inşallah cnm yaa allah hepimize o gunleri gostersin bi problem olmadan dogurana kadar ıcımızdekı acaba bısı olacakmı endısesi bitmeyecek sanırım allah onlara uzun omurler versın saglıkla mutlulukla ınsss
fecabooku yogoyu bilem biliyor
hemen söylüyom benimki oğlanoğlum kıllarının yarısını şimdiden anasına gönderiyor bende oğluma sürsem mi ki kıllı kıllı olmasın karısı da memnun olsun
pazartesi salı sayım var bizim şirkette sadece üretimden sayım ekipleri gelecek. beyaz yakadan da işi bağlantılı olanlar gelecek. şimdi bende işlerimi ayarlayıp pazartesi ve salıyı henuz haketmediğim yıllık iznime saydırıp sıvışmayı planlıyorummyarın akşam menüsü
tv
çekirdek
çiklet
ayaklarını uzat
ve ne var ki bu akşam bakışı
anam ben yarın çalışıyorum 6ya kadar
biliyonuz mu?
kahrolsun patron... kahrolsun patron...
3 senedir evliyim bi kişi gelipte şu kıza bi tabak yemek koyalımda bi gece rahat etsin demedi... dolaba girmiş yemeğide bi sonraki akşam yiyemeyiz karıkoca... her akşam yeni yemek yapıyoruz mecburen.. arada kocam benden erken geliyoo hani elide yakışır keratanın döktürür hemen bişiler :))boşverin hurafeleri akşama yimeğim yok kıslar çok zorlanıyom ya şimdi işteyim 18,30 da evde, ne yapsam ki üff sıkıntı geliyoır bana eşimde 19 da geliyor çok sabırsız ya çalışan annişler neler yapıyorsunuz bakem önceden annem ve kayınvalidem yapıp veriyorlardısüper oluyordu şimdi yok annem diğer ablamda doğum yapmıştı onun yanında kayınvalidem köyde
cnm ya ben ilk 4+2 de ilk gittiğimde dr yazdı haftada 3 kez içicen die...
3. ay bittincede bulantılarda bitti, haftada bir balık yicen 2 kezde balık yağı içicen dedi...
şimdi haftada 1 kez mutlaka yiyorum balık da balık yağını düzenli almıyorum sanırım hala bitmediğine göre o kutu..
eğri oturup doğru konuşalım.. süt falan hak getire bende... deli gibi kaşar yiyorum bakalım ne kadar idare edecek...
baNADA cok sakız cignenince hamilelikte salyalı olur demişlerdi artık kımsenın lafına bakmıyorum hurafelerle kafamızı dolduruyorlar
walla cnm az ben onuda mundar ediom sanki.
dr yemekten 2 saat sonra yada en az 1 saat önce iç dedi..
öğlen 1 de yemek yiyom..3 gibi içiom...arkasınada 3,5 4 gibi çay içiom:)) günahı boynuma artık:))
ayyy bilemedim ben de
korkuyooom galiba..
aman ya kıllı olursa olsun kuzum ne yapalım gönderirim lazere
benimkide kız..bende tutuo:))aa benimki kız ve cidden kıllar hiç uzamadı benim :S:S: herks karsılastırsa aslında erkek ve kız bebek annesi olacaklar bakalım tutuyomu buD:
başarılı ve mantıklı....ben evin giriş kapısınada asıcam kızlarr tül boydan boyaaa kurdaleli kısımada hoşgeldin simay bebek
Eki Görüntüle 317921
bu tarz bişi istiyom ama daha kibarı bu çok kalın duruyo
kullanıpta memnun olanda çok onu napcuk?????ya şimdi internette baktm da cildi tahrş ediyomuş.
büyük büyük insanlara yaptıysa bzm bebelere daha fena yapmaz mı???
ayy biri de yorum yapmış bunu insanlar bebeklerine kullanıyo allah akıl fikir versn demiş
öldüryo beni hurşik yeaaafecabooku yogoyu bilem biliyor
doğal akışına barakim anası gibi olsun yani hııııaaaa
çok fena....
yapmayın yaaa
doğal akışına bırakın bence ya yazık günahhhh
:26::26:
he anam facede engellemeyi şahsen ben yeni öğrendim
ya ben daha evlenmemişken teyzeme gitmiştim onun komşusu yapmıştı kapısına .. hoşgeldin ege bebek diye ay bi hoşuma gitti bi hoşuma gittii...didim benimde bebem olursa bende yapacam kapıma asacam gelen görsün giden görsün.. ben bide bu evimde giriş kattayım her geçen görür yavrumu pırtlattığımı
slm kızlarrr , okuldan geldik.yemek yaptık ,geçmişi okdukkk anca.
ahahaahahhahahahahahahhha oldurdun beniii aa belkide petusnyanın dedigi tutacak bakalımkız bekleyen anneler de kıllar azalıyor uzamıyor erkek bekleyen annelerde fazlalasıyor ve cabuk uzuyor D :
pazartesi salı sayım var bizim şirkette sadece üretimden sayım ekipleri gelecek. beyaz yakadan da işi bağlantılı olanlar gelecek. şimdi bende işlerimi ayarlayıp pazartesi ve salıyı henuz haketmediğim yıllık iznime saydırıp sıvışmayı planlıyorummmüdürüme home office çalışırım ben didimm ama bakalım cevap bekliyom şimdilik :)
3 senedir evliyim bi kişi gelipte şu kıza bi tabak yemek koyalımda bi gece rahat etsin demedi... dolaba girmiş yemeğide bi sonraki akşam yiyemeyiz karıkoca... her akşam yeni yemek yapıyoruz mecburen.. arada kocam benden erken geliyoo hani elide yakışır keratanın döktürür hemen bişiler :))
benim dr da hafta birer kere et tavuk balık yemelisin dedi... balığı çok severim ama herzaman yapılmıyor...
ben süt hiç içememm.. normaldede içemezdim, hadi hamileyken içeyim diidim.. her yudumunu çıkardım...
dr tavsiyesiyle hergun 2 tane hani çocuklar için olan küçük danonnin meyvalı yoğurtlarından yiyorum. dr ben zaten 3 ay raf ömrü olan sütleri tavsiye etmiyorum bu yoğurtlar yeterli gelecektir, peynir falanda tüketmeye çalış arada dedi. verdiği multivitamininde de kalsiyum var... en son gittiğimde sağlık ocağıda bi kalsiyum damlası verdi. doktoruma sordum kullanabiilirsin dedi.. bu kadar kalsiyum yeter artık herhalde
bende boklu olur diye duymuştum..
ilk zamanlar çok gazım oluyordu benim. o zaman nette gaz olmaması için yapılmaması gerekenler içinde sakız çiğnemekte vardı. o gün bugun çiğnemedim hiç sakız.. doğumdan sonra artık inş
ben demir hapını yatarken içiyom... gece bişiler yenmiyo zaten hapın etkisinden bişi kaybetmez die içim rahat ediyo...
sabahta ekmek arası peynir vs getiriyorum yanımda kahvaltı ediyom. arkasından küçük yoğurtlarımı yiyom... çayımıda arada canım istedikçe içiyom yinee
ahahaahahhahahahahahahhha oldurdun beniii aa belkide petusnyanın dedigi tutacak bakalımkız bekleyen anneler de kıllar azalıyor uzamıyor erkek bekleyen annelerde fazlalasıyor ve cabuk uzuyor D :
slm kızlarrr , okuldan geldik.yemek yaptık ,geçmişi okdukkk anca.
benim kaşlar hemencik çıkıyorr... ama bacakları zamandır almıyorum vallaa... öle pek bi çıkmadılar
heee viski de içiyooo
ayyy ne büyük iyiylik
benm kocam çok kıllı ya nevreim değiştirirken şarjlı süpürgeyle yatak süpürüyom ben
evlendkten sonra 5 ay askere gtti geldi o ara kıllarını bile özlemştm gerçi
heee viski de içiyooo
ayyy ne büyük iyiylik
benm kocam çok kıllı ya nevreim değiştirirken şarjlı süpürgeyle yatak süpürüyom ben
evlendkten sonra 5 ay askere gtti geldi o ara kıllarını bile özlemştm gerçi
ben evin giriş kapısınada asıcam kızlarr tül boydan boyaaa kurdaleli kısımada hoşgeldin simay bebek
Eki Görüntüle 317921
bu tarz bişi istiyom ama daha kibarı bu çok kalın duruyo
pazartesi salı sayım var bizim şirkette sadece üretimden sayım ekipleri gelecek. beyaz yakadan da işi bağlantılı olanlar gelecek. şimdi bende işlerimi ayarlayıp pazartesi ve salıyı henuz haketmediğim yıllık iznime saydırıp sıvışmayı planlıyorummmüdürüme home office çalışırım ben didimm ama bakalım cevap bekliyom şimdilik :)
3 senedir evliyim bi kişi gelipte şu kıza bi tabak yemek koyalımda bi gece rahat etsin demedi... dolaba girmiş yemeğide bi sonraki akşam yiyemeyiz karıkoca... her akşam yeni yemek yapıyoruz mecburen.. arada kocam benden erken geliyoo hani elide yakışır keratanın döktürür hemen bişiler :))
benim dr da hafta birer kere et tavuk balık yemelisin dedi... balığı çok severim ama herzaman yapılmıyor...
ben süt hiç içememm.. normaldede içemezdim, hadi hamileyken içeyim diidim.. her yudumunu çıkardım...
dr tavsiyesiyle hergun 2 tane hani çocuklar için olan küçük danonnin meyvalı yoğurtlarından yiyorum. dr ben zaten 3 ay raf ömrü olan sütleri tavsiye etmiyorum bu yoğurtlar yeterli gelecektir, peynir falanda tüketmeye çalış arada dedi. verdiği multivitamininde de kalsiyum var... en son gittiğimde sağlık ocağıda bi kalsiyum damlası verdi. doktoruma sordum kullanabiilirsin dedi.. bu kadar kalsiyum yeter artık herhalde
bende boklu olur diye duymuştum..
ilk zamanlar çok gazım oluyordu benim. o zaman nette gaz olmaması için yapılmaması gerekenler içinde sakız çiğnemekte vardı. o gün bugun çiğnemedim hiç sakız.. doğumdan sonra artık inş
hahahaha herkes farklı bişi soluyoo cnm hangisi dogrudur bilinmiyor S:S:S:
eveeeet benm kız ve azaldı gerçekten..
maşallah maşallah becerikli hatun..
ben geliyom karnımı doyuruyom çöküyom pc başına.
aralarda yapıyom yemeği. çok fena salldım valla
bu arada seni bulmuşken sorayım 2. dönem hç çalışmıyon demi??
benim kaşlar hemencik çıkıyorr... ama bacakları zamandır almıyorum vallaa... öle pek bi çıkmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?