ben farkında olmadığım hamileliğin oluşturduğu stresle kocamla 3-5 gündür küstüm. adetlerim düzenliydi ama 50 günde bir şeklindeydi bu düzen, 54. gün hala bende tık olmadığından küs olduğum eşimi pazar günü öbetçi eczane bulmaya yolladım adamın sonuç umrunda değil. tv karşısında maç izliyodu ben zati hiç beklemediğimden çocuk filan adamın kafaya fırlattım o pis testi
akşama kadar kavga ettim, senden çocuk mocuk istemiyorum dedim, otıurdum 3-5 dal sigara içtim. senin umrunda değilse benim hiç umrumda değil dedim. fekat vakit şlerleyip ben ilk şoku atlatınca jetonum düşmeye başladı bu sefer vicdan azabından ağladım saatlerce eşimde ayy kıyamam diye geldi yanıma tekme yumruk allah ne verdiyese salladım
işte böyle romantik bi ortamdı
pek bi barışma denemez, ilk haftalarda burnundan getirdimbebek gelir gelmez sizi barıştırmış desene ne güzel...
ollyyyyy şimdi biz 1 yıllık evliydik...ilk evlendik ben çocukda çocukda çocuk..ağla sızla ikna ettim kocamı.. ben nerden bilim bu işler emek istiomuş çaba istiomuş...ilk evlendik 3 ay denedik olmadı.. her ay ağladım nie olmuo die...
3 ay sonunda pes ettim dedim ben bu stresi yaşayamam bizim çocumuz olmuo ben artık istemiom.. aradan 9 ay geçti geldi 2011 haziranı...bu arada dedim ben kariyer yapcam daha iş değiştireli oldu 5 ay.. bu arada benim herifin canı çocuk çekmiş.. hiç banada hbr vermio sen ne dersin die...bütün ipleronun elindeydi... anam bi baktim..nolii naptın seeeennn die bi çığlık benden.. it hesaplamayı bile yapmış reglimin tam 12. günü çökmüş tepeme... savunmasıda şöyle" ben hesapladım ikimizde mart doğumluyuz, genetik olarak anne-babalarınızın çiftleşme mevsimi haziran ayı, reglininde 12. günü, gerekli bütün koşullar hazır yani" neyse güldüm gari...1-2 gün daha denedik...anam benim yağmurumun olacağı varmış meğerse... 30 temmuz sbh 4 de test yaptım..babamızı uyandırdım, gel bak benim gördüğü sende göryonmu die:))) uyyamadık tabi..sbh 6 da kahvaltı yaptık..sonra dooğru dr a:))) allahım herkese yaşatsın bu duyguyu...kimseyi onun yokluğuyla sınamasın inş..
petuş anlatırsa böyle anlatır
bak ne iyi etmiş eşin iyi ki çökmüş tepene
hadi ben de anlatayım çok heveslendm..
ben üni bitince 2009da 22 yaaşında evlendm. zaten 6 yıllık gçmşimiz vardı.
ben dedim ki 3 yıl çocuk yapmayalım. kocam da hep istiyp. neyse 2011 yazı geldi
ben de yasmin kullandm 2 yıl boyunca. mayısta bıraktm artk dedim sen korun.
temmuz geldi bizimki dedi rtk yapalım bi çocuk o zaman da izmrde annemlerde kalıyoz yaz tatili
bir gece bu dedi ben bırakıyom işi akışınabn de hadi dedim annemler yan odada uyuyo kavga etmeyeym
zaten yasmini yeni bıraktm hemen olmaz. o gece öyleeee korunmadık yani.
sonra hep korunduk. meğer ben ilk gecede hamile kalmışım
biz bir buçuk sene korunduk
korunmayı bırakınca bir buçuk sene olmadı, ama ben her ay adet olduğumu görünce ağlıyodum.
bir akşam kocamla güreşeceğimiz tuttu bizim. Ağır siklette eşim karnımın üstünde tepinirken güç bela kuvvetinden kurtulmak için dedim ki,
" hah işte bebek varsa bile gitti şimdi"
eşim bir durdu yüzü düştü yoktur ya dedi tutmamıştır.. Eşim çocuklara çok düşkündür ve ilk günden beni hep istemiştir. 1,5 sene zar zor ikna ede ede korunduk çünkü.
O akşam moralimiz bozuldu bizim.
İki gün sonra adetim 2 gün geçince ben işyerinde test yaptım
Akşam ona süpriz bir mektup yazdım. "Babacığım artık üzülme ben geliyorum yüreğine, kalbine, evine, gözlerine, sözlerine" diye..
Altına da testi sakladım.
İninimadı gece seet 2 de gelmişti. Bana bu sefer korkudan sarrılamadı bile :)))
O saatte hastaneye gittik ve eşim doktora biz iki gün önce güreştik bebeğe bişey olmuşmudur diye sordu ya :))))
doktorda gülmekten öldü bize :)))
borsa azcık işim oluoda, ondan şeyettiydim:)))
ollyyyyy
şimdi biz 1 yıllık evliydik...ilk evlendik ben çocukda çocukda çocuk..ağla sızla ikna ettim kocamı..
ben nerden bilim bu işler emek istiomuş çaba istiomuş...ilk evlendik 3 ay denedik olmadı..
her ay ağladım nie olmuo die...
3 ay sonunda pes ettim dedim ben bu stresi yaşayamam bizim çocumuz olmuo ben artık istemiom..
aradan 9 ay geçti geldi 2011 haziranı...bu arada dedim ben kariyer yapcam daha iş değiştireli oldu 5 ay..
bu arada benim herifin canı çocuk çekmiş..
hiç banada hbr vermio sen ne dersin die...bütün ipleronun elindeydi...
anam bi baktim..nolii naptın seeeennn die bi çığlık benden..
it hesaplamayı bile yapmış reglimin tam 12. günü çökmüş tepeme...
savunmasıda şöyle" ben hesapladım ikimizde mart doğumluyuz, genetik olarak anne-babalarınızın çiftleşme mevsimi haziran ayı, reglininde 12. günü, gerekli bütün koşullar hazır yani" neyse güldüm gari...1-2 gün daha denedik...anam benim yağmurumun olacağı varmış meğerse...
30 temmuz sbh 4 de test yaptım..babamızı uyandırdım, gel bak benim gördüğü sende göryonmu die:)))
uyyamadık tabi..sbh 6 da kahvaltı yaptık..sonra dooğru dr a:)))
allahım herkese yaşatsın bu duyguyu...kimseyi onun yokluğuyla sınamasın inş..
biz bir buçuk sene korunduk
korunmayı bırakınca bir buçuk sene olmadı, ama ben her ay adet olduğumu görünce ağlıyodum.
bir akşam kocamla güreşeceğimiz tuttu bizim. Ağır siklette eşim karnımın üstünde tepinirken güç bela kuvvetinden kurtulmak için dedim ki,
eşim bir durdu yüzü düştü yoktur ya dedi tutmamıştır.. Eşim çocuklara çok düşkündür ve ilk günden beni hep istemiştir. 1,5 sene zar zor ikna ede ede korunduk çünkü.
Akşam ona süpriz bir mektup yazdım. "Babacığım artık üzülme ben geliyorum yüreğine, kalbine, evine, gözlerine, sözlerine" diye..
O saatte hastaneye gittik ve eşim doktora biz iki gün önce güreştik bebeğe bişey olmuşmudur diye sordu ya :))))
iki abi ile büyüdüm, burcum da koç yani tutku burcu benim nefretim de sevgim de uçlarda olur hep. allah inancı taşımasam şimdiye birilerini öldürürdüm heralde o hırsla ya da kendime yapardım bişiler. çünkü sinirlenince ciddi ciddi gözüm dönüyo saykoya bağlıyorum. şu münevver karabulut cinayeti zamanı, iş yerinde arkadaşlara kızın ailesinin yerinde olsam c.g.'ye uygulayacağım işkence yöntemini anlatmıştım da şok geçirmişlerdi. tüm vücudu minik minik çzecen jiletle sonra tuz dolu küvette önlü arkalı saatlerce çevircen şeklindebu ne hırçınlık yeaaaaa:)) poyraz rüzgar hoyrat ın kız hali olmalı sizin kızçenin ismi bence gülüm:))
bak önceki anlatışında dr'dan bahsetmemişin ben de bu kadar gülmemiştim. dün bi arkadaş yazmıştı balayı fotosuna kaynanası herşeyin tadına bakmışın, güzel miydi? demişo hesap olmuş seninki debiz bir buçuk sene korunduk
ben de daha ne süerlikler varsüper ya
Kahkaha atarak gülmek bu olsa gerek :))))))) Allah iyiliğini versin Petuşşşşş. :))))))))))
Biz de bu yıl temmuzda evlendik. Tabi aklımızda çocuk yoktu henüz erken diyorduk amma ve lakin ilk denemede olursa olur olmazsa 3-5 sene sonra artık didik. Avşa'da balayımızı yapıcazz madem tam balayı olsun hadi saldık mı ipleri.15 gün sonra falan test yaptım hiç bişicik çıkmadı. Bu arada ben de iş arıyorum ama oturduğumuz ev biraz ulaşım sorunlu olduğu için iş bulmak da hayli zordu. Aradan bir ay geçti,benim karnımda acayip sancılar var, hafif halsizlik, başdönmeleri, bel kemiğimde eğrilik vardı bir de o taraftan da sancılar vuruyor. Bizimki diyor kalk doktora git korkuyorum bişi olcak sana diye, ben inat tabi gitmem de gitmem tutturmuşum. Birkaç gün daha geçti, dedim tamam gidiyorum pes. Neyse gittim doktora kan testi yaptı, magnezyumum eksikmiş bir de karnıma bastırdı baktı baktı dedi sen hamile olabilirsin, dedim olabilirim. Sana bi test daha yapalım hadi Yaptı testi ertesi gün sonuç almaya gidicem, ama sabahında tabi ben de test yaptım meraktan Bir de baktım çift çizgi diyor, bizimki salonda bana bakıyor, söyle söyle hadi ne çıktı diye Dedim sen güvenme buna ben gidim sonucumu alayım Tabi ben gelmeden daha annesiyle konuşmuş bizimki hamile olabilir diye sabırsız şeyy Doktora gittim, burdaki bhcg yüksek dimi hamileyim dimi diye sorup durunca ben sen evliydin dimi diye evet didi hamilesin yavrum İşte sonrası malum eve döndüm, eşim mutlu, ben mutlu. Birbirimize bakıyoruz, uleyn daha borçlarımızı ödeyemedik, keşke biraz daha bekleyeydik diye. Ama bi yandan da gülüyoruz işte. Biraz zor bir dönem bizim için ama bebişimiz için herşeye değer... Sağlığıyla gelsin de bitanem gerisi önemli değil.
cnm ya ne güzel...
duygulandm biliyon mu(
iki abi ile büyüdüm, burcum da koç yani tutku burcu benim nefretim de sevgim de uçlarda olur hep. allah inancı taşımasam şimdiye birilerini öldürürdüm heralde o hırsla ya da kendime yapardım bişiler. çünkü sinirlenince ciddi ciddi gözüm dönüyo saykoya bağlıyorum. şu münevver karabulut cinayeti zamanı, iş yerinde arkadaşlara kızın ailesinin yerinde olsam c.g.'ye uygulayacağım işkence yöntemini anlatmıştım da şok geçirmişlerdi. tüm vücudu minik minik çzecen jiletle sonra tuz dolu küvette önlü arkalı saatlerce çevircen şeklinde
gel gör ki mutluyken de pamuk şeker gibi olurum, dadından yenmem
bak önceki anlatışında dr'dan bahsetmemişin ben de bu kadar gülmemiştim. dün bi arkadaş yazmıştı balayı fotosuna kaynanası herşeyin tadına bakmışın, güzel miydi? demişo hesap olmuş seninki de
ben de daha ne süerlikler var
ömrüm boyunca bunu planlamışımdır hamişle kalırsam nasıl bi süprizle söylerim die...biz bir buçuk sene korunduk
Kahkaha atarak gülmek bu olsa gerek :))))))) Allah iyiliğini versin Petuşşşşş. :))))))))))
Biz de bu yıl temmuzda evlendik. Tabi aklımızda çocuk yoktu henüz erken diyorduk amma ve lakin ilk denemede olursa olur olmazsa 3-5 sene sonra artık didik. Avşa'da balayımızı yapıcazz madem tam balayı olsun hadi saldık mı ipleri.15 gün sonra falan test yaptım hiç bişicik çıkmadı. Bu arada ben de iş arıyorum ama oturduğumuz ev biraz ulaşım sorunlu olduğu için iş bulmak da hayli zordu. Aradan bir ay geçti,benim karnımda acayip sancılar var, hafif halsizlik, başdönmeleri, bel kemiğimde eğrilik vardı bir de o taraftan da sancılar vuruyor. Bizimki diyor kalk doktora git korkuyorum bişi olcak sana diye, ben inat tabi gitmem de gitmem tutturmuşum. Birkaç gün daha geçti, dedim tamam gidiyorum pes. Neyse gittim doktora kan testi yaptı, magnezyumum eksikmiş bir de karnıma bastırdı baktı baktı dedi sen hamile olabilirsin, dedim olabilirim. Sana bi test daha yapalım hadi Yaptı testi ertesi gün sonuç almaya gidicem, ama sabahında tabi ben de test yaptım meraktan Bir de baktım çift çizgi diyor, bizimki salonda bana bakıyor, söyle söyle hadi ne çıktı diye Dedim sen güvenme buna ben gidim sonucumu alayım Tabi ben gelmeden daha annesiyle konuşmuş bizimki hamile olabilir diye sabırsız şeyy Doktora gittim, burdaki bhcg yüksek dimi hamileyim dimi diye sorup durunca ben sen evliydin dimi diye evet didi hamilesin yavrum İşte sonrası malum eve döndüm, eşim mutlu, ben mutlu. Birbirimize bakıyoruz, uleyn daha borçlarımızı ödeyemedik, keşke biraz daha bekleyeydik diye. Ama bi yandan da gülüyoruz işte. Biraz zor bir dönem bizim için ama bebişimiz için herşeye değer... Sağlığıyla gelsin de bitanem gerisi önemli değil.
çok güzel zeynebim..çok şanslı bebeklerimiz ki analarının babalarının aşk hikayeleri var...onlarda meyvesi
ömrüm boyunca bunu planlamışımdır hamişle kalırsam nasıl bi süprizle söylerim die...
sbhın 4 ünde yapınca testi...geldim yattım usulca yatağa..dayanmak ne mümkün...
kocamın uyandırdım..kulağına sadece fısıldadım uyan baba oluosun die..
o şaşkın salak bakışı oldu benimde anım:))
çok güzel zeynebim..çok şanslı bebeklerimiz ki analarının babalarının aşk hikayeleri var...onlarda meyvesi
evet canım...zaten aklında yokken geliomuş bu bebekler bende onu anladım:))
ama ama bizimkinin de anasının babasının aşk hikayesi var, fırtınalı da olsa bizimki de aşk
annemmm
sizinki filmlerdeki gibi haşin aşk...
uyşşşşş süper.....
kocam da benim kadar haşin olaydı, kaygısızlar dizisine çocuk oyuncu kiralayacak kadar bebemiz olurdu. allah dağına göre kar veriyo
bende anlatayım hevese geldim :)
2008 yılında evlendik..aklımızda hiç bebek fikri yoktu.ben hep kariyer peşindeydim falan.birde evlenince eşimin ailesinden dolayı maddi baya bir sıkıntı yaşadık falan aklımızın ucundan geçmiyor bebek.2010 mayıs ayına kadar çocuk yok diyordum ama ben hep..neyse 2010 mayıs oldu ben doktora gittim genel bir muayene olmaya.doktorum bana dediki sen kolay hamile kalırsın ben 2 ay sonra hamileydim.ama malesef o bebeğimi 8 haftalıkken düşürdüm.yani kendiliğinden düştü sağlıksız gebelikmiş.neyse sonrasında çalışmalara devam ediyoruz falan gelen giden yok.doktorum devamlı stres yapıyorsun rahat ol falan diyo ama kim dinler.neyse 2011 temmuza geldik hala beklenen misafir yok.ben düşük yapınca herkes öğrendi bebek düşündüğümüzü her gören soruyo birde ben daha çok delleniyorum.
ramazan ayına geldik ramazandan sonra gidip birde rahim filmi çektirmeye karar verdim.birde dua ettim inşallah bu ramazan 30 gün oruç tutarım diye...(hiç 30 gün tutamamıştım ya) neyse biz ramazanın verdiği ağırlıkla sadece oruç tutuyoruz bebek falan yok aklımızda bende hastane araştırıyorum sadece rahim filmini nerde çektirsem diye. kadir gecesi oldu teyzem beni rüyasında hamile görmüş annemi aramış birşeymi var diye.annem aradı bana söyledi..bende yok cnm bende birşey dedim ama günüm geçmiş farkında değilim.o gece iftara kayınvalidemlere gittik dönüşte eşime dedim gel bir kan verelim bak mübarek gün belki hayırlı bir haber alırız.eşim istemeye istemeye kabul etti hemen bir polikliniğe gittik kan verdik. eve geldik namaz kılıyoruz dua ediyoruz falan saat olmuş gece 2..aklıma geldi kan verdiğim bi arayıp sorayım dedim..aradım hemşire kız demesinmi hamilesiniz diye.nasıl şaşırdım anlatamam.eşimle birbirimize baktık kaldık.sonrası malum bayramda herkez duydu hamile olduğumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?