kızlar ben çıkıyorumm hepinizin yeni yılını kutluyorummm.. para pul sağlık ve bebişlerimizi getirsin yeni yıl inşallahh
yarında doktor kontrolümüz var şeker yüklemesi yapılcak dua edin bize
ve son olarak o soğuk espiriyi yapıpta gidiyorumm
SENEYE GÖRÜŞÜRÜZZZZZZZZZZZ
bencede sopayı hakediolar hemide ıslağından.....savunmaya bak yeaaa....
geçen yıl çok çalışmış hatun....bu yılda akşam 6 a kadar çalışmış..
2. dönem çalışmamayı hak etmiş...
biz neleri hak edioz bi bilsen....emme veren yok işte
yok ya geçende kek börek diyince caydım ama
petuş neredeydi anacım şu ıslak zopa???
mutlu yıllarrrkızlar ben çıkıyorumm hepinizin yeni yılını kutluyorummm.. para pul sağlık ve bebişlerimizi getirsin yeni yıl inşallahh
yarında doktor kontrolümüz var şeker yüklemesi yapılcak dua edin bize
ve son olarak o soğuk espiriyi yapıpta gidiyorumm
SENEYE GÖRÜŞÜRÜZZZZZZZZZZZ
ya ben belki buhar makinası bile almazdımda dayımız sordu ne alim die..bizim okulda diğer ingilizcecinin oğlu oldu 21 aralıkta (erkek). dün konuşuyoz buhar makinesi gerekli doktor hergün odasında en az 1 saat çalıştırın demiş.buarada aynı doktorlarımız. ama sterilizatör konusunda bilmiyorum kaarsızım.çok pahalııııııı
ne aldıracağımı bulamadım, ablam dedi buhar mak. alsın die..
onun oğluda bronşit hep, dr önermişti ona..
kulaktan alcam ben yaaa...eşim sağlıkçı olduğu için bu konuyu ona bıraktım.ben kulaktan ateölçer diyom ama eşim en doğru sonuc koltuk altından digital olanlar veriyo diyo.çocuk doktorları bile onla ölçtürüyo bize acilde diyo.kulaktan ölçeri kullanmıyoz pek diyo.
asabi ve de ciddi petuş... yok cık sanmam.
evet evet aynen öyle yani....
teyzişlerrr gezmelerden geldik oğluşumla
bugünn çok güzel bişey oldu..bikaç defa hatta bazen sürekli olarak kasıklarımda seyirmeler hissettim kızlar bugün şuan maden suyu içiyorum ve o seyirmeler hala devam ediyo ama tekme falan yok..yada o seyirmeler tekme ben anlamıyorum..
oğluşumdur dimi kızlar lütfen odur diyinnnnnnnnn nooolurrr
bugünn çok güzel bişey oldu..bikaç defa hatta bazen sürekli olarak kasıklarımda seyirmeler hissettim kızlar bugün şuan maden suyu içiyorum ve o seyirmeler hala devam ediyo ama tekme falan yok..yada o seyirmeler tekme ben anlamıyorum..
enammm kedidir o kediiii
efettttttttttttttttt
yaaa teyzişlerr dua edinn nolur devam etsin bu seyirmeler sonrada tekmelere dönüşsünnn yeni yılaa yarın akşam mutlu mesut gireyimmm oğluşummm sürpiz yapsın bana
ıslatalım bunu yaaau böle kuru kuru olmaz
evet evet ıslatalım hadi 1 bardak sütle olur anca o ama
ben süt içemiyom da şu an içtiğim maden suyunu şerefine kaldırıyorum bebek
dur daha bak o neler yapcak benimki artık dönüyo kıyafetin dışından belli hareketleri o oğlun yaniteyzişlerrr gezmelerden geldik oğluşumla
öyle başlıyo canım
sonra bi bakıosun tekmeler geliyor
bencedeee kedidir o :) yirim onu inşallah yeni yıla koca bi tekmeyle girersinnnnnn canımmm
akşammm gelin kızlar hep bir ferihayı izleyelimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?