2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hoşgeldin canım...
ben yarın yaptırıcam tatlıya fazlaca düşkünüm bende tedirginim yüksek çıkmasından korkuyorum..
senin durumlar nasıldı tatlıyla falan aran nasıldı onunla bi ilgisi varmı acaba yüksek çıkmasının...

şimdi asıl konuya dönelimmm anneler lütfen ,2 alet var aklımda alınmalı mı sizce? 1. BUHAR MAKİNESİ 2. STERİLİZATÖR .ya herkes bişi diyo npcazzzz ?

Son zamanlarda aram baya iyiydi tatlıyla.Evde keki eksik etniyorum alışverişe çıktığımda da gözüm sürekli çikolatalarda.Sanırım o yüzden biraz yüksek çıktı.Normalde tatlıyla aram bu kadar iyi değildi.Oğlum çok seviyor sanırım...

kıslarr benim mesaim bitmek üzere son 7 dakikam görüşmek üzere herkese iyi yıllar belkim arada evde girerim

çok fenasınız...

savunmaya bak yeaaa....
geçen yıl çok çalışmış hatun....bu yılda akşam 6 a kadar çalışmış..
2. dönem çalışmamayı hak etmiş...
biz neleri hak edioz bi bilsen....emme veren yok işte

hoşgeldin cnm...benim 130 civarında falan çıkmıştı sanırım...ama sanırım sınırı biraz geçince bişi yapmıo dr lar...ben öyle anladım yani...hani olması gerekenin çok üstünde olunca olaya el atıolarda, referans sınırına yakınsa bişi yapmıolar sanırsam...

ben 75 gr lık yüklettim 140 çıktı ama 150 de çok değil yani

şimdi asıl konuya dönelimmm anneler lütfen ,2 alet var aklımda alınmalı mı sizce? 1. BUHAR MAKİNESİ 2. STERİLİZATÖR .ya herkes bişi diyo npcazzzz ?

ben buhar mak. almayı düşünmüyorum. zaten yaz bebeği olacak.. kışında kalorifer suluğu kullanıyoruz zaten.. neye yaradığını bile anlamadım zaten o buhar makinalarının :))

stelizator aldım. çünkü annem bakacak kısmetse biberonları yıkar elbet ama aklım kalır, akşamları temizler bırakırım dedim. benimki aynı zamanda biberon ısıtıcı ve pişirme özelliği varmış.Arzum, daha denemedim ama iyidir herhalde :))

endişe etme canım benımde 170 cıkmıstı diyet yap sekeri kes duzene girir D:

ben ikisinide almayacağım biberonları falan sıcak suda iyyicee kaynatacağım..kendi doğal imkanlarımlaa..
buhar makineside pek yararalı değilmiş yosunmu ne tutuyomuş.. onun içinde kaloriferin üstüne ıslak havlu atacağım odanın nemini korumak içinn

yandım o zaman benimde yüksek çıkabilirr. hergün ne tatlılar şekerler yiyom:18:

stelizatör almıcam ben...çok pahalı yani...ara ara kaynatırım, elelrimle yıkarım silerim üflerim ama o parayı veremicem malesef..
buhar makinası alcam...erkek kardeşim hediye olarak alacak, cebren ve hile ile bu görevi ona verdim
ablam dedi chicconinkiler güzel ondan aldırrım ben ona, bende bakmadım hiç hangi marka vs. olsun diye...
onlara pasladım bu olayı

Ben de öğretmenim bu arada.İkinci dönem de çalışmayı düşünmüyorum.Öüretmen olmazsa belki ilk hafta giderim ondan sonra bir hafta raporla kapatırım.14 nisan görünüyor doğumum.

kızlar ben çıkıyorumm hepinizin yeni yılını kutluyorummm.. para pul sağlık ve bebişlerimizi getirsin yeni yıl inşallahh

yarında doktor kontrolümüz var şeker yüklemesi yapılcak dua edin bize

ve son olarak o soğuk espiriyi yapıpta gidiyorumm

SENEYE GÖRÜŞÜRÜZZZZZZZZZZZ

bizim okulda diğer ingilizcecinin oğlu oldu 21 aralıkta (erkek). dün konuşuyoz buhar makinesi gerekli doktor hergün odasında en az 1 saat çalıştırın demiş.buarada aynı doktorlarımız. ama sterilizatör konusunda bilmiyorum kaarsızım.çok pahalııııııı

Yeni yılda hepimiz sağlıkla huzurla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.Sizin de yeni yılınız kutlu olsun.

eşim sağlıkçı olduğu için bu konuyu ona bıraktım.ben kulaktan ateölçer diyom ama eşim en doğru sonuc koltuk altından digital olanlar veriyo diyo.çocuk doktorları bile onla ölçtürüyo bize acilde diyo.kulaktan ölçeri kullanmıyoz pek diyo.

asabi ve de ciddi petuş... yok cık sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…