2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
:))) erkek annesi olmak böle bi şey işte demi
ben vermem kızımı hemen
nazlı yetiştirecem ben onu

valla hemen moda girdim gelin adaylarını sıraya alıyom valla benim oğlum kız tavlamada babasına çekerse zor,ama anasına çekerse hemen tavlar arkadaşının adı ne buarada?

valla hemen moda girdim gelin adaylarını sıraya alıyom valla benim oğlum kız tavlamada babasına çekerse zor,ama anasına çekerse hemen tavlar arkadaşının adı ne buarada?

petuş ekti bizi feriha izlicektik

daha ancak kendine gelmştir o. geç gidiyo eve.
ben de açtm ama izlemiyom. diziler çok geriyo artık beni.
en ufak saçmalıkta değiştiriyorum tahammülsüz biri oldum çıktm valla

arkadaşım sümeyye yıldırım bu arada. öğretmen lisesi mezunu hatta.
orada okuduysan tanırsın belki. benm face'den bak bakalım

tanımam mı yaaaa,eşimin köylüsü.benimde öğrencimin ablası.çok sevindimmm ya.dünya küçük dedikleri bu olsa gerek.

tanımam mı yaaaa,eşimin köylüsü.benimde öğrencimin ablası.çok sevindimmm ya.dünya küçük dedikleri bu olsa gerek.

hadi ya çok şaşırdım değişik oldum bak:)))
şırnakta o da şu anda. oraya atandı garibim..
iyi ya düğüne de gel o zaman oynayalım karşılıklı

slm kızlar geldik kontrolden coook yoruldum bebişimi gordüm ama pekde bişi anlamadım bügün gördügümden cünkü bn kendimi sezeryana o kadar hazırlamıstımki dr yapısıklıgın cok biz normal düsünelim bu dogumu demezmi nevrim dondü korktum resmn hiç ole düsünmwemiştim daha önceki ame dan dolayı sezeryn olur diyodum neyse sekerime bakıldı 150 cıktı sınırda dedi dr bi dahaki ay yine bakalım aclık tokluga dedi kilo içinde 14 kilo al bitene kadar dedi bn simsdiden 7 aldım bogazımı tutmm lazım sanırım gecen ay bebişimn ayagına ne büyük demişti bu ayda dudaklarına dedi kız olsa ne sevinirdide erkek bebişim :) kilosuda 620 gr mıs bugunlük bu kadar bu seker olayına dikkat etmm lazım zaten bizim ailede cok vr seker

cnm herseyın yolunda olmasına cok sevındım bende sezeryan ıstıom yapıskanlıgın cok olması ne demek anlamadımmm :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…