2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bizde ilk günden cocuk işteyenlerdeniz ilk baslarda siirte geldk stresten olmuyo derken her ay hamilelk belrtilerine bakıp umutlanıyo adet olup bitnceye kadar aglıyodum tam umudu kesmştm 8. ayda geldi bebişim hmde dogum günmde ögrendm o cift czgiyı gördugumzde nede cok sevnmştkki uzun srmedi 15 gn sonra lekr elenme sonra gitti bebişimdr da düsük yapmısın hadi kalk dedi insafsızca kürtaj mı hap mı dedi o kadar nefret ettmkihap dedim 15 sonra kont o zmn dedi yola cıktık hiç ses yok dur dedim bi tarlann basnda basladım aglamaya o 15 gn dnya drdu hayat biitti dedim ama büyuk konusmusum 15 sonra kont gttk dr kont de sok oldu iç kanama gecrmişim ve agrı esigim yksek die anlamısım üzüntüden agrımı geliyo sanki aklımada apar topar aldılar meger bnmki dıs gebelkmiş dr um anlamaıs olmden dondüm ame aldılar tek tüpüm alındı düsüge üzülürken artık tüpüm yoktu cocuk umutlarımda yok gibiydi aylarca olmadı cocugum ilac tedavileri hepsi ters tepiyodu üstüne bide kist yapıyo hepten uzaklasıyodum bu arada ark bir bir hamile kalmaya basladılar büyüttüler karnlarını bnde tık yok 2 sene olmadı artık bu yaz tüp bebege karar verdk ve ilk denemede oldu cok sükür test günü 15 agu du 14 agu da bizim evllik yıldonümümüz esim almıs testi ha aksam ha sabah yapalımmı dedi bnde cok korktum ötekini dogum günmde ögrendim ve o gnden beri dogum günümden nefret ediyorum ve aglama krizlerim oluyo o gün simdi evllk yıldonüm için de ole olsun istemiyorum dedim ama onuda kıramadım bi yaptık daha damlatır damlatmaz cıktı 2. cizgi gözlerimize inanamadık ole dondumki bn hep kesin aglarım die hayal ediyodum yüzümüzde kocamnbir gülümseme inanamıyoduk o kadar cok test yapmıstıkkki bu sürede bebişim 4. yıl hediyesi olarak geldi ama hala inanmadık sabah kanda görünce dünyalar bizm oldu onsuz gecen zamanda doktügüm göz yaslarının yerini onun bnle old günden beri gülücükler aldı simdi esim en cok kimseye vermiycem die korkuyo cok üstüne düscem cocugun dei bnde korkmuyorum desem yaln olur uzun süre onu seyretmekten koklamaktan yemek bile yiyemem gibime geliyo bnmki hazin bir hikaye ama mutlu sonla bitti cok sükürr

ayyy süperrrrrr

çok güzel gerçekten..Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin..

allah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasp etsn helede bu kadar yaklasmısken rabbm o mutlulugu yasatsın

hani sizin hikayelerde sıra...

bebek gelir gelmez sizi barıştırmış desene ne güzel...

Kim hatırlattıysa iyi etmiş ben sormuştum ilk öğrendiğinizde ne tepki verdiniz ve hissettiğinizi eğitime gittim geldim herkes bir çoşmuş

Herbiri duygusal, komik ve romantik...

Ben de anlatıcam lakin şimdi çıkmam lazım...

Kendinize iyi bakın hoşçakalın...

allam yaaaaa hikayelerimizin minik kahramanları:)))
hepimizin bi hikayesi..hepimizin birere kahramanı...
allahım bu günleri hep böyle mutlulukla anlatmayı mutlulukla anımasamayı nasip etsin..
minnak peterpan larımız, minnak pamuk prenseslerimiz sağ salim gelsin inş..

biz çıkıoz..bai bai kuzular

bebikin geleceği varmış yasmin masmin hikaye

cnm ben de 9. haftamda yoğun kanama nedeniyle acillik oldum yüksek düşük telikesi dendi 2 ay evden çıkmadım ilk ay 24 saat yattım 2. ay sadece ayaklarımı uzatarak oturdum ve hamile olduğumu öğrendiğim zaman gösterdiğim tepki yüzünden derin pişmanlık yaşadım allah kimseye yaşatmasın emzirmeyi de nasip etsin inş

arkadaşlar merhaba
öncelikle sizinle paylaşmak istedi.biliyosunuz yaklaşık 2 haftadır psikolojimiz bozulmuştu her zaman rutin gidilen kontrollerden birinde birden suyumun azaldığı anlaşılmıştı ve 1 hafta içinde yaklaşık 15 dr.a gittik umutsuz konuştular biz ailece çok ağladık çok üzüldük herkes yanımda olmaya çalıştı çünkü bebeğim 23 haftalık şu an her gittiğimiz dr.özel ya da devlet hep aynı şeyler...ama bi mucize oldu her dr.zeynep kamile gönderdi kendi dr.um hospitaliumdaydı o da diğer dr.larda suyum azalmıştı su gelişi yoktu yalnız akıntım vardı.5 gece yattım hastanede dr.lar su gelişi saptamadı detaylı ultrasonda da sorun yoktu çok şükür olsun allahıma ve bi mucize oldu dün suyumun arttığını söyledi ordaki doçentler yapılan incelemelerde.10 dr.a kalsa bebeğim allah korusun...ama şimdi pıtpıtlarıyla benimle inşallah yine riskli durumum su sınırda artsa bile artmasa da azalmasın diye umuyoruz yerimden kıpırdamadan yatıyorum gerekirse kıpırdamadan yatarım yeterki sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alıyım.şimdi enfeksiyon riskine karşı antibiyotik kullanıyorum annem geldi memleketten o beni düşünüyo ben bebeğimi allah dağa taşa vermiş olmamış da insana vermiş çatlamamaış.inşallah sonu güzel olsun.allah herkesin yavrusunu beğışlasın

canım çok üzüldüm gerçekten...
ama bak rabbim bir umut ışığı göndermiş bile..,
inşallah sorunsuz bir şekilde tamamlarız hamileliği alırız kuzularımızı kucağımıza...
çok dikkat et kendine dualarımız sennle..

çok sevindim canım...allah bebeğini sana bağıilasın..sakın aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun her şey......

arkadaşım dualarım seninle.Allahım yardımcınız olsun.

hem bel fıtığım hem de hamileliğim nedeniyle artık ev işlerini yapmakta zorlanıyorum.
bazen yarım gün bazen tam gün alabileceğim tanıdığınız güvendiğiniz birileri vardır belki diye düşündüm.
hem ihtiyacı olan birileri olursa ona da kazanç olur.
burayı kişisel işimle fazla meşgul etmemek için mail adresimi yazıyorum.
bilgisi olanlar mail atarsa çok sevinirim.

akasya2213@mynet.com

Canım hangi semttesin sen?

Canımm dualarımız seninle, Allah bebeğini zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok dikkat et kendine iyi haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…