ve lila
çalışacağız tabi ayrıntıları daha düzgün olacak:)
günaydınlar herkese..
canım üzme kendini allah sağlık versin gerisi boş..
başka türlü ayrılıklar yaşatmasın allah.. ekmek parası bi yerde
İlk ya özel olsun istiyordumuyyy guzumm...annesi bebik için çalışyolar işte..onu düşün teselli et kendini cnm...üzme kendini
Üzülme cnm...ben de senin gibiyim ya cumartesi sabahlayacaklarmış ay sonu olduğu için eşimde aynı durumda ne yapacam tek başıma kocamdan ayrı olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?