2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
sen istanbulda mısın canım?
pendikte bir mağazadaydı hatta adam dedi
ben hediye içindeki yatak
ve nevresim takımını hediye veriyorum demişti bize...

bende pendikteyim canım. tek pendikte bile 7-8 mağaza var. sen yeni bakmadın heralde dimi? ben o kadar ucuza bulamadım çünkü.

okey okey...unuttum...
borsa çok düştü dimi niye düştü ona bakıorum:))))
aklım şekerde hiç değil tamamen borsada

bende pendikteyim canım. tek pendikte bile 7-8 mağaza var. sen yeni bakmadın heralde dimi? ben o kadar ucuza bulamadım çünkü.

2 ay oldu canım bakalı da
ben fiyatı örnek gösterdim...

benim bebeğim kız olduğu için denizcinin fiyatını sormamıştım
başka bir takım sormuştum.

Bizim beğendiğimiz takım 1200 dü istasyonun orda büyük bir bebe mağzası vardı orda
arada bir mağazaya gittik aynı takımı bize 850ye yapıcaktı
çok kar koymuyorum demişti adam

okey okey...unuttum...
borsa çok düştü dimi niye düştü ona bakıorum:))))
aklım şekerde hiç değil tamamen borsada

evet doğru karar ama borsa yanlış bir konu olmuş..bence daha eğlenceli bir konu bulmalısın :)
mesela dün bir arkadaş sormuştu arada kaynadı sanırım...hadi bebeğiniz olacağını nasıl öğrendiniz ve ilk neler yaptınız anlatın ? yağmur hanımın annesi ilk sizden başlayalım.

çok fazla fiyat oynamıyor zaten canım. ay çok sevindim şimdi nys ben pendikteki bütün mağazaları gezip bulayım bari orayı. çok tşk ettim. umarım bulurum:44:

tusemcim
eşim didiku
dur şimdi bir malzeme alıyorum kafam çok dolu
akşam konuşuruz dedi

ben sana yarın söyliyim olur mu o mağazayı..

Son düzenleme:
tusemcim
eşim didiku
dur şimdi bir malzeme alıyorum kafam çok dolu
akşam konuşuruz dedi

ben bana yarın söyliyim olur mu o mağazayı..

tamam canım çok teşekkür ederim. yarın bana mesaj atarsın o zaman.. ay bi de eşini arayıp sordun yaa. çok sağol..

kızlar kipada 5 li çıtçıtlı badiler 12 tl veee çok kalteli diğer ürünlerde de var indirim kürk aldım kızıma 16 tl

borsa azcık işim oluoda, ondan şeyettiydim:)))

ollyyyyy
şimdi biz 1 yıllık evliydik...ilk evlendik ben çocukda çocukda çocuk..ağla sızla ikna ettim kocamı..
ben nerden bilim bu işler emek istiomuş çaba istiomuş...ilk evlendik 3 ay denedik olmadı..
her ay ağladım nie olmuo die...
3 ay sonunda pes ettim dedim ben bu stresi yaşayamam bizim çocumuz olmuo ben artık istemiom..
aradan 9 ay geçti geldi 2011 haziranı...bu arada dedim ben kariyer yapcam daha iş değiştireli oldu 5 ay..
bu arada benim herifin canı çocuk çekmiş..
hiç banada hbr vermio sen ne dersin die...bütün ipleronun elindeydi...
anam bi baktim..nolii naptın seeeennn die bi çığlık benden..
it hesaplamayı bile yapmış reglimin tam 12. günü çökmüş tepeme...
savunmasıda şöyle" ben hesapladım ikimizde mart doğumluyuz, genetik olarak anne-babalarınızın çiftleşme mevsimi haziran ayı, reglininde 12. günü, gerekli bütün koşullar hazır yani" neyse güldüm gari...1-2 gün daha denedik...anam benim yağmurumun olacağı varmış meğerse...
30 temmuz sbh 4 de test yaptım..babamızı uyandırdım, gel bak benim gördüğü sende göryonmu die:)))
uyyamadık tabi..sbh 6 da kahvaltı yaptık..sonra dooğru dr a:)))
allahım herkese yaşatsın bu duyguyu...kimseyi onun yokluğuyla sınamasın inş..

boyadığım yerlere çok güldüm yaaa senin herif araştırmış ne güzel. ben benim herifi hadi kalk halvete giriyoz bugün günüm diye götürüyodum
yerim ben o yağmuruudaa maşallahh

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnnnn
sağ salim yüzünü görmek te nasip olur inşallah...

ben farkında olmadığım hamileliğin oluşturduğu stresle kocamla 3-5 gündür küstüm. adetlerim düzenliydi ama 50 günde bir şeklindeydi bu düzen, 54. gün hala bende tık olmadığından küs olduğum eşimi pazar günü öbetçi eczane bulmaya yolladım adamın sonuç umrunda değil. tv karşısında maç izliyodu ben zati hiç beklemediğimden çocuk filan adamın kafaya fırlattım o pis testi
akşama kadar kavga ettim, senden çocuk mocuk istemiyorum dedim, otıurdum 3-5 dal sigara içtim. senin umrunda değilse benim hiç umrumda değil dedim. fekat vakit şlerleyip ben ilk şoku atlatınca jetonum düşmeye başladı bu sefer vicdan azabından ağladım saatlerce eşimde ayy kıyamam diye geldi yanıma tekme yumruk allah ne verdiyese salladım
işte böyle romantik bi ortamdı

boyadığım yerlere çok güldüm yaaa senin herif araştırmış ne güzel. ben benim herifi hadi kalk halvete giriyoz bugün günüm diye götürüyodum
yerim ben o yağmuruudaa maşallahh

aminnnnnnnnnnnn
sağ salim yüzünü görmek te nasip olur inşallah...

amin inş.
işte o gün bugün arkadaşlarım arayıp beyine bizim içinde bi hesap yaptırsana, ne zmn çiftleşme mevsimimiz diolar

bebek gelir gelmez sizi barıştırmış desene ne güzel...

petuş anlatırsa böyle anlatır
bak ne iyi etmiş eşin iyi ki çökmüş tepene

hadi ben de anlatayım çok heveslendm..
ben üni bitince 2009da 22 yaaşında evlendm. zaten 6 yıllık gçmşimiz vardı.
ben dedim ki 3 yıl çocuk yapmayalım. kocam da hep istiyp. neyse 2011 yazı geldi
ben de yasmin kullandm 2 yıl boyunca. mayısta bıraktm artk dedim sen korun.
temmuz geldi bizimki dedi rtk yapalım bi çocuk o zaman da izmrde annemlerde kalıyoz yaz tatili
bir gece bu dedi ben bırakıyom işi akışına bn de hadi dedim annemler yan odada uyuyo kavga etmeyeym
zaten yasmini yeni bıraktm hemen olmaz. o gece öyleeee korunmadık yani.
sonra hep korunduk. meğer ben ilk gecede hamile kalmışım

bu ne hırçınlık yeaaaaa:)) poyraz rüzgar hoyrat ın kız hali olmalı sizin kızçenin ismi bence gülüm:))

evet ya iikide çökmüş walla tepeme...zaten oda son oldu 12 temmuz 17 temmuz arası ne yaptıysa yaptı ondan buyana tık yok:))
canım günahı boynuna bizim kızçede gündüzleme sanırım..12 temmuzda tuttu diom ben o gün gündüz kaçamağıydı yani...yefrular hep kaçamaklarda olmuş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…