2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
biz bir buçuk sene korunduk
korunmayı bırakınca bir buçuk sene olmadı, ama ben her ay adet olduğumu görünce ağlıyodum.

bir akşam kocamla güreşeceğimiz tuttu bizim. Ağır siklette eşim karnımın üstünde tepinirken güç bela kuvvetinden kurtulmak için dedim ki,
" hah işte bebek varsa bile gitti şimdi"
eşim bir durdu yüzü düştü yoktur ya dedi tutmamıştır.. Eşim çocuklara çok düşkündür ve ilk günden beni hep istemiştir. 1,5 sene zar zor ikna ede ede korunduk çünkü.
O akşam moralimiz bozuldu bizim.

İki gün sonra adetim 2 gün geçince ben işyerinde test yaptım
Akşam ona süpriz bir mektup yazdım. "Babacığım artık üzülme ben geliyorum yüreğine, kalbine, evine, gözlerine, sözlerine" diye..
Altına da testi sakladım.
İninimadı gece seet 2 de gelmişti. Bana bu sefer korkudan sarrılamadı bile :)))
O saatte hastaneye gittik ve eşim doktora biz iki gün önce güreştik bebeğe bişey olmuşmudur diye sordu ya :))))
doktorda gülmekten öldü bize :)))

süper ya

bebek gelir gelmez sizi barıştırmış desene ne güzel...
pek bi barışma denemez, ilk haftalarda burnundan getirdim

güzel mantık, güzel sonuç. eşim ikizler ben koçum onun değişkenliği beni öyle delirtiyo ki 4 yıllık evliyim, hamile kalsam ikizler burcu olma ihtimali olan zamanlarda eşimden korunmama rağmen uzak duruyodum. animallah ya tutarsa diye

süper yaaa
ben yasminden sonra 1,5 sene bekledim

çok güzel bir hikaye

Kahkaha atarak gülmek bu olsa gerek :))))))) Allah iyiliğini versin Petuşşşşş. :))))))))))

Biz de bu yıl temmuzda evlendik. Tabi aklımızda çocuk yoktu henüz erken diyorduk amma ve lakin ilk denemede olursa olur olmazsa 3-5 sene sonra artık didik. Avşa'da balayımızı yapıcazz madem tam balayı olsun hadi saldık mı ipleri. 15 gün sonra falan test yaptım hiç bişicik çıkmadı. Bu arada ben de iş arıyorum ama oturduğumuz ev biraz ulaşım sorunlu olduğu için iş bulmak da hayli zordu. Aradan bir ay geçti,benim karnımda acayip sancılar var, hafif halsizlik, başdönmeleri, bel kemiğimde eğrilik vardı bir de o taraftan da sancılar vuruyor. Bizimki diyor kalk doktora git korkuyorum bişi olcak sana diye, ben inat tabi gitmem de gitmem tutturmuşum. Birkaç gün daha geçti, dedim tamam gidiyorum pes. Neyse gittim doktora kan testi yaptı, magnezyumum eksikmiş bir de karnıma bastırdı baktı baktı dedi sen hamile olabilirsin, dedim olabilirim. Sana bi test daha yapalım hadi Yaptı testi ertesi gün sonuç almaya gidicem, ama sabahında tabi ben de test yaptım meraktan Bir de baktım çift çizgi diyor, bizimki salonda bana bakıyor, söyle söyle hadi ne çıktı diye Dedim sen güvenme buna ben gidim sonucumu alayım Tabi ben gelmeden daha annesiyle konuşmuş bizimki hamile olabilir diye sabırsız şeyy Doktora gittim, burdaki bhcg yüksek dimi hamileyim dimi diye sorup durunca ben sen evliydin dimi diye evet didi hamilesin yavrum İşte sonrası malum eve döndüm, eşim mutlu, ben mutlu. Birbirimize bakıyoruz, uleyn daha borçlarımızı ödeyemedik, keşke biraz daha bekleyeydik diye. Ama bi yandan da gülüyoruz işte. Biraz zor bir dönem bizim için ama bebişimiz için herşeye değer... Sağlığıyla gelsin de bitanem gerisi önemli değil.

cnm ya ne güzel...
duygulandm biliyon mu (

bu ne hırçınlık yeaaaaa:)) poyraz rüzgar hoyrat ın kız hali olmalı sizin kızçenin ismi bence gülüm:))
iki abi ile büyüdüm, burcum da koç yani tutku burcu benim nefretim de sevgim de uçlarda olur hep. allah inancı taşımasam şimdiye birilerini öldürürdüm heralde o hırsla ya da kendime yapardım bişiler. çünkü sinirlenince ciddi ciddi gözüm dönüyo saykoya bağlıyorum. şu münevver karabulut cinayeti zamanı, iş yerinde arkadaşlara kızın ailesinin yerinde olsam c.g.'ye uygulayacağım işkence yöntemini anlatmıştım da şok geçirmişlerdi. tüm vücudu minik minik çzecen jiletle sonra tuz dolu küvette önlü arkalı saatlerce çevircen şeklinde
gel gör ki mutluyken de pamuk şeker gibi olurum, dadından yenmem

bak önceki anlatışında dr'dan bahsetmemişin ben de bu kadar gülmemiştim. dün bi arkadaş yazmıştı balayı fotosuna kaynanası herşeyin tadına bakmışın, güzel miydi? demişo hesap olmuş seninki de

ben de daha ne süerlikler var

evet dimi

ömrüm boyunca bunu planlamışımdır hamişle kalırsam nasıl bi süprizle söylerim die...
sbhın 4 ünde yapınca testi...geldim yattım usulca yatağa..dayanmak ne mümkün...
kocamın uyandırdım..kulağına sadece fısıldadım uyan baba oluosun die..
o şaşkın salak bakışı oldu benimde anım:))
çok güzel zeynebim..çok şanslı bebeklerimiz ki analarının babalarının aşk hikayeleri var...onlarda meyvesi

evet canım...zaten aklında yokken geliomuş bu bebekler bende onu anladım:))

evet onları bu kadar çok isteyen bekleyen anne babaları olacak inşallah...
kıymetli olacaklar...

bende anlatayım hevese geldim :)
2008 yılında evlendik..aklımızda hiç bebek fikri yoktu.ben hep kariyer peşindeydim falan.birde evlenince eşimin ailesinden dolayı maddi baya bir sıkıntı yaşadık falan aklımızın ucundan geçmiyor bebek.2010 mayıs ayına kadar çocuk yok diyordum ama ben hep..neyse 2010 mayıs oldu ben doktora gittim genel bir muayene olmaya.doktorum bana dediki sen kolay hamile kalırsın ben 2 ay sonra hamileydim.ama malesef o bebeğimi 8 haftalıkken düşürdüm.yani kendiliğinden düştü sağlıksız gebelikmiş.neyse sonrasında çalışmalara devam ediyoruz falan gelen giden yok.doktorum devamlı stres yapıyorsun rahat ol falan diyo ama kim dinler.neyse 2011 temmuza geldik hala beklenen misafir yok.ben düşük yapınca herkes öğrendi bebek düşündüğümüzü her gören soruyo birde ben daha çok delleniyorum.
ramazan ayına geldik ramazandan sonra gidip birde rahim filmi çektirmeye karar verdim.birde dua ettim inşallah bu ramazan 30 gün oruç tutarım diye...(hiç 30 gün tutamamıştım ya) neyse biz ramazanın verdiği ağırlıkla sadece oruç tutuyoruz bebek falan yok aklımızda bende hastane araştırıyorum sadece rahim filmini nerde çektirsem diye. kadir gecesi oldu teyzem beni rüyasında hamile görmüş annemi aramış birşeymi var diye.annem aradı bana söyledi..bende yok cnm bende birşey dedim ama günüm geçmiş farkında değilim.o gece iftara kayınvalidemlere gittik dönüşte eşime dedim gel bir kan verelim bak mübarek gün belki hayırlı bir haber alırız.eşim istemeye istemeye kabul etti hemen bir polikliniğe gittik kan verdik. eve geldik namaz kılıyoruz dua ediyoruz falan saat olmuş gece 2..aklıma geldi kan verdiğim bi arayıp sorayım dedim..aradım hemşire kız demesinmi hamilesiniz diye.nasıl şaşırdım anlatamam.eşimle birbirimize baktık kaldık.sonrası malum bayramda herkez duydu hamile olduğumu :)

çok güzelll
hakkatten süprizzzz

bizde 2010 temmuzda evlendik
aklımızda çocuk yapmak gibi bir plan yoktu
ki en kötü 3 4 sene düşünmüyorduk
yasminle korunuyordum birde
hap kullanırken hamile kalan kesimdeyim bende
günüm gelmeden 1 gün önce şüphelendim ben
cünkü büyük bir tiryakisi oldugum türk kahvesini bile içerken tiskindim ve aşırı
uyuku modundaydım regl belirtisi yoktu test almısıtım cok yakın bi arkadasımla
yaptık cok silik bir cizgiydi ona göre %100 hamileydim :) ama ben o cizgi
silik oldugu için hiç umursamamıstım dogru değildir diye
öbür gün sabah doktora gittim tam regl olucam gün yani
bin küsür cıktı değerim gayette yüksek cıkmıstı
doktor gebelik var diyince dizlerim cözüldü sanki
hiç bu kadar istiycegimi düşünmemiştim
cünkü test yaptıgımda aman cıkarsa cıkar cıkmazda ne ala diye düşünüyordu
eve gittigimdede eşim uyuyordu bende uyumaya devam ettim
o günün aksamı söyledim daha dogrusu ultrason kagıdı ile test sonucu falan
özel bir şekilde vermiştim actı baktı yzündeki o saskınlık ifadesini unutamam yaaa
saka mı değilmi onu cözmeye calısıyor tehtit ediyo bi yandan bak annemi arayıp söylerim diyo
diyorum ara söyle teli eline alıyor bak arıyorum diyor hala benim
arama saka yaptım dememi bekliyor
bi kac gün sürdü zaten ikimizinde saskınlıgı
şimdi diyoruz iyiki olmus megersem biz bebek diye ölüyormusuz
ayy aklıma geldi o görüntü şimdi yine bi tuhaf oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…