Merhaba kızlar ben de Nisan annesi olucam hayırlısıyla.Birkaç haftadır sizi takip etmeye başladım.Şuana kadar her şey normal gidiyordu hamileliğimde ama bugün şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr glikoz aldım ve bir saat sonra şekerim 150 çıktı.Sınır 140 mış sanırım biraz endişelendim.Doktor endişelenecek bir şey olmadığını söyledi ama sınırı aşınca tedirgin oldum.Sizinkiler nasıldı?
valla öğretmenler olarak şanslıyız,3 te evde oluyozzben şimdi yemeğimi yiyip gelcem :)bence çalışan bayanlar işten daha erken çıkmalı.6 ya kadar çalışılır mı yaaaa
ben de çalışmıcam karar verdm.
2 hafta için hazırlayamam zümre falan.
bir sürü evrak falan gına geliyo bazen.
ben geçen konuyu açtm da zeyneple petuş dövüyodu beni sopayla
o zaman 6 şubattan itibaren sabah akşam burdayız
ama geç geliriz tabi ipekçim rahat rahat uyuruz ohhh mis
savunmaya bak yeaaa....petuuuşş korkuyom senden...
istanbulda olsam eline ayakkabıları alıp kovalaadıydın beni
valla kızlar içim rahat. geçen yıllarda gönüllü olarak denemelere etütlere falan çok kaldm.
bu yıl da hamile halimle akşam 6ya kadar çok kaldm okulda.
çocuklarımı arkamda iyi bişekilde bırakıyom yani...
bakın savunmaya geçtiğime göre baskılarınız işe yarıyo
Merhaba kızlar ben de Nisan annesi olucam hayırlısıyla.Birkaç haftadır sizi takip etmeye başladım.Şuana kadar her şey normal gidiyordu hamileliğimde ama bugün şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr glikoz aldım ve bir saat sonra şekerim 150 çıktı.Sınır 140 mış sanırım biraz endişelendim.Doktor endişelenecek bir şey olmadığını söyledi ama sınırı aşınca tedirgin oldum.Sizinkiler nasıldı?
şimdi asıl konuya dönelimmm anneler lütfen ,2 alet var aklımda alınmalı mı sizce? 1. BUHAR MAKİNESİ 2. STERİLİZATÖR .ya herkes bişi diyo npcazzzz ?
ben ikisinide almayacağım biberonları falan sıcak suda iyyicee kaynatacağım..kendi doğal imkanlarımlaa..şimdi asıl konuya dönelimmm anneler lütfen ,2 alet var aklımda alınmalı mı sizce? 1. BUHAR MAKİNESİ 2. STERİLİZATÖR .ya herkes bişi diyo npcazzzz ?
Son zamanlarda aram baya iyiydi tatlıyla.Evde keki eksik etniyorum alışverişe çıktığımda da gözüm sürekli çikolatalarda.Sanırım o yüzden biraz yüksek çıktı.Normalde tatlıyla aram bu kadar iyi değildi.Oğlum çok seviyor sanırım...
şimdi asıl konuya dönelimmm anneler lütfen ,2 alet var aklımda alınmalı mı sizce? 1. BUHAR MAKİNESİ 2. STERİLİZATÖR .ya herkes bişi diyo npcazzzz ?
savunmaya bak yeaaa....
geçen yıl çok çalışmış hatun....bu yılda akşam 6 a kadar çalışmış..
2. dönem çalışmamayı hak etmiş...
biz neleri hak edioz bi bilsen....emme veren yok işte
yok ya geçende kek börek diyince caydım ama
petuş neredeydi anacım şu ıslak zopa???
kıslarr benim mesaim bitmek üzere son 7 dakikam görüşmek üzere herkese iyi yıllar belkim arada evde girerim
stelizatör almıcam ben...çok pahalı yani...ara ara kaynatırım, elelrimle yıkarım silerim üflerim ama o parayı veremicem malesef..
buhar makinası alcam...erkek kardeşim hediye olarak alacak, cebren ve hile ile bu görevi ona verdim
ablam dedi chicconinkiler güzel ondan aldırrım ben ona, bende bakmadım hiç hangi marka vs. olsun diye...
onlara pasladım bu olayı
kızlar ben çıkıyorumm hepinizin yeni yılını kutluyorummm.. para pul sağlık ve bebişlerimizi getirsin yeni yıl inşallahh
yarında doktor kontrolümüz var şeker yüklemesi yapılcak dua edin bize
ve son olarak o soğuk espiriyi yapıpta gidiyorumm
SENEYE GÖRÜŞÜRÜZZZZZZZZZZZ
neblim bi gün içimdeki bütün hırsın azmin bitipte tek hedefimin evimin gadını çocuklarımın anası olmak olacağını hiç düşünmemiştim
yeaahhh benimde havalı bi meslem var taammıı...
bi borsa şirketinde müfettişim taammııııı
asabi vede ciddiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?