2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
inşallah cnm yaa allah hepimize o gunleri gostersin bi problem olmadan dogurana kadar ıcımızdekı acaba bısı olacakmı endısesi bitmeyecek sanırım allah onlara uzun omurler versın saglıkla mutlulukla ınsss

Amin canım hayırlısıyla sağlıkla alalım inşallahh.. sonlara doğru yaklaşıyoruz şükürrr..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
.Allahın izniyle sorunsuz geçirelim kucağımıza alalım inş...

fecabooku yogoyu bilem biliyor

heee viski de içiyooo

hemen söylüyom benimki oğlan oğlum kıllarının yarısını şimdiden anasına gönderiyor bende oğluma sürsem mi ki kıllı kıllı olmasın karısı da memnun olsun

ayyy ne büyük iyiylik
benm kocam çok kıllı ya nevreim değiştirirken şarjlı süpürgeyle yatak süpürüyom ben
evlendkten sonra 5 ay askere gtti geldi o ara kıllarını bile özlemştm gerçi

yarın akşam menüsü
tv
çekirdek
çiklet
ayaklarını uzat
ve ne var ki bu akşam bakışı
anam ben yarın çalışıyorum 6ya kadar
biliyonuz mu?
kahrolsun patron... kahrolsun patron...
pazartesi salı sayım var bizim şirkette sadece üretimden sayım ekipleri gelecek. beyaz yakadan da işi bağlantılı olanlar gelecek. şimdi bende işlerimi ayarlayıp pazartesi ve salıyı henuz haketmediğim yıllık iznime saydırıp sıvışmayı planlıyorumm müdürüme home office çalışırım ben didimm ama bakalım cevap bekliyom şimdilik :)

3 senedir evliyim bi kişi gelipte şu kıza bi tabak yemek koyalımda bi gece rahat etsin demedi... dolaba girmiş yemeğide bi sonraki akşam yiyemeyiz karıkoca... her akşam yeni yemek yapıyoruz mecburen.. arada kocam benden erken geliyoo hani elide yakışır keratanın döktürür hemen bişiler :))

benim dr da hafta birer kere et tavuk balık yemelisin dedi... balığı çok severim ama herzaman yapılmıyor...

eğri oturup doğru konuşalım.. süt falan hak getire bende... deli gibi kaşar yiyorum bakalım ne kadar idare edecek...

ben süt hiç içememm.. normaldede içemezdim, hadi hamileyken içeyim diidim.. her yudumunu çıkardım...
dr tavsiyesiyle hergun 2 tane hani çocuklar için olan küçük danonnin meyvalı yoğurtlarından yiyorum. dr ben zaten 3 ay raf ömrü olan sütleri tavsiye etmiyorum bu yoğurtlar yeterli gelecektir, peynir falanda tüketmeye çalış arada dedi. verdiği multivitamininde de kalsiyum var... en son gittiğimde sağlık ocağıda bi kalsiyum damlası verdi. doktoruma sordum kullanabiilirsin dedi.. bu kadar kalsiyum yeter artık herhalde

baNADA cok sakız cignenince hamilelikte salyalı olur demişlerdi artık kımsenın lafına bakmıyorum hurafelerle kafamızı dolduruyorlar

bende boklu olur diye duymuştum..
ilk zamanlar çok gazım oluyordu benim. o zaman nette gaz olmaması için yapılmaması gerekenler içinde sakız çiğnemekte vardı. o gün bugun çiğnemedim hiç sakız.. doğumdan sonra artık inş

walla cnm az ben onuda mundar ediom sanki.
dr yemekten 2 saat sonra yada en az 1 saat önce iç dedi..
öğlen 1 de yemek yiyom..3 gibi içiom...arkasınada 3,5 4 gibi çay içiom:)) günahı boynuma artık:))

ben demir hapını yatarken içiyom... gece bişiler yenmiyo zaten hapın etkisinden bişi kaybetmez die içim rahat ediyo...
sabahta ekmek arası peynir vs getiriyorum yanımda kahvaltı ediyom. arkasından küçük yoğurtlarımı yiyom... çayımıda arada canım istedikçe içiyom yinee

aa benimki kız ve cidden kıllar hiç uzamadı benim :S:S: herks karsılastırsa aslında erkek ve kız bebek annesi olacaklar bakalım tutuyomu bu D:
benimkide kız..bende tutuo:))
ben evin giriş kapısınada asıcam kızlarr tül boydan boyaaa kurdaleli kısımada hoşgeldin simay bebek

Eki Görüntüle 317921

bu tarz bişi istiyom ama daha kibarı bu çok kalın duruyo
başarılı ve mantıklı....
kullanıpta memnun olanda çok onu napcuk?????
fecabooku yogoyu bilem biliyor
öldüryo beni hurşik yeaaa
daha anlatsam yaptıklarını...çok güzel rakı içer içki içer..kafayı buldumu ooooo o zmn görün siz...

aaaa
çok fena....

yapmayın yaaa
doğal akışına bırakın bence ya yazık günahhhh
:26::26:
doğal akışına barakim anası gibi olsun yani hıııı

yaaa bebem ben bilmom bile yani düşün...ben video felan paylaşmayı bile bilmom..bi beğen i öğrendim bide yorum yazmayı:))

bende yarın yılbaşı menümü düşünüyom.kocama ne yapsam? biz başbaşa evde olucaz kısmetse. fikirrr verin dicm ama canımız isterse

ahahaahahhahahahahahahhha oldurdun beniii aa belkide petusnyanın dedigi tutacak bakalım kız bekleyen anneler de kıllar azalıyor uzamıyor erkek bekleyen annelerde fazlalasıyor ve cabuk uzuyor D:

benim kaşlar hemencik çıkıyorr... ama bacakları zamandır almıyorum vallaa... öle pek bi çıkmadılar

Allah sabır versin ya arkadaşlar ben şu anda 3 gün gidiyorum p.tesi den itibaren de 2 gün ve p.tesi 13:30 15 arası ve salı 10:50 15 arası sonraaa bomboş oh ne güzel

ya evet sbilyana bende balığı severim ama herzaman yapamıyoruz malesef uğraştırıyor.. bende yarın doktora yalan sölücem doktor hanım nolduysa birden balıktan tiksindim yiyemiyorum dicembana balık yağı yazarmısınız dicem napimmm benim bebemin neyi eksik omega alamıyo anası yüzünden

ahahaahahhahahahahahahhha oldurdun beniii aa belkide petusnyanın dedigi tutacak bakalım kız bekleyen anneler de kıllar azalıyor uzamıyor erkek bekleyen annelerde fazlalasıyor ve cabuk uzuyor D:

eveeeet benm kız ve azaldı gerçekten..

slm kızlarrr , okuldan geldik.yemek yaptık ,geçmişi okdukkk anca.

maşallah maşallah becerikli hatun..
ben geliyom karnımı doyuruyom çöküyom pc başına.
aralarda yapıyom yemeği. çok fena salldım valla

bu arada seni bulmuşken sorayım 2. dönem hç çalışmıyon demi??

ay burda bayıldım gulmekten ben guldukce de bebişim kıpırdıooo :

anam benim kocada bi kıllı ki sorma şarjlı süpürge yatak süpürmek allah seni ne yapmasın emi güldürdün beni işyerinde

valla öğretmenler olarak şanslıyız,3 te evde oluyozz ben şimdi yemeğimi yiyip gelcem :)bence çalışan bayanlar işten daha erken çıkmalı.6 ya kadar çalışılır mı yaaaa

yok ya canım çalışmıcam hiç ,başlasam hayır gelmez benden .şimdiden merdvenlerde tıkanıyomm sende çalışma sabah akşam PETUŞA nispet yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…